Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Ipad3-at használtam 1 évig és az a retina elég magasra tette a mércét.
Viszont most egy minire beneveznékitt az apróban is nagyon sok van de lehet holnap meg is veszem az egyiket.
Kérdés ugye ,hogy októberben a keynote után HA bejelentik véletlenül a mini2-őt retinával akkor az milyen árban fog kezdeni.
Illetve az iPad5 mennyivel fog kezdeni... ha előre tudnám ,hogy 150k akkor tuti ipad5 lenne a befutó... De sok a HA és a bizonytalanság. -
-
Luser2000
addikt
Igen, Office2 HD.
----
Most tételesen kipróbáltam azt a négy dolgot, amit írtál az előző (hivatkozott) hozzászólásodban.
Azok NEKEM SEM MENNEK!Slamposan olvastam el, amit először írtál.
Egyszerűen csak megnyitottam az alkalmazást és fogtam egy helyi fájlt és továbbítottam e-mail csatolmányként egy kontaktra. Na, ez ment hiba nélkül.Sorry, hogy megtévesztettelek!
---
Én is visszaállok 6.1.3-ra.
-
madgie
titán
Nem, 6.1.3-ra update-ként felmegy (shift+update iTunes-ban) dev acc nélkül is. Nekem pont most kúszik fel az iPad 4-re.
Ja, én elfelejtettem, de fontos: csináljatok egy biztonsági mentést iTunes-ban az iOS 6-tal, mert az iCloud mentést felülírja a hetes és utána a hatossal már nem fog menni!
-
GGMPC
őstag
-
-
erdoke
titán
Azt még megértem, ha a normál iPadet leteszi valaki, mert nehéz, de hogy a minit miért kell asztalon állítva használni?
A képen lévő pozíció szerintem videózáshoz való, nem normál használathoz. Szóval igenis rosszul tartod. 2 év alatt a negyedik iPadet nyúzom, soha eszembe nem jutott volna így használni, kivéve amikor valami sorozatot néztem a repülőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest