Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Gedeon31
üzenetére
Az iPhone-okon sincs semmi szolgáltatói dzsuva...
(#1778) Romvr
Ne csak a saját felhasználásodból indulj ki. Ha valaki sokat utazik, esetleg külföldön is, akkor az a mínusz, amit a hotspot funkció elvisz a telefon akksijából, nagyon sokat számíthat. Emellett ott a SIM csere problematikája, mert ma már 3 különböző méret használatos. -
-
-
Luser2000
addikt
válasz
Gedeon31
üzenetére
Én is ma hoztam el a Feleségemét és a sajátomat.

Ahol én vettem (iSop.hu Webáruház), ott úgy tűnik, hogy rendelésre van mindegyik ebből a fajtából.
-
GGMPC
őstag
válasz
Gedeon31
üzenetére
http://www.edigital.hu/Vezetek_nelkuli_billentyuzet/Apple_Wireless_Keyboard_-_magyar_(mc184mg/b)-p78745.html
Ez volt az, de itt mar nincsen, viszont valamelyik almas boltban mintha olcsobb lett volna 1-2-3 ezerrel...
Nekem volt egy Edigital kuponom, amit ok kuldtek mailben a szulinapomra es azzal jott le belole 2000-Ft.

-
GGMPC
őstag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Mit csinalsz akkor, ha doksit gepelsz es eppen lemerul a pad?
En megvettem a gyari vezeteknelkuli billentyuzetet hozza es az nagyon jol muxik.
A gond csak az ara, meg hogy sehonnan nem lehet szerezni olcsobban.
Max 1-2 ezerrel olcsobb pl. az Extreme Digitalnal.
Amugy nagyon jo minoseg a Logitech, tehat gondod nem lesz vele!

-
GGMPC
őstag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Hat srac... Ugy rakjak fel kb. 2-3 perc alatt, hogy meg nem mondod, hogy van rajta valami!
Mindket mini gepunket ott foliaztattam es makulatlan azota is!
Raadasul ez a folia nem ilyen karcosszeszedos gagyi cucc.
Vaci uti Tesco bejaratanal van Speedshop hetvegen is vagy hetkozben XIII. kerulet Klapka utca...
Az 500-Ft felrakasi osszeg a garanciat is magaban foglalja, tehat ha lejon magatol vagy benan rakjak fel, akkor change!
Jah es nem dumaltak ram a dragabbik 2-3 ezer forintos Brando foliat, hanem kifejezetten ajanlottak az olcsobbikat - tehat nem lehuzos a brigad...

-
Ilidzser
tag
válasz
Gedeon31
üzenetére
http://ozakiverse.com/products/ipad/icoat-slim-y
Ez az icoat slim y széria mindkettőre. Nagyon sokféleképp lehet állítani és nagyon jól védi magát az ipadet. A nagyobbiknál egy pici hátrány, hogy kicsit súlyossá teszi, a kicsinél ez abszolút nem zavaró. De a naggyal pont ez is a bajom, hogy nem szerettem hordozni a nagyságánál és súlyánál fogva.
A másik hátránya az ára, de Vaterán ki lehet fogni kb féláron ezeket kéz alól. Én is így vettem legutóbb a minire. -
-
Romvr
őstag
válasz
Gedeon31
üzenetére
"Szerintetek egy iPad mennyire tud kiváltani egy laptopot?"
Ha van egy PC-d mellé (mivel zene/kép/film szinkronizálásához elengedhetetlen) akkor képes rá. Mióta megvan a Mini az óta a laptopomat elég ritkán használom. Gondolkodom rajta hogy el is adjam, mivel van egy asztali gépem is játékra, azt meg használhatnám minden máshoz.
De vizsgáld meg az igényeidet és a szerint dönts.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval nem fognak hülyének nézni a boltban, hogyha valami régebbi szállítmányból szeretnék majd kérni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)