- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zoltannagy #69733 üzenetére
2-3 évente ha értesz hozzá. Ártani nem árt.
-
MasterMark
titán
válasz
zoltannagy #69611 üzenetére
Ez kamu kábel.
-
VooĐoo
tag
válasz
zoltannagy #69611 üzenetére
Ez HDMI kábel, amit MasterMark linkelt azt az AV kimenetbe kell dugni, más csatlakozó.
-
MasterMark
titán
válasz
zoltannagy #69608 üzenetére
Remek. Egyébként össze se tudnád dugni.
A HDMI-VGA kábel, ha olyan, akkor abba bele van építve a konverter, amiről beszéltem. Ez látszik, mert kell hely neki, vagyis az egyik végén elég nagy darab a csatlakozó.
Viszont rengetek kamu ilyen kábel van, ami nem csinál semmit.Egy ilyet találtam:
(PS3 és Wii-hez is jó, azért van rajta két csatlakozó.)
Esetleg ha valaki már próbálta, akkor írhatna, hogy működik-e az ilyen. Gyári VGA kábelt én sem látok.
-
MasterMark
titán
válasz
zoltannagy #69606 üzenetére
De hát már leírtam... És azt is hogy miért...
-
MasterMark
titán
válasz
zoltannagy #69604 üzenetére
Bakker, az előző hsz.-t minek írtam...?
Bocs, de rosszul fogalmaztam? Nem volt érthető?
-
MasterMark
titán
válasz
zoltannagy #69596 üzenetére
Hajjaj.
A DHCP az egy kicsit nagyon más.
Amit te akartál mondani az a HDCP. Vagyis a HD tartalom védelem. A lényege röviden, hogy ne tudd úgy ellopni a Blu-ray filmeket, hogy HDMI-n rádugod egy felvevőre, és simán átveszed.
Ezért kell, hogy a monitor HDCP kompatibilis legyen, különben a HDCP letiltja a megjelenítést.A másik, a HDMI egy digitális jelet használ, ugyanazt amit a DVI. Ezért alakítható egymásba. A DVI-nak több fajtája is van. Ami a digitális része az a DVI-D, ez az amire a HDMI-DVI alakító is alakítja.
Na most a videokártyákon a nagyobb kompatibilitás, és helyspórolás miatt ezt a csatlakozót összeépítették az analóg VGA csatlakozóval, ez a DVI-I. Ez tartalmazza a VGA kimenet analóg jelét, és a DVI digitálisát is.
Ha utánanézel, látszik, hogy a DVI-I-nek több érintkezője van. Ami nagyon fontos, hogy csak ez a DVI-I alakítható VGA-ra, a kis átalakítóval. Hiszen ott nincs szükség jel konvertálásra, mivel már alapból benne van.
Ami fontos, hogy a DVI-D (amit HDMI-ből lehet csinálni ugye) ami csak a digitális jelet tartalmazza, nem alakítható át csupán kis átalakítóval VGA-vá, mivel nincs benne az analóg jel.
Ezért kellene a külön kis dobozka ami digitális jelből analógot csinál, viszont ez elég drága, a minősége is kérdéses, pláne az input lag.Szerk.: Jajj de hosszú lett.
Bónusz kérdés, a PS3-hoz nem létezik az AV kimenetbe dughtó VGA kábel? Így átalakítás nélkűl meglenne ugye. (Xbox 360-nál ugye van ilyen.) -
A`rpi
addikt
válasz
zoltannagy #69582 üzenetére
Analóg D sub-ra való átalakítást nem javasolom.
Témával kapcsolatban össze szedtem korábban sok mindent.
(Hang beállítást is.)Összefoglaló > Gyakran ismételt kérdések > PS3 hoz milyen monitor szükséges?
Ha sikerült csatlakoztatnod BT headsetet annyit lehet elérni, hogy a (chat hangot) kit teszed headset hangszórójára, játék hangot sajnos nem lehetséges.
-
fausto
addikt
válasz
zoltannagy #69582 üzenetére
Nekem nem rémlik olyan opció a Bluetooth menüpontban, hogy a játékok hangját is ki lehetne rajta küldeni, szerintem úgy nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest