- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
DJSPIDEBOY1 #6260 üzenetére
Inkább nem a telefonok hype-olásáról. Ahogy néztem a Zte-s topicba se tokláj magukat az Alcatel tulajok, hogy az szar ez meg jobb vétel stb.. Lehet írni pozitív/negatív tapasztalatokat, mert itt azért két "rivális" telóról van szó. De az, hogy leszarozzuk egyiket/másikat az nem helyénvaló....
-
istvan47
senior tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6260 üzenetére
Csatlakozási
lehetőségek
• Bluetooth ®V2.1+EDR -
0xmilan
addikt
válasz
DJSPIDEBOY1 #6241 üzenetére
Minden driver fent van? Mi az építési száma a telónak? Ha nem a legfrissebb (v53R), akkor frissülnie kell.
-
Lasy
veterán
válasz
DJSPIDEBOY1 #6173 üzenetére
Ez csak azért van, mert ország-ra is lehet korlátozni egy készüléket.
-
válasz
DJSPIDEBOY1 #6173 üzenetére
Köszi!
Kipróbálnám azt a furcsa svájci életet
-
Bagira01
veterán
válasz
DJSPIDEBOY1 #6157 üzenetére
Abba a 10 frankba valami nagyon nem kerek
. Azért, hogy ezt a telót 2600Ft-os áron meg lehessen venni az elég irreális. Előfizetéssel tarifahűséggel úgy már más.
-
istvan47
senior tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6147 üzenetére
Szia!
ugye én megmondtam a tutit!
Grat -
Dyrg
aktív tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6149 üzenetére
Na örülök, hogy sikerült!
Csak annyit kérdeznék, hogy 10 svájci frankért, te most kártyásan vetted, vagy előfizetéssel? Mert ha kártyásan akkor az marha jó vétel volt!
Most próbáld meg a telót frissíteni! (azért lennénk rá NAGYON kíváncsiak, hogy akinek eredeti Alcatel telója van annak mit frissítene az upgrader, lehet arra már kiadták a 2.3-at! )Matepalfi kolléga! Én a helyedben ennyire nem hírdetgetném az oldalad, mert lehet, hogy egy jó modorú moderátor megdorgál érte!
Szerintem aki kérdez itt valaki olyan dolgot ami ott szépen le van írva, akkor annak kéne a címet megadni!
Félreértés ne legyen, én örülök az oldaladnak és meg is fogom adni annak akinek hasznára válik, csak nem szeretném, hogy baj legyen belőle... -
matepalfi
aktív tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6149 üzenetére
Üdv4gy PÜ-t az oldalon található leírásokkal kapcsolatban, hogy mivel kelene kibővíteni, esetleg mijen leírások szerepelhetnének még, azokat arra kérem, hogy a http://matepalfi.try.hu/forum/index.php oldalon regisztrálva vagy adjanak ötletet, vagy írjanak leírást.
Regisztráljatok a forumba hogy tudjatok segíteni és látogassátok az oldalt rendszeresen.
Üdv -
loosht
senior tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6127 üzenetére
-- Privi ment --
-
istvan47
senior tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6134 üzenetére
Igazad van annyit megér!
-
istvan47
senior tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6132 üzenetére
szia!
"""A telefont svájc-ban vettem, mert ott olcsóbb volt.""""
25,000-nél is olcsóbb???Itt van az eredménye 100% ,hogy függő a telefon!
ha kártyát teszel a készülékbe akkor kéri a feloldó kódot????
egyet tehetsz az az hogy GSMdoki a megoldás igaz fizetős!
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Gondolom hálózat függő a telefon. A Telenoros ROM nem teszi Telenorossá...
-
vigyori78
őstag
válasz
Szia.
Ezt a Stock ROM-ot próbáltad már? : FRG83G.v53B-0-update_signed.zip -
Dyrg
aktív tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6116 üzenetére
szoszo1973! Az FLV-t nekem se viszi, át kell konvertálni Avi-ba, más megoldás nincs. Valami nem tetszik neki, szerintem magasabb órajelen se lenne jobb....
Köszi Botan! Azt hittem többre képes... a sok fjúcsört olvasva
-
Dyrg
aktív tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6116 üzenetére
Hali!
Sajnos akkor nem tudom, mi tévők legyünk, nem tudom/értem milyen hálózati kulcsot kér??? Ha az Upgrader nem viszi ott valami baj lehet... Próbáld ki egy másik számítógépen, ha lehet XP-s 32 bit-es legyen. Kikapcsolt állapotban dugd rá a telót. Szerintem vedd ki belőle a Sim-kártyát is! (Lehet az is bezavar...) Ha ezek se jönnek össze akkor gondolom a szerviz az nem megy mert, a garancia...
-
Dyrg
aktív tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6112 üzenetére
Hali!
Az érdekes ilyenről itt még nem írt senki! Most komolyan, honnan van a teló???Azt még lesd meg, hogy milyen rendszer van fent jelenleg?
(Beállítások/a telefonról/ Mi a modellszáma, és az építési száma? Gondolom 2.2.2-es Android van rajta.) -
Dyrg
aktív tag
válasz
DJSPIDEBOY1 #6108 üzenetére
Kedves DJSPIDEBOY1!
Egy kicsit homályban tapogatózok leveledet olvasva...
Szóval neked eredeti ( nem Telenor One Touch) telód van? Amúgy ezt hol sikerült beszerezned? mert Itthon nem kapható máshol.
Szóval ilyen, hogy Telenoros update file, ilyen nem létezik, van egy progi a One Touch Upgrader, ami automatán felismeri, hogy milyen a Telód (Eredeti, vagy Telenor vagy mittudomén
) és az letölt a gépedre kb 500 megányi több száz bin. file-t (amik darabja mind 65582 Bájtos... :-) ) és abból "főz" egy romot.
Az eredeti Androidos rendszeredről nem csináltál mentést? Azzal sem mint a Sim?
Nem ismeri fel a sim-et? Ha eredeti Alcatel One Touch 990-ed van ami kártyafüggetlen akkor annak mennie kell. Az eredeti Custom Rommal pedig kéne menni, azt én is egyszer felraktam és azzal működött a teló. Lehet mégis valamilyen függő a telód?
Próbáld meg a One Touch Upgrader-t ha még nem próbáltad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest