- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy nézem (mivel mikor vettem, nem volt ikon 200), ikon 400-al ugyanott vagyok...
256 vs. 268, ez majdnem ugyanannyi.
Nem korlátozom magam, mert azért annyira nem vagyok kocka, hogy villamosra várva, meg ilyen helyeken elkezdjek netezni, vagy valami.Szóval maximum ugyanúgy jövök ki, ráfizetés nem nagyon.
Viszont ikon 200-al már megéri átmenni (ha csak engem érintene a dolog), ez tény.
sheratan: Teljesen igazad van. Pont ezért nem váltottam/váltok, mert akkor ugrik ez a lehetőség is.
-
Amikor még nem volt ikon 200, csak a drágábbak, akkor azért eléggé ráfizetés. Kisebb csomaggal is havi 10k, 2 évre, plusz amit a vásárláskor kell fizetni. Ezt mondjuk lebeszéled ami benne van, de netet sem használnám, stb, inkább legyen 4k havonta a számlám.
Este majd számolgathatunk, vagy lehet, munkából is ránézek, kiváncsi vagyok, milyen dolgok jönnek ki. -
Nem akarok T-s lenni, leírtam miért (családban mindenki más szolgáltatós, flottaszerű simekkel és előfizetésekkel, nem fogok kiszállni ebből a T kedvéért. Bírom, hogy szinte lebasztok azért, mert egyben kifizettem a telefont, és használom olyan szolgáltatóval, amilyennel akarom, ne érezzem már szarul magam, amiért nem a T-s előfizetéssel vettem, 1-2 év hűségre. Dolgozom keményen, mint mindenki, ennyi luxusom legyen már (ez a kurva telefon).
Munkahelyen, itthon van Wifi, útközben meg nem nyomkodom, mint a gép. Ha valami mégis kell, leszedhetem, és akkor kifizetem, de nem minden hónapban fizetem, ha használom, ha nem.
Ez azonban már rég nem a 100 dolláros iphone-ról szól, hanem a hülye kis vitánk arról, én barom vagyok, mindenki más meg okos.
-
160k volt a készülék, függetlenitéssel.
A havidijam lebeszélhető, internet nincs benne (nem is kell), családtagokkal ingyen beszélek, havi 30 sms ingyen.
Csak azért nem megyek a T-hez, és fizetem a sok havidíjat (ami igen, nem részlet, mind szolgáltatás), csak mi a p*csának fizessem ki minden hónapban, ha nem használom el?Mindegy, ezen ne vesszünk össze, nincsenek álmatlan éjszakáim, mert így oldottam meg a telefon dolgot.
Nekem csak a telefon kellett, viszont az előfizut, stb-t megtartom, ahogy eddig, más szolgáltatónál.
Biztos van ilyen ingyen beszélés, meg minden a T-nél is, viszont, nem fogok mindenkinek szólni a családban, hogy ezentúl legyen mindenki T-s, csakmert iphone-hoz szottyant kedvem. -
-
Hát igen, közben mindenki elfelejti, hogy a lényeg, hogy 100 dollár alatt. Ami tuti hogy nem lesz. Ahogy előttem írták, a 3G-nél sem jött be. Vagyis igen, csak meg lehet nézni, milyen előfizus kombókkal. Ami nem baj, én is előfizus vagyok, a baj ott kezdődik, hogy ki kell fizetned akkor is ha kihasználod/lebeszéled a benne foglalt opciókat, és akkor is ha nem.
-
Viszont, ha egy teljesen új külsejű telefonnal előállnak, az már elég lesz ahhoz, hogy a mostani tulajokat meggyőzze, kell az új készülék.
Az Apple mindig is törekedett a dolgai design-ját úgy megcsinálni, hogy az emberekből egyből a "Nekem kell egy ilyen" hatást váltsa ki. Valljuk be, szokott sikerülni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest