- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
randras #2707 üzenetére
Papa!
Viszont nekem az elmult 1.5 evben semmi gondom nem volt es ha leejtem, akkor meg vegig is rugdoshatom a helyszinen, akkor sem lesz semmi baja...
Es amikor kiveszem neha a "pancelbol", akkor ugy nez ki, mint a vasarlas napjan!
Kinek mi...
Nekem mindenem ilyen pancelban van!
-
insight
aktív tag
válasz
randras #2703 üzenetére
Feleségem decemberben vett Ozaki tokot iPhone 5-re, 9990 Ft-ért. Vigyázott rá, laptoptáskában hordta max, és már esik szét az egész, nem a varrásnál, hanem az anyaga kopott ki. Fehér volt, de meg is szürkült...
Ritka gagyi cucc sajnos, pedig újan jól nézett ki. A tartása sem határozott már, nem volt ki-be rakosgatva a telefon, de megnyúlt.
-
vadászcsiga
félisten
-
erdoke
titán
válasz
randras #2457 üzenetére
Ez iPad Air alatt is pont ugyanilyen az emberek 80 %-ának. Én Mercury Pro-t használok, úgyhogy észre se vettem, amíg el nem kezdtek az emberek (egyébként jogosan) hőbörögni. Próbálj másik böngészőt használni, amíg nem javítják, a Mercury pl. simán élve tart 3-4 oldalt úgy, hogy van még másik app nyitva.
Szóval ez inkább Safari probléma iOS 7 alatt, nem a komplett rendszer totálkáros. A Safari meg amúgy is vacak, se teljes képernyős módot nem tud, se gesztus vezérlést. -
GGMPC
őstag
válasz
randras #2454 üzenetére
Sajnos nincs visszaut, ugyanis a programok es azok frissitesei mar teljesen az IOS7-hez igazodnak, tehat akkor meg azert lenne gebasz.
Az egyetlen megoldas, hogy ez az antipatikus cook meg a brigadja tisztaba teszik a rendszert annyira, hogy felhasznaloi elmenyrol tudjunk beszelni, mert sajnos egyelore ez nem az!
A 7 elott ez egy nagyon kellemes kis gep volt, ugyhogy ha ez most igy marad, akkor Nexus 7 (2013) LTE 32 GB.
Maskulonben egesz jo mostanaban az Android, ugyhogy vannak alternativak boseggel.
-
kiszu
senior tag
válasz
randras #2410 üzenetére
Ipadet TOTÁL MINDEGY,hogy hol veszel.
Semmilyen számla,garijegy nem kell a garanciáztatáshoz.
Simán serialszámot ellenőriznek ha beviszed a hivatalos apple szervízbe vagy istyle,stb
Ha használtan veszed akkor az Apple serial check oldalon le kell ellenőrizni,hogy meddig garis.
Ha bontatlan újat veszel,akkor onnantól 1 év a gari,hogy beaktiváltad a készüléked.
Tehát,mégegyszer: Full mindegy,hol veszed az ipaded.Nézzük egy gsm bolt árait (part nero gsm)
iPad air 32gb LTE 170.000ft ért.
ipad Air 64gb LTE 197000ft
Mennyi is az Applenél?
220.000ft és 250.000
Akiknek nem számít 50.000ft,az vegye a Media Marktban. Ott is ugyanezt a garit kapja.Lényeg,hogy nem a gsm boltba fogod vinni garanciáztatni,hanem az Apple szervízbe.
-
Dany007
veterán
-
Danny750
őstag
válasz
randras #2313 üzenetére
Sajnos nagyon zabálják a ramot az edddigi ios7-es frissítések, ezért dobnak ki gyakran az alkalmazások+ezért szaggatnak be szépen a játékok is...
Kb. 1évvel ezelőtt az ipad 1-en 256rammal nem akadt és dobott ki egy most wanted.....
Itt sem volt semmi probléma a 7-es frissítésig! Am január közepén jön a 7.1 ami állítólag rengeteget javít a ram kezelésen -
GGMPC
őstag
válasz
randras #1843 üzenetére
Az kemeny!
T-nel 6000-ert kaptam 10+2GB-t/hó - igaz ceges, de azert nem rossz ajanlat...
Viszont vigyazz a Telenorral, mert lefedettseguk az altaluk mutatottal ellentetben egy kalap szar es ahol van lefedettseg - ott sem hozza a vartakat!!!
Mindenkeppen ugy hozd el, hogy legyen probaidod es ha nem vagy elegedett, akkor visszavihesd!!!
-
randras
veterán
-
Sur1G
aktív tag
válasz
randras #1488 üzenetére
Tanácsotokat megfogadva elmenetem megnézni a Minit, illetve az iPad 4-et. A mini kijelzője a 4 mellett elég gáz, viszont, ha sokáig nézem használható. Az iPad 4 méretéről, illetve súlyáról viszont ezt nem tudom elmondani. Marad a mini, aztán, ha megjelenik az újabb kiadása normálisabb kijelzővel, akkor majd megpróbálom lecserélni.
Köszi a segítséget!
-
kiszu
senior tag
válasz
randras #1349 üzenetére
Ha nem látod át a jailbreak lényegét akkor neked valószínűleg nem érdemes feltenned.
Én pl 1 hónapja vettem a minit és 6.0.2 volt rajta és nem frissítek,mert már csak 6.1.3 ra tudnék ami nem jailbreakelhető.
Vigyázok is rá,mint a szemem fényére,nehogy restoreolni kelljen,ezáltal updatelni.
2007 óta minden ios eszközt jailbreakeltem. A minit addig meg se vettem amíg nem volt lehetòség törni. -
dni
őstag
-
dni
őstag
válasz
randras #1347 üzenetére
Activator, különböző rendszerfunkciók hozzárendelése gesztusokhoz gombokhoz, pl hangerő állító hosszó nyomás számváltás, bekapcsológomb hosszú nyomás zene kikapcsolása,
Browser changer: alapértelmezett böngészőt meg tudom változtatni és Google Mapsra át tudom irányítani a térkép linkeket.
f.lux: naplementekor automatikusan változtatja a képernyő színhőmérsékletét melegebb színárnyalatúra, ami esti olvasáskor sokkal kellemesebb képet ad, 4 féle előre beállított mód közül lehet választani az egyénin túl.
Lockdown lite: alkalmazásokat le tudok jelszavazni amiket egyébként nem.
NCSettings: Notification centerben pár fontosabb funkció ki-be kapcsolásának gyorselérése
Retinapad: van egy pár alkalmazás aminek nincs iPades verziója és így nem annyira pixeles mert az iPhoneos változatot retinaként jeleníti meg.
Springtomize 2: Dokkon több ikon, switcheren csak azok az alkalmazások látszanak amik valóban futnak a háttérben és egyből be is tudom őket zárni, ha szeretném, több ikon fér el a mappákban is, egyéb apró esztétikai változtatások pl régi TV kikapcsolás szerű képernyő kikapcsolás
SwipeSelection: billentyűzeten az ujjamat húzva tudom a kurzor helyzetét állítani.stb.
-
dni
őstag
válasz
randras #1338 üzenetére
Van egy két megvásárolt módosítás amit szeretek, legalább 4 éve van általában egyszerre többféle iOS-t futtató készülékem nagyobb részt fel is voltak törve és nem szokott lenni problémám velük, legalábbis nem több minta nem volna. Nem sírtam, csak érdeklődtem, hogy van-e valamilyen ötletetek.
Köszön válaszaitokat, közben ki tudtam kapcsolni a Springtumize 2-őt nagy nehezen és most jónak tűnik, fel is teszem az openssh-t.
-
GGMPC
őstag
válasz
randras #1291 üzenetére
Ezt egy kicsit jobban tudom mint te - szerintem...
Konkretan most egy ingatlan adasvetelnel szeljegyre kerult egy hatvanyozodo telenor tartozas es amig nem volt rendezve, addig nem volt szuz a tulajdoni lap!
Ismerosom a T-nel vezeto es o is mondta, hogy a sok nyomorult, aki anno mindenkeppen Galaxy meg iPhone keszuleket akart a buta feje melle es alairta a 20ezres elofizetest - na azok most vannak gondban!
Jatszak az eszuket, nem gondolkodnak elore most meg nyavalyognak az expressz oldalon, hogy elobb tudja eladni a telefonjat es befizetni a felgyulemlett tartozasa egy reszet - mielott letiltjak a telefonjat is!
Made in Hungary
-
HardRic
addikt
válasz
randras #1204 üzenetére
A tabletek felhasználói élményben tényleg fasorban sincsenek, de az android nagyon funkcionális tud lenni. iPadet én egyszerűen nem tudok PC nélkül használni, míg androidon simán tudnék torrentezni, fájlokat rendezgetni ami miatt jelenleg a "traktort" be kell kapcsolnom.
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
dani3l
őstag
Szinten erösen ketlem, hogy marciusban jönne az uj.. Szerintem nem veletlenül tettek at a normal iPad megjeleneset is öszre.. Annal elöbb en nem szamitanek uj modellre. Amellett, hogy eleg nagy parasztsag lenne az Aplletöl, nem is lenne sok ertelme fel ev utan ujitani.
De majd tavasszal meglatjuk, ez csak talalgatas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest