- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Oldman2 #1639 üzenetére
A saját preferenciáim alapján én is az első opciót választanám.
(Preferenciák: IPS kell, retina felbontás annyira nem.)
Abban biztos vagyok, hogy az iPad 2 ugyanaddig lesz támogatva, mint az iPad Mini, köszönhetően a gyakorlatilag egyforma hardvernek.
Ui.: ezek szerint lemondtál a Nook HD+-ról?
-
-
z0d1AK
nagyúr
Induljunk ki áfás árakból és hivatalos beszerzésből, ne a sufni GSM árait nézzük, amikor zacskóban van a tablet amit megvehetsz.
De tény, hogy hivatalos forrásban, talán az Edigital az, amelyik 100-ért adja a 16 Gbájtos iPad 2-t, illetve a többi nagy viszonteladó is akciózza most. -
tomi5244
őstag
Így van ezzel én is egyetértek, 2 hónapja használok iPad4-et, szerintem megéri az árát még akkor is ha egyénesén istyleból veszi az ember. (Én mndjuk nem onnan szeztem be) Telefon terén még nem sikerült áttérnem az almára, de hogy őszinte legyek az iphone az már más tészta, hiába ugyan az a cég úgy vélem egy telefonért kiadni közel 200 ezret enyhén szólva is dúrva.
Ennyiért már androidos csodák is legalább annyira jók, csak hát ahogy ti is mondjátok szoftveres téren alul maradnak. Kéne egy atom biztos ellenőrzési/tesztelési rendszer és nem lenne gond.
-
z0d1AK
nagyúr
-
HoryThePooh
aktív tag
Nekem paralell fut itthon iPad2 és mini.
Család, értsd kölök :-) üzérkedik az old vason. Nekem utazás miatt kellett a mini,
de nagyon húzom már a szám ha a nagytesót kell kézbe venni.Képe mininek sokkal szebb, igaz kisebb, nekem mindent nagyítani kell
A szemem miatt, de minden müködik szuperúl.Tényleg neked kell eldönteni, de nem fogod kidobni az iPad2-t ha végül is azt választod.
-
tomi5244
őstag
Nem tudom mennyire sürgős neked a vétel de egyes pletykák a mini retinakiviteléről rebesgetnek!
Én iPad4-et használok de ha pl előrébb lennénk a jövőben és lenne retina mini akkor biza azt választanám. Mert ugyebár kis méretben "ugyanazt" az élményt kapom.
Azért vettem decemberben a 4-et mert baromi soknak találom a miniért a 100 ezer körüli kezdő árat. De kis túlzással azt mondhatom, hogy a retinás kivitelélt még akár többet is adnék.
A nagyobb mérethez meg megint csak azt tudom mondani, hogy lehet ott is megéri várni kb 2, 2,5 hónapot. Mert abban a méretben is lesznek újítások, súly és vastagság csökkentés. Legalábbis eddig ez a pletyka. Tudom, hogy ha az ember mindig várna akkor soha nem lenne tablete, de mindenki döntse el maga, tud e várni avagy sem
Én decemberben már nem tudtam volna várni 4-5 hónapot, ezért vettem meg a 4-et!
-
z0d1AK
nagyúr
Kicsit úgy érzem, hogy ez a kérdés nekem szól (iPad 2 3G, iPad 2 Wifi, iPad 3 Wifi extulajdonos; iPad Mini tulajdonos).
Az a baj ezzel a kérdéssel igazából, hogy én/mi nem tudjuk eldönteni, hogy számodra melyik modell lesz kényelmes kézben tartani. Az iPad 2 tömegben barátságosabb, mint az iPad 3, igaz nagy különbségek nincsenek. Az iPad 3 esetében mikor játszottam, előfordult, hogy a kialakítás miatt az alsó él a kisujjaimat már-már vágta, igaz ez nem 5 perc játék után, hanem hosszabb idővel. Az iPad 2 esetében nem rémlik hasonló.
Az iPad Mini ugye az iPad 2 összement verziója. Én azt mondom még most is, hogy ha otthon használod, akkor a 9,7" kényelmesebb mind ágyban, mint fotelben. Viszont ha sokat utazol, akkor a Mini lehet talán jobb választás. Én mind a kettőt használtam itthon és út közben is. Az iPad 2/3-at táskában hordozni nehezebb, hiszen több helyet foglal, illetve nagyobb tabletet is kell fogni mondjuk a buszon. Ellenben a Mini ugye nagyon könnyű, kényelmes ebből a szempontból. Viszont elég szokatlan volt a kis kijelző mikor itthon neteztem. Hozzá lehet szokni, de a 9,7" esetemben kényelmesebbnek bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest