- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Az miért van, hogy 5S-nél iOS 8 elhozta a beépülő fotós szűrőket, de Air-en nem látok ilyen beállítást?
Elég fura, hogy próbálom QWERTY-ről QWERTZ-re állítani a billentyűzetet és nem akarja megérteni -
nofi
addikt
válasz
Vasinger! #5548 üzenetére
+1 a GM-nek. Letorrenteztem és egy órája tettem fel. Egyébként is szeretek nagyobb verziószámok előtt restoreolni
Mostanra végeztt mindennel, végigfutottam az appokon és eddig semmi crash *kopog
Én azt mondom foglalkozz mással és ha nem hagy nyugodni (lsd. én) akkor kár óvatoskodni, nyomás kipróbálni -
nofi
addikt
válasz
legiaap #5218 üzenetére
Sziasztok Zsolt vagyok, tokfüggő.
Múltkor én is kivettem megtisztítani az Air-t, de szintén nehezemre esett visszabújtatni. Ha még arról a pár grammról lenne csak szó, de egyszerűen tényleg annyira jó a fogása gyárilag a táblának. El is határoztam, hogy hagyom a fenébe a smart case-t, inkább veszek valami textil tartót utazáshoz, amúgy meg használom gyárilag (csupaszon -perv!)
-
nofi
addikt
válasz
Gadgetfan_ #4888 üzenetére
Az iPad messenger app ~fél évvel a mobilos után jelent meg, ugyanilyen gyermekbetegségekkel. Szerintem pusztán arról van szó, hogy még maguk sem tudják mi a jó. Arra mindenesetre tökéletes az iOS, hogy elballagsz a notification centerbe és kilövöd ami idegesít, nagyon tudom ajánlani akit zavar a chatszerű működés
-
nofi
addikt
válasz
Vasinger! #4535 üzenetére
Vibert én is hiányoltam, de megnyugtatlak, Androidon sincs. Illetve fel lehet tenni, ugyanúgy ahogy iPad-re is felteheted az iPhone verziót, de mivel a Viber accountok telefonszámhoz vannak regisztrálva, ezért egyszerre csak egy készüléken fognak futni. Tehát ha újra beregeled magad iPadről akkor el fog tűnni a telefonodról.
Írtam 2 hónapja a supportnak, hogy tele van a fórumuk tabletes megoldás kérésekkel, szándékoznak-e egyáltalán valami újragondold szisztémát bevezetni. A válasz az volt, hogy igen, dolgoznak rajta...HardRic
vibert meg 0 ismerősöm használja - meglepődnél miután engedélyezed a telefonkönyvhöz való hozzáférést -
nofi
addikt
Attól azért nagyon messze van. Ennél szembetűnő (AutoCAD 360), de ennek ellenére is, hibaüzenet után folytathatod a nézelődést. Sajnos a szarul megírt alkalmazásokkal nem tudsz mit kezdeni, de hidd el, lényegesen kevesebb van belőlük. Hiába frissítette az Autodesk a napokban ezt az appot, még mindig ezt csinálja. Igazából már nem is foglalkozom vele, telepítettem a TurboViewert, ha legközelebb dwg-be futnék.
Google Drive hivatalos appjánál nagy pdf-eket nem nyit meg (mellesleg nálam PC-n, böngészőben sem), de erre ott van a sokkal jobb: GDrive, ráadásul ez több fiókot is kezel a Google mellett.
Üzenet az üzenetben emailnél már egyszer előfordult, hogy több gigásnak látott egy csatolmányt és emiatt nem engedte letölteni. Netes exchange felületről már minden rendben volt.Kb ennyi ami így eszembe jut, de láthatod, hogy ezek tényleg ilyen kis semmiségek, illetve mindegyik áthidalható ha épp nagyon fontos
obalix
Én is azt hittem, de a saját template filejainál is ezt csinálja, pedig iPad 2 óta van tudtommal ilyen viewer -
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz
Szabikaa20 #4223 üzenetére
progi letöltésekor ne kelljen mindig beírni az apple id-t
touch ID-val nem kell majd -
nofi
addikt
válasz
teguran #4221 üzenetére
Szerintem ősszel jelenthetik be. Biztosan megkapja az ujjlenyomat-olvasót, esetleg valamivel jobb kamerát és processzort is szoktak újítani modellenként.
Hardverileg nem számítok semmi extrára, szoftveres újításokat várok igazán.Én mit újítanék?
Eltörölném a 16-os modelleket és iPadnél az induló modell 32-es lenne, természetesen a 16-os árában. (Ilyen tuti nem lesz)
Memóriabővítést szokták még felhozni, de szerintem a jelenlegi is elegendő lehet további optimalizálással. -
nofi
addikt
Három hete használom az Air-t, pár mondatban összefoglalnám a tapasztalataimat. Első tabletem, tehát ennek megfelelően olvasni
- Súly, méret: Tökéletes. Egyszerűen bámulatos mennyivel könnyebb haverom iPad 3-masától. Nagyon kényelmes, egyedül talán a fülhallgató kábele zavar bele néha az összképbe. Én speciel nem oda tenném a jack dugót, hanem az iPhone-hoz hasonlóan "alulra".
- Használat. Nagyon tetszik, hogy iPadnél minimalizálták a Home gomb használatot. többujjas appváltás, többujjas appbezárás is nagyon jól jön és hamar ráérez az ember. Suhintásos gépeléssel voltak fenntartásaim, de tényleg tökéletesen használható.
- Rengeteg app van és jó látni, hogy a telefonon használt, megszokott kedvenc programjaim iPad felülete szintén mennyire igényes, jól használható, sok esetben még további funkciókkal is bővült.
- Fantasztikus az akkuidő. Papiron persze a pl. a Nexus is hasonlóan jól muzsikál. Múltkor végig Hearthstoneoztam egy délelőttöt és kb. ugyanannyit merült a mellettem ülő kollégám Nexusa is, pedig ő csak böngészett.
Negatívumok, hibák amiket tapasztaltam:
- Tudom nem erre van, de a hangszórók szólhatnának talán jobban.
- Pár alkalmazás érdekesen viselkedik azért, de ezt azért nem írnám az pusztán az iPad számlájára. Nem tudom pl. miként fejlesztették az AutoCAD 360-at, ha a jelenlegi csúcsmodellen is "out of memory" üzenettel fogad dwg megnyitásakor.
- Párszor csak komoly küzdelmek árán sikerült alkalmazásokat syncelnem iCloudon keresztül.
- Telefonon még nem volt feltűnő, de egy retinás tableten ordít, ha nem fullHDben fut egy YouTube videó. Wi-Fin vagyok, de állítom, hogy csak 720p-ben játszik le, hiába érhető és magasabb felbontás is. Nagyon jól jönne egy beállítás, főleg, hogy a 4G is már erre van kihegyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest