- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
Persze persze! Ha asszonykának lesz akkor kiválóóó hosszú Ó!
Droid tweakerrel csak óvatosan! Csak a Clear Dalvik cache-t pipáld ki a nagyobb hely érdekében a DPI Change-t véletlenül se mert az tényleg átméretezi a felbontást, én is így jártam az egész androidot le kellett cserélnem...
-
Dyrg
aktív tag
Szia Garyka!
Jó ez a teló, de a Blade-t nem cserélném le erre, mert nem tud semmivel se többet, a vaku gyenge a kijelző felbontása pedig kisebb. Az 5mp kamera se ver rá nagyon szóval csak akkor cserélj ha a blade haldoklik. Amúgy CM-rom még nincs nagyon rá, majd ha kijön a 2.3-as frissítés akkor kezdődik szerintem.... -
mkRoland
senior tag
Szia!
1, A telefon belső memóriája nagyon kicsi => root + link2sd segít
2, a vuka nagyon gyenge, épphogycsak ér valamit (=jobb, mint a semmi)
3, képernyő frissítési képessége gyenge (pl.: beállítások menün belül görgetve fel-le ronda)
Ezeken kívül szuper telefon, szerintem elég ez a felbontás, jó a sebesség. -
mjocika
aktív tag
Szia!
Szerintem a legjobb volna, ha megnéznéd egy Telenor bemutatóteremben, persze ha van lehetőséged rá, élőben a készüléket. Az enyém teljesen jól működik, s én személy szerint nagyon elégedett vagyok vele ár/érték arányát tekintve a készüléknek. De ezzel szemben itt a topicban is nagyon sok embernek van nyűgje a készülékkel, ugye itt hozzá kell tenni, hogy általában ők szoktak ilyen helyen segítséget kérni, nem azok a tulajok, akiknek csont nélkül megy a telója s megelégedetten használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest