- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
khm...
netbook + telefon 2kg, iphone 133gramm
netbook üzemidő 4 óra, iphone 8-16 óra terhelés függően olvasáskor+némi beszéddel
netbookot csak konnektorról töltheted, így a töltőt is viheted magaddal, míg az iphonehoz csak az usb kábel kell, és melóhelyen is tölthetedcsak olvasni szerintem jobb, ha írni is kell, nem annyira.
konkrétan egy A4 oldal képernyőre illesztve állóban 12pt-ig, fekvőben 10pt-ig nagyítás nélkül olvasható iphoneon. nagyítani csak alatta kellmellesleg van BT fileküldés. iBluetooth és kész
-
biker
nagyúr
Illogikus.
Ha az első generációs készülékben kevésnek tartották a 4 GB-ot, amikor még nem voltak alkalmazások és csak zenét, képet és videót lehetett rátölteni, akkor a 3G-nél és az új rendszerű iPhone-oknál miért ne lenne kevés?a 2G telefonjainak nem az volt az egyetlen hibája, hogy 4GB, hanem hogy szinte semmire se volt jó, csak telefonnal felszerelt iPod, így KELLETT a memória, legalább zene férjen már rá.
itt már nem vagy ehhez kötve, hanem sok mást is tudsz vele csinálni, és talán megfeledkezel róla, hogy ez csak egy ipod.lehet hogy nehéz elmagyarázni, de 2G iPhone nekem 80GB-el se kellene, míg a 3G főleg ha 3.0SW lesz rajta, akkor elfogadom jóárasítva 4GB rammal is.
-
biker
nagyúr
Ez már mindjárt jobban tetszik.
Így már kellene, viszont jó lenne ha a 3,5"-os jackbe építenének optikai kimenetet (külső dac-kal kocsiban, vagy otthoni hi-fi rendszeren is lehetne használni), persze ehhez még egy 80GB memória (flac miatt), és persze függetlenül mondjuk 100k-értmuhahahaha, nem rossz ötlet
amúgy VALAHA láttál bármilyen hordozható lejátszót, amiben van 3,5mm jack+optikai kimenet, amit DAC-re lehet kötni, 80GB-os, és támogatja a FLAC-t?
vagy csak most álmodtál egy jót.mert ha nincs ilyen, azonnal védesd le, és gyártsd
-
biker
nagyúr
a 3g 2.x SW-ekben hivatlosan nincs turn-by-turn gps támogatás, a 3.0-val lesz.
ellenben vannak most is turn-by-turn alkalmazások, szám szerint kettő, amit lentebb idéztek, és az xGPSjátszani, nem mondanám. multkor használtuk, mert eltévedtünk szszntmiklóson, és jól jött.
mutatja az egyirányú utcákat is, neveket is, pontos is, mi kel még. jó, nem mondta be, hogy "fordulj jobbra, hej", de nem is fizettem érte 30.000Ft-ot -
biker
nagyúr
válasz
#16820480 #105 üzenetére
a vita távol áll tőlem, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egy win-es pda-n el lehet lenni úgy is, hogy minden offline, mert a legtöbb dolog elmegy úgy is, kivéve email, internet (már ha az opera mini-vel olyan élmény lenne), és van rá igo, amihez nem kell net, addig egy iPhone szinte erre lett kihegyezve, nem véletlen, hogy az apple kikötötte, hogy csak internet előfizetéses csomagban lehet előfizetéssel venni, a független telefonnal azt csinálnak, amit akarnak.
mert itt a google maps-en alapul a gps, amihez kell adatforgalom, illetve egy halom olyan szolgáltatást ad mellé, amihez KELL adatforgalom, vagy nem használod.
ezért net elérés nélkül egy iphone olyan, mintha B/W kijelzőt tennél rá
ha meg drága telefonálni, akkor nem lenne olcsóbb egy adatcsomaggal 3G-n VoiP-n telefonálni
? csak kérdezem... nem kötöszködöm...
-
biker
nagyúr
igen, mediamania az nagyon jó csomag
Aki meg nem netezik, és nem beszél/SMS-ezik sokat, annak nem szánták a szifont (se). Iagzából nem is értem, minek egy havi 3-4 ezres számlás embernek HSDPA-s, óriás kijelzős drágafon, de majd biztosan jönnek, és elmondják...
mivel mi is hasonló cipőből ugrunk, ezért megszólítva érzem magam
azért kell, mert
- utazik szegény napi 2x30percet hévvel, meg a többi bkv mellé, ekkor ha olvasgatni akarja a jegyzeteit ami jelenleg kb 60GB-ot tesznek ki scannelés után (pdf, doc, ppt, pages, tiff és társai) akkor nem kell 10kiló papírt vinnie, hanem megnézi a készüléken
- amikor van egy üres fél órája, akkor tud netezni, játszani, emailezni, videózni, bármi
- így kicsit felszabadultabban telefonál, ha tudja, 2x annyit beszélhet, és még akkor is ugyanannyit fizetünk majd.
- eltéved, akkor ott a google maps, vagy ha nem is téved el, de pont legutóbb nem járt valamelyik villamos, és megnézte, hogy jut el a leggyorsabban a következő olyan helyre, ahol jár valami értelmes eszköz.hirtelen ennyi.
-
biker
nagyúr
válasz
#16820480 #99 üzenetére
ő ugyanannyit, mivel ebben benne van 200/400perc bárkivel ingyen.
persze azt el kell felejteni, amit szoktam látni a tescoban, hogy apuci fülén a telefon, és úgy vásárol végig, hogy ez most ennyi, jó lesz édesem? és kapásból 100perc / bevásárlás.
persze, akinek ez a fontos, annak ez nem nyerő. akinek viszont a net is fontos, annak meg az a nyerő.őt a család fogja drágábban hívni, ez tény, szintén nem kalkulálható pontosan.
az meg nem kockaság, ha villamosra, vonatra, buszra, repülőre várva netezik az ember, ellenben az sem jobb, ha egymást kérdezgetik az emberek, ki mit tud, miért nem jön a villamos? és senki nem tud semmit, holott bombariadó van pl valahol, és 3 óráig semmi nem fog jönni.
-
biker
nagyúr
ha havi 4k a számla, akkor 2 év alatt:
160k a telo
96k a díj
256.000Ftikon200: 62 a telo+120000 a díj= 182.000
ikon400: 28 a telo +240000 a díj=268.000és nem kell korlátozd magad, hogy jajj, majd otthon megnézem, pedig csak azt néznéd meg a neten, miért nem jön a villamos 10 perce
értem, hogy családi flotta, meg egyebek, ez egy érv. és jó. de a gazdaságos nem igazán
-
biker
nagyúr
Ha nem használja valaki akkor még 512 MB is elég, de ha kihasználod a készülék lehetőségeit, akkor a 4 GB kevés, ez nem az én véleményem, hanem a piacé, mivel a kutya nem vette a 4 GB-os modellt, ezért szüntették meg.
de a 4gb-os modell a 2G volt. ha 3G modellben lene ilyen, nem biztos, hogy nem kellene senkinek.
bár úgy persze bele lehet bukni, ha olyanokat csinál az apple, hogy a fekete festékért kér +100USd-tlásd 8gb fekete = 16gb fehér
-
biker
nagyúr
nem kötöszködöm, de továbbra sem értem.
ha olyan díjcsomagod van, ami 100% lebeszélhető, ingyenes lehetőséggel és 30sms-el, az min. 3k havonta, + a túlforgalom. nem írtad még le, milyen csomag, így csak tippelek. persze az ingyenes hívások opciója is általában extra havi díj, ált. +3-500Ft
nincs internet csomagod, így legalább olcsóbb, bár vettél 160-ért egy mobilt, és az alkalmazások jó részét csak otthon tudod használni wifin, út közben nem (mail, safari, maps, időjárás és sorolhatnám)
bajod az, hogy előre fizetsz, és ha nem beszéled le, cumi, ellenben a most kifizetett havi díjad is lehet, hogy nem beszéled le.
most akkor végül is kizárólag annyi a bajod, hogy nem akarsz T-nél előfizetést venni?
ikon200: 4.990 Ft, 200perc, 100sms, 1GB net benne van.
most mennyit fizetsz havonta?
-
biker
nagyúr
van 700mb is, játékban, de ez továbbra is egy telefon játék és egyéb program lehetőséggel, nem játékkonzol telefon lehetőséggel
ha neked ez az igényed, vegyél 32GB-os modellt, bár arra is csak 10játék, 15 film, és 10 losless cd album fér el, ha úgy akarom, mint ahogy egy 4gb-os modellen is elfér 100 kisebb játék, 15-20 cd 160kb/s-ben, és talán 1-2 film is.
-
biker
nagyúr
továbbá azt kellene felfogni, hogy ne azt nézzük, milyen szar, mert csak 4gb, miközben nincs még egy ilyen színvonalú érintőképernyős teló ilyen áron
másrészt a 100dolláros kategóriába csak sd vagy m2 kártxa megy, sd hc normál telóba nem, így ott max 2gb tárad van.de sokan csak azt látják, mi miért rossz.
-
biker
nagyúr
mi a komolyabb játék? nem dűne kell rá
mind a 730mb-ot használod is, vagy "tök jó, letöltöm"?
a navi programra meg továbbra is áll, nem a full eu térképet kell feltolni, ha sosem hagyod el az országot kocsival.este ha az asszony hazaér, megnézem, de szerintem marhára nincs 100mb amit mi használunk, és 3 képernyőnyi cucc van fent.
-
biker
nagyúr
navinak 1,5GB? ész?
felrakom a mygar térképet, meg max a környező országokat, ha átjárok, többit csak ha kell, és máris megúsztam 200Mb-ból.milyen app-okat teszel fel 1GB méretben? ember... átlag a 10-30mb, felteszel 50-60 alkalmazást? fel se fér a springboardra
bár konkrétan cydias app van a telon olyan 50mb, appstore-os meg van kb 10db, ez lefedi minden igényünket, kb 120mb terület
1GB -
biker
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #35 üzenetére
a 4gb 2,5+1,5 lesz.
nem is értem, a 16gb-os gépen 14,2GB free volt, pedig csak 500mb a root partició, a többi "egyéb" foglalás.mi is vettünk egy fehéret 62k-ért ikon 200-al, most ez a legjobb vétel, ha a teljes 2éves ciklust nézzük. alig 180k két év alatt, míg ikon 400-al ez kapásból 260k két év alatt
a telefon normális telefon célokra illetve portable dokumentum megtekintőnek kiváló.
mellesleg 4gb (2,5) bőven elég. miért kell 5-10gb zenét egyszerre tárolni a cuccon? nem elég 500 szám? kell 5000?
én egyből vennék.
(pl a v3xx-em 2gb ramja elég volt egy egyhetes kórházi kezelés alatt nézett 8 film és 15 cd lemez tárolására, bőven)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AliExpress tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest