- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
#16820480 #50 üzenetére
Én még megvettem a 2G 16GB-t(a "Nagy ritkaságot"
).
Őszintén szólva, ha karban tartanám a memóriáját és csak a szükségeset tárolnám rajta még 8gb-on is bőven elférnék, de nekem kell a 72órás ASOT+pár album() meg a 24 részek amiket útra bekonvertáltam és az elmaradhatatlan játékok, vezérlő progik(távirányító
).
Ha most nekiálnék lesikálni nagyon nem lenne elég a 4gb, vagy akkor drasztikus sikálás lenne és elég nagy hiány érzetem lenne mikor pont azt a számot hallgatnám...Az új iPhone-al kapcsolatban pedig annyit, hogy számomra és a már most iphone tulajok számára sem érdemes beújítani...3.0s szoftvert mind1ik régebbi verzió is megkapja testre szabva. GPS sose hiányzott(ha kell akkor veszek egy iGo-s gps-t...), 3G se(mobilnet csak úgy alapból letiltva...T-mobilenál) és akkor a legújabb featurek, hogy digitális iránytű. Nem tudom egyedül vagyoke, de én tudom merre van észak és ha 90°-t fordulok akkoris...nem erre vágyom. 3.2mp-s kamera...én még mindíg azon vagyok, hogyha vki minőségben akar fényképezni az nem telefont fog venni(tudom, hogy több mint 2mp, de egy telefonba ez is elég, szintén csak parasztot vakítani jó..)
Összegezve az iPhone új tulajdonságai az elődökhöz képest szvsz. = 0
Ezek mind szép és jó tulajdonságok, de erre már tényleg nincs szükség a mindennapokban. Nem is értem, miért van iPhone-m??Eladó!
Elnyomtam, nem sheratan hsz.re válaszoltam.
-
biker
nagyúr
válasz
#16820480 #105 üzenetére
a vita távol áll tőlem, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egy win-es pda-n el lehet lenni úgy is, hogy minden offline, mert a legtöbb dolog elmegy úgy is, kivéve email, internet (már ha az opera mini-vel olyan élmény lenne), és van rá igo, amihez nem kell net, addig egy iPhone szinte erre lett kihegyezve, nem véletlen, hogy az apple kikötötte, hogy csak internet előfizetéses csomagban lehet előfizetéssel venni, a független telefonnal azt csinálnak, amit akarnak.
mert itt a google maps-en alapul a gps, amihez kell adatforgalom, illetve egy halom olyan szolgáltatást ad mellé, amihez KELL adatforgalom, vagy nem használod.
ezért net elérés nélkül egy iphone olyan, mintha B/W kijelzőt tennél rá
ha meg drága telefonálni, akkor nem lenne olcsóbb egy adatcsomaggal 3G-n VoiP-n telefonálni
? csak kérdezem... nem kötöszködöm...
-
biker
nagyúr
válasz
#16820480 #99 üzenetére
ő ugyanannyit, mivel ebben benne van 200/400perc bárkivel ingyen.
persze azt el kell felejteni, amit szoktam látni a tescoban, hogy apuci fülén a telefon, és úgy vásárol végig, hogy ez most ennyi, jó lesz édesem? és kapásból 100perc / bevásárlás.
persze, akinek ez a fontos, annak ez nem nyerő. akinek viszont a net is fontos, annak meg az a nyerő.őt a család fogja drágábban hívni, ez tény, szintén nem kalkulálható pontosan.
az meg nem kockaság, ha villamosra, vonatra, buszra, repülőre várva netezik az ember, ellenben az sem jobb, ha egymást kérdezgetik az emberek, ki mit tud, miért nem jön a villamos? és senki nem tud semmit, holott bombariadó van pl valahol, és 3 óráig semmi nem fog jönni.
-
törölt tag
válasz
#16820480 #50 üzenetére
pontosan. ráadásul én nem albumokban, hanem diszkográfiákban szoktam gondolkodni, ami meg még mp3-ban is 0,5-2 giga az általam hallgatott előadóknál. az tuti, h a mostani 4 gigás mp3-amnál csak nagyobbat veszek a jövőben.
amúgy jól látom h rádió még mindig nincs?mondjuk várható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest