- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Sirandrish #74381 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy egy évben kipengetek 15k-t csak a multira, amiből vehetnék játékokat is.
-
z123456789
addikt
válasz
Sirandrish #74253 üzenetére
Ja, mindegy is, akkor szerintem azt kitöröltem. De miért? Nem szoktam kitörölni az ilyen üziket. :S
Most elmentettem. -
z123456789
addikt
válasz
Sirandrish #74251 üzenetére
Ne már! Nem találom.
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #74076 üzenetére
12
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #74058 üzenetére
Elég egy epic játék az biztos
Egy dolog zavaró benne,az irányítás,de ahhoz is hozzá szokik az ember egy idő után.
(#74060) DVlad: Rayman-ből volt most egy új rész,de csak telóra asszem.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #74061 üzenetére
:-DDDDDD
Fausto egyetlen üzenetébe kerülne és neki ajàndékoznàm az én karcmentes darabomat. :-)
Persze a ps3-ast,nem a kettest... :-) Az nekem is papírdobozban pihen a szintén papírdobozos ico mellett. -
gyuri00
aktív tag
válasz
Sirandrish #73957 üzenetére
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat akkor maradok az SS-él
úgy látom a 12 Gb már 30 forint körül kaphatók abba még veszek egy noti vinyót az meg 5-6e-ből megvan itt az aprón, vagy esetleg egy 500gb hátha kifogok 40e -ért annál többet nem nagyon szeretnék rá áldozni meg annyiért még lehet az xbox-ot is el tudom adni
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #73908 üzenetére
Akkor, jól emlékeztem.. a temetős résznél hagytam abba annak idején. Akkora hent- fesztet nem sokszor lát az ember
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #73898 üzenetére
Elhiszem.. :-)
Nézzetek rajta 3D-s filmeket/játsz 3D-s játékkal (utóbbi először picit fura lesz,de megtetszik. :-) ).
Van pár olyan film,hogy elhajolsz -mondjuk- a dárda elől. ;-))
Nekem bejön. :-)Wlac,Judzsin: Akkor én eddig nem kis tévedésben voltam... :-//
Köszönöm!! Megvettem.Hogy mikor lesz elindítva komoly rejtély.És melyik a 2. rész??Játszanám ps4-en is. :-)
(Remélem nem azt a declassifid-et írjátok. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #73887 üzenetére
De vakon mondom,hogy legalàbb a duplàjàért vetted mint én.. ;-)))
Ennek is nagyon szép feketéje van,te biztos tudod. :-)
Kicsit tartok attòl a plazmàtòl.Ha elromlik egy komolyabb vagyonba kerül. :-/ -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #73868 üzenetére
+jòval(!) többet fogyaszt a plazma.
De Ulius,ha biztosra akarsz menni kérdezd meg inkàbb ey tv-s topikban. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #73863 üzenetére
Onnantól HD ready, hogy még van a 720p magasság és 16:9-es a kijelző. Állítólag szélesebbek a pixelek. Sokan élveznek a plazmára, egyébként tényleg jobb technológia az LCD-nél, de ha a kérdező meg van elégedve a mostani tévéjével, szerintem ne cserélje le.
-
Ulius80
tag
válasz
Sirandrish #73863 üzenetére
Nagyon én se
De köszi a segítséget
-
Ulius80
tag
válasz
Sirandrish #73861 üzenetére
-
Ulius80
tag
válasz
Sirandrish #73859 üzenetére
-
malomszék
csendes tag
válasz
Sirandrish #73856 üzenetére
Köszi, ez nem valami jó hír.
Megkeresem őket hátha tudnak segíteni. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Sirandrish #73749 üzenetére
Hogy hogy a francba lehet jol nyomni Joy-val az FPS-t!
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #73678 üzenetére
Emlékszem,hogy tei azt írtad,hogy nagyon jò.
Te ezt eljàtszottad màr velem egyszer..gta online.Miattad pròbàltam ki.Abba is maradt a sztori és az akkori kedvencem,a saboteur.Hònapokig csak a gta online ment. :-))Wlac: Megnéztem a tròfealistàt.Nagyon hosszùù.
Gratulàlok!!! :-)Szerk.: Ja,tegnap este kipròbàltam.20perc jàték utàn azt mondom,nagyon tetszik!
-
válasz
Sirandrish #73604 üzenetére
Régen nekem sem tűnt fel, viszont a DS4-hez nem kellett semmit sem használnom, ott annyira kényelmes a stick. Most a "visszatérés" során tűnt fel. Lehet, hogy öcsém harcolta le nagyon, de lehet, hogy csak annyival jobb a DS4, hogy utána már feltűnően más a DS3, bár én az előbbire tippelek.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Sirandrish #73522 üzenetére
Igen, olyanra. Most xboxon is van
Szivem szerint megvennek a mg raising revengeancet, de következö akcioban meg lehet lesz jobb játék -
törölt tag
válasz
Sirandrish #73503 üzenetére
Ingyen minden jó
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #73503 üzenetére
Nem játszottam még egyik Yakuza résszel se, de ez állítólag nagyon jó.
-
válasz
Sirandrish #73462 üzenetére
És ha már a hype-ról volt szó, lássuk a Shadow of the Colossust, amivel még soha nem játszottam, de szintén nagyon durva jelzőkkel szokták illetni, így nagyon nagy reményekkel vágok neki...
-
caris1
tag
válasz
Sirandrish #73455 üzenetére
Csatlakozom.
Két lányom van, úgyhogy az eleje engem is odavágott a padlóhoz. -
válasz
Sirandrish #73450 üzenetére
A hype sokat nyom a latba. Amikor elkezdtem a játékot (2014 ősze), én is nagy elvárásokkal ültem neki, sokan tökéletes játékként utaltak rá, satöbbi. Kellett idő, mire belerázódtam, de a végére szerencsére elkapott a feeling. Ha valaki azonban kevésbé kapható a stílusra (lopakodós játékmenet), és a sztori sem jön át neki, akkor kap egy cső TPS-t, amiben a főszereplők két átvezetővideóban való szenvedése között kell a hirtelen nekirontó ellenséges hordákat legyűrnie, mialatt végig azon agyal, hogy miért hallja folyton, hogy ez a játék kiváló.
Egyébként számorma ilyen túlhype-olt játék volt a God of War, a Shadow of Mordor, vagy a Mount and Blade. A csapból is az folyt, hogy mennyire jók, és én ezt is vártam tőlük, azonban nem az én szájízemnek kedveztek. Azt azonban senki sem mondta, hogy akkor fogom imádni csak szeretni őket, ha bejön az XYZ stílust, csak azt, hogy mindenképpen játsszam őket, mert zseniálisak/korszakalkotók satöbbi.
sony7777: nem jön.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #73055 üzenetére
Az a baj, hogy videók alapján sem igen tudom hova tenni. Igaz, hogy tekergettem mert a harcrendszer érdekelt főként. Zeldát csak az AVGN videóiból ismerem, szóval ezzel nem jutottam előrébb
Ezek szerint valami RPG kavarásról van szó?
LiS első része tényleg ingyenes?
Mert akkor elég lenne a Season pass.
(#73053) Da Shep: Rákerestem a Catherine-re, ez meg mi az isten?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #72942 üzenetére
Könnyűn fogom tolni, szóval biztos jókat
-
Robi86
senior tag
válasz
Sirandrish #72795 üzenetére
Nekem a Legends van csak, de én eddig sosem jutottam el
ha olyan pálya volt hogy pl.időre kellett menni, mert üldözött valami, akkor a huszadik próba után a lehetőségekhez képest higgadtan a tudtára adtam, hogy najó, ezt most inkább egyedül csinálom, majd a következő pályán szenvedhetünk együttLBP ebből a szempontból egy fokkal nyugisabb, de az inkább asszonnyal jatszós. Haverokkal marhulósnak túl cukcsi...
-
Robi86
senior tag
válasz
Sirandrish #72791 üzenetére
Néha elég idegtépő de jó az
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Sirandrish #72784 üzenetére
Köszönöm!
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #72760 üzenetére
Írtam, hogy nálam is megy
De másik kártyát, másik UK profilhoz nem sikerült beállítani.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #72753 üzenetére
Ezt a bénaságot...
Nem véletlen nem használom PS3-on a Store-t, fájdalmasan rossz.
Mind1, végül is megoldódott, hozzárendeltem a PayPal fiókomat, amihez ugyan ez a kártya volt megadva, így sikerült megvenni. Meg kell küzdeni azért, hogy a Sony-nál tudjam költeni a pénzem!
Köszi a választ! -
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #72729 üzenetére
Már jelentkeztek is rá
Én is úgy voltam vele, hogy majd inkább PS4-re, de ennyit megér 3-ra is.
Egyébként most kezdem úgy érezni, hogy kezd kifulladni a PS3. Az elmúlt 3 hónapban a Skyrim pörgött, de lassan platina lesz, utána még befejezem az AC: Rouge-ot, végigviszem az Evil Within-t, de utána már nem igazán van olyan játék, ami mozgatni. Lehet, hogy időszerű lenne a PS4-re váltás. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #72687 üzenetére
Ez nagyon rendes tőled,lehet a közeljövőben felkereslek ezügyben.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #72684 üzenetére
Még a magyart is töröm..........
Még mindig nem barátkoztam meg a külföldi rendelésekkel.
Mind1 becsomagoltam az alkatrészeket ömlesztve egy szatyorba,most nem sürgős. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #72622 üzenetére
Pont láttam a PS4 topikba is.
Szerintem veszek egy 6K-s feltöltőt és bezsákolom,a maradékból meg nézek valamit. -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #72612 üzenetére
Lassabb is, van egy kis imput lag, és az átlós egér mozgásokat nem tudja olyan jól lekövetni.
-
válasz
Sirandrish #72612 üzenetére
Nem állítom, hogy nem könnyebb egérrel célozni, mert egyértelműen, hanem azt mondom, hogy konzolon elég megtanulni a kontrolleres irányítást. Egyrészt (szinte) mindenki azzal tolja, másrészt a játékok sem olyan pörgősek. Nyilván, hogyha összeengednék a két tábort, akkor a PC-sek letarolnák a pályát, de amíg konzolon a "lassabb" online játékok dominálnak (Battlefield 4, CoD széria), addig bőven elég a kontroller.
A konzol előnye az, hogy a kontrollert fogva bármilyen jóga pózban lehet vidáman játszani, míg az egér-billentyűzet már limitálja az embert. Én ezért nem is foglalkoznék ilyen perifériákkal, már csak azért sem, mert nem lesz teljesen olyan, mintha PC-n tolnám (célzásrásegítés). Akkor már inkább összeraknék egy PC-t a játékra - a PS3 grafikája már elég kapott, azzal bármilyen pár tízezer forintos PC felveszi a versenyt.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #72608 üzenetére
Igazság szerint én nem ítélem el a dolgot, sőt.
Magam is használom, és már több alkalommal regéltem is róla.Most is nagy dilemmában vagyok, mert kellene valami PS4-hez. A régi sasszemem nem jó sajnos az új konzolhoz, így nézelődtem már, de ~100 dolláros árat sajnálok kifizetni egy félhivatalos cuccért.
Legszívesebben hivatalos alkalmazásért fizetnék amit a Sony ad ki, remélem lesz belőle valami... Mondjuk ahhoz dukálna valami jobb gép is, persze közel sem gémer gép, de nem hinném hogy a kis subnotim szeretné, az ő kis Intel VGA-jával. De majd kiderül.
Még egyelőre tudok várni. SW-BF pl baromi jól el van találva, ahhoz a játékhoz kiváló a joy is, viszont most próbálgatom Killzone SF-et,
(köszi a játékot Tegla80) no ott jó lenne valami egeres megoldás.
-
válasz
Sirandrish #72608 üzenetére
Évekig játszottam én is PC-n, de nem érzem, hogy hátrányban lennék a kontrollerrel. Igen, nézelődni valóban lassabb, de alapból a játékok is lassabbak, és többet számít a taktikai érzék, mint a precíz forgolódás. Gondolok ezalatt arra, hogy bármennyire is pörgős egy CoD, azért meg sem közelíti egy UT vagy Quake III játékmenetét.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #72553 üzenetére
Nyilván nem a megkíméltség, sokkal inkább a kialakítás volt szempont.
-
eeXaa
addikt
válasz
Sirandrish #72553 üzenetére
...amazonról vettem olcsóbban... de amúgy is cseberből vederbe lett volna.. nekem a ds3-4 is használhatatlan.... közel 10 éve xbox-ozok, de mindig is szerettem volna egy ps3 at.. persze nem a kontroller miatt
..amúgy van hozzá 2 jó állapotú ds3 dehát csak porfogónak.. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #72525 üzenetére
Biztos vagy benne?Nem teljesen nullàròl kell indulnia?Én nem tudom csak egy enyhe sejtésem van.
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #72525 üzenetére
Hmm, ez tök jó.
Azért azt gondoltam, hogy Crusaderrel újra kell kezdenem, és azzal újra is fogom, ha megveszem a játékot, de tök jó, hogy továbbvihetem a barbáromat.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #72457 üzenetére
Akkor adjanak játékot is, mert az nincs rá
Egyébként nem csak játéklemezt nem olvasott, de audio CD-t sem. Mondom én, hogy jó a PS. -
Zigur
senior tag
válasz
Sirandrish #72457 üzenetére
HDDVD-n szerintem nagyon kevés játék jelenhetett meg, mindjárt meg is néem mennyi.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #72442 üzenetére
Rendicsek! Talán ősszel, de nem biztos egyáltalán..
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #72387 üzenetére
Hát elég vadul nézett ki
Na, vannak olyanok, amik külsőre is jó másolatok. Csak ritkák. Nagyon.
Egyébként nem értem, hogy a LittleBigPlanet Kartingot miért húzták le annyira. Nem rossz játék az. A pályaszerkesztővel egész jól lehet boldogulni (de macerás jó pályát csinálni, ahogy a többi LBP-ben is). A karakterek érdekesek, a pályák is változatosak. Mondjuk nem tudom, hogy a Sonic&ASRT, vagy ez jobb-e.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #72394 üzenetére
Kétszer is megvettem újonnan, az elsőt eladtam, majd megvettem újra
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #72392 üzenetére
Én már csak félve merem mondani, de vagy négyszer kezdtem neki a TLoU-nak, de valahogy mindig abbamaradt pár óra játék után
-
Dinasti
senior tag
válasz
Sirandrish #72390 üzenetére
Uhh tényleg.... Na mondjuk pont az a játék amit elsőre beszereztem anno ps4re de azért én nem volt elájulva tőle. Pedig kb 30 emberből 28 azt ajánlotta. Gondolom az úgy lenne teljes ha az angolom perfekt lenne...
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #72375 üzenetére
... vagy az is lehet, hogy szimplán lemodellezik és készítenek egy öntőformát hozzá. Vannak ilyen (egész pofás) SNES vagy GC kontrollerek is, amik még anyaghasználatban sem feltétlenül térnek el érezhetően az eredetitől.
Az elektronika vagy a vibramotor az más tészta.Anno én is vettem 2500-ért egy DS3-utánzatot, és az analóg kar játék közben úgy döntött, hogy eldől kicsit. Eltört az egyik pöcök benne. Szétszedtem, megnéztem, összeraktam, és onnantól kontroller helyett egér és billentyűzet volt a gép számára. Rejtély, hogy hogyan. Lehet, hogy eredetileg annak indult
Da Shep: TLoU, GT6, R&C miatt vettem alapvetően, és egyebek mellett, de legfőképp az Okami miatt marad
-
Snike
aktív tag
válasz
Sirandrish #72380 üzenetére
Bocsi, csak a te hozzáoszlásod volt az utolsó,
és gondoltam hozzápofázom a tapasztalatomat! -
Snike
aktív tag
válasz
Sirandrish #72375 üzenetére
Bocsi h belepofázok, de volt szerencsém "utángyártott" ps3 kontrollert venni.
Sajnos a gyárinak a joy körüli belső pereme széttört, kevés pénzem volt és kellett a kontroller ezért vettem egy "utángyártottat".
Ránézésre teljesen ugyanaz volt, de,
- nehézkes volt vele az irányítás( a gombok rosszul érintkeztek, a joy-t erőltetni kellett hogy történjen valami -> közel sem volt olyan mint az eredeti)
- a belseje végig nyáklapokból állt (az eredetiben a kapcsolok és érintkezőknél van kemény felület kialakítva),A vége az lett hogy csípőfogóval kicsit "alakítottam" a belsején, hogy az eredeti elektronikája beleférjen.
Szóval, utángyártottat csakis a legvégső esetben fogok beszerezni.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #72370 üzenetére
Mi van "benne"?? :-))
Gondolod a sony csak ùgy eladja a license-t,hogy lemàsolhassàk a joystick-ot?? :-DD
Nehogy elhidd!!Tipikus boltos szöveg.
Simàn a kínaiak lemàsoltàk,csinàltak egy olyan màsolatot ami külsőleg szinte teljesen megegyezik.Belülről viszont ugyanannyira "megbízhatò" mint bàrmely màsik kamu joy.
Nekem volt egy ilyenem.(pàr napig) -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #72370 üzenetére
Meg az elektronika, meg a gombok, és az analógok....
Az hogy ugyan úgy néz ki, nem jelenti azt hogy van is olyan minőségű...
De ha neked van tapasztalatod jó minőségű klónnal azt örömmel fogadjuk. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #72359 üzenetére
"...ezek sony altal kiadott licensz alapjan keszult..."
Tényleg nem akarják megvezetni. :-)
"...még nem volt rá panasz..." Ettől végem van.+a "karcos a lemez,de gond nélkül olvassa".
Szerk.:
James: Own fate vagy LDave biztos tudna írni róla.Vmi japán akármi. :-) Megvettem,de letölteni valószínű,hogy soha nem fogom. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #72351 üzenetére
Nagyon köcsög hùzàs volt.Még szerencse,hogy ps3-on megy. Ill....megy?Nem néztem mostanàban.
Negyedeves: Ne hagyd,hogy megvezessen.
Tegla minden betűje igaz.Juhasz: Kereslek.. :-)
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #72345 üzenetére
Prémmel belefér, 15 + 15 percig tudod szerkeszteni.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #72340 üzenetére
Lusták voltak gondolom a multis cuccokat is átrakni a PS4-es verzióba,meg lehet új szervereket is kellett volna kreálni,stb.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #72338 üzenetére
Azért ha OFFot írsz, azt össze lehet nyugodtan szerkeszteni telefonon is.
Pláne ha csak pár szavas a mondandód, elvégre szakmai topikban vagyunk. -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #72338 üzenetére
PS4-es UC-ban nincs multi.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #72334 üzenetére
Hihetetlen!! :-))))
Nàlam azért van egy pici "generàciòs különbség" is.... Te vagy a topikgazda/jòmunkàsember/meg mit tudom én még mi,van 2m332e527 hsz-od és még benyomsz ide kettőt egymàs utàn??Ne szivass,nyomom mkinek,hogy szerkessze azt a ...vert hsz-t ha 5percen belül van.. :-//
Dehogy ps4-en,ps3-on.Nagyon jò volt a coop mòkànk 2-ben.Simàn jàtszanàm bàrmikor!! :-)
Ha megvan még neked,Gyerünk!!! -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #72324 üzenetére
Egy szemernyit sem vàltozott. :-)
Nem olyan mint a te bnőd.. :-)Megejtek egy nagyon gyenge pròbàlkozàst..Pàr nappal ezelőtt eszembe jutott-->
Ha lenne kedve vkinek egy kis uncharted 2 coop-hoz,írjon!Jò lenne kicsit menni vele. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #72269 üzenetére
:-DDDDDDD
Van vkinek sima 7.1-es vezeték nélküli head-set-e?Ha igen,kérem nézze meg,hogy hol lehet némítani.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Sirandrish #72185 üzenetére
A gyarto tehet ez ellen: hologrammos matrica, tegnap vettem egy tabletet, es ra van irva: if seal is broken do t buy.
Xbox 360 lemezek tokjan is van ilyen a nyito reszen. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #72182 üzenetére
Ami áru visszaérkezik a 14 napos felmondási idővel, szerinted azzal mi lesz ?
Kidobják ? Újracsomagol és vissza a polcra. Ennyi. -
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #72176 üzenetére
Velünk ilyen az Auchanban esett meg. Párom nagyszüleinek vettünk telefont ami direkt nagy nyomógombos volt. Vesszük ki a dobozból beletettük a Sim kártyát amin rajta voltak a számok és mielőtt át kartuk menteni a telefon memóriába a számokat meglepődve láttuk, hogy ott már benne voltak a számok.
Nem hagytuk annyiban és az egyiket felhívtuk. kiderült hogy akit felhívtunk ugyanoda valósak voltak mint páromék (szeged) és hogy valóban náluk volt a telefon, csak nem tetszett nekik és visszavitték a boltba. Utána az Auchan meg visszacsomagolta és kirakta a polcra újrafóliázva.
Amikor ezt elmondtuk a boltnál, akkor a pénzt visszakértük - a többiet azért nem csináltuk, mert az egyik eladó srác haver bent és nem akartunk bilit borítani. mindenesetre durva volt az eset....
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Sirandrish #72169 üzenetére
En uj jatekokrol beszeltem, konkretan a Runaway 3 pc.s valtozata volt ami elottem kerult vissza a tokba.
Ennyi erovel a zsemle arra is csokken 30%-al mert kulon van a zacsko?
Tudom termeszetesen hogy nem ilyen egyszeru a dolog, csak ha amugyis kibontod akkor szerintem nem olyan nagy dolog ez. Ha meg gyujtemenybe veszed akkor ellenorizni kell, nincs mas megoldas...
Itt amennyire en tudom egy tokban sincs lemez tehat minimum 1 db mincenbol bontott. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #72169 üzenetére
Ugyanezeket a szavakat akartam leírni,de meggondoltam magam mondvàn tényleg hagyom a témàt..de jò,hogy te kiírtad. :-))
-
crue
őstag
válasz
Sirandrish #72158 üzenetére
Nem védeni akarom a boltot, de mi van ha őket is átb.szta egy beszállító? Persze erre kicsi az esély, de várjuk ki a végét.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Sirandrish #71897 üzenetére
Már megtaláltam
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Sirandrish #71890 üzenetére
És akkor honnan érdeklődjem meg?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #71809 üzenetére
Köszi! :-)
Nektek is Boldog Új Évet!! :-)
Crue: Köszönöm!!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
"Csoki,ezt te tervezted?"
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Ezek a Nintendo figurák vagy alkoholisták, vagy csak szimplán kedvelik az üvegpörgetős játékot!
-
supercow
őstag
válasz
De ... ezek a nintendós izék nem is illenek ide...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
-
Ruzcak
tag
válasz
Sirandrish #71741 üzenetére
És a dragon age 2?
Azzal szemezek egy ideje a dishonored mellett :] -
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #71698 üzenetére
Azt nem tudom hogy ez a megosztott Ps+ dolog tud-e menni majd ugyanúgy mint Ps3 esetében...
Addig ez nem lez gond amíg nem leszek aktív Ps4 használó szerintem, de utána már gond lehet, de ezt a többiek jobban tudhatják.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #71701 üzenetére
Az tényleg jó ár úgy újanon,jó játékot hozzá.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #71698 üzenetére
Azért 10-12 cím már bőven jó,nekem PS4-re jó ha van jelenleg 5,de ebből szerintem 2 ami hosszabb távon lekötne(talán)
WiiU-ra nekem is fájt a fogam,de végül kimaradt,egyszer talán azt is beszerzem mikor már olcsó lesz,meg a játékok is hozzá. -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #71630 üzenetére
Én mondjuk inkább ilyen képre számítottam volna tőled: [link]
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #71627 üzenetére
Remélem ezt mindenhova beraktad csak a Nintendos topikokba nem
Amúgy Boldog karajcsont mindenkinek
-
válasz
Sirandrish #71619 üzenetére
Az csak PS4-hez van, a PS3-ora már hó eleje óta a "Games under 12£" van. Az 25-én jár le, hátha utána lesz valami normális leárazás.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #71168 üzenetére
Ez a baj.Szimpatikusabb lenne a "jòmunkàsember". ;-)
LDave: Köszi szépen!!Ezutàn az íràsod utàn lehet,hogy meg sem "veszem".
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #71142 üzenetére
Szia!
Én a rangodnak kevésbé neked viszont örülök. :-)
Az off topikba tegyél fel légyszives pàr fotòt ha teljesen kész lesz az akvàrium.Aki kipròbàlja a ssx-et és véletlenül pròbàlta gamecube-on,írjon pàr szòt,hangulatra hasonlít picit?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #71147 üzenetére
Ez a tuti pack, ha van ismerős aki be tudja hozni 110k : Xbox One Sparket
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #71147 üzenetére
Boxon is keresek Hometársat...
Be kellett volna a Ps3-at számítanod az 576-nál nov. 30-ig, akkor lenne egy géped már kicsi pénzből...
-
MasterMark
titán
válasz
Ha már itt tartunk ki vagy steam-en?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mé nem x-et?
Gratu hozzá előre is amúgy.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Telekomos dologra rákérdezek haveromnál.
-
w.miki
veterán
válasz
Sirandrish #70517 üzenetére
csak az a baj, hogy mind a 20 gombot meg kell jegyezni, hogy mi mit csinál.
Alkalmi játékosoknak ez nem nagyon jó, jobb ha van egy irányító kar, és egy gáz/fék, ütés/rúgás, lövés/passz.
Jobban örülnétek, ha ti ajánlanátok néhányat, amivel játszottatok, és tetszett, mivel én a játékokat nem ismerem. -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #70485 üzenetére
Köszönöm.
Még ezt az eredményt is lehetett volna fokozni, csak kellett volna 4 ember, aki végig segít nekem.
Mivel csak egy ember volt, és nem csak ő segített nekem, hanem én is neki, így ennyi idő alatt sikerült.
Meg ugye voltak technikai problémák is, továbbá PS3-ra relatív kevesen vásárolták meg, minden DLC-vel. PSNP oldalon 7,102 ember van regisztrálva, ez nem a teljes játékos bázis, de ezen az oldalon ugye csak trófea vadászok vannak döntő többségben.)
Így relatív egyszerűen labdába tudtam rúgni. Gyorsaságot illetőleg.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #70465 üzenetére
Fausto nem szàmítògépet akar tisztítani.
"Telefont meg hogy lehet tisztítani vele?"
Ezt kérdezem én is...Árpi: Asztakurva..!!!!!Bazzeg..iszonyat,hogy mit csinàltok!!!!!!!
Őszintén Gratulàlok!!!!! :-)James: Te hogy àllsz ezzel a "bf4"-gyel?? :-))
Aki frissített màr pendrive-ròl írja meg kérem,hogy ahonnan letöltötte magàt a fàjlt ott van-e régebbi verziò?Ha igen,van-e ps vita-ra valò régebbi verziò.Fontos lenne. 3.50 vagy 3.52-t keresek vita-ra.
Előre is köszönöm!!
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #70459 üzenetére
Ha hibás a szimering a kompresszoron, olajos levegő mehet a nyákra. Csak óvatosan vele.
-
SenorDave
tag
válasz
Sirandrish #70393 üzenetére
Szerintem azért lesz hátulütője a dolognak ...apa ,anya kellene a bankkártya adatotok egy játékhoz csak 10$ légyszííí naaa .jólvan fiam ! Egy héttel később ....... az örege meg baltával veri szét a gépet hogy hova tünt 2000$
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest