- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
még csak nem is hasonlítanak a szokásaink... én már rég óta úgy válogatok telefont, hogy egy netbookot kiváltson. Olyan kell amit bárhol és bármikor elő tudok venni, utcán, buszon, tényleg bárhol. Egy pillanat alatt el tudom tenni, méghozzá a zsebembe. Nem egyformák az igényeink, nekem a fent leírt dolgok bőven fontosabbak, mint a 10" és 3.5" miatti különbségek. Az én netezési szokásaimhoz nem jó megoldás a netbook telefon helyett, mert nem azt nem mindenhol tudom elővenni, viszont a másikat igen. Ettől függetlenül notebook vásárláson én is szoktam gondolkodni, de az azért kell, hogy ha valahol nyugiban le tudok telepedni egy kicsit akkor tudjak netezni, stb. A telefon nem erre kell nekem.
#121: Másrészt pár topiccal régebben azért csesztettek, mert kijelentettem, hogy felesleges a memóriakártya egy ilyen készülékbe, mert 8, vagy 16 GB mindenre elég. Akkor azért voltam cseszegetve, hogy ennyi tárterület semmire sem elég és meg kell hagyni a további bővítés lehetőségét. Most meg éppen azért cseszegetnek, mert még a 8 GB is sok
Tudod éppen ez a szép, mindenkinek mások az igényei. Nézd meg erdoke és az én igényeim is teljesen eltérnek. nyilván attól még, hogy pollen számára esetleg elég a 4gb attól még az ott írogatók véleménye nem változik. Azért mert x mondott valamit azt ne y-on verd le... Simán elég lehet valakinek 4gb. aki filmet nem igen néz ekkora kijelzőn sem, képeknek elég kb 2-300mb zenéknek 1-1.5gb. aztán ennyi. miért kéne mindenkinek 700mb+ alkalmazásokkal és több gb dokumentummal tele tenni a készüléket? -
joey04
titán
Iagzából nem is értem, minek egy havi 3-4 ezres számlás embernek HSDPA-s, óriás kijelzős drágafon, de majd biztosan jönnek, és elmondják...
aki netbook helyet veszi, és alig telefonál rajta, tényleg csak fontos hívásokat bonyolít mint magánember. így pont elég egy 3GB-os adatcsomag 3950ért, ami fél éven át csak 1950 meg kb 1k hívások miatt. így lesz 3-5k a számla.ettől függetlenül az ikon díjcsomagokat jónak tartom persze.
-
joey04
titán
a videó állítólag nagyot javul majd. KATT
eljutott a szerkesztőségünkbe kettő darab MOV állomány, amiket az új hardver produkált.
Az egyik videó 640×480 bontású, a másik 480×360. Ez utóbbit közvetlenül 3G-n keresztül küldték, 3 mega hosszú, a nagyobb 10mb. Mindkettő videó meglepően jó minőségű, nem Cycorder framedrop-os szoftveres szemét, 30fps, ahogy kell, odarakták magukat az Apple fiúk. Lesz hozzá egy kis “trimmer” cucc, amivel a felvett anyagból max 60 másodperces részeket lehet majd egyszerűen kivágni. YouTube-re, .me-re, mailben azonnal posztolható a cucc, illetve MMS-ben (!) is küldhető az ottani szabványnak megfelelően.
Sajnos el kell szomorítanom mindenkit két dolog miatt: a videó felvételi lehetőséget csak az új telefonnal kapjuk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest