- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabesz87
veterán
RPi3-ra szeretném a Plexet felvarázsolni. A szerver asztali gépen fut. Telepítettem a szükséges Kodi Add-On-t, indításnál megadott egy 4 jegyű kódot, amit a szerveren beírtam, de utána a Pi-n azt írja, hogy a Plex add-on csak Plex Pass előfizetéssel érhető el. Most ez tényleg így van? Szerettem volna valami dizájnos, átlátható, könnyen kezelhető felületet a filmek, sorozatok nézéséhez, ezért választottam volna a Plex-et, de ha fizetni kell érte, akkor így nem érdekel a dolog. Van egy Zidoo lejátszóm a házimozinál, ott is teszek egy próbát.
Ja, még valami. Ha netán mégis működésre bírható, valahogy megoldható, hogy egyből a Plex induljon? Ne kelljen mindig külön elindítani a programokból? -
Hát én nem tudom, egy lassú cl2-es sd-ről futtatva a libreelec-et az online video addonok kb háromszor annyi idő alatt töltik be a stream-eket, mint mikor egy gyorsabb cl10-esen van a telepítés. Sőt, állítom, hogy még a szövegbevitel is lassabb, jobban akadozik, pedig az szinte biztosan nem használja az sd-t.
-
s3toraph
senior tag
És igen, ez megoldotta!
Igen, python3-at használok.
Közben én is megtaláltam az infót, hogy mysqldb nem megy python 3-al, ez volt a gond. Már mindenféle csomagot kipróbáltam, aztán nagy nehezen akadtam rá erre az oldalra/leírásra. Pontosan azok a parancsok kellettek, amiket leírtál, ill. ezen az oldalon is szerepelnek.
És végre működik!
Nagyon köszönöm a segítségedet!
Csak hogy meg legyen ha másnak is kell, szóval még egyszer OFF-ban: ha python3-ban írsz kódot, és ezzel a kóddal akarsz külső sql adatbázishoz hozzáférni (pl. insert-el adatot bevinni), akkor ezeket a parancsokat add ki:
sudo apt-get install python3-dev libmysqlclient-dev
pip install mysqlclient -
Csicsóka
őstag
válasz
Celtis #27390 üzenetére
Én pedig s905 alatt, egyszerűen rsync-el kiküldöm a /storage-t USB tárra. Úgy is csak itt vannak a változó dolgok. Előnye a rendes backuppal szemben, hogy későbbi ismételt mentéskor, az rsync csak a különbséget visz át.
pld:
rsync -axv /storage/ /var/media/Adata/lebackup/
-
s3toraph
senior tag
Kiadtam ezt a parancsot:
sudo apt-get remove python-mysqldb
Hibát írt ki, valami függőségi gond.Aztán kiadtam az általad írt parancsot:
pip install mysql-python
Erre is hibát írt ki a raspbian:
Ha sudo-t írok a parancs elejére, akkor is hibát ír:
Na most, ilyenkor mi van?
Hogyan lesz ebböl nekem mysql-hez hozzáférést biztosító, működő python csomagom, ha eddig kettőből semmi?
-
Celtis
veterán
válasz
kmisi99 #27387 üzenetére
Felejtsd el az image mentést meg a klónozást. Macerás, rengeteg felesleges helyet foglal és tökéletesen felesleges Librelec esetén.
Az LE-nak van beépített backup funkciója (A Programok között a Libreelec settings-et kell elindítani). A backupba mindent egyedi dolgot lement az LE, amiből később vissza tudod állítani a rendszert.
Egyszerűen az új kártyára telepíts egy LE-t, másold rá a mentett backup fájlt és csinálj egy visszaállítást. Ennyi.Amit a backup nem ment az a Pi config.txt fájl. Ha ebben turkáltál, akkor azt kézzel kell átmásolnod.
-
-
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter #27386 üzenetére
Közben meg is van: Win32 Disk Imager
-
kmisi99
addikt
Ez az usbit nem igazán úgy dolgozik ahogy szerettem volna. Na most a 32GB os memória kártyát egy az egyben lebackupolta, azaz 32GB os mentést hozott létre, de abból 31,5GB totál üres terület, de ő lementette. Így persze túl nagy a fájl, és azt nem engedi feltölteni a 4GB-os kártyára.
-
vadkörte
addikt
válasz
kmisi99 #27381 üzenetére
Mondom egy 1GB-os Cl1-es kártyával használtam a LE-et!.
Mondjuk frissíteni már nem tudott, mert kb 50MB üres hely maradt rajt, de futni igen.
Nem sokáig, lényegében csak próbaképp, de egy VirtualBox-ba telepített virtuális OMV-ről simán ment a lejátszás is és a thumbnail képekkel sem volt baja, igaz nem volt nagy adatbázis.
Most egy Cl10-es 8GB-os Polaroid kártya van LE-re befogva. Több, mint a fele üres, szóval a 4GB bőségesen elég lesz, ha a tárhely külső médián van és a Cl10 sem lesz szerintem vékony. A gyenge keresztmetszet lehet, hogy maga a gép lesz. (régi SoC, kevés RAM) -
kmisi99
addikt
Csak a libreelec fut rajta, meg egy transmission bővítmény, illetve fájl szerver. De magán a kártyán semmi nincs. Külön külső HDD-n van az adattárolás. Ilyen borítóképes dolgokat nem használok, bár érdekelne, mert a több tucat filmem, sorozatom, csak gagyi listaként jelenik meg.
Lenne egy 4GB os kártyám. Sebesség tesztet futtattam 10-10MB/s írás olvasási sebessége van. Akkor ez nagyjából jó lesz arra amit felsoroltam?
-
-
válasz
kmisi99 #27375 üzenetére
Inkább attól függ mit futtatsz rajta. A Libreelec csak az induláskor használja a memóriakártyát (meg a beállítások mentésekor), amúgy a memóriában fut(ram disk?), hogy ne keljen folyamatosan a kártyához fordulnia. Így a sebesség a lehető leggyorsabb, és a kártyát sem túráztatja felesleges írás/olvasással.
Szóval ha csak Libreelec-et futtatsz, és nem a kártyán tartod a médiafájlokat, akkor szinte mindegy milyen kártyát használsz. -
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, a raspberrynek mennyire kell gyors memória kártya? Libreelec-et futtatok róla. Jelenleg egy elég komoly 32GB-os samsung van benne, mert csak ez volt itthon, de ha úgy van akkor lecserélném valami gagyibb 8GB-osra. Úgyis overkill a 32GB neki.
-
válasz
alfa20 #27369 üzenetére
pár hónapja ugyan így jártam én is. Én küldöttem vele 2 napig, de nem tudtam életre kelteni, reinstall lett a vége.
Annyit megpróbálhatsz, hogy berakod a memkarit egy gépbe, amin linux fut, unmountolod a memória kártyát, éssudo fsck -MC /dev/[sd_name]
. Mind a kép partíción csináld meg. Ha nem segít, akkor reinstall. (Gyorsabban újra telepíted, mint amennyi időt elszenved vele az ember)
Ha van linuxos géped, még az adatokat is simán le tudod menteni. -
alfa20
senior tag
Sziasztok!
A tegnapi vihar és áramkimaradás nem tett jót a Pi-mnek most vetem észre hogy nem indul el, nem boot-ol, egyszer csak kiírja:
"Welcome to emergency mode! After logging in, type "journalctl -xb" to view
system logs, "systemctl reboot" to reboot, "systemctl default" to try again
to boot into default mode."valahogy rá lehetne venni az elindulásra, illetve boot-olást, hogy lehet helyrehozni?
-
Celtis
veterán
válasz
wassermann #27366 üzenetére
Kíváncsi lennék mit ér egy ilyen borsszemnyi ventilátor egy zárt műanyag házban. Pontosabban egyáltalán nem érdekel. Akinek ettől jobban érzi magát az tegyen rá ventit és kész.
-
s3toraph
senior tag
válasz
cinemazealot #27360 üzenetére
Nem, így sem működik, ugyanaz a hiba. (Próbáltam kisbetűvel is a mysqldb-t, úgy sem jó.)
Az adatbázis szerkezete amibe insert-el raknék be adatokat:
Pedig azt írja hogy a legújabb verzió fent van a python-mysqldb-böl, tehát a telepítés sikeres volt (igaz mikor felraktam kaptam függőségi hibaüzenetet vagy mit).
Mi lehet a gond?
Amit még kilistázott a
sudo apt-cache search mysql
parancs, abban van egy python3-mysql.connector nevezetű csomag. Ezzel megpróbálkozzak? -
-
Celtis
veterán
válasz
wassermann #27358 üzenetére
Ha nem teszed be a ventilátort, akkor pont van rajta egy lyuk.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Raspbian alatt meghülyült a main menu. Megjelent egy Egyéb menüpont és benne van az össze feltelepített program és kiadható parancs ikonja. Nem értem, mert nem telepítettem szinte semmit sem a rendszerre, ma indítottam el harmadszor a rendszert. sudo apt-get update, upgrade, clean, autoclean, remove, autoremove és az update-menus nem segített. Main Menu Editor szerint üres ez az almenüpont. Tudna valaki esetleg erre megoldást? -
cinemazealot
addikt
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
A project halad, fizikai hálózat kiépítve 6 db (DS18B20 ill. + verziójú) szenzorral.
Elakadtam ott, hogy a netbeansben (ami a rasbiannal betelepitett pi2-n fut, python 3 pluginnal) nem tudok beadni importtal MySQLdb-t, azt irja ki hibának hogy importerror, no mudul name MySQLdb.
Van egy phpmyadminban (ez szintén a pi2-n fut) létrehozott adatbázisom, ami üres, ebbe akarom belerakni inserttel a kiolvasott adatokat a python 3 programommal (hőmérsékletek, szenzor ID-k), és írnám meg rá a programot erre ez a hiba. Tehát nem a netbeansben akarok mysql adatbázisokat kezelni, hanem csak kapcsolódni a netbeansben megirt programmal a külön phpmyadminnal létrehozott adatbázishoz.
Netes mintakódokat nézegetek, ott max. annyit írtak hogy még kellhet hozzá a python-mysqldb csomag. Felraktam, pi újraindít, semmi, netbeans ugyanúgy sír.Mi lehet a gond?
Php 5, mysql-server, apache 2 csomagok fel vannak telepitve.
-
pvt.peter
őstag
válasz
wassermann #27347 üzenetére
@wassermann:
Köszi a választ.
Bocsánat, ha értelmetlen kérdést raktam fel, nem rég kezdtem el kóstolgatni a témát
Akkor igazából négyféle megoldás létezik. ha pl. ezzel a külső házzal (LogiLink UA0115) szeretném összekötni a Pi -t:
1. Pi egyik USB portjára rádugni az adatátvitelért felelős kábelt, ha ez nem hajtja meg, akkor
2. 1. pont + a Pi másik portjára rádugni az UA0115 -höz mellékelt tápkábelt mint kiegészítő tápellátást megvalósító kábelt
3. 1. pont + megfelelő USB kimenettel rendelkező hálózati adapterbe bedugni az UA0115 -höz mellékelt tápkábelt mint kiegészítő tápellátást megvalósító kábelt
4. 3. pont helyett: 1. pont + külső tápegység (5V)
A 3. vagy a 4. lehetőség a legszimpatikusabb, így legalább nem szívja a Pi -t áramellátást illetően (legalábbis ha jól gondolom).@cigam:
Köszi neked is a hozzászólást, minden infó jól jön most.
Mindenféleképpen 2,5" -os HDD -t szeretnék, még pedig olyat ami úgy mond "laptop kompatibilis", illetve amit akár közvetlenül rálehet dugni USB portra anélkül, hogy feltétlenül kellene külső táp hozzá. -
icemad
nagyúr
Köszönöm a válaszokat ventilátor ügyben. Ma megnézem milyen hangja van. Ha csendes, akkor marad.
-
-
wassermann
Topikgazda
válasz
pvt.peter #27346 üzenetére
A kérdés két dolog miatt értelmetlen:
1. a PI-nek nincs olyan jellegű tápegysége, mint egy PC-nek emiatt örülj, ha egy darab 2,5-es USB vinyót meg tud táplálni (nálam így megy egy Y-kábellel, ami egy további szabad USB-portról is nyer így áramot). Külső tápos vinyó vagy USB-hub használata esetén persze több is lehet, de lsd. a 2. pontot
2. A Pi-k belső felépítése nem PC jellegű, inkább egy koros mobiltelefonéra hasonlít. Nincsenek belül nagy sebességű adatbuszok. A perifériák egy belső USB-vonalra csatlakoznak. Rakhatsz rá sok perifériát, de ez a korlátozott sebesség akkor még jobban elaprózódik.
-
pvt.peter
őstag
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de hány db 2,5" méretű HDD -t lenne képes meghajtani a Raspberry Pi 3 Model B?
-
pvt.peter
őstag
válasz
lord.lakli #27344 üzenetére
Köszi.
Vmilyen mobil rack + HDD (2,5" most már) megoldás lesz a befutó.
Én is szemeztem a dokkoló állomással, eléggé praktikus, főleg, hogy 2,5" / 3,5". -
lord.lakli
őstag
válasz
pvt.peter #27343 üzenetére
Winyónak ilyet vettem.
Winyó házakat nem szeretem, így egy dokkoló állomást vettem (pl. egy ilyen, de vannak olcsóbbak is). -
pvt.peter
őstag
válasz
lord.lakli #27342 üzenetére
Köszi a választ.
Ez melyik modell pontosan? -
Yoshida
aktív tag
válasz
pvt.peter #27332 üzenetére
Nem nagyon van mit kifejteni rajta
bent vagyok vnc-n az asztalon, elindítok egy kodit, és továbbra is az asztalt látom a vnc-n, míg a hdmi-n a kodi fut már. vnc-vel hozzá se férek a kodihoz billentyűzettel se. USB-n rádugott billentyűzet meg a kodit vezérli ilyenkor
(szerk: én használtam a ventit amit a gagyi müanyag dobozkához adtak egy darabig, nem volt hangos, még éjjel se)
Más: ha a pi csak kb minden 6-8-10-ik próbára hajlandó bebootolni, akkor az sd kártya kuka?
Át akarok állni usb-s 2.5"-os winyóra, csak sajnos van rajta egy ntfs partició is, és félek hogy azt törölni kell. Ethereum vagy miben csak az egész disket lehet kiválasztani, nem tudom a fat32 particiót. (abból lehetne ext-et is vagy bármit, de az ntfs-en kellenek az adatok, és nincs hova menteni) Vagy nem is törölné, csak az mbr-be ír?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Nemrég rendeltem egy egyszerű műanyag házat pihez. Adtak hozzá egy mini ventilátort is. Ezt melyik lábra kell kötni?
-
pvt.peter
őstag
Köszi a választ és neked is @golya87.
Értelemszerűen nem akarom nagyon terhelni a micro SD kártyát, tervezem, hogy beszerzek egy külső háttértárolót a torrentek le, illetve visszatöltésére.
Igyekszem átnyálazni a fórumot illetve bújom a Milyen merevlemezt vegyek? topikot.Aki torrent letöltésre/seedelésre használja a Pi -t, az milyen külső HDD -t használ?
Egyelőre azt sem tudom eldönteni, hogy 2,5" vagy 3" -os legyen. -
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van egy SanDisk Ultra 16GB microSDHC class 10 micro SD kártyám ami egy Raspberry Pi 3 Model B -ben csücsül.
Mennyit bírnak ezek a kártyák?
Ugyanis elsősorban torrent illetve fájl szervernek használnám a kütyüt, 24/7 -ben menne. -
Celtis
veterán
válasz
peter1998 #27329 üzenetére
Ez nem túl szerencsés kód. Nincs éldetektálás. Mit csinál például a hosszú gombnyomással? Gyors gombnyomásokról is lemaradhat.
Helyette (pszeudokód)
#!/usr/bin/env python
import RPi.GPIO as GPIO
import time
GPIO.setmode(GPIO.BCM)
GPIO.setup(4, GPIO.IN, pull_up_down=GPIO.PUD_UP)
GPIO.add_event_detect(4, GPIO.FALLING, callback=MyCounter, bouncetime=100)
def MyCounter(channel):
*** itt olvasd be a fájlban lévő értéket, adj hozzá egyet, és írd ki. Ha nincs beolvasott érték, akkor írj ki 1-et. ***
while True:
time.sleep(10)Vigyázz, az elsoember globális változót nem éred el a MyCounter függvényben. Osztályt használhatsz helyette.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Yoshida #27328 üzenetére
Köszönöm a választ Neked is és @aryes -nek is.
Őszintén megmondva tegnap kezdtem el foglalkozni vele, mert egy házi torrentszervert szeretnék összerakni, aztán majd szeretném még bővíteni vmilyen biztonsági dologgal is, pl. kamera felvételét továbbítani ezen keresztül vmilyen külső tárolóra, majd vmi fájlszerver is kéne, stb., még nem döntöttem el.
Jelenleg elkezdtem olvasni az elejéről ezt a közel 30000 db hsz -t
Majd azért próbálom a VNC -t belőni közben.
-
peter1998
tag
válasz
peter1998 #27321 üzenetére
Elengedtem a flask témát.
Úgy alakítottam hogy a lenyomások számát figyelem és kiírom egy txt fájlba, ezt pedig megnyitom php-ban.#!/usr/bin/env python
import RPi.GPIO as GPIO
import time
GPIO.setmode(GPIO.BCM)
elsoember = 0
while True:
input_state = GPIO.input(4)
if input_state == False:
elsoember = elsoember + 1
f = open('/tmp/log.txt', 'w')
s = str(elsoember)
f.write(s)
print elsoember
time.sleep(0.2)Így néz ki a kódom. Az a probléma hogy a fájlban található érték mindíg levan maradva egy számmal.Ezt hogyan lehetne módosítani?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van olyan VNC kliens amivel ua. a képet látom, mint amit a raspberry -re kötött monitor megjelenít?
Jelenleg olyan mintha a VNC kliens egy virtuális asztalt hozna létre számomra, én viszont azt az asztalt szeretném használni amit a monitoron is látok. -
-
rekop
senior tag
válasz
peter1998 #27321 üzenetére
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy pi2-m osmc-vel, amit egy infra vevőn keresztül irányítottam egy harmony-val. Kártyacsere miatt újratelepítettem az osmc-t, és most sehogy nem tudom működésre bírni. A harmony biztos jó tv és beltéri simán megy vele. Le lehet valahogy tesztelni hogy a pi veszi-e az infra jeleket?
Még arra gondoltam, hogy a ir vevő lábai esetleg összeértek és tönkrement, vagy a pi halt be?
Köszönöm! -
peter1998
tag
Sziasztok! Egy Flask mester segítségét szeretném kérni.Van egy kódom aminek annyi a lényege hogy egy málnára kötött gomb lenyomásait számolja.
from flask import Flask, render_template
app = Flask(__name__)
import RPi.GPIO as GPIO
import time
GPIO.setmode(GPIO.BCM)
elsoember = 0
input_state = GPIO.input(4)
if input_state == True:
elsoember = elsoember + 1
time.sleep(0.2)
@app.route("/")
def hello():
templateData = {
'title' : 'Darabszamlalo',
'kacsaaa': elsoember
}
return render_template('main.html', **templateData)
if __name__ == "__main__":
app.run(host='0.0.0.0', port=81, debug=True)Nekem az kellene hogy amint egy gombnyomás történik akkor automatikusan frissíti az oldalt is és a számláló is ugrik egy értéket.
-
#peter
csendes tag
Feltettem a Kali linuxot.Karakteres felületben indul.Hogyan lehet grafikus felületen inditani?
-
Asztee
aktív tag
válasz
Csicsóka #27310 üzenetére
Bevált !!!
Már sleep 5-tel is jó.
Egy kérdés : ebben a hozzászólásban cigman azt írta hogy : restart=allways , te pedig azt írtad hogy restart=on-failure. Mi a különbség és melyik mire jó ?
Esetleg még valami... (ha már ezt idáig ilyen klasszul összehoztuk.) Arra van valami tipped hogy hogy lehetne törölni a kijelzőt kikapcs/reboot hatására. (Nem életbe vágó csak azért mégis elegánsabb lenne.) Most ha kiadok egy reboot-ot akkor a kijelzőn ott marad a teljes reboot idejére , ami éppen akkor ott volt.
Nagy köszönet az eddigiekért !!! -
Keef_Lee
senior tag
osmc-m minden nap üzeni, hogy nincs elég hely az update-hez. Adtam neki apt-get törlést ssh-n. Aztán lefuttattam manuálisan a július végi frissítést. Másnap megint üzente. Megint apt-get clean..., aztán másnap megint üzeni. Most letöröltem a Thumbnails mappát, de látom, hogy a Temp is tele van *.fi fájlokkal. Azt is le lehet törölni. vagy hogyan szabadítsak még fel helyet a kártyán. (Én balga anno tapasztalatlanként évekkel ezelőtt noobsról nyomtam, azért van a probléma)
-
azbest
félisten
ha valaki szünetmentesíteni szeretne egy pi-t, akkor itt egy remeknek tűnő lehetőség:
14 dolcsi alatt lehet kapni blitzwolf 10000mAh power bankot kupon kóddal [link]
lygte teszt oldal [link]
"Usb output can be used for UPS, but voltage will be lower when charging.
QC output can also be used for UPS, output voltage is independent of charging."Avagy, a sima usb kimenet használathó szünetmentesként, csak a feszültség alacsonyabb lesz kicsit, a powerbank töltése közben.
A QC port is használható szünetmetesként és ott a feszültség állandó attól függetlenül, hogy a powerbank töltőről kap-e áramot vagy sem. -
-
bwin.party
aktív tag
válasz
apezka #27305 üzenetére
Wow, azért ügyes vagy, hogy így tudsz vele fejlesztgetni.
Én eljutottam addig, hogy minden klappol és felülmúlta a várakozásaim. A GPU megjelenítője néha zavar, ha fórumot olvasok vagy keresgélek rajta. A cucc nagyon bejött, hamarosan összerakom a házába, de a hűtőbordákat rá kell majd tennem előtte. A raspbaian is gyorsan fut rajta, megérte az árát. Hamarosan jöhet a winchester hozzá.
-
Asztee
aktív tag
Nálam az volt ott hogy Host='localhost' ,de ezelőtt ezzel is működött. Most átírtam az ip címre ,de azzal sem lett jó.
Legfrissebb megfigyeléseim :
- Újraindítás után az van a kijelzőn amit utoljára indítottam(!). (tehát nem az ami utoljára szólt)
- Kiadtam egy top-ot. Ott volt egy 353... python2. Kiadtam egy kill 353-t és a kijelző elkezdett normálisan működni.Újra top , ott volt egy 770... python2.
Lehet hogy túl korán indul el automatán !? Tegyek bele egy sleep-et !? -
apezka
aktív tag
válasz
bwin.party #27304 üzenetére
Szia!
Saját alkalmazás, igen. Nagy vonalakban így működik: #27025 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- DELL T40 EMC Szerver
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest