Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
-
Elims
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
'Hàt hallod most belém hoztad a "làzt". :-))
Ha még usb hosszabbítòval is működne körbe vezetném a nappaliban.
Köszönöm szépen!!! -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Bar a ps gomb hianya erdekesse teszi a helyzetet : D
-
Elims
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ezt biztos ide akartad? :-)
Ha tudsz olyan kiegészítőt amivel ezt rà lehetne "kötni" a ps3-ra (vagy a ps2-es joy-t) írd meg légyszives.Erahurka: "Gyakorlatilag a játékokon kívül..."
Nem ez a lényeg? :-) Vmint sima avi-t tökéletesen tudsz nézni szàmítògépről stream-elve.
Annyiban igazad lehet,hogy fölösleges volt belerakni a böngészőt..de ez lenne a legnagyobb gond. :-) -
A`rpi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
mennyire számít "csalásnak"
Megoszlanak a vélemények, én továbbra is azon az állásponton vagyok
bárki bármit mond, nem a periféria játszik helyetted.Szóval az én olvasatomban nem csalás.
Natív támogatás hiánya üzleti megfontolásnak tudható be, ugyanis, harmadik féltől származó periférián nincsen hasznuk, míg a saját dedikált irányítójukon annál több.
-
- = Zk = -
félisten
-
A`rpi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
UPnP hiánya mellett is kellene menni a wifi-nek hibamentesen.
Ha a kábeles összeköttetés megoldott, akkor a wifit mellőzd. -
- = Zk = -
félisten
sziasztok
miérrt van az, hogy "szórakozik" a wireless kapcsolattal?!
hol van, hol nincs... lecsatlakoztat a PSN-ről, az UPnP(?) "not Available"...ellenben kábelesen vígan elvan..

a router egy 1043ND
köszönöm

-
válasz
Tex Murphy
üzenetére
A PS3 remek konzol, egy percig sem bántam meg, hogy az vettem, de a Store alkalmazás valóban botrányos. Volt, hogy két percig csak belépett, majd böngészés közben is rendszeresen frissített, összeomlott satöbbi. Ha teheted, intézd inkább PC-ről. Gyorsabb, átláthatóbb, és ugyanúgy el tudod indítani a letöltést.
-
fausto
addikt
válasz
Tex Murphy
üzenetére
Nem hiszem, egyszerűen PS3-on ilyen minőség alkalmazás a Store

Amit tudsz tenni: ráállsz a Store-ra, nyomsz egy háromszöget, ott a delet opciót választod, ezzel visszaáll a gyári állapotba az alkalmazás. Indítsd el újra és hagyd, hogy frissítse magát, ettől hátha megjavul.
Másik opció, hogy a webes store-ba vásárolod meg ami kell, és a PS3-on a Account Management/Transaction History/Download list menüből letöltöd, amit ott megvettél. -
VooĐoo
tag
válasz
Tex Murphy
üzenetére
Egyszer nekem is csinálta, letöröltem majd újratelepítettem store-t és utána ment. De valami hibaüzenetet is dobott ha jól emlékszem, azért egy próbát megér.
-
Tex Murphy
tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
PS3-mal próbálom, de nem műxik. Elrontottam volna valamit, mikor bejelentkeztem ugyanazzal a fiókkal PSTV-re is?
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Tex Murphy
üzenetére
Szia!
Próbáld meg gépről megnézni ami fontos, majd jó lesz.
-
Tex Murphy
tag
Sziasztok,
Abban kérném a segítségeteket, hogy miért nem megy nálam a PS Store? Eddig ment, de most ha elindítom, bejön a kezdőképernyő, aztán visszatesz a főmenübe. PSTV-n viszont tudom használni. Lehet, hogy a kettő összeakad? -
Sanyi.mTs
addikt
pc-n az online felületről el lehet valahogyan indítani a letöltést a ps3-ra?
és ebből következik a következő kérdés:
az Account Management/devices alatt hogyan tudom kitalálni, h a 2db PS3 közül melyik az enyém és melyik a tesómé? -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
oké. volt már, h döglött meg ssd-m pc-ben 1 éven belül.
SSD-s topik alapján valószínűleg egy ADATA 256GB Premier Pro SP920 SATA3 2,5" ASP920SS3-256GM-C fog belekerülni.
---------------------------------
a GT6 ugyan annyiba kerül, mint a GT6 SE? ami nem gond, csak akkor minek a sima.
vajon ez még lejjebb megy majd karácsonyi akcióban? -
Tegla80
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Jol irja perge666 es utana gyalulni akarja/fogja ha ujra belekerul.
Amugy meg nem lesz gond az ssd-vel sem,ne aggodj elore.(persze az ordog nem alszik,de azert ne is parazzunk ezen,mert akkor tuti elojon
.)Vagyunk mar paran akik hasznaljuk evek ota igy a gepet,de meg nem olvastam itt,h bekrepalt a ps3-ban az ssd-m. 
-
Elims
veterán
-
Sirandrish
legenda
Ha valakit érdekel az "ok" amiért mostanság hanyagoltam a konzolokat az ITT megtekintheti!
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a baj.Szimpatikusabb lenne a "jòmunkàsember". ;-)
LDave: Köszi szépen!!Ezutàn az íràsod utàn lehet,hogy meg sem "veszem".
-
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia!
Én a rangodnak kevésbé neked viszont örülök. :-)
Az off topikba tegyél fel légyszives pàr fotòt ha teljesen kész lesz az akvàrium.Aki kipròbàlja a ssx-et és véletlenül pròbàlta gamecube-on,írjon pàr szòt,hangulatra hasonlít picit?
-
Tegla80
addikt
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
Szia
Osszefoglalot fusd at a topic tetejen.....ott szepen ossze van szedve minden.
A kezdeti gepek pl tudtak,de azok mar elhalaloztak vagy kozel allnak hozza....szoval maradt a digit. -
Bogyi007
veterán
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
Biztos az? Az Ünnepi kiadásos 1 Terrás pakk is úgy tudtuk hogy letöltőkódosan tartalmazza a Rare Replay, Gears of War Ultimate és Ori játékokat amit úgy terveztük hogy ezután le is Homeoljuk magunk között (ez miatt a saját Rare lemezemet be is adtuk használt játék beszámításba akkor) aztán kibontáskor otthon kiderült hogy a Gears és a Rare lemezesen volt benne.
Szóval a látszat néha csal...
-
A`rpi
addikt
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
Nem fogja, helyette meglehet újra venni, jó pénzért ps store felületén.

-
fausto
addikt
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
Ezzel a válasszal mi a baj?
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
Ezekszerint nagyon hülye kérdés lehetett, ha nem érdemel választ...

-
Bogyi007
veterán
Ez az akció nov. 30-ig csak One-ra volt....
-
A`rpi
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Visszautasíthatatlan ajánlat.

Én csak a promóciót láttam amiben az állott:
99K akciósan (PS4, Xone), x360, PS3, beszámítás 20k-tól.Ez önmagában annyira nem kecsegtető, kérteik nem leharapni a fejem.
Így hogy bővebben ismerem a történetet, simán jó vétel, más kérdés én személy szerint nem szívesen válnék meg PS3-tól, főleg minden kiegészítővel együtt. Elég sok játékom van még amibe bele sem kezdtem, nextgen, meg szvsz elég langyos, kínálat már van, de az új játék árak... Tudom használtan is lehet..."Sötét oldalon" jobb a helyzet, de én elfogult vagyok.

-
Bogyi007
veterán
Tudom mit beszélek.
Az a 20000 az 50000 forint lett volna ugyanis 30000 forint mindenképpen hozzájött a beszámítási árhoz, ha meg voltak hozzá játékok meg pl pluszban kontroller, moveos kiegészítők, kamera akkor még jobb árat ki lehetett hozni.
Sógorom egy 120 gigás Fat elite gépet adott be 1 kontival a gép kábeleivel + 16 játékot és összesen az alapkedvezményes 30000 forintot is hozzávéve 83060 forintot hozott ki a beszámítási összegként azaz készpénzben 4690 forintot kellett kiadnia egy 1 terrás Ünnepi csomagért
Ne mondd hogy ez nem jó ajánlat.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a tuti pack, ha van ismerős aki be tudja hozni 110k : Xbox One Sparket
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Boxon is keresek Hometársat...
Be kellett volna a Ps3-at számítanod az 576-nál nov. 30-ig, akkor lenne egy géped már kicsi pénzből...
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterMark
üzenetére
Biztos nem talalnad ki, ezért elmondom. ..Sirandrish

-
MasterMark
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha már itt tartunk ki vagy steam-en?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mé nem x-et?
Gratu hozzá előre is amúgy. 
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Telekomos dologra rákérdezek haveromnál.
-
Sirandrish
legenda
Halihóóó srácok!

Örömmel tudatom mindenkivel (már aki ennek örül) hogy minden rendben és a PS3am is megvan még. Ahogy többen tudják kölcsön van adva ahogy a GC-m is. Annyi hogy az már lassan 3 éve szóval lehet ideje lenne visszakérni
Emellett ahogy MasterMark is írta elkapott a Steam és Bundle láz PC-n...eddig ez kimaradt az életemből és most élvezem hogy 10 játékot veszek 29forintért
Sanszos hogy PS3ra egyébként már nem térek vissza...mármint nem fogok nagyon játszani már de mostanában nagyon foglalkoztat a váltás. Szóval lehet születésnapomra meglepem egy PS4el magam..de még nem biztos. Telekomtól fogom kihozni egyébként ha úgy alakul..van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Nem feltétlenül PS4el...bármivel.
-
Bogyi007
veterán
Sirandrish-t rég nem láttam a topicban, csak nincs valami komolyabb baja neki?
-
kevepapa
aktív tag
Jól látom h az #2 Christmas deal (mad max) kizárólag a ps4-et érinti???
-
A`rpi
addikt
válasz
Noiziboi
üzenetére
kérdésem még az lenne ha vissza kapom valaki tudna esetleg segíteni abba hogy pendriveról rá tudjam másolni a ps3 játékot a belsőtárhelyre ? vagy nem érdemes inkább ?
Legális OFW-s gépnél ilyet nem lehet csinálni.
Tört CFW-s gépek üzemeltetésében pedig nem tudunk segíteni.
Fórum szabályzata tiltja.
-
Noiziboi
csendes tag
sziasztok !
Hétfőn kaptam meg a PS3 Slimet amit egy hivatalos használt konzolból küldtek 3 hónap garival és rögtön az első nap 80010514 hibakódot kaptam nem hozza a be a bluray játékot mikor rámegyek egyből azt a hibakódot kaptam most szerdán vissza küldtem és azt mondták megjavítják vagy kicserélik de ahogy olvastam forúmokba hogy ez a hiba kód a legrosszabb mert ez elvileg bluray meghajtó gond
kérdésem még az lenne ha vissza kapom valaki tudna esetleg segíteni abba hogy pendriveról rá tudjam másolni a ps3 játékot a belsőtárhelyre ? vagy nem érdemes inkább ?
-
Elims
veterán
Andersen: Hallgass Kevepapára és próbáld ki azokat a játékokat amiket írt.Érdemes!Addig ne add ela gépet! :-)
Bogyi: "Nagyon fura ez a Justin Bieber klónszerű figura..."
Tényleg az! :-) De igaza van James-nek,a lényeg,hogy neki tetszen.Egyébként szerintem nem gáz.Egy-két hét és olyan lesz mintha mindig ez lett volna. :-)
Az enyém viszont -tényleg- nagyon fura lesz. :-/ -
james001
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Kösz
Uncsi volt már a Kazuya,akartam már egy másikat. Nekem ez jobban tetszik amúgy ez a lényeg 
Egyébként ő Delsin Rowe az inFamous SS-ből és nem valami tinifiú banda tagja
Először Isaac-et akartam a The Binding of Isaac játékból de sajna nem tudtam jó képet találni hozzá.crue: Na ennyi biztos olvassa a Sony a topikot

-
DVlad
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Épp tegnap szerettem volna először vásárolni egy Mickey Magic Castle vagy mit, de a Raiffeisen Visa kártyát vagy valamit nem fogadott el. Annyit írt ki mindig, hogy egy hiba történt, de nem konkretizálta. Próbáltam több accról is UK/HU.
Miért nem lehet lemezen megvenni?! -
-
james001
veterán
Hát akkor reménykedek hogy valami normálisat adnak helyette...
-
fausto
addikt
válasz
james001
üzenetére
Azért ez nem igazán így működik, hogy "hoppá, most nem kapod meg, bocsi" - elég világosan le vannak fektetve az alapok, platformonként 2 játékért fizet mindenki!
Volt már olyan, hogy egy játék nem volt fent egy adott térségben, akkor kutya kötelességük adni helyette másikat (pl. anno a németek a Mortal helyett a Gotham City Impostorst kapták). Egy ilyen húzás után el kell árasztani a hazai supportot anyázó levelekkel, hogy történjen valami. De akár a fogyvédelmet is nyugodtan rájuk lehet küldeni, hogy tanulják meg hol a helyük... (mondjuk én nem vagyok Plus-os és amúgy is UK profilom van, de akkor is
)#71112 vegytek: nekem sikerült, de nem a PS-en, hanem a webes store-ba. Annyi volt a trükk, hogy az utca-házszámnak valósnak kell lennie, mármint a magyarországi cím. Nekem így néz ki kb: United Kingdom, Budapest, xxxxxxxxx utca 11/B.

-
-
Sanyi.mTs
addikt
mi a tapasztalat UK (kamu cím) regisztrációval, elfogadja a magyar Bankkártyát vagy a magyar címmel ellátott Paypal-t?
Vagy át kell írni a kamu címemet valósra? -
Hát nekem angol PS+ van, szóval leszedtem az SSX-t. PS2-on az első rész és a Tricky nagyon nagy kedvenc volt itthon, tesómmal rengeteget játszottunk egymás ellen, de aztán a többi rész már kimaradt. Ez a valami viszont, ami itt SSX néven most adtak (2012-es játék asszem) szinte semmiben se hasonlít a régi kedvencekre. Hiába néz ki jól, nyoma sincs a régi, színes, örült hangulatú játéknak. Kár érte.
-
crue
őstag
Vajon mit ártottunk a Sonynak, hogy nekünk magyaroknak nem jár az SSX?
-
válasz
andersen32
üzenetére
Próbáld a The Last of Us-t. Amúgy van olyan, hogy időnként nem jön be egy jó játék, majd amikor később nekiülünk, akkor nem értjük, hogy mi volt a baj. Persze ez fordítva is előfordulhat. Hangulatfüggő. Kivéve a The Last of Us. TLOU is love, TLOU is life.
-
kevepapa
aktív tag
válasz
andersen32
üzenetére
Engedd el a gt6-ot és izzítsd be az uncharted 2-őt vagy ha pcn kimaradt: a gta v-öt, assassins creed black flaget. Tudom, almát körtével, de azért mondom mert anno nekem is az egyik első játék volt a gt6 amit megvettem életem első konzoljára és kb fél órát játszottam vele mert egyszerűen nem kapott el...
-
perge666
veterán
válasz
andersen32
üzenetére
Nem mindenki olyan beállítottságú hogy tettszen neki a konzol.....
-
Elims
veterán
válasz
andersen32
üzenetére
Először az 5-öt kellett volna megvenned. :-/
Ha megvan még a gép,nem késő,2e Ft. körül màr megkapod. -
andersen32
csendes tag
Az évezred hülye kérdése / "and now something completely different".
Tegnap vettem egy PS3-at, meg egy Gran Turismo 6 játákot.
Előtte évekig "csodáltam" a PS1-et, PS2-öt, PS3-at, XBOX-okat, meg hogy milyen jó játékok jelentek meg a konzolokra, mindenki áradozott az egész "konzolos életről", de egészen mostanáig vártam vásárlással.
A Gran Turismo sorozat különböző részeit az évek során több helyen is láttam aktuális PS gépeken, nézem GT5, GT6 videókat youtube-on, stb.
Szóval megvettem a gépet, összeraktam, GT6 be, update-eket lehúztam.
És kb. 10 perc után meguntam az egészet, GT6-tal, konzollal együtt.
Most akkor mi van ? Én állok rosszul hozzá a témához ? Vagy túl nagyon voltak ez elvárásaim ?
-
kevepapa
aktív tag
Ha jól emlékszem a mgs phantom pain nem muzsikál túl jól a ps3-on, tehát nem "kötelező" vétel a karácsonyi akcióban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A ps kettes controllert ra lehet kotni.

.)Vagyunk mar paran akik hasznaljuk evek ota igy a gepet,de meg nem olvastam itt,h bekrepalt a ps3-ban az ssd-m. 

Így hogy bővebben ismerem a történetet, simán jó vétel, más kérdés én személy szerint nem szívesen válnék meg PS3-tól, főleg minden kiegészítővel együtt. Elég sok játékom van még amibe bele sem kezdtem, nextgen, meg szvsz elég langyos, kínálat már van, de az új játék árak... Tudom használtan is lehet...