- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
VooĐoo #73671 üzenetére
Nincs
nemgondoltam hogy
meghibásodik...
Szabo111: hát biztos lesz hasznuk, de csak megcsinálják normálisan...
Elims: ezt mondhattad volna előbb is
Mastermark: elképzelhető, de mi rá a garancia hogy ha veszek egy másik slimet/sslimet az nem döglik be?
Fpstunker: akkor mindent áramtalanítok -
pulyka jocó
senior tag
válasz
VooĐoo #73633 üzenetére
Hát párszor pedig kapcsoltam ki be, még holnap megpróbálom egyszer bekapcsolni, ha nem megy, akkor majd a szervíz megoldja (ha meglehet oldani)
Árpi: majd írom, hogy mivan vele
Utánalvastam, és találtam egy kommentelőt, neki ugyan ez a hiba volt, azt írta hiába próbálta más tv-n, más kábellel, nem akart képet adni, majd kivette a hdd-t, leformázta és utána működöt..
Remélem hogy az enyémnek is csak ennyi a baja... -
ldave
félisten
válasz
VooĐoo #72299 üzenetére
Én egész sokáig elvittem PS3-on, mielőtt meghalt volna a HDD-m a mentésekkel, volt pár akadozó rész, de összeségében teljesen játszható PS3-on a DA
. Lehet majd újrakezdem most hogy adták PS+ban, de biztos, hogy ezúttal majd easy fokozaton, mert volt pár nagyon szenvedős rész benne, amihez nem hiszem, hogy kedvem lenne újra.
-
Elims
veterán
válasz
VooĐoo #67951 üzenetére
Így lesz,de gondoltam ràkérdezek hàtha nem feltétlen kellene a 6-os.
Hűtés.
Vki nézze meg kérem -nem nagy dolog-,hogy a gép bekapcsolàsa utàn mennyire pörög a ventilàtor majd x perc jàték utàn kicsit gyorsabban forog.
Super slim gépre lennék kívàncsi és mennyi az az x perc.?
Nàlam pàr perc és picit felgyorsul,ezért kérdezem.Egyàltalàn nem max-ra,de a leglassabbtòl gyorsabb kicsit. -
perge666
veterán
-
-
perge666
veterán
válasz
VooĐoo #66733 üzenetére
Bakker,nekem meg a napokba járt le a garancia a gépről és előtte nem vittem el szervízbe ahogy terveztem.
Mondjuk mind1,mert semmi baja csak ingyen kitakarították volna meg pasztázzák,ami egyébként felesleges is lett volna szerintem,mert veszett sokat nem megy főleg most nyáron.
Ilyenkor szívesebben vagyok a szabadba......../a másik hobbim a motorozgatás 50-es kis gépekkel a szabadba/
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest