Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így az első 10 szint alapján nem semmi, hogy a Bungie mit tudott kihozni a PS3-ból a Destiny esetében, ráadásul úgy, hogy az első és egyetlen játékuk a Sony öregedő gépére. Igaz, kicsit sokat tölt, de utána az egész terepet kezeli egyben, jó messze ellátni és eddig komolyabb akadással se találkoztam. Ügyes srácok ezek

-
judzsin
tag
válasz
kevepapa
üzenetére
Nálam is abszolút best of. Minél hamarabb kezdd el kifejleszteni a light plasma rifle-t és tartogass műholdakat a hó végére a gázos helyekre. Esetleg, miután kipörgetted próbáld ki újra az enemy within kieggel. Sajnos nagyon rétegjáték, de már készül a második rész. Nem tudom jön e ps3-ra.
-
james001
veterán
Nézegetem ezt a Metal Gear 5-öt,nem nagyon bírom ezt a lopakodós gameplay-t (réguekben se szerettem) de a sztori az arat megint. Kojima egy mester az biztos. Ja és Quiet a kedvenc női karakterem lett Jill és Lara mellett
És nem csak az öltözködése miatt,úgy egyébként is egy badass csajszi. -
zoltannagy
aktív tag
Én próbáltam összekötni a ps3-at hdmi dvi kábellel ( van dvi bemenet a monitoron) de nem jött át kép csak sötétség pedig látom, hogy adja a jelet a monitornak mert zöld a LED. A DHCP miatt amit a leírásban olvastam lehet azért de mi annak a szerepe? Pedig a beállításokba is belementem és átállítottm HDMI-re de semmi. És ha dvi vga átalakítót vennék és a vga-ra kötném rá működhet vagy hagyjam?
-
kevepapa
aktív tag
Hát gyerekek, rég volt ilyen, hogy nem tudok aludni amiatt mert egyszerűen nem bírom abbahagyni a játékot, de az X-com Enemy Unknown most kihozta belőlem. Zseniális a cucc, aki szereti a körökre osztott stratégiát és a kihívást, az ne hagyja ki. Komplex tartalom, szép és hangulatos köntösben. Annyira üdítő végre olyan cuccal játszani ami kicsit meg is dolgoztatja az agyat...
(btw utoljára a Hotline Miami volt amit nem bírtam letenni, de ott pont hogy "csak" agyatlan hent van...)
-
A`rpi
addikt
válasz
juhasz22
üzenetére
Kedvcsinálónak elmegy, érdemben viszont előzetes alapján egy játékról sem lehet szerintem beszélni.
Hangod nem túl domináns legalább is a gagyi tábla PC-men fülelni kellett, aztán lehet csak én vagyok süket.

Beszéded picivel dinamikusabbá tudod tenni, ha compressor / limiter-t alkalmazol. Legtöbb hangszerkesztőben elérhető, én a sound forge-ot favorizálom.
Talkover-t picit finomabban állítsd be, nekem picit zavaróan gyorsan halkul el a zene (mikor beszélsz, és mikor abbahagyod).
Be és a kilépések ha pont akkor vannak amikor a zenében épp "történik" valami sokkal ütősebben hat. -
juhasz22
aktív tag
Egy hozzám kapcsolódó gamer előzetesekkel foglalkozó YouTube csatorna !!!!!!!
Kell minden fajta promo

Need for Speed 2015 Előzetes
Vélemények????? -
A`rpi
addikt
válasz
ekko98
üzenetére
Egyrészt azért mert, egyszerűbb átalakítók silány minőségűek, drágábbak árán pedig lehet venni DVI bemenettel rendelkező használt monitort itt az aprón.
Ha lennél olyan kedves és leírnád az általad használt pontos típust és árat, azzal sokat segítenél azoknak akik analóg bemenettel szeretnék használni játékkonzulokat.
(Bár én még mindig azt mondom inkább egy DVI, vagy HDMI-s monitort érdemes venni, minthogy több hetet várjon az illető Ebay-es cuccokra, merthogy az itthon kaphatóak árán lehet használtan venni monitort, ahogy mondottam.)
-
ekko98
tag
Erre azért bővebben kitérhetnél miért nem ajánlod mert én már lassan több mint egy éve használok egy HDMI-VGA átalakítót PS3-hoz és SEMMI gondja nem volt eddig a kép is szép és hang is tökéletes de tényleg nem értem ezt a "hurr-hurr ne hogy" dolgot csak tapsztalat beszél belőlem ha normális az átalakító akkor semmi kárt nem TUD okozni
és volt egy időszak amikor így kellett használnom a PC-hez is mert elromlott a DVI-DSUB átalakítóm és ott sem volt semmi probléma
-
A`rpi
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Analóg D sub-ra való átalakítást nem javasolom.
Témával kapcsolatban össze szedtem korábban sok mindent.
(Hang beállítást is.)Összefoglaló > Gyakran ismételt kérdések > PS3 hoz milyen monitor szükséges?
Ha sikerült csatlakoztatnod BT headsetet annyit lehet elérni, hogy a (chat hangot) kit teszed headset hangszórójára, játék hangot sajnos nem lehetséges.
-
fausto
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nekem nem rémlik olyan opció a Bluetooth menüpontban, hogy a játékok hangját is ki lehetne rajta küldeni, szerintem úgy nem fog menni.
-
zoltannagy
aktív tag
Ha a Ps3-at összekötöm HDMI VGA átalakítóval monitorra, hangot bluetooth-on keresztül tudok Bluetooth támogató hangfallal hangot csiholni?
vagy hogy hozzam össze, hogy legyen hang mert nincs beépített hangszóró a monitorba 
-
Snike
aktív tag
FAT40-es (most már 320) tulajkéntannyit tudok mondani, hogy túl melegedett a géped!
Ha sűrűn előjön akkor a következőket tudod tenni:
- jól szellőző helyre teszed,
- kitakarítod a gép belsejét,
- a legvégső esetben újrapasztázod a CPU/GPU procikat.Sajnos, nekem az újrapasztázás működött.
-
1tom
aktív tag
Nekem is volt régen ilyesmi, kb. 2 óra GT5 után elkezdett valami iszonyatos sebességgel pörögni benne a venti. Én mondjuk kikapcsoltam egyből, majd egy kis idő után vissza. Többször nem jelentkezett ez a jelenség.
Azóta eladtam és vettem egy sima slim gépet az jóval csendesebb alapból. -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
Sosem volt ilyen nalam (sem),viszont a hitman-t kiporgettem egy slim-en szinten digitben...
Kikapcsolas elott nem porgott maxon a venti? Azt irtad,h utana igen,de elotte nem hallottad menni?....lehet az volt a hiba,h nem kapcsolt magasabb fokozatra bekapcs utan a venti es kilotte magat inkabb a gep a beepitett vedelem miatt. Teszteld,nincs mas... -
-
Az előbb kb 5 perc használat után kiírta a PS, hogy túl forró és ezért leáll. Kikapcsolt, és csak úgy tudtam visszakapcsolni, hogy, kétszer megnyomtam a máskor stand by-ban mindig piros LED-et. Bekapcsoláskor egy jó másfél percig maxon pörgette a ventit, majd lement a filecheck és most jónak tűnik.
A kérdés az, hogy ez mi volt? A telefonom van, hogy melegebb, mint a gép oldala volt, szóval nem volt reális a túlmelegedés, főleg nem egy ilyen taknyos szeptemberi reggelen.A gép egy nem buherált SS, és a Hitman: Absolution-t nyomtam digitálisan. Más már tapasztalt/hallott ilyet?
-
juhasz22
aktív tag
válasz
Májkülnájt
üzenetére
Pár napja volt ez a téma.
-
fausto
addikt
válasz
istvansebok
üzenetére
Rocksmith akció PS4-re és XOne-ra
Egyébként mi is az 576 oldaláról szedjük az infókat, ha oda nem kerül ki, nem fogjuk mi sem tudni
-
Sirandrish
legenda
válasz
istvansebok
üzenetére
-
istvansebok
tag
576 Pénteki akció? Tud valaki valamit?

-
VooĐoo
tag
-
válasz
Májkülnájt
üzenetére
Nagyjából annyira, hogy addig játssz, amíg nem raksz a gépbe egy nagyobb HDD-t. Baromi egyszerű cserélni, és a digitális leárazások miatt megéri. 320 vagy 500 giga már lazán elég.
-
kevepapa
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy a phantom pain hogy muzsikál ps3-on?
-
A`rpi
addikt
válasz
Májkülnájt
üzenetére
12GB tárhely mire elég?
Ha online is szeretnél játszani, akkor konkrétan kevés GTA5-nek.
(Patch nem fér már fel.)
Hibajavítások nélkül, elfér pár játék még mellette. (Már ami kisebb helyigényű.)
Pl: Uncharted 1,2,3, Last of Us, COD BO, God Of War 1,2,3, stb.)
Játék borítóján hátul megtalálod helyigényt is. Ami nem teljesen fedi a valóságot lásd GTA hibajavításokkal, több, ami nem csak hibajavítás, hanem online rész folyamatosan bővült megjelenés óta tárgyakkal küldetésekkel, lakásokkal, küldetésekkel... -
Májkülnájt
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A 12giga mire elég kb? Ha elkezdenék a gta v-tel játszani, akkor fel fér mellé még vmi?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Májkülnájt
üzenetére
Slimet vagy Superslimet vegyél lehetőleg. FAT-et semmiképp mert öreg gépek, és már minden csak nem megbízható. Arra figyelj hogy jó állapotban legyen..garancia előny, de persze nem feltétel. Külső sérülések lehetőleg ne legyenek rajta, és ha egy mód van rá akkor személyesen old meg az adás-vételt hogy például az olvasót meg tudd nézni és hallgatni működés közben. Hogy mennyit szánj rá az elég erősen függ a felszereléstől. Hány játék, hány kontroller, milyen a konkrét gép (SS12 vagy 500as, esetleg Slim), ilyesmi.
-
Májkülnájt
tag
Hellósztok!
Ps3 vásárlásra adtam a fejem. Mivel semmit nem értek ezekhez ezért kérnék egy gyorstalpalót a vásárláshoz. Mit miért? Milyet ne? Mire figyeljek? Kb mennyit szánjak rá?
A válaszokat előre is köszönöm!!! -
$p@rr0w
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
1000% egyet értek, van egy kis időm játszani, akkor ne basszanak már fel ilyenekkel...
Ez régen sem igy volt: a fos játékokban nem volt mentés régen se, érdekes a Wolfensteinben (1992), a Doomban (1993), a Command & Conquer-ben (1995) és még sorolhatnám lehetett menteni mert játékosok készitették játékosoknak, pedig ott is lehetett volna fos checkpoint, vagy pályánként újrakezdés, mégsem próbálták ilyen olcsó trükkökkel növelni a játékidőt...
-
fausto
addikt
Elvileg nem szerepel minden a listába, érdemes ránézni a Store-ba is.
-
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
func93
üzenetére
Szerintem ez ne akadályozzon meg a vásárlásban!

Pc-n is van ilyen ugyanúgy, mint bármelyik más konzolon, telefonon stb.
Ettől függetlenül az ember mégis használja ezeket.
Ezek az optimalizálatlanságból stb. eredő hibák nem állandóak, és nem teszik játszhatatlanná a játékokat.
1-1 játék lehet a rosszabb esetek közé tartozhat, de én még nem találkoztam ilyennel. -
fausto
addikt
válasz
üzenetére
A legtöbb küldetésre nem is lehet 4 emberrel többen menni
Ha meg nincsenek haverok van egy csomó kompetitív játékmód (DM, verseny, tenisz, golf, ejtőernyőzés és ezeknek a különböző változatai). A városban vergődés is izgalmas tud lenni, rengeteg random esemény van, bead egy kocsit, amit el kell lopni, bead egy célpontot, akit meg kell ölni, terület foglalás, csomag begyűjtés, fejvadászás, stb... Baromi tartalmas és egyedül is el lehet benne lenni (persze csapatban a legjobb)Amúgy hétfőn valami event keretében le volt éréktékelve a tank és a buzzard helikopter, meg is vettem őket

-
törölt tag
Engem nem nyűgöz le a multi. Mondjuk ha vannak az embernek haverjai akikkel tolhatja biztos jobb, de egyedül elég béna. Alig játszik vele valaki (legalábbis mikor legutóbb beléptem nem jött össze 3-4 embernél több egy küldetésre). Vergődni a városban jó móka, de az single-ben is ugyanúgy működik.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Ps3 vásárlás elott állok es tegnap az egyetemen említettek egy olyat, hogy sok jateknal vannak fps droppok. Ne oljetek meg, de valaki velemenyezne ezt az allitast?
-
válasz
dilipok
üzenetére
Mondjuk ennyi erővel akkor zárható az egész topik, mert úgysem egy az emberek ízlése, így bármikor bárki kérdez, le tudjuk tolni, hogy minden relatív, mi honnan tudjuk. Kivéve persze a HDD cserét, mert azt két naponta ki kell vesézni.
Szerk:
Elims: kössz, akkor várok valami DLC akcióra. A Batmannél bejött.
-
Elims
veterán
válasz
juhasz22
üzenetére
Vétek a gta5-öt online nélkül jàtszani.Persze ha akarnàd sem jàtszhatnàd a 12gb-tal. :-/
Én a gt5-tel jàrtam így...Szar érzés volt szembesülnöm a ténnyel,hogy ez màr nem a berakom a lemezt/kazettàt és jàtszom kategòria. :-/
Kellett egy beépítőkeret (4e-ért..)+egy hozzàvalò Normàlis(!) winchester ami -valòszínűleg- elmegy 8+ évig na meg rengeteg idő amíg letölt/telepít.Dilipok: :-DD
Wlac: Szerintem nem ér annyit.
-
Megéri a Freedom Cry a 8 £-os árát?
-
törölt tag
Nem éreztem gúnyt, se semmi ilyesmit a hsz-edben. Azzal nincs baj, ha nehéz egy játék, csak legyen lehetőség menteni, vagy folytatni a pálya közben
Talán a DMC 4 volt ilyen, amit ezért is hagytam abba hamar. Egyszerűen ha meguntam, dolgom akadt, stb. akkor nem tudtam otthagyni, mert elveszett volna az aktuális állásom.A Mega Man egyébként elég jó példa, ha már említetted, az tipikusan az a fajta, amit be kell tanulni. Hol vannak ellenségek, milyen sorrendben kell a pályákat csinálni (a végén kapsz mindig új fegyvert, ami komolyan sebez egy bizonyos boss-t, csak melyiket?), a főellenségeknek mi az útvonaluk, hogy támadnak, stb. Azt csak a legedzettebbek tudják nyugodtan végigvinni

PS4-re amúgy megjelent a Legacy Collection, az első 6 Mega Man van benne (ezek jelentek meg NES-re), platinát nem ad, de kihívás az van

-
A`rpi
addikt
válasz
üzenetére
Persze én ezzel egyetértek.
(Nem várom el senkitől, pl legnehezebb fokozatban játsszon, amit kér tőlem a játék trófeája azt megcsinálom, de ahol lehet a könnyebb utat választani... Szóval semmi gúnyolódás vagy ilyesmi töltete nem volt hsz-emnek, csupán megjegyeztem sokat változtak a dolgok. Sárgaz kazettás "nintendóm" volt meg gameboy közösen húgommal, egy játékot tudtam végigjátszani super mario land 2, amire még így emlékszem, metroid, megamen hasonlókba bele se tudtam szagolni. Vagy annyira béna voltam, vagy annyira nehéz volt... )
Történet teljes kibontakozása után teljes mértékben igazat adok a kollégának, (Nem volt dolgom még killzone-al, anno megvettem harmadik részt, de aztán elodázódott részben azért mert sok DLC volt hozzá, amire sajnáltam a pénzt, másik játék csere mellett döntöttem aztán.)
Ha amúgy van ellenőrzőpont, akkor akár onnan lehetne is folytatni következő alkalommal. Ez szerintem ebben a formában inkább lustaságra vall mintsem ficsőrre.
-
törölt tag
Van aki kihívást keres egy játékban és van aki szórakozást. A kettő nem mindig keresztezi egymást, erre vannak a nehézségi szintek, amiknek sokszor részük az ellenőrzőpontok száma és a mentési lehetőség is.
Régen is pont ugyanez volt, a nehezebb, igazságtalanabb játékokat rengetegen kerülték, így jött létre a "NES-hard" kategória, és így jelentett egyet több játék a frusztrációval.
Nekem is van több játékom, amikben bizonyos dolgok vagy megoldások egyszerűen kiborítanak, és nem is vittem őket végig.
NES-en például ott a RoboWarrior nevű játék. Az egy dolog, hogy nem lehet menteni, annyira talán nem hosszú (azt tudni kell, hogy a NES hajlamos lefagyni, ha sokáig áll szüneteltetve), de minden alkalommal ha meghaltál, az összes tárgyad megfelezte. Így kvázi lehetetlenné válik a főgonosz legyőzése, illetve egyáltalán addig eljutni, mert az energia is feleződik, ami megállás nélkül fogy. Erre akkor jöttem rá, mikor már a vége felé jártam. A Zelda kazijába sem ok nélkül került elem a régi jelszavas megoldás helyett, nagyon fontos volt, hogy bármikor lehessen menteni, pedig az sem olyan hosszú játék, hogy ne lehessen egyszerre végigvinni.Én attól falnak tudok menni, ha valamiért állandóan ugyanazt a részt kell újrajátszanom, mert később meghalok minden alkalommal. Repetitívvé, unalmassá válik, főleg, ha ez a szakasz még hosszú is. Ezzel lehet mesterségesen kitolni a játékidőt.
Wlac: Nekem pont azután kergült meg a GT6, hogy lefrissítettem. Amúgy menő a Louie

-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
GT6 nem is nagy helyigényéről hírhedt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
fausto
addikt
A napokban a Tomb Raider-rel játszom és érdekes, hogy ha elvétek egy ugrást, akkor pontosan attól a peremre rak vissza, ahonnan ugrottam
Ennél azért lehetne szigorúbb.
Mindenesetre értem, hogy egy ilyen save rendszer, mint ami a KZ3-nál van, idegesítő lehet. Ha már van checkpoint, akkor el is menthetné. Bár mondjuk ezer éve játszottam vele, de nem rémlik, hogy szívatásnak éreztem volna a mentési rendszert. -
raziel01
veterán
Kb az összes értelmes RPG-t végigvittem és szerintem jobb, hogy nem kell egy ilyen körökre osztott játékokban újra és újra végigszenvedni fél órát. Kinek van arra ideje? Én a kis időmben szórakozni akarok nem szopni újra és újra ugyan azokkal a pályarészekkel.
Nem sírom vissza, hogy régen így volt.Amúgy visszatérve a Killzone 3-ra. Ha van csomó checkpoint ahonnan folytatja halál után tehát már eleve kedvez a játékosnak akkor ez a checkpoint miért nem jó arra, hogy kilépés után is onnan folytassa?
Próbálom megérteni a logikát. De nem megy. -
Hja, most ha már egy játékban egy halál miatt akár 5 percet is újra kell játszani, megy a sírás. Most toltam végig az FF XIII-t és XIII-2-t és nagyon kényelmes volt hogy game over után az utolsó csatától lehetett folytatni, régen a mentés pontok között akár fél - egy óra játékidő is előfordult.
-
A`rpi
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Alapvetőlég ellenőrzőpont rendszer kényelmesítette el a játékosokat, és már az a furcsa ha pályánként nincsen több ilyen, regenerálódó élettel az élen. És akkor FPS multiban térképet, és a hiperszuer perkeket még meg sem említettem.
Én szeretem az ilyen régi vágású "beütéseket".
-
raziel01
veterán
Nem értem miért kell elszarni egy alapvetően jó játékot. Killzone 3, jó grafika, még élvezem is. Jobb, mint a 2. rész. Erre a mentés rendszer egy fos. Ha kilépsz a játékból akkor még véletlenül sem onnan folytatja hanem mindig az adott pálya legelejétől.
Nem értem az ilyenben a logikát, hogy ez miért jó? Miért kell ilyennel szopatni a játékost? Az ember megy pl dolgozni és checkpoint után kilép. Hazajön aztán kezdje a pálya elejéről. Hát kösz.... -
Destiny-t tolja valaki PS3-ról? Most kezdtem bele a kalandba, ldaveuk néven megtaláltok.
-
Earl18
csendes tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy 1366x768-s monitoron szép képe lenne a PS3-nak?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A Syberia játékot honnan lehet beszerezni? -
Bogyi007
veterán
Igaz hogy én One-ra vásároltam itt az előbb de hátha ti is találtok valami jót majd.
Last Of Us letöltőkód - Usa
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És nem csak az öltözködése miatt,úgy egyébként is egy badass csajszi.

vagy hogy hozzam össze, hogy legyen hang mert nincs beépített hangszóró a monitorba 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)