Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
válasz
daniel909 #2758 üzenetére
ios 7 nagyon jól fut rajta... én arra tippelek, hogy nem kap ios 8-at, csak a retinás készülékekre kerül az, ezzel is növelve a két generáció közti távolságot.
Kíváncsian várom a híreket én is.
Amúgy én eladnám a minit, hogy retinásra cseréljek, ha érdekel, 50e HUF. 16GB, wifi, fehér.
-
insight
aktív tag
Hát... esélyes, hogy nem megy rajta az iOS8, mert már minden Apple termék retinás, elképzelhető, hogy itt húzzák meg a vonalat a kombatibilitásban.
Mivel én sem játszom rajta, bőven elég az 1-gen hardvere, csak a sok olvasásnál azért jobban kényeztetné a szemem a retina kijelző...
-
insight
aktív tag
Az attól függ, mennyire zavar a retina kijelző hiánya. Engem pl. mocskosul zavar, de mégsem cseréltem még le, sokallom az árkülönbséget. De le fogom majd előbb-utóbb.
A 60ezres új ár jól hangzik, én 2 hónapja vettem alig használtat, de a burkolat tetején apró karcosat 50-ért (16gb wifi). Ha 60-ért újat kaptam volna, azt választom. A gari miatt ne aggódj, még papír se kell, az Apple a sorozatszám alapján nézi online. Bárcsak más gyártó is eltanulná tőle.
-
insight
aktív tag
A Tesco csak nálunk számít gagyinak, UK-ben elég jó brand....
Nézzétek milyen frankó smart covert vettem 1700 Ft-ért: Ebay link
Na, ilyet SEMMIKÉPP ne vegyetek, mert ordenáré fos minőségű. Gondoltam egy próbát megér... Ezek után veszek inkább egy jó drágát a boltban.
Ugyanitt smart cover eladó, olcsón!
-
insight
aktív tag
válasz
szabosasito #2735 üzenetére
Nem romlott, de egy napnyi idő nem elég megbízható minta még a statisztikához :-)
-
insight
aktív tag
Két dologban tudlak megerősíteni: egyrészt IGEN, válts androidról iPadre, részemről ritka jó döntés volt.
Másrészt, ha nem fingasz lángot az árkülönbségtől, akkor mindenképp a mini2-re menj rá. Na ezt én pont beszoptam
95%-ban böngészésre használom csak, gondoltam milyen jó lesz, ha nem kell várogatni a laptopra amíg betölt, hogy egyet böngésszek... aztán azt vettem észre, hogy elkezdte átvenni a helyét a laptopnak máshol is: találtam hasznos appokat, emailezgetek (mondjuk külső billentyűzet nélkül ez nem túl ergonomikus) és zenét is erről hallgatok. Ez az 5%-nyi tevékenység hétről hétre növekszik :-)
Viszont engem tényleg zavar a kijelző. 2-3 éven át nézegettem ezt a felbontást, aztán az iPhone 4 óta úgy megszoktam a retinát, hogy a cikkeket már inkább kinagyítva olvasom, hogy ne lássam a betűk körül a pixeles elmosódást. Nem mondom, hogy fáj a szemem tőle, de zavar, és úgy érzem, fárasztóbb is az olvasás a zajosabb kijelzőn. iPhone 5-ön semmi bajom az apró betűk olvasásával.
Nagyon jó kis kijelző ez, de én megfizetném inkább a többletet*. Fel is adtam a hirdetést, hogy retinásra cserélném értékegyeztetéssel. Mondom ezt úgy, hogy nem érdekel a sebességkülönbség a mini két generációja között, meg a feketéből-szürkére javítás sem, mert úgyis a fehér/ezüst kombót venném abból is.
Ha nem cserél velem senki, akkor be fogok ruházni a mini 2-re az tuti.
* (némi többletért több lett a tablet, én kérek elnézést
)
-
insight
aktív tag
válasz
randras #2703 üzenetére
Feleségem decemberben vett Ozaki tokot iPhone 5-re, 9990 Ft-ért. Vigyázott rá, laptoptáskában hordta max, és már esik szét az egész, nem a varrásnál, hanem az anyaga kopott ki. Fehér volt, de meg is szürkült...
Ritka gagyi cucc sajnos, pedig újan jól nézett ki. A tartása sem határozott már, nem volt ki-be rakosgatva a telefon, de megnyúlt.
-
insight
aktív tag
igen! Amikor bekapcsolom, látom is, hogy szépen megtalálja.
Aztán elpakolom (wifit nem lövöm le) és rohadtul nem találja már meg.SZERK: na vávávává várjá, most épp megy... de most máshol van és más wifihálózaton használtam.
Lehetséges, hogy a trémobilos otthoni kábelnet miatt nem találja? -
insight
aktív tag
Azt tudjátok, hogy a Find my iPhone vagy az iCloud miért nem találja meg az iPadet? Be van kapcsolva a funkció az iPaden, csatlakozik wifire, de azt írja hogy offline és nem tudja megtalálni... Ez mitől van? Ha lezárom, akkor offline lesz? Mert akkor sokat nem ér az egész...
-
insight
aktív tag
Nem gondoltam, hogy lavinát indítok el a kérdésemmel, bocs.
Ez a kijelző nagyon jó kis cucc - volt, egészen addig, amíg meg nem jelent a retina kijelző az iPhone 4-ben. Azóta kicsit gáz.
Emlékeztek, régebben hogy örültünk pl. a Sony Ericsson T610 színes kijelzőjének, 120x160-as felbontással, ha jól emlékszem... De az idő eljárt felette, ahogy efelett is. Ennyi.
-
insight
aktív tag
-
insight
aktív tag
válasz
vadászcsiga #2624 üzenetére
köszi!
iPhone 4/5 tulajok!
Miután megszoktátok a retina kijelzőt, nem zavar, hogy az iPad minié nem az? (természetesen nem az ipad mini retina verziójáról beszélek
)
Annyira megszoktam ezt az éles képet, hogy böngészéskor talán zavarhat - vagy azért ennyire nem pixeles.
-
insight
aktív tag
Holnap érkezik az iPad minim. Rá tudom majd szinkronizálni az adataimat, ami most iPhone 5-ön van? Kontaktok, appok, stb?
Hogyan csináljam, iPhone 5 mentésből kell visszaállítani az iPadre?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest