Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Akkor eléggé felületesen olvastad át, III. 16.: "(Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: ) (...) A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni." [link]
Csak azért írom be, mert benne van és elég komolyan is veszik az utóbbi időben moderátori oldalról. Ettől függetlenül szerintem senkit sem sértettél meg vele.
-
tomi5244
őstag
Az, hogy elakarod adni a saját tulajdonod nem feltétlenül jelenti azt, hogy nepper lennél.
Vaterán kívül (vatera magas részesedése miatt szerintem nem éri meg) hirdess bátran minél több helyen. Én tavaly a 10' netbookomat elég sokáig hirdettem aztán feltettem róla egy képet a fészbukra "eladó" címmel és kevesebb mint egy óra alatt elvitték!
Magam is meglepődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest