Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Jovanna és tényleg köszi, de azt nem értem, hogy ha valami a frissűl akkor az hogy az anyjába butul visszafele (se)?!
És tényleg nem vagyok szarrágó... ha kell fizetek én appokért és szoktam is, de ezt így ne már.
Troszti: a Photos dologgal meg nem értem miért kellet megrongálni a usereket!?
Azt már nem is említem, hogy az utolsó frissítés óta a folyamatos wifi kapcsolat agyő az emeleten. Pfff
Tényleg kezdem ezt unni de nagyon!
-
Gábor-KJ
őstag
Értem az ironiat a segitsegnyujtasod mogott, de ugye te sem gondolod, hogy azt a funkciot (amit a kolléga linkelt) ami eddig a legegyszerűbb volt azt ertelmes ember vette ki a rendszerbol!?
Nem baj - remelem iden is az lesz a legfontosabb, hogy a vén homokos felvallalja a nemi hovatartozasat legalabb 2x...
Mellesleg reggel 20 percet szarakodtam vele indulas elott, mert kellett volna pár kép amit felteszek az iPadra es vegul boxba kellett raknom... Chhh
Amúgy köszönöm és este a 2. és 3. lehetőséget megnézem - gondolom ezek Applikaciok lesznek...
-
troszti
aktív tag
Az Apple notebook-os topicban sokan panaszkodnak rá, főleg az új Fotók alkalmazással vannak gondok, ami belassítja az egész rendszert... Akik viszont ezt nem használják (vagy csak minimális, főleg telefonos képekkel), náluk nincs ilyen gond, sőt, javulást vettek észre a teljesítményben. Volt aki már a Maverics-hez emlegette
Mivel egyenlőre semmiképp nem tervezem használni a Fotók alkalmazást (maradok a jól bevált Aperture-nél), bepróbálom a frissítést, remélem nem fogom megbánni
-
troszti
aktív tag
Így, kis idő elteltével még mindig jó? Azt mondod lehet bátran frissíteni. Az mennyire gáz, ha a telefonra nem teszem fel az új rendszert? Korlátoz valamiben, vagy ugyanúgy mindenem szinkronban lesz?
Bár hozzáteszem valamiért több alkalmazásnál (majdnem az összesnél) nem működik az icloud szinkronizálás, nem értem miért, egyszer csak megadta magát...Amúgy azt, hogy előtte volt reset, értem, de utána miért?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1 humoros
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PR-Telecom
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest