- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GGMPC
őstag
Ne is mondjad... En is felraktam es a kutyanak nem kell (32GB LTE)...
Amugy meg ha jovoheten sincs kapas, akkor megtartom, mert amugy azert akartam eladni, hogy kiprobaljam az LG G Pad 8.3-t - tehat nem a retina laz miatt, mert az engem nem izgat.
Kicsit uncsi nekem ez az IOS7 is es a szineitol meg kesz vagyok neha,
-
erdoke
titán
Ahogy említettem, nekem van mindkettő, tehát akad elképzelésem, hogy melyik a hülyeség. Ha egy laptop + iPad + okostelefon kombinációval utazok, a SIM cserebere és a 3 eszközre osztás is hatalmas szívás, akár az iPadről, akár telefonról próbálkozok. A jelenlegi 4G-s hotspotom 7-8 óra folyamatos nyúzást bír saját akksiról, miközben a többi eszköz nem merül gyorsabban. A súlya kb. ugyanaz, mintha a telefonhoz vagy a tablethez vinnék külső akksit...
A többi előny egy részét már említettem korábban, ami még pluszban van:
- Normál WiFi hálózat 5-15 eszköz részére WPA2 titkosítással.
- Beledugható microSD kártyáról tartalmak megosztása a hálózaton.
- Szabad elhelyezés jobb vételi helyre (pl. ablak, polc teteje, faág, stb.) -
erdoke
titán
A Cellular iPad mini felára 40e Ft, abból simán kijön egy független 3G-s hotspot és egy Smart Case. Független 4G-s már nem, de kb. annyiért vettem a szolgáltatóit, aztán 7 euróba fájt az okosítás, hogy külföldön helyi nettel tudjam tömni... Arról nem is beszélve, hogy egy 5-600 Ft-os külső antennával gyenge lefedettségű területeken is tűrhető a sebesség, míg a tabletbe épített olyankor mar szolgáltatót se talál.
GPS iPaden nem érdekel, megvan még a 3G-s iPad 2, amit tavaly márciusban tettem le, és soha nem használtam benne a navit. A telefon kijelzője elég nagy, ha vezetés közben nem egyértelmű a hang utasítás.
-
Gedeon31
addikt
A nano sim vékonyabb.
Csiszoló papír nélkül is működik?
Az új nano SIM kártya 15%-al vékonyabb, mint az eddigi kártyák, így ahhoz, hogy jól illeszkedjen az iPhone 5 készülék SIM tartójába, az alját érdemes egy picit lecsiszolni, hogy nehogy beragadjon az a készülékbe.
az új kártyák csupán 0,7mm vékonyak, míg a többi kártya 0,8mm-es. Így egy csiszolópapír jó szolgálatot tehet
-
Dávid78
tag
Köszi ,akkor oda benézek. Szilikon tok drága rá?
Ezt találtam ez lenne az a tok?
belső méret: 21x1x13 cm lehet ebbe nem menne bele keskeny lenne neki.
-
GGMPC
őstag
Na pont az ilyen okos beszolas miatt irtam oda a Skype-ot is!!!
(Noha tenyleg nem ertem, hogy a WhatsApp vagy a Viber miert nincsen iPadra, de szerintem ami kesik az nem mulik)
De ha mar hinylistanal tartunk, akkor inkabb a Flash Player hianyat emelnem ki, ami igazabol egy vicc!
-
nofi
addikt
Mondjuk igaz, kb. ~75.000-től indul átszámítva nem egy nagy különbség. A 32-es épphogy 100.000 kintről, itthon meg 125 és 130.000 között van ami miatt már lehet kivételt tennék, ha úgymond ingyen van a szállítás.
Lehet a júniusi WWDC-n bejelentenek egy újabbat és esik az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest