Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Gábor-KJ #3034 üzenetére
Torrent kivételével minden megoldható, sőt a torrent is, csak kell hozzá JB (ahogy írják), android root nélkül sem az igazi. Szóval azért annyira nem egyszerű. Mindent a tableten oldok meg, SMB, DLNA, vezérlés, stb, mindezt JB nélkül iOS-szel. Filmeket, zenéket nézek, hallgatok SMB és DLNA-n keresztül, szóval ezekkel nincs gond, a torrent kérdéses, én soha nem használtam, arra ott a gép és TV-vel tudom vezérelni iOS alól is.
-
blakey
titán
válasz
univerzita #3032 üzenetére
Ill. nem tudom, hogy hogyan oldaná meg a nagyobb fájlokat.
16GB nagyon gyér, a 32GB pont jó, de nem torrentre, oda kéne a 64GB. Ha ez annyira fontos akkor androidot kell választani.
-
blakey
titán
válasz
reflex06 #3027 üzenetére
Filmek nézésére használható, program is van ami a külső feliratokat kezeli, torrentezni nem tudom, hogy lehet-e, még nem próbáltam. Az 1-es mini lehet, hogy már nem kap frissitést. Online videó oldalakat visz, indavideot tuti de szerintem a többivel sem lesz gond. Alapjában véve szerintem tablethez a legjobb rendszer, elég sok dolog megodható, lehet, hogy torrent is menne, nem tudom, droidon sem próbáltam ki, de lehet, hogy itt az ideje.
-
blakey
titán
Elég lesz nekik a sima, jó áron hozzá lehet jutni akár egy hibátlan, netán garanciális oéldányhoz is és a gyerekek boldogan fognak játszani rajta. Enyémet 8.2-vel adtam el és nem volt gondom vele. A dühős madarak vígan elvannak, a "mignonok" is, Daytona Rush is ment rajta, netezni is jó, szóval ezekkel nem lesz nagy gond.
-
blakey
titán
Nemrég váltottam le a simát egy retinásra, de nem amiatt mert elégedetlen voltam, hanem mert adódott egy jó lehetőség ráadásul a nagyobb tárhely volt a vonzóbb, tehát egy 16-os helyett lett egy 32-es retina, ebben az esetben ég és föld, de az 1-es minin is simán futottak azok a játékok amikkel játszottam a gyerek ellen.
Szerintem egy gyereknek elég lehet egy 1-es mini is, attól függ, hogy milyen játékokkal játszik, a retinát még nem fogja értéklni.
-
blakey
titán
válasz
Gábor-KJ #3011 üzenetére
Semmi irónia nem volt. Én ezeket használom, működnek, egy kis időt és némi pénzt rá kell áldozni, de minden megoldható és egyelőre semmi gondom nincs a platformmal. Tehát csak segíteni akartam, ráadásul még van pár alkalmazás amivel össze tudod hozni a transzfert.
Igen, ezek app-ok, de mi a gond a felhővel? Onedrive, Box, Skydrive, Dropbox, Meg, stb lehetőség van.
Androidról Shareit segítségével küldök anyagokat. Szóval azért akadnak jó app-ok amivel nem vagyunk kizárva a nagyvilágból -
blakey
titán
válasz
Tibee86 #2985 üzenetére
Ugye mindkét méretnek van előnye esetleg hátránya, számomra a tablet ne legyen nagyobb 8"-nál, mert akkor inkább előveszem a netbookot, az kényelmesebb, a 8"-t meg simán egy kézzel tartom és bármit megoldok, most is, ha a 10"-os lenne a kezembe akkor az nehézkes lenne, de jelzem, számomra. Ha meg valamit nagyítani kell akkor azt 10"-on is nagyítani kell, elég sok weboldal még nincs tabletre/tördelésre állítva, így ott nagyítani kell.
-
blakey
titán
Szerintem sem a súly a legnagyobb akadály, a méret az ami egy kézben klnyelmetlen, nehezebb egy kézben tartani egy akkora kijelzőt, számomra a 8" az ideális, ha annál nagyobb, akkor inkább netbook. Amúgy, kinek mi jön be.
-
blakey
titán
Minap lecseréltem az 1-es minit egy 2-es, 32GB-osra, ég és föld, nem csak a retina hanem a tárhely is nagy előrelépés. Továbbra is itt vagyok.
-
blakey
titán
válasz
troszti #2925 üzenetére
Azt tudni kell, hogy több hónapot vártam és eleve úgy indítottam, hogy reset, telepítés megint reset és utána sem volt semmi backup, felraktam azokat az app-okat amiket az elmúlt 1 évben sűrűn használtam, a többit nem. Nekem jól működik a 8-as iOS, semmi lassúlás, lag, stb. Egyelőre nem bántam meg, sőt, végre használhatom a kedvenc billentyűzet app-omat (swype), jól működik.
Amúgy azt, hogy előtte volt reset, értem, de utána miért?
Nekem ez a friss telepítés, valahogy így tuti, hogy nem ragad be semmi meg megszoktam, droidnál, wp-nél és ios-nél is így csinálom.…nem működik az icloud szinkronizálás
Valami változás történt az icloud-nál, meg nem mondom, hogy mi, de a 8-asnál működni fog.Az mennyire gáz, ha a telefonra nem teszem fel az új rendszert? Korlátoz valamiben, vagy ugyanúgy mindenem szinkronban lesz?
Már most vannak olyan app-ok amiket nem frissítenek 7-es alá és valószínűnek tartom, hogy bizonyos dolgok nem lesznek szinkronban, de lehet, hogy találsz rá valamilyen megoldást és akkor nem kell frissítened a telefont, a telefonom wp-s, így nem tudok érdemben nyilatkozni. -
blakey
titán
Tegnap eljött a frissítés ideje (7.1.2-ről 8.1.2-re). Előtte és utána volt reset. Nem bántam meg. Semmi akadás, végre frissíthettek néhány app-ot ill használhatom a swype-ot. Tetszik az új rendszer.
-
blakey
titán
Még mindig nem frissítettem 8-asra, érdemes? Nem tudom eldönteni.
-
blakey
titán
válasz
Darda Csabi #2859 üzenetére
Én továbbra sem frissítettem, lehet, hogy nem is fogom.
-
blakey
titán
válasz
Gábor-KJ #2856 üzenetére
Nem tudom milyen okból frissítettél, de én még olyannal nem találkoztam egy vadiúj rendszernél, hogy minden flottul megy, még nem frissítettem az iOS-t sem és az OSX-et sem. Minek ha minden tökéletes? Nálam iOS 7.1.2 van fent ill. OSX 10.9.5 és egy darabig biztos, hogy nem frissítek, pontosan az ilyen hibák elkerülése miatt. 7.1.2 alatt tökéletesen működik az app. Szerintem jön egy-két frissítés ami megoldja.
-
blakey
titán
"Bekopogott" az iOS 8.
Még nem telepítettem.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga #2561 üzenetére
Én JB nélkül is másolok rá.
Ezt telepítettem majd böngésző segítségével átmásolom az ipadre.
-
blakey
titán
válasz
saltrock #2439 üzenetére
Nyilván a retinás mini erősebb, de az általad felsoroltakra megfelel, nincs semmi kivetni való a felbontásban, működik rajta minden, Nem tudom mire gondolsz házimozi használatakor, de airplay képes erősítő esetén működik a streamelés, programok szempontjából jobban el van látva mind a droid. Nekem mindkét rendszerem van, de gyakorlatilag ua. a programokat használom, tehát minden működik. Neked kell eldöntened, hogy szükséged van a nagyobb felbontásra meg az erősebb hardverre. Nekem a sima is megfelel egyelőre, minden szempontból.
-
blakey
titán
válasz
Dany007 #2390 üzenetére
Olyannyira zavaró a felbontása, hogy imádom.
Viccet félretéve, nem a hibákat kell keresni, teljesen jó a felbontás és nincs az embernek hiányérzete, tényleg nem kell a pixeleket keresgélni. A munkámból eredően simán látom ha akarom, hogy milyen felbontású, de nem érdekel, bőven használható mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged