- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
troszti
aktív tag
Szerintem pont egy gyereknek nem elég... Ő csak játszani akar főleg, minél jobb és sok erőforrást igénylő játékokkal.
Amúgy az ilyen nagyobb játékok akadoznak, de a legtöbb játék azért elfut rajta. Ha ezen túl tudja magát tenni, szerintem simán élvezni fogja, és majd pár év múlva lecseréli.
-
Gábor-KJ
őstag
Atyaég - össze ne pattanjatok már!
Nekünk van MacBook Pro meg Air is és azért van kiegészitőként a Mini1, hogy ha nem akarjuk a gépeket zuzni vagy nem vagyunk itthon akkor elérjük a tartalmait stb. egy kompakt eszközön.
De egy 11-es Notebooknak nehogy már egy 10-es tablet legyen a kiegészítője!
Az pedig, hogy olvashatósága ne lenne megfelelő azt megcáfolom, de megjegyzem újból - hogy igencsak jó szemünk van!A hordozhatóságát, kézbentartva gépelését meg sem említem egy 10-es tablettel szemben...
Szóval nyugi - kinek ez, kinek az.
-
Tibee86
nagyúr
Nem volt sima Mini-m csak retina, de legjobb tudomásom szerint a felbontástól nem lesznek nagyobbak a betűk.
Ha belenagyítás nélkül bármilyen honlapnak a szövegét el tudod olvasni (akár egy mobilarena-t megnyitva, vagy index stb.) akkor emelem a kalapom.troszti: A legegyszerűbb ha bemész egy APR-be és ott egymás mellett tudod nyomogatni mindkettőt. Nem lebeszélni akarlak a Mini-ről, csak a saját tapasztalatomat próbálom vázolni, mert amíg nem vettem meg a Mini-t azt hittem az lesz a tökéletes, de 1-2 hét után kiderült, hogy túl pici.
-
HUNPSP
aktív tag
Megkerestem a szifonos srácokat, azt írták hazai partnereknél is érvényesíthető. Köszönöm még egyszer!
Végül nem minit vettem, hanem egy Air lett a vége... próba szerencse... a mini méretére voltam kihegyezve, de kb. eltűntek a korrekt eladók és készülékek (persze, mindenkinek más a fontos egy-egy eladott terméknél, lehet hogy ezért nem találtam megfelelőt sőt biztosan), úgyhogy maradt ez.Minden jót, Üdvözlet!
-
nczoli
csendes tag
Nem feltétlen az a baj, hogy fizetnem kell érte, hanem hogy az ingyenesek is, amiket próbáltam szag gátak a lejátszáskor vagy rosszul kezelték a feliratot, nem szólt a hang ilyesmi. Így viszont nem tudom megvenni a fizetős verziót sem. Ezért lenne szükségem tapasztalatra, hogy melyik működik.
-
milszab
senior tag
Nah igen. Nekem is főként képek, meg pár film lenne csak rajta, ha úgy adódik legyen mit nézni. Zene az neten jönne, HA van wifi persze. Ez miatt is őrlődök a 16gigás miatt hogy sovány lesz! Csak a 32-es meg sokkal drágább! Az a plusz 16 giga nem biztos hogy megér +15-20-at! Nem értem miért olyan nehéz rárakni egy rohadt memóriakártya foglaltot amúgy...
Nálam csak ez az egy érv szól ellene!
-
zserbox
őstag
mindenbe bele lehet kötni, ennyi erővel mi van ha nincs áram és nem tudod feltölteni vagy mi van ha behal a kedvenc torrent oldalad és nincs sorozatod?
viccet félre téve NAS előtt is vígan elvoltam a 16Gb-on csak ésszel kell használni, nem külsővinyónak, arra kicsit drága megoldás egy ipad -
GGMPC
őstag
Oks koszi...
Akkor ez a Nexus 7 (2012) volt, de gondolom annyira nem lehet masabb a 2013 se. (kilőve - nem kell)
LG G Pad nagy jonak tunik csak az LTE hianya kilövi azt is.
Igy marad ami van vaaagy - ma reggel talaltam ki - hogy nem is kell tablet!
Ellentetben a tegnapi megjegyzesemmel - megelegszem egy 10% felhasznaloi elmeny fokozassal is a mininél.
-
GGMPC
őstag
BBuffy!
Azert mert gusztustalanul elfektet termekeket az Apple es ezt nem kultivaljuk - az nem markaellenesseg!
Mas markanal sem nyelnem be. Ezektol ennyi penzert meg foleg!
Es ismerjuk el, az IOS 6 es 7 kozott annyira vart dizajnvaltas elmaradt... Szerintem...
Viszont ezt a Nexus velemenyedet (ha nem gond) kifejthetned 1-2 gondolatban, mert erdekel!?.
(Egy mini vs nexus fejleccel szerintem meg a topikot sem rongalnad vele)Egyebkent mint emlitettem volt az appok kinezte es a felulet formalhato egy megfelelo hatterkeppel, tehat tenyleg megszokhato.
-
vadászcsiga
félisten
Hogyne bosszantana a többieket?! Még másfél éve sincs hogy kijött a Mini, de már használhatatlan, szinte csak a gyereknek jó játszani.
Igaza van GGMPC-nek amikor ezt írja: ... mert nem valami romma kenyeztetett kis tizeneves hulyegyerek vagyok, akinek az apukaja vesz egy masikat amikor emez osszecsinalja magat!
Apple a tavalyi keynote óta olyan szinten szarik a regi, de már az uj felhasznaloira is mintha nem a vezető cég lenne ebben az iparágban.
Ha nagy kegyesen engednék a downgradet lecsillapodnának a kedélyek. -
Tim82
félisten
Eleve Androidról jöttem, tehát hozzászoktam, hogy ha nem használok egy alkalmazást, bezárom - gondolom, ezt érted "takarítás" alatt. Persze kíváncsian várom a te elméletedet, hiszen te biztosan jobban tudod nálam.
Mellesleg nem kell "bika gép" nekem, biztosan értelmezve olvastad, amit írtam? Nekem megfelel így is, kb. apró malőr ez, ami miatt még csak nem is szoktam bosszankodni, csak egy kérdésre írtam válaszul, hogy van ilyen jelenség, ráadásul nem is csak velem/nálam fordul elő. Biztos mindenkinek "piszkos" az iPad Mini 1st gen-je.
-
Teszla_
senior tag
8x ezer forint volt, de itt vettem már pár dolgot nevetséges áron. Pl. 10k-s pc játék is volt 1800ft-ért, de ne kérdezd miért
A doboza miatt gondoltam, hogy retina, a hátlapi felirat miatt meg, hogy sima. Még talán a hátlapi második mikrofon lenne árulkodó, de amikor ott voltam, erről még nem tudtam. Az csak a retina kiváltsága, igaz? -
GGMPC
őstag
Temple Run2 - na azt toljad neki - es nezd ahogy szerencsetlenkedik a figura!
Amugy az ismerosom azt mondja, hogy a jatekfejlesztoknek kell atirni a progit, csak az gond, hogy egyszer mar megtettek amiota IOS7 van es ugyanugy bena az egesz - tehat most az "eméjzing" hot-team-nek kene lepni valamit - szoftveres teren!
De legalabb a keresosav kereses kozben - pink - mert az kurvara fontos!
-
GGMPC
őstag
Nem!
Pl. a WP-nel megall a keszulek a 7.8-nal es azzal vigan elmegy - legalabbis nem basszak szet azzal, hogy raeroltetnek egy olyan szoftvert ami romba donti a felhasznaloi elmenyt!
Droidnal meg ott a Nexus - ami valamennyire garanciat jelent erre a problematipusra.
Egyebkent en meg bizakodom es majd csak 7.1.3-nal adom fel a kenetet, ha akkor sem mulnak el ezek a problemak...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest