Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
el lehet akármivel lenni offline
én egy blackberry-t használok offline (illetve wifin, amikor van), és teljesen megfelel így is. mindjárt jönnek majd a megbotránkozó hsz-ek, hogy az sem arra való. lehet, de erre is tökéletesen jó, mert egy zseniális rendszere van, ergonómikus, és ezzel már önmagában többet ad a konkurenciánál.
amúgy az új szifon szoftverrel nem jön majd az igo is már? vagy valmai ilyesmiről volt szó, bár nem követem az eseményeket annyira.3G-s voip nem rossz ötlet, de az a helyzet, hogy magyar mobilszámokat bármiről hívval drága. például voipbusterrel néztem, nagyjából 50ft/perc magyar mobilt hívni. a mostani tarifáimmal mobilról 40ft-ért megtehetem voip nélkül. persze vezetékesbe olcsóbb, meg külföldre pláne, de ezebe az irányokba nem folytatok olyan gyakran hívásokat, hogy megérje ezért 3G-t meg voipot fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
én egy blackberry-t használok offline (illetve wifin, amikor van), és teljesen megfelel így is. mindjárt jönnek majd a megbotránkozó hsz-ek, hogy az sem arra való. lehet, de erre is tökéletesen jó, mert egy zseniális rendszere van, ergonómikus, és ezzel már önmagában többet ad a konkurenciánál.