- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Esküszöm ulkesh te beteg vagy...
szvsz=szerény véleményem szerint...figy nem érdekel a piac véleménye...
De várj, megpróbálok olyan mondatot írni, amit talán megértesz...
Úgy gondolom, hogy jelenleg vannak olyan emberek, akiknek egy 4GB-s iphone elég lenne...én ide sorolom magam.
"ha kihasználod a készülék lehetőségeit, akkor a 4 GB kevés" te figy...melyik piac mondta neked?
zenét hallgatok, játszom, több alkalmazást is használok (5 oldal), videot is nézek, netezek is...és NEKEM elég a 4gb
Amúgy örülök, hogy tudsz idézni, csak még nem megy a szövegértelmezés...kis segítség:
"Nem vagyunk egyformák, de szvsz a 4 giga több, mint elég..."
nem vagyunk egyformák = mindenki más milyen, itt szövegkörnyezet miatt azt sugallja, nem egyforma az emberek ízlése
szvsz = én úgy gondolom, az a véleményem, hogy
a 4 giga több, mint elég... = egy 4 gigabájtos Iphone elegendő tárhellyel rendelkezikNa most akkor a fenti magyarázatokat egymás mellé téve:
nem egyforma az emberek ízlése, én úgy gondolom, egy 4 gigabájtos Iphone elegendő tárhellyel rendelkezik -
Polllen
félisten
Még hogy nincs...pedig megpróbáltál meggyőzni... legalábbis az én postomra reagáltál...
én annyit írtam, hogy NEKEM elég a 4 GB-t...erre írtad, hogy de nem...(írd oda, hogy neked nem, mert nekem MÉG MINDIG elég a 4GB...)
És ha gazdaságos, ha nem gazdaságos a 4GB-s iphone előállítása, ha lesz, ha nem lesz 4GB-s NEKEM MÉG MINDIG ELÉG LENNE 4GB!!! (lenne, mert amúgy 8 gigás van, aminek több mint fele üres...
)
Az én postom erről szólt...erre kezdtél el - szokás szerint - mindenféle nem idevágó dologról hadoválni...
-
Polllen
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #35 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, de szvsz a 4 giga több, mint elég...
1 giga zene még a legszuperebb mp3-ból is több, mint 7 óra zene...ha nem hallgatsz meg 1 számot kétszer, akkor is több napig hallgatható, hacsak nem alsóbögyörösvalagpusztáról jársz napi 3 órát...1 giga képeknek...na itt már lehet vitatkozni, de azért monitoron csak szebb, hiába a nagyon szép kijelző
1 giga film...jailbreak-kel lehet elkocog az avi, nem próbáltam, de átkonvertálva már nem foglal annyit helyet...
De nem vagyunk egyformák! (nekem a 8 gigáson jelenleg 5 giga üres hely van, igaz film nincs fent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest