- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
Nem rég volt ugye ios frissítés, felraktam, de a messengernél még mindig nem kapok értesítéseket ha írnak? MI a fenét csináljak vele? Meg nem tudom nálatok hogy van, de ugye mikor rendezni akarom az ikonokat és áthúzok a másik képernyőre érezhetően lassú a cucc. Meg messengerben mikor írok már rég bepötyögtem a szöveget de a gép még csak utána írja. Szóval kajak lassú. MI a szart csináljak vele hogy jó legyen?
-
milszab
senior tag
Hogy tudok fotót készíteni a képernyőről? 1szer valahogy sikerült de fogalmam sincs mire nyomtam rá..
-
milszab
senior tag
Meg van osztva mondjuk a sz.gépemen egy mappa amiben vannak videók képek. Ezt egy másik számítógépről ugye szépen látom hogy mik vannak benne, és le tudom játszani őket. Nah most valami ilyesmi kellene. Mer van pl az Infuse videolejátszó vagy az IfileExplorer Pro, ami látja a megosztott dolgaimat, de csak úgy tudják lejátszani ha letöltik a tab-ra. Sőt mondjuk képeknél is csak file nevet meg egy ikont látok, magát a képet mondjuk piciben nem. Vagy ilyen nem is létezik?
-
milszab
senior tag
Nálam is tökéletesen működik vele...
-
milszab
senior tag
Ha vesztek egy másik mini-t, át tudom menteni a mostaniról a dolgokat? Vagy esetleg úgy egy az egyben hogy ugyanígy nézzen ki meg minden?
-
milszab
senior tag
válasz
vadászcsiga #2661 üzenetére
Ha netes rádiókat akarok hallgatni milyen progit töltsek le rá? A másik hogy a számítógépen megosztott dolgaimat mivel tudom elérni rajta? Köszi.
-
milszab
senior tag
Nah igen. Nekem is főként képek, meg pár film lenne csak rajta, ha úgy adódik legyen mit nézni. Zene az neten jönne, HA van wifi persze. Ez miatt is őrlődök a 16gigás miatt hogy sovány lesz! Csak a 32-es meg sokkal drágább! Az a plusz 16 giga nem biztos hogy megér +15-20-at! Nem értem miért olyan nehéz rárakni egy rohadt memóriakártya foglaltot amúgy...
Nálam csak ez az egy érv szól ellene!
-
milszab
senior tag
válasz
zserbox #2530 üzenetére
Filmet nem ezen? Hát akkor mégis min?
Meg akarsz nézni valamit? Pendrive-ot nem lehet gondolom hozzácsatolni. Mostani filmek meg nem 500megásak. Családi fotókat rátolsz, ESETLEG 1-2 játék, pár kedvenc zene, aztán csá. Le is van nullázva a hely, sőt... Én legalább is így gondolom.
-
milszab
senior tag
Számítógépen ha meg vannak osztva dolgaim, el tudom vele érni valahogy? Külön progit kell hozzá letölteni gondolom, HA lehet 1általán..?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged