- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Naugye.
Azért a "használható" szó szerintem kicsit degradáló. Tény, hogy én is szívesebben használnék egy retinás Minit, de ne alacsonyítsuk már a nem retinás kijelzőt a 20 ezres androidos ipari hulladék TFT paneljéhez, amire szintén azt írják: használható erre meg arra.
-
tomi5244
őstag
Ipad4 tulajként azt mondom, hogy otthoni - keveset cipelős - használatra optimálisabb a nagyobb. Tény, hogy hosszabb használatnál némi alátámasztást igényel, de kárpótol a kristálytiszta kijelző!
Javaslom hogy ne kapkodd el, törekedj arra, hogy nézd meg élőben mind két modellt. (Én is és még sokan mások is így jártak el)
-
madgie
titán
Epölbót, vagy MM, bemégy kipróbálod, megrendeled ócsóbb helyről, amelyik tetszik. Nekem három ipad-em volt eddig, nagyon csalogatott a mini mérete, de a retina után egyszerűen nézhetetlennek találtam a mini kijelzőjét.
A retina jóságát annyira szeretem, hogy az otthoni, full hd monitor is borzalmas volt mellette, így cseréltem wqhd-re (2560x1440), amint belefutottam egy jó vételbe.
-
-
jaPe
tag
Egyedül a könyvolvasás az ami hagyhat némi kivetnivalót maga után. Nagyon pici betűméretnél elég szőrösek a betűk, viszont nekem az olyan kicsi betűméret am. is kényelmetlen. Jól olvasható betűméretnél nincs probléma. Nyilván a retina ilyen szempontból jobb, ott viszont nekem a mérettel és súllyal lenne gondom. Könyvolvasásra így egyik sem tökéletes, viszont mindkettő használható. Nekem a mini is megfelel. A többire teljesen jó mind a két készülék. Szerintem a kijelző sem rossz, nagyon szép színei vannak, a betekintési szög közel 180 fok, fényerő is nagyon rendben, a videózás ezen is élvezetes, ilyen szempontból csak full hd felvételek lejátszásakor veri a retina kijelző, am. teljesen mindegy. Nyilván az iPad 4 jobb kijelzővel meg erősebb hardverrel rendelkezik, de a minin sem nagyon találkozni akadással. Ha pénz nem számít és a nagyobb méret meg a súly nem zavar akkor iPad 4, nekem viszont nem érte meg a felárat a kijelző meg a hardver, mert ez is teljesen vállalható.
Esetleg egy iPad 3 vételén is elgondolkodhatsz, retina abban is megvan, és az is gyors azért.
-
Tibee86
nagyúr
Ugyanebben a helyzetben voltam 1-2 hónapja, annyi különbséggel, hogy én nyomkodtam mindkettőt elég sokat.
Arra jutottam, hogy nekem a Mini kell (a rendes iPad számomra nagy, nehéz, hosszabb távon kényelmetlen fogni, gépelés se jön be rajta), viszont mivel "csak" egy iPad 2 kis kijelzővel, így megvárom a retina változatot, abban már csak lesz egy ütősebb hardver is.Innen szerintem senki nem dolgozik az Apple-nél, így a bemutatásról/megjelenésről senkinek nincs fogalma, max tippje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest