- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ahogy írták is, mások az igények. szerintem lehet egy kisebb képernőyn is sorozatot nézni, de szigorúan olyan fajtát, ahol nem a képen van a hangsúly (pl. Yes, minister; Friends; stb). persze az új Start Trek filmet nem ekkora megjelenítőn szeretném először látni, de van, amire bőven jó.
meg péládul én a laptop mellé nem vennék már egy netbookot is, mert feleslegesnek tartom, annyi különbség nincs a kettő közt. viszont egy laptopot sem dobok azért csak úgy be a táskába, mert ahhoz még nehéz a 14"-os is (sajnos 12-esre nem volt/nincs pénzem). ilyenkor jó a telefon. és engem sem érdekel a gps például. ha ettől pár ezerrel olcsóbb lenne a készülék, akkor simán lemondanék róla, csak most divat, hogy minden telefonban legyen, ahogy a kamerát is betették mindenhova. -
törölt tag
el lehet akármivel lenni offline
én egy blackberry-t használok offline (illetve wifin, amikor van), és teljesen megfelel így is. mindjárt jönnek majd a megbotránkozó hsz-ek, hogy az sem arra való. lehet, de erre is tökéletesen jó, mert egy zseniális rendszere van, ergonómikus, és ezzel már önmagában többet ad a konkurenciánál.
amúgy az új szifon szoftverrel nem jön majd az igo is már? vagy valmai ilyesmiről volt szó, bár nem követem az eseményeket annyira.3G-s voip nem rossz ötlet, de az a helyzet, hogy magyar mobilszámokat bármiről hívval drága. például voipbusterrel néztem, nagyjából 50ft/perc magyar mobilt hívni. a mostani tarifáimmal mobilról 40ft-ért megtehetem voip nélkül. persze vezetékesbe olcsóbb, meg külföldre pláne, de ezebe az irányokba nem folytatok olyan gyakran hívásokat, hogy megérje ezért 3G-t meg voipot fizetni.
-
törölt tag
igen, pont erről van szó, hogy neki így érte meg, mert nem fontos neki a net. nem értem ezzel mit kell vitábaszállni, vannak olyan emberek, akiknek nem fontos- nekem sem az. le is van tiltva minden gprs jellegű kapcsolat, hogy véletlen se fogyassza a pénzem, elég drága így is telefonálni.
erdoke: mondjuk azért jó, mert lehet rajta ebook-ot olvasni, játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, képeket nézegetni, lehet vele fotózni, videót felvenni, telefonálni, sms-t és mms-t küldeni, navigálni... és még ezekkel még egyetlen bájt adatforgalmat sem generált az ember adott esetben. az, hogy egy-egy hotspoton még netezni is tud, csak egy lehetőség a sok közül.
-
törölt tag
ezzel a számolással az a baj, hogy lehagytad, hogy mennyit beszél (ingyen) a családban. mert az még hozzájön. illetve, nem közvetlenül, de akkor is számít, hogy mennyivel többet fizetnek a családtagok, ha már nem tudják őt ingyen hívni. ezzel még simán rá lehet számolni egy 100-ast a T-s kiadások mellé.
arról nem is beszélve, hogy ga mondjuk 2 évnél hamarabb túl akar adni a telefonon valamilyen okból, akkor így több visszajön az árából (független készülék), illetve nem is ragad a nyakán az előfizetés. -
törölt tag
nem hiszem, hogy tényleg csak 30 ezer lenne a kilépési díj. ugyanis akkor mindenki megvenné 990-ért előfizetésben, és azonnal kilépve lenne egy szifonja 30ezerért (igaz T függő, bár még egy ~20ezer és független is). ugyanis Magyarországon élünk, és egy ilyen csalásra 5 perc alatt rájönnek az embere, majd elkezdik tömegesen űzni (lásd: djuice nonstop sms csomagról üzemeltetett olcsó sms küldő honlapok).
szerintem időarányosan kell legyen ez a kilépési díj, és nagyjából a maradék havidíjakat fizettetik meg veled. -
törölt tag
szerintem erősen túlbecsült az a számítás a memóriafoglalásról, de ettől függetlenül 4GB tényelg nem túl sok. tegnap másoltam pont fel pár zenét a telefonom 1GB-os kártyájára, és 4 album után tele is lett. pedig 4 album nem olyan sok azért. és akkor még filmekről meg ilyesmiről nem is beszéltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest