- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alma_fan
csendes tag
"Nálam is ott van a netbook, de út közben szinte soha nem veszem elő, mert kényelmesebb iPhone-on gyorsan megnézni amire szükségem van.
Otthon ott az asztali gép a nagy monitorral, de mégis sokszor fotelből iPhone-on netezek, pedig átsétálhatnék az asztalhoz, vagy használhatnám a noteszt."És mégis egy táblázatot, vagy egy Prohardver stílusú lapot kényelmesebben olvasol egy IPhone-on mint egy bármilyen számítógépen pl. Akár Netbook, akár monitor?
"Egész egyszerűen annak aki nem használta még az iPhone-t és más okostelefonokhoz (WinMo, Symbian) szokott, annak szinte elképzelhetetlen, hogy egy ilyen készüléken lehet kényelmesen netezni. Egyszerűen elfogadják, hogy az a gagyi, amit használnak az az alap és mindenhol ugyanolyan kényelmetlen és ostoba megoldások vannak csak."
Az a gagyi még jelenleg piacvezető, és gyanítom, ha egy picit is kiforr az Android, akkor az lesz a piacvezető.
"hogy az a gagyi"
Azért ácsi, milyen gagyi? Ha akkor gagyizom az IPhone-t nem baj ugye? Lehet hogy a Symbian elavultabb, régebbi, de ne gagyizzá má. Mert amennyié itt árulják az IPhone-t az is gagyi.
-
Polllen
félisten
Esküszöm ulkesh te beteg vagy...
szvsz=szerény véleményem szerint...figy nem érdekel a piac véleménye...
De várj, megpróbálok olyan mondatot írni, amit talán megértesz...
Úgy gondolom, hogy jelenleg vannak olyan emberek, akiknek egy 4GB-s iphone elég lenne...én ide sorolom magam.
"ha kihasználod a készülék lehetőségeit, akkor a 4 GB kevés" te figy...melyik piac mondta neked?
zenét hallgatok, játszom, több alkalmazást is használok (5 oldal), videot is nézek, netezek is...és NEKEM elég a 4gb
Amúgy örülök, hogy tudsz idézni, csak még nem megy a szövegértelmezés...kis segítség:
"Nem vagyunk egyformák, de szvsz a 4 giga több, mint elég..."
nem vagyunk egyformák = mindenki más milyen, itt szövegkörnyezet miatt azt sugallja, nem egyforma az emberek ízlése
szvsz = én úgy gondolom, az a véleményem, hogy
a 4 giga több, mint elég... = egy 4 gigabájtos Iphone elegendő tárhellyel rendelkezikNa most akkor a fenti magyarázatokat egymás mellé téve:
nem egyforma az emberek ízlése, én úgy gondolom, egy 4 gigabájtos Iphone elegendő tárhellyel rendelkezik -
biker
nagyúr
Illogikus.
Ha az első generációs készülékben kevésnek tartották a 4 GB-ot, amikor még nem voltak alkalmazások és csak zenét, képet és videót lehetett rátölteni, akkor a 3G-nél és az új rendszerű iPhone-oknál miért ne lenne kevés?a 2G telefonjainak nem az volt az egyetlen hibája, hogy 4GB, hanem hogy szinte semmire se volt jó, csak telefonnal felszerelt iPod, így KELLETT a memória, legalább zene férjen már rá.
itt már nem vagy ehhez kötve, hanem sok mást is tudsz vele csinálni, és talán megfeledkezel róla, hogy ez csak egy ipod.lehet hogy nehéz elmagyarázni, de 2G iPhone nekem 80GB-el se kellene, míg a 3G főleg ha 3.0SW lesz rajta, akkor elfogadom jóárasítva 4GB rammal is.
-
Ijk
nagyúr
Ez már mindjárt jobban tetszik.
Így már kellene, viszont jó lenne ha a 3,5"-os jackbe építenének optikai kimenetet (külső dac-kal kocsiban, vagy otthoni hi-fi rendszeren is lehetne használni), persze ehhez még egy 80GB memória (flac miatt), és persze függetlenül mondjuk 100k-ért
Ehhez lenne még egy kártyás, korrekt árú netszolgáltatás, akkor beneveznék egyre -
biker
nagyúr
Ha nem használja valaki akkor még 512 MB is elég, de ha kihasználod a készülék lehetőségeit, akkor a 4 GB kevés, ez nem az én véleményem, hanem a piacé, mivel a kutya nem vette a 4 GB-os modellt, ezért szüntették meg.
de a 4gb-os modell a 2G volt. ha 3G modellben lene ilyen, nem biztos, hogy nem kellene senkinek.
bár úgy persze bele lehet bukni, ha olyanokat csinál az apple, hogy a fekete festékért kér +100USd-tlásd 8gb fekete = 16gb fehér
-
Amikor még nem volt ikon 200, csak a drágábbak, akkor azért eléggé ráfizetés. Kisebb csomaggal is havi 10k, 2 évre, plusz amit a vásárláskor kell fizetni. Ezt mondjuk lebeszéled ami benne van, de netet sem használnám, stb, inkább legyen 4k havonta a számlám.
Este majd számolgathatunk, vagy lehet, munkából is ránézek, kiváncsi vagyok, milyen dolgok jönnek ki. -
Polllen
félisten
Még hogy nincs...pedig megpróbáltál meggyőzni... legalábbis az én postomra reagáltál...
én annyit írtam, hogy NEKEM elég a 4 GB-t...erre írtad, hogy de nem...(írd oda, hogy neked nem, mert nekem MÉG MINDIG elég a 4GB...)
És ha gazdaságos, ha nem gazdaságos a 4GB-s iphone előállítása, ha lesz, ha nem lesz 4GB-s NEKEM MÉG MINDIG ELÉG LENNE 4GB!!! (lenne, mert amúgy 8 gigás van, aminek több mint fele üres...
)
Az én postom erről szólt...erre kezdtél el - szokás szerint - mindenféle nem idevágó dologról hadoválni...
-
törölt tag
nem hiszem, hogy tényleg csak 30 ezer lenne a kilépési díj. ugyanis akkor mindenki megvenné 990-ért előfizetésben, és azonnal kilépve lenne egy szifonja 30ezerért (igaz T függő, bár még egy ~20ezer és független is). ugyanis Magyarországon élünk, és egy ilyen csalásra 5 perc alatt rájönnek az embere, majd elkezdik tömegesen űzni (lásd: djuice nonstop sms csomagról üzemeltetett olcsó sms küldő honlapok).
szerintem időarányosan kell legyen ez a kilépési díj, és nagyjából a maradék havidíjakat fizettetik meg veled. -
160k volt a készülék, függetlenitéssel.
A havidijam lebeszélhető, internet nincs benne (nem is kell), családtagokkal ingyen beszélek, havi 30 sms ingyen.
Csak azért nem megyek a T-hez, és fizetem a sok havidíjat (ami igen, nem részlet, mind szolgáltatás), csak mi a p*csának fizessem ki minden hónapban, ha nem használom el?Mindegy, ezen ne vesszünk össze, nincsenek álmatlan éjszakáim, mert így oldottam meg a telefon dolgot.
Nekem csak a telefon kellett, viszont az előfizut, stb-t megtartom, ahogy eddig, más szolgáltatónál.
Biztos van ilyen ingyen beszélés, meg minden a T-nél is, viszont, nem fogok mindenkinek szólni a családban, hogy ezentúl legyen mindenki T-s, csakmert iphone-hoz szottyant kedvem. -
biker
nagyúr
mi a komolyabb játék? nem dűne kell rá
mind a 730mb-ot használod is, vagy "tök jó, letöltöm"?
a navi programra meg továbbra is áll, nem a full eu térképet kell feltolni, ha sosem hagyod el az országot kocsival.este ha az asszony hazaér, megnézem, de szerintem marhára nincs 100mb amit mi használunk, és 3 képernyőnyi cucc van fent.
-
biker
nagyúr
navinak 1,5GB? ész?
felrakom a mygar térképet, meg max a környező országokat, ha átjárok, többit csak ha kell, és máris megúsztam 200Mb-ból.milyen app-okat teszel fel 1GB méretben? ember... átlag a 10-30mb, felteszel 50-60 alkalmazást? fel se fér a springboardra
bár konkrétan cydias app van a telon olyan 50mb, appstore-os meg van kb 10db, ez lefedi minden igényünket, kb 120mb terület
1GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest