- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
kurion #17519 üzenetére
Ugye nem 2.2-re raktad?
@sonaj888 Ezt találtam. Governor legyen smartassV2 és huzamosabb ideig ne húzd 700MHz fölé szerintem. (setcpu már warez lenne
)
-
qltsar
veterán
azt nem értem, hogy miért nem tudták úgy megcsinálni ezt a telefont is, hogy akku nélkül is be lehessen kapcsolni, mert akkor nagyobb esélyed lenne arra, hogy a telefon bekapcsolt állapotban lássa az akksit
ezzel szemben dicséret a telefonnak, hogyha eléri a 100%-os töltöttségi szintet, lekapcsol az akksiról, ha még töltőről járatod, és nem használja az akksit (mint a laptopoknál a csepptöltős mizéria
)
-
Vefy
csendes tag
igen, és ha nagyon lemerül akkor van az újra és újra indul. tehát feldugod töltőre és rezeg egyet, rezeg egyet, rezeg egyet.... addig míg el nem éri azt a töltöttséget ami ahhoz kell hogy a töltődési animációig eljut.
jártam így, de azt hittem a töltőm szar, elővettem a gyárit utána minden rendben volt. nálad?
-
biowizards
tag
Vigye be az üzletbe ahol vette.Ott segítenek neki,ha beállítási problémája van.Az a legegyszerűbb.Ha meg a készülék a hibás akkor meg elküldik szervizbe.
Nekem ez a tanácsom.Lehet valaki okosabb nálam és tud valami más megoldást is erre a problémára.Nekem most más hirtelen nem jut eszembe. -
biowizards
tag
Akkor vigye vissza oda ahol vette.Mi az,hogy a vásárlás pillanatától nem tud sms-t küldeni?
Abban a pillanatban visszavittem volna az üzletbe,mert ugye"Te írtad"a vásárlás pillanatától nem tud üzenetet küldeni.
Miért nem vitte vissza akkor az üzletbe,ha ez ott és akkor kiderült? -
0xmilan
addikt
Igy mostanra beugrott, hogy csak a onetouch upgrade-es drivereket raktam masodszorra ujra, vagyis a xda-s az megmaradt(ezert kellett csak 3mat)... nekem mindket esetben PC restart segitett, mikor step 4nel allt meg. Waiting for device-ra pedig az usb debug pipa be-ki a megoldas szvsz.
-
0xmilan
addikt
Szia! Mikor felraktam a stock romot, akkor nekem is ujra kellett raknom minden drivert, es az a furcsa, hogy csak harmat raktam fel (pedig mikor telenorosat rootoltam, akkor 4 driver ment fel), es igy mukodott. Probald ugyanazokat, mint sima telenoros rootolasanal: usb debug pipa be-ki, telefon, PC restart, vissza gyari launcherre stb... (nekem xp alatt mukodott)
-
Tomaaasz
aktív tag
Hát, már van recovery-d, baszasd fel a stock romot, rakd fel megint a recovery-t, rootold, és csinálj egy backupot a recoveryben, amikor elsőnek meghalt ez a baszadék, és egy napig szenvedtem az adb-vel, hogy életre keltsem, az első az volt hogy mentettem.
Azóta 3x kellett használni a backupot... -
Tomaaasz
aktív tag
Hát én a sima flash parancsot nem használtam, hanem azt a kis progit, nekem azzal ment faszásan, a többi partíciót nem tudom, hogy lehet-e ezzel a módszerrel flashelni, de valszeg igen.
Én azért használtam még ezt, pl. így nem gáz, ha véletlenül kihúzod az usb madzagot, mert a telón flasheli magát. Régen az Siemens SX1-emet úgy nyírtam ki, hogy kicsusszant a notiból a madzag.
-
Tomaaasz
aktív tag
Na akkor leírom, hogy én hogy telepítettem adb-n keresztül recovery-t.
recovery
1, felmásolod a recovery-t a telóra az img fájlt a /data/local/tmp-be, ezzel a paranccsal:
adb push C:\recovrey.img /data/local/tmp2, fel kell dobni egy kis progit, ami beírja a recovery (innen tudod leszedni, kicsomagolva kell feltenni)
adb push C:\flash_image /data/local/tmp
3,elindítod a shellt:
adb shell4,
$ cd /data/local/temp (belépsz a mappába)
$ chmod 755 flash_image (ezzel teszed futtathatóvá a a flash_image-t)
$ ./flash_image recovery /data/local/tmp/recovery.img (futtatod)
5, ezután kilépsz a shell-ből(exit), és ezzel a paranccsal indítod újra a telót recoverybe:
adb reboot recovery -
jopont
senior tag
Semmi baja a kártyádnak, csak nem látja a telefon. Hiába fogod gépre dugni, a partition wizard se fogja látni. Ha lenne egy kártyaolvasód, egyből kezelné. Telefonon a megoldás, hogy belelépsz a beállítások - SD kártya és telefon tárhely, ott lekapcsolod az SD kártyát és úgy formázod, majd csatlakoztatod és kész.
-
mjocika
aktív tag
-
biowizards
tag
Ezt használom.Nem jön értesítés a winben,hogy csatlakoztattad.Elindítod a Mini Toolt és ott látnia kell a kártyádat.Kijelölöd a kártyád és nyomsz egy delet-et.Majd újra formázod az elöbbi hsz-ben szereplő formátumokra.Balról jobra húzd amikor méretet állítasz,mert ha jobbról húzod a csúszkát akkor jársz úgy ahogy jártál is.Legalábbis én is így jártam amikor jobbról balra húztam a méret megadásánál.Akkor viszont nekem is ua volt a hiba mint neked.Nem tudom érthetően írtam-e le?Ha nem akkor szólj és csinálok képet aztán felteszem,hogy kell
-
mjocika
aktív tag
Nem halt az meg, csak a Droid nem tudja értelmezni. Szerintem a legegyszerübb az volna, hogy pld egy live Ubuntuval a beépített gparteddel ( de lehet, hogy a Win is felismerné) gatyába kéne rázni egy kártyaolvasóval, ami kb 1500 FT befektetés, s ugye utána is ki lehet használni.
-
Dyrg
aktív tag
szia! Milyen progival csinálod?
MiniTool Partition Wizard Home Edition-t ajánlom.
Nekem az eredeti 2gb-osat is szépen vitte, most meg egy Samsunk 8gb-osat használok.Töröld le a partíciókat, csinálj primeryt fat32-vel, a másodlagos is legyen primery fat32-vel, (a másodlagost nem ajánlom 500megánál többre mert a büdös életbe nem fogod kihasználni...)
Ja és telóval csináltam (van kártyaolvasóm is, de HALÓ! a teló is egy kártyaolvasó!!! ezt nem tudom felfogni, hogy miben külömbözik tőle???
)
-
mjocika
aktív tag
Telefon sem kínálja fel menüből a formázást?
Ha nem akkor 2 megoldás lehetséges:
1. Kártyaolvasó s partícionáló progi vagy, s ez a tutibb Live Linux lemezből a gParted beépített partícionáló.
2. Ha fenn van az ADB, akkor parancssorból újraformázni az SD kártyát a telefonon keresztül -
mjocika
aktív tag
-
mkRoland
senior tag
Link2SD, 1. hsz-ben sok hasznos infó van róla.
Javaslom, hogy miután átpakoltál link2sd-vel sok-sok progit (az összeset, amit szeretnél), de még nem szabadult fel a hely a telefon belső memóriájában, várj pár percet, majd indítsd újra a telefont. Ezután már egész kellemes lesz... nekem pl.: 60-70 mega szabad, miközben ~progi van fent (Angry Birds 2-3; Tank Hero, Cut the Rope, legnépszerűbb navi progi, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest