Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz
vadászcsiga #2824 üzenetére
A PH rangodra célzott.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #2822 üzenetére
A 4S topikban sem laggol, akad egypár embernek a 8.
Ja, de ha megnézem mindegyik most vette jó árasítva a 8Gb iPhone 4S-t a T-nél.
Ezeknek oszt lehet akár mit írni. Nem fogják elfogadni, meg osztják az észt, hogy mit kell ki be kapcsolni, meg beálltani újnak, beáll majd, stb.. és akkor nem fog akadni. -
troszti
aktív tag
válasz
vadászcsiga #2824 üzenetére
Osztasz másokat rendesen, de ez nem esik le?
-
nylontacsko
senior tag
válasz
vadászcsiga #2822 üzenetére
Parancs, értettem! nagyúr
-
nylontacsko
senior tag
válasz
vadászcsiga #2819 üzenetére
Miért ne ismerném?
Olyan elképzelhetetlen, hogy nem akad és lagol?
Bár nem gondolom, hogy bármit is bizonygatnom kellene.
Tényeket közöltem.
Azt tudod mit jelent...? -
Gábor-KJ
őstag
válasz
vadászcsiga #2807 üzenetére
Szia csigasrác! Mit használsz mostanság? Megvan még a G2?
-
zserbox
őstag
válasz
vadászcsiga #2775 üzenetére
és?
senki nem tart a fejedhez pisztolyt, hogy fel is rakd -
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #2730 üzenetére
A mini 2-re is hamarosan kitalaljak a megfejtest - en meg azert irtam.
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #2720 üzenetére
A hosszu tavot majd az epöl szabalyozza az ö merceje szerint!
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #2709 üzenetére
Elsősorban magamnak...
Màsodsorban az enyemet veszik meg előszőr és nem is rossz àron - amikor esetleg sor kerül rà!
Lehet, hogy ez nem normàlis dolog, de én màr csak így tolom...
-
milszab
senior tag
válasz
vadászcsiga #2661 üzenetére
Ha netes rádiókat akarok hallgatni milyen progit töltsek le rá? A másik hogy a számítógépen megosztott dolgaimat mivel tudom elérni rajta? Köszi.
-
bbuffy
senior tag
válasz
vadászcsiga #2659 üzenetére
Meg az ėletmódjãnak.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2657 üzenetére
Mondjuk 76 évesen azért nem semmi, ahogy kinéz:
-
insight
aktív tag
válasz
vadászcsiga #2624 üzenetére
köszi!
iPhone 4/5 tulajok!
Miután megszoktátok a retina kijelzőt, nem zavar, hogy az iPad minié nem az? (természetesen nem az ipad mini retina verziójáról beszélek
)
Annyira megszoktam ezt az éles képet, hogy böngészéskor talán zavarhat - vagy azért ennyire nem pixeles.
-
Criss00
csendes tag
válasz
vadászcsiga #2618 üzenetére
Értem
és az ios 7.1-el mi a tapasztalatok ? gyorsaság akku idő ...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2587 üzenetére
Nem tudom, neked milyen appok fontosak, és egyébként se figyeltem árgus szemekkel, mert engem nem érdekelt, 6 vagy 7. Egy csomó egyáltalán el sem érhető 6-ra, mert eleve 7-re jött ki.
-
vtechun
veterán
válasz
vadászcsiga #2587 üzenetére
Nekem is jobban tetszik a régi design. Szerintem nagyon elkúrták ezt az ios7-et.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2585 üzenetére
Van olyan alkalmazás, amihez már 3 nagyobb frissítés jött iOS 7 óta. Egyébként a nem frissített appok már nagyon gagyinak hatnak pár hónap flat használat után.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2582 üzenetére
Tényleg, milyen jó móka trükközni azért, hogy egy szarabb, régebbi verziót le lehessen tölteni...
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga #2582 üzenetére
Pff, ugyanezek írták azt is ezek szerint mint az SSL tanúsítvány elfail-elős ágat.
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga #2580 üzenetére
Aztán az appokkal mi a helyzet, működnek azok még azon?
Rátaláltam ma egy kurvajó játékra, [link]. Hát ennek már sajna elkellene a retina.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2576 üzenetére
Egy 7.0.4-re restore-olt, majd 7.1-re OTA frissített iPad 2-n próbáltam, és határozottan jobb lett. Persze csodák nincsenek, az 512 MB RAM már kevés, de jobban gazdálkodik vele az új OS verzió.
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga #2576 üzenetére
Hát nekem most nem csinálja, úgy emlékszem sikerült reprodukálni olyan helyzetet, mikor már újratöltött régen, de majd holnap Safarit használok...
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga #2561 üzenetére
Én JB nélkül is másolok rá.
Ezt telepítettem majd böngésző segítségével átmásolom az ipadre.
-
vtechun
veterán
válasz
vadászcsiga #2561 üzenetére
Elég a jb. Utána az xbmc már simán tudja kezelni, csak xbmc menüjében meg kell adni a forrást
-
Krajczi
tag
válasz
vadászcsiga #2556 üzenetére
Tökéletes.
Köszi.
Ezt vártam. -
Krajczi
tag
válasz
vadászcsiga #2551 üzenetére
Csak sajnálj picit.
Érezz velem együtt!
Légy empatikus! Úgy vigyáztam rá és mégis megsérült. Nálam az elektronikai készülékek jó állapotban szokták átvészelni a használatot (telefonok, stb.).
Szerencsére pici a "seb", egy helyen az élből hiányzik 1 mm-nyi, csak a tudat. Bosszant. -
randras
veterán
válasz
Mindent!
-
GGMPC
őstag
válasz
Bàrmit!
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2540 üzenetére
Igen, az iPhone 4-et felerészt azért nem vettem meg, mert szánalmasan gyenge vassal adták ki, legalábbis ahhoz a kijelzőhöz mérten. A mini volt a másik elbaltázott választás 2012-2013-ban, azt is kihagytam. Az iPad 3 a sorban következő, de akkor az a kijelző szinte mindent megért, nem bántam meg. Legalább a RAM dupla...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2512 üzenetére
Ugyan már, nyugodjatok le. Van itthon iPad 2 iOS 6-tal és 7-tel is, erős túlzás ez a hisztéria. Szerintem is lehet (és fognak is) rajta javítani, de azt is tudomásul kell venni hogy az iOS 7 egy nagyban újraírt, 64 bites OS, a vas pedig 3 éves.
Majd nézd meg, hogyan fut a gyorsban kidobott, 64 bites droid 3 éves vasakon. Tippeljek? -
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #2517 üzenetére
Làtom làtom...
-
Danny750
őstag
válasz
vadászcsiga #2489 üzenetére
Nem taszito ,de nem ad annyi pluszt ,amennyivel nehezebb hordozni...
8,3" a plafon nalam ,mert egy tabletnek a hordozhatosag es hasznalhatosag a legfobb erenye...... -
vtechun
veterán
válasz
vadászcsiga #2483 üzenetére
Hmm, nem baj, azért csak jobban jártam a 4-essel
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #2477 üzenetére
Jovanna - kicsit elrevedtem... Alomorszag tengerpartjan...
Nekem nagy elvarasaim nincsenek - csak annyi, hogy legalabb koszonoviszonyban legyen a mini, 6 honappal ezelotti onmagaval.
Amennyiben nem lesz, akkor kibaszott nagy cirkuszt fogok csinalni az apple-nel!
... mert nem valami romma kenyeztetett kis tizeneves hulyegyerek vagyok, akinek az apukaja vesz egy masikat amikor emez osszecsinalja magat!
A frissites kerdest meg vitatom, hogy celravezeto e, mert allandoan nyekegni fog, hogy update elerheto es arrol meg nem is beszelve, hogy az applikaciok is rohamos leptekben haladnak az IOS 7-el parhuzamban...
Tehat elobb vagy utobb te is zsakutcaban talalod magad... Noha kivanom, hogy ne igy legyen!
Egyebkent az IOS korszakom utani Droidkodas nem is olyan rossz, sőt - egeszen kellemes - szoval no para van elet az almakompot utan is!
-
Danny750
őstag
válasz
vadászcsiga #2477 üzenetére
Nalam ez betette a kaput....lehet az i6 akarmilyen, nekem nincs szuksegem ra! Kapja be az Apple! Jobs ota nem talaljak a fonalat....
(majd amit ok muvelnek a felhasznaloikkal ,azt is kapjak vissza....remelem hanyatlani fog a ceg!)
Kiprobaltam egy masik oprendszert es mar nem is erzem azt, hogy ez az ios kell nekem... -
Krajczi
tag
válasz
vadászcsiga #2447 üzenetére
Kösz, de próbáltad is? Én hétfőn tehetem meg ezt a lépést...
-
bbuffy
senior tag
válasz
vadászcsiga #2379 üzenetére
Mondanám hogy igen, meg ott már nemcsak a ram több, de a piszinek is hinni kell
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga #2377 üzenetére
Rakéta ez nekem pont eléggé, csak a programok ne töltenének újra annyiszor.
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga #2375 üzenetére
Hát ha JB kell ahhoz, hogy rendesen működjön, akkor androidos tabletet veszek, és olyan szintén szétmókolom, mint a telefonom. Csak az 25-30%-al olcsóbb.
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #2364 üzenetére
Akkor marad az az elmélet, hogy egyszerűen a böngésző mellett 2-3 nyitva lévő app-nál elfogy a RAM, legalábbis iOS 7 alatt.
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #2362 üzenetére
Ettől még adott a kérdés: összetett oldalnak számít?
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #2359 üzenetére
Én is szoktam más oldalakat is nézni/olvasni, de fórumozni itt szoktam.
nylontacskó: lehet, hogy át kellene állnom Chrome-ra, de egyrészt lassan inkább szabadulni igyekszem a Google-tól, mint jobban hozzá kötődni, másrészt meg PC-n is mellőzöm a használatát, mert nagyon sokáig voltak benne elég durva exploit-ok, pl. netbankot nem volt ajánlott rajta használni.
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #2357 üzenetére
A Prohardver lapcsalád fórumtopikjai összetettebbnek minősülnek? 90%-ban ugyanis azok vannak megnyitva.
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #2354 üzenetére
Nem szoktam igazából 3 fülnél többet nyitni, 1-2 a rendszeres. De ha fut a Gmail meg mondjuk a Facebook, akkor már 1-nél is újratölti, amikor visszaváltok Safari-ra.
Hozzátenném, hogy én ezzel bőven együtt tudok élni, nem igazán zavar a dolog.
-
Danny750
őstag
válasz
vadászcsiga #2326 üzenetére
Igen, jobb lesz vele a sima. Mini....a retina meg már most is jó...
-
nylontacsko
senior tag
válasz
vadászcsiga #2323 üzenetére
-
nylontacsko
senior tag
válasz
vadászcsiga #2321 üzenetére
és az 1 vagy 2-t hogyan lehet megkülönböztetni?
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #2284 üzenetére
Azt hiszem en is bekoltozom egy olyanba - jovoheten...
Feketet vagy feherret javasolsz?
Allitolag valamelyik szint (de most meg nem mondom melyiket) hulyen vilagitja at a led!?.Feher volt nalam, de a fekete az nagyon bitang - arra voksolnek,
Qiuck window tok?
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #2282 üzenetére
Ez az ... Csinalok is!!!
Apropo - hogy megy a G2 igy par het utan?
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2255 üzenetére
Valóban.
Nem kérdés volt
-
lukcsi
csendes tag
válasz
vadászcsiga #2038 üzenetére
7.0.2
-
lukcsi
csendes tag
válasz
vadászcsiga #2029 üzenetére
jb-nél úszik a gari!
-
svili
tag
válasz
vadászcsiga #2007 üzenetére
Köszönöm, nemrég sikerült restore-ral megoldani a problémát. Még a régi beállításaimat is visszatöltöttem az iCloud-ból!
Azt viszont most sem értem, hogy bár helyesen adtam meg a jelkódot, mégsem engedett be.. Most nem adtam meg jelkódot, de a beállításokban bármikor meg lehet adni, ahogyan olvastam. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #1997 üzenetére
ez jó
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #1955 üzenetére
Azt is kiprobaltam es semmi - ugyanugy keri...
Volt ott valoban egy iTcafe-ra vonatkozo torolheto valami, de annak kitorlese utan is semmi!
A masik kollega segitsegere is ebben az uzenetben reagalnek...
Chrome bongeszonel legalabb mukodik es nem kerte ujbol!Nem veszes dolog, de bosszanto!
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #1952 üzenetére
Megvolt es ugyanugy keri!
-
Romvr
őstag
válasz
vadászcsiga #1907 üzenetére
Majdnem 3 giga programot kellene letöltenem rá hogy használni is tudjam. Munkahelyemen jelenleg nincs wifi, mobilnet ugye szóba se jöhet, reggel meg 1 óra alatt nem is álmodok róla.
Szóval holnap reggel 6-tól este 7-ig vagy magammal viszek egy értelmetlen vágódeszkát és használhatom helyette a 4 kilós laptopot ami 2 óra alatt lemerül, vagy inkább itthon hagyom porosodni a készüléket... hát kösz Apple hogy így megcsináltad ezt a fasza frissítést!(#1908) erdoke:
Nem véletlen nincs android készülékem már jó 1 éve. Nem kellene a sz@r-hoz hasonlítani egy ilyen kaliberű céget. -
DaviD202
aktív tag
válasz
vadászcsiga #1865 üzenetére
Most vettem. Nincs semmi :\
Akkor majd szeptemberben.. -
randras
veterán
válasz
vadászcsiga #1846 üzenetére
Szerintem ez mást jelent...
De majd felhívom őket.
-
Romvr
őstag
válasz
vadászcsiga #1824 üzenetére
File Explorer ugyan ezt tudja. Én megvettem a teljes verziót, mert tetszik hogy Win-ről megosztott mappákat is képes kezelni, lejátszani a tartalmuk.
-
Romvr
őstag
válasz
vadászcsiga #1809 üzenetére
Valahol olvastam (talán PH?
) hogy lehet IGZO kijelzővel érkeznek majd a köv.gen. iPad-ek, meg úgy minden amin rágott alma van. Az meg az akksi időnek nagyon jót tenne, illetve a méretet is lehetne nagyban csökkenteni. A felbontás az lehetne Retina most már minden eszközön.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #1792 üzenetére
Nem hallottam mást, ami reálisnak tűnt. Ha vékonyabb és könnyebb lesz hasonló üzemidővel, az már megéri. Persze a 4(-5-6?) mag sanszos a marketingháborúban...
-
tibors
csendes tag
válasz
vadászcsiga #1769 üzenetére
Ezt ajánlom 10eFt alatt van az ára (csak kell hozzá stick is):
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #1773 üzenetére
Mindkettőnél.
-
erdoke
titán
válasz
Céloztam rá korábban, hogy 7 euró (2e Ft) a probléma orvoslása, de a fórumban erről nem ildomos beszélni. Ha külföldi horror költség csökkentése a cél, én személy szerint nem találom csúnya dolognak azt az eljárást (annál inkább a 398 Ft-os 100 KB díjat), ha pedig itthon kell a cucc, akkor értelemszerűen megfelel a szolgáltatós verzió.
(#1771) Tim82
Közepes fényerőn 4G üzemmódban se bír ki 12 órát.Ha nem használod magát az iPadet, akkor minek a hotspot mód? Nálam elsősorban éppen az iPadhez kell a net, másodsorban a laptophoz és a telefonhoz.
Külföldön nano SIM-en szerezni mobilnetet megint csak nem egyszerű, ahogy iEszközökben SIM-et cseréltetni sem. Egyszerűen nem arra tervezték, hogy hetente kétszer cseréljem.
A korábban linkelt T-s Huawei LTE hotspot 7-8 órát bír nálam, ez saját tapasztalat, nem netes tesztecske. -
kiszu
senior tag
válasz
erről beszélek....
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #1762 üzenetére
-
Romvr
őstag
válasz
vadászcsiga #1741 üzenetére
Akkor gyalu... még szerencse hogy csináltam egy BM-et az iOS7 előtt.
-
Romvr
őstag
válasz
vadászcsiga #1739 üzenetére
Hanyagolva lesz szerintem is egy darabig. Elvileg ősszel jön a végleges, az szeptember-október. Két-három hónapot meg szerintem kibírok.
Teszteltem egy 15-20 percet, már tudom nagyjából mire lehet majd számítanimás: Hogyan tudom visszatölteni a BM-et ha jelkóddal van zárolva a gép, de a jelkód kérő képernyőig nem jutok el?
-
johny.attila
csendes tag
válasz
vadászcsiga #1728 üzenetére
Megtörtént
Van már rajta minden földi jó
-
johny.attila
csendes tag
válasz
vadászcsiga #1714 üzenetére
Értem én
Csak van egy-két tényleg hasznos is pl. appstoreból letölthető adatmennyiség korlátozása 3g-n kikapcsolása stb.. Ilyenekre gondoltam
-
johny.attila
csendes tag
válasz
vadászcsiga #1711 üzenetére
pl ezek
[link] -
tibors
csendes tag
válasz
vadászcsiga #1683 üzenetére
Természetesen végigolvastam az alapelveket mielőtt beírtam a hozzászólásomat és nem találtam benne olyan részt, ami tiltaná eladó termékek beírását. Ettől függetlenül még egyszer elnézést, ha megsértettem a fórumot.
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #1689 üzenetére
Hàààt őőő izzzé - majdnem.
Az öccsének a huga!? Asszem...
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #1683 üzenetére
Az szep!
Akkor meg sem emlitem, hogy tudok egy original iPhone 5 keszuleket feherben, 16GB, T-s!?.
-
jaPe
tag
válasz
vadászcsiga #1653 üzenetére
Valóban nem egy perc, kb. 3-4
függ attól is persze, hogy a két eszköz milyen távol van a routertől, a router és az eszközök vevőinek a sebességétől stb... De egy teljesen átlagos hálózaton 1-1,5 gb-os videó max 5 perc és az iPaden van.
-
jaPe
tag
válasz
vadászcsiga #1629 üzenetére
Igazából engem csak az zavar ebben, hogy böngészésnél 2-3 lap a maximum amit meg tud tartani újratöltés nélkül.am. Gyors meg minden.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #1629 üzenetére
Igen, köszi. Azért látom megértetted... :-)
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #1623 üzenetére
Nem véletlenül hagytam ki anno az első generációt.
Kicsit vastag volt, kicsit kevésnek tűnt a 256 MB RAM, stb. Viszont a kettest a megjelenés napján beszereztem kipróbálni. A többi már történelem, az ősszel talán meglesz az ötödik a családban, azaz mindenkinek külön bejáratú. -
Gedeon31
addikt
válasz
vadászcsiga #1620 üzenetére
Meg is le sem őket
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #1620 üzenetére
Most néztem rá a Top 50 iPades fénykép/videó alkalmazására a Store-ban, legalább 5 nagy tudású kamera appot láttam 1-2-3 dollárért. Szóval gyakran a legegyszerűbb keresés is megfelelő eredményt ad.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #1612 üzenetére
Camera+ pl. van iPadre, de van még sok app. Még egy példa: 100 Cameras In 1 HD.
GPS csak a WiFi only modellekben nincs, de ez pontosan így van az androidos táblák nagy többségénél is. -
kiszu
senior tag
válasz
vadászcsiga #1614 üzenetére
Ipad ben van Gps. Igen és az ipad 2-3-4 és miniben is van.
Viszont csak a 3g/4g verzióban van. Ez mindíg is így volt.Nekem a 4g verzió van a miniből és vígan használom igo primoval vagy sygicel vagy tomtommal.
-
Gedeon31
addikt
válasz
vadászcsiga #1614 üzenetére
Nekem ez nem hiányzik , jobban bosszant a kamera.
-
Gedeon31
addikt
válasz
vadászcsiga #1612 üzenetére
Pedig nem rossz kamera van benne,de így elég szegényesre sikerült .
-
Gedeon31
addikt
válasz
vadászcsiga #1609 üzenetére
Legalább , mint egy telefonnál megtalálható .
-
jaPe
tag
válasz
vadászcsiga #1609 üzenetére
Ez nekem is fura volt...még Cydia-ban sem találtam Tweak-et hozzá, csak iPhone-hoz. Am. mondjuk ilyenek jók lennének, mint időzítő, képméret állítása, expozíció.
-
Gedeon31
addikt
válasz
vadászcsiga #1607 üzenetére
Nem univerzális .
Fura semmi lehetőség nincs a gyáriban.
-
Gedeon31
addikt
válasz
vadászcsiga #1604 üzenetére
Atom meghajtást kap
(#1603) GGMPC nem egy szép példány az biztos
-
Gedeon31
addikt
válasz
vadászcsiga #1597 üzenetére
-
Gedeon31
addikt
válasz
vadászcsiga #1595 üzenetére
Aha
köszi
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga #1578 üzenetére
Hmmm... nem is rossz.
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #1529 üzenetére
Dementor = Moderator
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #1526 üzenetére
Te figyusz csiga srac!
Direkt belinkeltem az apple oldalt, ahol az altala belinkelt tokhoz hasonlot kap 2-3 ezer forint difivel, de legalabb garanciaval stb...!
Es lehet, hogy 5-6 ezerert nezeget tokot, de amig az egyszer sem hullik szet (amikre en gondolok), addig az altala kinezett tokbol 2db fogja a kukaba vegezni!
Egyebkent sok ilyen olcso szar vegen huzza ala es adja ossze, hogy mennyiert vett osszesen silany minosegu tokot es akkor majd meglatja, hogy mennyire draga a minoseg!
Masreszt kezdem unni azt ahogy ramozdulsz a kommentjeimre - foleg, hogy ugyanezt teszed a 4S topikban is es mindezt ugy, hogy valamelyik termeked (tudtommal) nincs is!?.
Es most lehet rohanni a dementorokert!
-
Sur1G
aktív tag
válasz
vadászcsiga #1502 üzenetére
Szerintem meg nem fog annyit esni az ára, mint sokan gondolják. Ha azt nézem, hogy 3GS-eket még árulnak 40-50 ezer forintért (használtan), akkor a mini se fog nagyon lemenni. Viszont én nem hiszem, hogy megkapja a retina kijelzőt, mert akkor pont az árelőnyét vesztené el az ipad 4-el szemben. Nem hiszem, hogy saját magával akar az apple versenyezni.
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #1502 üzenetére
Semekkoràt!
Amaz lesz sokkal dragabb - mint ahogy az lenni szokott!?.
-
Sur1G
aktív tag
válasz
vadászcsiga #1479 üzenetére
Az túlzás, hogy nem számít a pénz, de most legalább 2 évre tervezve azt a +30 ezret kibírom, amennyivel az iPad 4 többe kerül. Az ipad 4 súlya és mérete taszít kicsit a megvételétől. Nem tudom mennyire kényelmes 650 grammot tartani könyvolvasásnál, ellenben a 300 grammal, meg ugye a hordozhatóság is szempont. A hardver meg igazából annyira nem érdekel, mert úgyse fogom sose használni olyan dolgokra, amire nem lenne elég a mini hardvere. Amúgy folyamatosan olyan érveket hozok fel, ami a alapján a mini-t kellene vennem, de akkor is idegesít
.
Szerk: OK, hogy nem tudja senki, de most lesz valami bejelentés júniusban. Ha csak októberben jelenik meg, akkor nem várnám meg, de ha 1 hónap múlva esetleg elérhető lenne, akkor lehet megvárnám az új minit.
-
bbuffy
senior tag
válasz
vadászcsiga #1473 üzenetére
A Cyida nem warez. A programok törése és lopása a warez. Erre még anno törvény is született a zusában
-
jaPe
tag
válasz
vadászcsiga #1473 üzenetére
Találtam egyet most cydiaban. Ez úgy néz ki működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest