Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Ott infarktust kaptam volna. :-))
TdiZsolt: Olyan camouflage joy-t àrultak 6e-ért???Az baràti àr!Én biztos nem adnàm el.Megvételekor azon gondolkoztam,hogy kicseréltetem vmilyen màsikra,de aztàn lebeszéltetek ròla. :-)
A 3D-s probléma.
Bocs,hogy bemàsolom ide,de így biztos nem fogom elfelejteni+ha véletlenül vkinek hasonlò gondja lenne ki tudja pròbàlni. Én holnap csinàlom meg."Enable PS3 3D on Samsung TV's Ensure Your TV has the latest Firmware, go here
Samsung 3D Firmware1. Press Menu on your TV remote
2. Scroll right while in the General Column, then scroll down to "3D", Scroll right again.
3. Ensure 3D Auto View is "ON"
4. If it was not, turn it on, reset the PS3
5. On the PS3 go to "Settings" then scroll to "Display Settings".
6. Select "Video Output Settings"
7. Highlight "HDMI" scroll right.
8. "Automatic" scroll right
9. Screen will turn black then come back on
10. Highlight "YES" (Make sure you highlighted "YES")
11. Select it
12. A dialog comes up stating your TV supports 3D enter your screen size here
13. scroll right
14. You have completed enabling 3D for your Samsung display, Enjoy!"
-
Elims
veterán
válasz
fausto
üzenetére
:-DDD Én ugyanígy jártam ma az assassins creed syndicate-tel.Kibontom,csodálkozom a dobozban lévő dolgokon,gépbe rakom és..érkezett egy rom frissítés a gépre. 250mb. :-// Igaz,csak 5percet írt amiből lett 3-4,de akkor is.A jómúltkor ugyanígy voltam talán az uncharted collection-nal(?). :-/
Ha kipróbáltad írj róla egy pár szót légyszives.Engem kevésbé érdekel -fps-,de a többieket biztos akik még nem próbálták.
Ha már rogue.Aki most vette és kipróbálta már,írjon egy kis akármit,neki hogy tetszik? :-)
Szerk.:
TdiZsolt: Nem adtam el.Itt van mellettem.Azt csatlakoztattam a ps tv-hez. :-) Ebben tényleg nem sok óra van...
Mint egy csúnya béka. :-) -
fausto
addikt
Ma megvettem a far cry 4-t, naívan reméltem, hogy ma ki is tudom próbálni. 11gb, a csodás psn 6-tól 10-ig töltötte. Nagyszerű. Ezután egy jó negyed órás telepítés várt rám. Király. Most meg az első indításnál egy 600 megás patch várt, amit még 20 percig akar tölteni. Hát az anyád!
Közben többször lecsekkoltam, tuti, hogy nem egy betárcsázós 56k-s modemem van, még ha úgy is tűnik
(60mbit-es nettel produkálja ezt a szárnyaló teljesítményt)
-
Elims
veterán
válasz
fausto
üzenetére
Sajnos nincs eredeti blu-ray filmem.
Azt a tesztet beállítottam,ott felismerte a 3D-t.Találtam egy lehetséges megoldást,holnap kipróbálom.Jericho: "Március 18."
Őszintén mondom,szerintem tökéletes.Addigra lemennek a mostani komolyabb játékok árai is 6-8e köré. (gta,witcher 3,assassins creed syndicate,uncharted collection,stb.)
Joy.Pár héttel ezelőtt hozott nekem egy barátom egyet csakúgy.Hozott egy kamerát,fagyit és egy bluetooth head-set-et is vele mondván eladta a gépet és neki már nem kell,egyáltalán nem kértem.Alig tudtam berakni a szekrénybe. :-/ Már nem férek. (persze tudja ő,hogy ezektől többet kap vissza...)
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Madara-san
üzenetére
Itt egy,ilyen áron mozognak,de vigyázni kell,mert a gagyi is megtévesztően hasonlónak néz ki....
(ezt jól meg fogalmaztam...
)Raziel:
A 80k-t én is sokallom,de Árpi kolléga tökéletesen meg fogalmazta feljebb,hogy pl. a Ps4-nél a szoftver árakkal kompenzálják a relatíve olcsó konzol árat...azért a nem ritkán 20k-s játékok kissé pofátlan "ajánlatok"... -
raziel01
veterán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Aha....
Kinek mi. Használtan fele annyiért kapsz. Akár hardveraprón akár 576-ban.
Én is ott vettem használt konzolt. Fele annyiért mint te.
[link]Szerintem őrültség 80-90k-t adni egy régi konzolra mikor 120k az új (PS4).
De pl Xbox One 500 GB szokott lenni 100k körül újonnan. -
DVlad
őstag
Tudnátok nekem ajánlani Rayman és L B Planet stílusú játékokat? Ezek zseniálisak.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Én 90-ért vettem januárba platinumshptól 3 essentials os játékkal. Jobban megérte mint 80-ért egy sima..
-
perge666
veterán
válasz
Madara-san
üzenetére
Ritkán ki lehet fogni jó áron DS3 kontrollert is,én is a másodikat 3500-ért vettem,amit elég ritkán használok(mostanában a konzolt is) de ennek van szépséghibája,meg látszik hogy nagyon sokat használták,de az akkuja simán bír 30-40 órát mint a másiknak.
-
válasz
Madara-san
üzenetére
Hardveraprón van, hogy jó áron ki lehet fogni egy-egy darabot, szóval én ott nézelődnék a helyedben. Újonnan sajnos horror áron mennek.
-
dilipok
veterán
válasz
Madara-san
üzenetére
alapesetben ds3 jar hozza, nem?
jaaa, visszaolvastam, hasznaltan ezeket kaptad hozza.
-
Madara-san
aktív tag
Tökéletes, köszönöm

@perge666: Tény, hogy ebből a generációból a 360 volt meg előbb, és az exkluzívak vonzottak a PS3 felé
viszont a két gyári sixaxis kontrollerrel nem voltam kibékülve, nincs benne rezgőmotor, könnyű, az L2-R2 gombok nem működnek úgy, ahogy szeretném és egy PS1-2 kontrollerhez hasonlítva, eléggé gagyinak tűnik a minősége. DualShock 3 biztos sokkal jobb, de azt nem találtam jó áron még. -
Buster17
addikt
Fél off.
Tudtok linkelni olcsón szétszerelő kit-et amiben ilyen is van? Mert ugyan az enyém ilyennel van összeszerelve.KÖszi
-
A`rpi
addikt
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Ennyiért is elkel, akkor miért adnák olcsóbban?
PS4 meg azért olcsó, mert ott a játékokon termelik vissza a hardver árát.
PS3-nál meg inkább a használt játék, és a "nyomott" játék árak jellemzőek,
(vannak jó akciók) így az élettartam vége fele. -
fausto
addikt
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Hát igen, én még 2012-ben 57k körül vettem a Super Slim-em és azóta érdekes módon drágultak. Szerintem a forint gyengüléséhez lehet köze.
-
perge666
veterán
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Mert fasza kiforrott gépek!!
-
james001
veterán
Végre sikerült szereznem egy Dante's Inferno játékot,PSP-n már végigtoltam régen (2-szer is
),de PS3-on biztos más lesz az élmény
Már csak egy kib*szott Splatterhouse kéne,de ritka mint a fehír varnyú 
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Valaki elmagyarázná miért 78k egy 500gb ps3 super slim ujonan?
Már csak azért bosszantó mert tavaly februárban konzolstudio vagy konzolvilágba vásároltam 62k volt a super slim 500gb újonan... Mivel bejött a ps4 is így nem olcsobbnak kellene lennie mondjuk 55k..?! 78k Akor már jobban megéri 98ért a ps4 nem?
minden évben drágulni fog ps 3ss +10 15k? Nem értem a logikát.. 
-
fausto
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Hmm, ez lehetséges...
-
SenorDave
tag
Köszönöm Urak ,mondjuk volt egy perc amikor azt hittem nem lesz meg mert trophykba nézve láttam a dlc heztartozókat és azt hittem az nélkül nem fogja megadni , de mégis

Fausto ha sikerül orvosolnod a kártyás problémád kérlek írd meg a mentetét én egy hónapja szívok ugyan így ...nem régiben írtam le épp ,hogy a sony is annyit javasolt feltöltő kártyázzak , szóval átadom ősi kardom és kérlek helyettem is vívd meg ezt a csatát

-
fausto
addikt
Hogy kapná be a Sony, ugyan az a kártya, amivel az egyik profilommal vígan működik, egy másikon az Istennek nem sikerül elfogadtatni...

Béna barmok, még ahhoz is szenvedni kell, hogy költhessem a szar rendszerükbe a pénzem!!
-
fausto
addikt
Van esetleg eredeti 3D blu-ray filmed? Ha van, az átvált 3D-be?
A másik, amit megnézhetsz, hogy menj be a beállításokba, és a képi beállításokra menj, válaszd ki, hogy HDMI-n csatlakozik és futtass le egy automata beállítást. Ha végig ment, a végén kiírja, hogy miket támogat és ha felismeri, hogy 3D-s a tévé, akkor a felbontás mellé ki írja zárójelbe, hogy 3D -
SenorDave
tag
Megszületett az eslő platinum trophym (watch dogs )

-
eeXaa
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
nem, egy haveromtol vettem 20 játékkal kihagyhatatlan áron....
..xboxon nyomom már v. 7 éve, de mindig is szerettem volna egy ps3 at... ráadásul a játékok közt van egy pár újabb amit nem vettem meg boxra de játszani akartam vele.. a többit meg trédelem pl. GT6 ra.. ect. -
perge666
veterán
válasz
Madara-san
üzenetére
Jaaaa értelek,Xbox párti vagy,csak az exkluzívak miatt jöttél át.
(tudom hogy van régebbi PS-ed is,csak poénkodok) -
A`rpi
addikt
válasz
Madara-san
üzenetére
Ha csak ez a gond ne szedd szét.
Vegyél egy USB hub-ot, (elosztó) azzal is tud működni PS3.
-
-
eeXaa
addikt
Üdv mindenki!
Egy slim 160gb vel csatlakoztam a táborhoz.
lenne egy kérdésem a kontroller-ről. csak akkor tölt ha megy a ps, vagy van rá valami mód hogy töltsem a ps bekapcsolása nélkül is? próbáltam a telóm adapterén keresztül, de nem működött... -
Madara-san
aktív tag
válasz
perge666
üzenetére
Konkrétan azért kell mindkettő, mert az egyikről joy-t töltök, ha szükséges, a másikba pedig bluetooth egység csatlakozik, XBOX 360 stílusú kontrollerhez
valamelyik nap akkor szétkapom majd, gari nincs rá úgyse, használtan vettem kb. fél éve, csak az USB-ket nem ellenőriztem akkor. -
A`rpi
addikt
válasz
Gaborka30
üzenetére
Olvasófejcsere (Slim típusban): 15.000 Ft
Ennyit szvsz nem ér, használd így, vagy add el hibásként.
-
Elims
veterán
válasz
Gaborka30
üzenetére
Szia!
95%,hogy a fej hal meg benne.Ugyanígy volt régebben is ps2-nél.Először csak a cd olvasta (a gyári dvd-s játékokat nem) aztán már a cd lemezt sem olvasta be. Én nem hajtottam ki egyetlen gépet sem ennyire.Persze fejcserét csináltam már..
Fausto: Filmek tökéletesen futnak. Most néztük meg az új Jancsi és Juliskát 1080p-ben,sbs-ben.Jó volt! :-)
Szerintem a tv beállításaiban van vmi elállítva. :-/ Megyek a topikjába,hátha tud vki írni vmit. -
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segytséget szeretnék kérni.
A PS3-am egy ideje nem ismeri fel a blu-ray lemezes játékokat.CD-t és DVD-t simán lejátszik (filmekkel és zenével próbáltam), de a blu-ray disken levő játékot nem

A lejátszó romlott el, vagy valami egyéb probléma lehet?Köszönöm!
-
Evome
senior tag
Hello
Az összes fajta PS3-ban (alap, slim, super slim) van wifi ?
Nem nagyon vagyok benne a témában, és fontolgattam egynek a beszerzését most hogy ilyen stabilan "olcsón" lehet már hozzá jutni. -
perge666
veterán
válasz
Madara-san
üzenetére
Mindenképp használni akarod mindkét USB csatlakozót?
Nekem 1 is elég,mert csak a joyt töltöm rajta,persze ha kamerát is használsz,akkor kicsit kényelmetlenebb,de így is használható 1 USB-vel is. -
Elims
veterán
válasz
fausto
üzenetére
Bocs,nem idéztem a mondatod. :-)
Szòval arra írtam,hogy màs jàtékkal pròbàltam e.Most kipròbàltam a gt5-tel és 6-tal,4hdmi kàbellel.Ennyi foglalat van a tv-ben,mindig különböző foglalatokban pròbàltam (szòval a tv-ből nem hùzgàltam ki).Ezek közül a kàbelek közül az egyik aranyozott eredeti sony. :-/
Szerintem a tv-n van vmi elàllítva... -
A`rpi
addikt
válasz
Madara-san
üzenetére
Szét kellene szedni, forrasztásokat ellenőrizni.
-
Madara-san
aktív tag
Üdv! PS3 slim-en egyik USB port nem akar sehogy se menni a kettő közül. Mivel érdemes indítani a probléma elhárítása érdekében? Tisztítani már próbáltam.
-
Elims
veterán
válasz
fausto
üzenetére
Ezt sajnos nem tudom,de lehet,hogy most kipròbàlom.
Petreszku: Szia!
Nekem is megvan a komolyabb csomag.Akciòban 6eFt. körül vettem.. :-// Szerintem nem olyan jò mint amilyennek kinéz,de ízlések és pofonok.
Ha a komolyabb csomagot veszed meg készülj fel,hogy a koenigsegg nem lesz rögtön elérhető és ez a leíràsban Nincs benne! :-/Buster: 2,60$ az ebay-en egy kis csavarhùzò-készlet.Én azt hasznàlom màr több éve.Eddig semmi nem fogott ki rajta (pedig volt màr sok telefon,tablet,laptop,stb.) kivéve a gamecube-ot,de arra is talàltam megoldàst...
Érdemes azt megvenned. (Ha nem talàlod,írj és linkelem.)Jericho: Ha ràm hallgatsz vàrj az uncharted 4 bundle-ig. ;-) Ha addig van mivel jàtszanod 3-ason akkor mindenképp.
-
TazLeacher
nagyúr
Pont ezért nem vettem még meg (ez év elejére volt egyébként betervezve, majd lett tavasz, nyár, szeptember, most már ott vagyok, hogy karácsony, hogy végezzek)...most nagy bajban vagyok, jön a fekete péntek, kérdés mi legyen...3 hét kevés még, de ha meg jóval olcsóbb lesz, akkor csak nem vagyok a saját pénzem ellensége.

Pont a Rouge kimaradt, az AC3-al végeztem, a Black Flag-et már 4-re toltam. 2 olyan játék van még, amibe bele sem kezdtem, de gondolkodom, hogy mi legyen, a Rouge és az Infamous 2. Mindkettő "itt van", az egyik Plusból, a másik kollégámtól bármikor elkérhetem. Már arra is gondoltam, hogy belevágok ebbe a kettőbe, aztán márciusban megveszem az UC4-es pakkot.
-
Buster17
addikt
Super slim szétszedő különleges torx fejet hol találok?
Én naíval a műszerész szerszámaimmal neki estem de ez a bütykös fejű csavar kifogott rajtam rögtön az elején

-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Első sorban azoktól kérdezném akik játszottak a Need for Speed Rivals-val. A mostani akcióban (uk store), a sima verzió 4.80 font, a Complete Edition 10.00 font. Sima mezei játékosként megéri megvenni a drágább verziót vagy nem ad annyival több pluszt. Olvastam mi van a teljes pakkban, de nekem semmit nem jelentenek a csomag címek.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
A`rpi
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Én az első részt is szerettem. Kétség kívül az alapokat kettő fektette le. Kvázi ezt adják el minden évben csak kicsit más köntösben. PC-n egyik ismerősnél láttam max grafikán, mostani játékokat is megszorongatja...
Minden részben van valami, amiért lehet szeretni.
Első rész multija mai napig megy, néhány apróságot ha javítanának, simán menne még egyszer ennyi ideig a játék nálam, szívesen elővenném mert az alapok már itt is rendben vannak.
Második részben egyértelműen Vitetnam-os DLC viszi nálam a prímet, dzsungel-es pályák nagyon jók, és a "régi" fegyverek.
Harmadik rész kinézete miatt annyira nem jön be, effektek rondák, kedvenc játékmódjaim, Scavenger, és a Gunmaster, Ziba tower nevezetű pálya is hangulatos.
Negyedik rész szerencsére letisztultabb effektek terén mint a harmadik rész, itt a kedvenc játékmódom Chain Link, pályákból itt is van több kedvenc Final stand-es DLC-ből Operation Whiteout az egyik kedvencem.
HL egy kicsit komolytalannak tűnik, de ha már az idáig megjelent összes résszel játszottam, számomra kedvező áron ezt is beszerzem.
-
Bogyi007
veterán
Gyerekek én továbbra is tartom hogyha Bf, akkor Bad Cpmpany 2....
-
Elims
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
"Ez itt már nem arról a nyamvadt bronz trófeáról szólt."
Ismerős.. :-( Nekem ugyanígy volt az academy.Csak nekem annyival nehezebb volt,hogy időre ment a téma.
Az egésztől elment a kedvem."...jöhet a generációváltás."
Ez így nagyon jó!Ha két géped van egyszerre szinte biztos,hogy mindig a 4-est veszed elő.Hacsak...nem jön egy olyan játék mint az
Assassin's Creed - Rogue.Kipróbáltam.Komolyan mondom,hogy szinte egy az egyben black flag.Ps3-on olyan grafika van,ami simán szép.Tény,hogy a black flag ps4-en (OFF)ezt játszottam kb.3hétig aktívabban(/OFF) nagyon szép!De ez a rogue ps3-on kevésbé marad el.Amennyivel többe kerül egy ps4 a 3-ashoz képest annyival közel sem szebb a 4-es assassins creed.Így aki még nem cserélt gépet ráér vele.
Kipróbáltam a motorstorm 3d rift-et.A múltkor elnéztem a témát,ott van az elején a választási lehetőség viszont nem lehet a 3D-sre nyomni.Nem tudom kiválasztani. :-/ Nyomkodtam már mindent,bekapcsoltam a tv-n a 3D-t,bekapcsoltam a szemüveget is,de semmi. :-/ Mi lehet a gond?Rakjam újra a játékot?
Szerk.:
FpsTunker: Kipróbáltam amit írtál.Nem volt vele gond.Nálam is felismerte a col-t. -
Tdizsolt
senior tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Csáó!
Igen,ez egyértelműen más világ,kilépett a saját árnyékából a sztori...a Bf3 tényleg tuti,pc-n ezt is kitoltam,meg is van még,annak idején előrendelésben vettem fémtokos limited edition-ben...
Remélem nem lesz csalódás a Hardline,mondjuk Gta5 fun vagyok,és ez többé-kevésbé hasonlít rá(szigorúan csak műfajilag!),ha mondhatom ezt... -
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
NFS: HP-ről nekem is van pár képem, 1 ezreddel arany időn belül vagy épp kívül, gondolhatod melyiknél ment kukába a kontroller

-
fausto
addikt
Érdekel valakit a Far Cry 3-4 bundle felesbe? Kb. 2600 Ft lenne fejenként. A többi PM-be!
(Ismerős, megbízható tag jelentkezését várom
) -
Tdizsolt
senior tag
Gratulálok!

A Bf4-et végig játszottam pc-n,a multiba nem mentem bele,ahhoz kevés a gép...a single marha rövidnek bizonyult,így tovább léptem rajta. A Hardline izgat,főleg,hogy a Gta5 lassan kilátástalan helyzetnek tűnik...az akciódús multi új lenne a számomra,gondolom teljesen más a felállása mint a Gta-nak...lehet,hogy benevezek egyre hamarosan. Szerencsés esetben 6k körül lehet találni lemezest. Köszi az infót!
-
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt
üzenetére
BF4 most akciós. Tud mindent. Én "meguntam" ezért legközelebbi leárazáskor megveszem majd a HardLine-t, SenorDave topiktárssal. Sztori felejthető, (játékmechanikailag vicces, amikor a nehéz fiúkra hátulról rákiabálsz és eldobják a fegyverüket ijedtükben) multiban vannak új játékmódok, hit reg rendben van, grafika is szép.
-
Tdizsolt
senior tag
Szevasztok!
Hardline-ról van valakinek tapasztalata? Érdemes megvenni? A multija játszható,van benne potenciál?
-
Brian_GT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én is volt ilyet toltam éjjel...annyira el tudja venni az ember kedvét
Viszont akkor is megakarod csinálni. Én valahogy amúgy azt érzem ebben és az 5-ben ha versenyt nézünk az MI érdekesen fejlődik, mint tudás. Értem ez alatt, hogy nem az a baj, hogy jobbak, mint én..hanem mintha nekik nem lenne fizika. Formula verseny... kapar ,mint atom...tojásokon kell lépkednem...ö meg úgy előz ki, mintha 4kerék meghajtású lenne. Jön a féktáv, ott meg beesek rá és megvan az előzés, majd megint. Szóval tudása ugyan úgy szar hozzám képest, de utána meg jön ez... régebben sztem kellemesebb és észrevehetetlenebb volt a ballansz. -
TazLeacher
nagyúr
Ez itt már nem arról a nyamvadt bronz trófeáról szólt. Ez már itt harc volt, egyenesen elvi kérdés.
Ha nem az lett volna, hogy meg vannak az előzőek, hanem mondjuk az első ilyen szívatós, simán hagytam volna. Van még egy pár trófea, amit meg akarok csinálni, aztán lépek tovább. 3 játékom maradt, ami befejezetlen, aztán jöhet a generációváltás. Ezért tolom most ennyire.
Olyan régóta halogatom már, már épp itt az ideje.GT-vel utoljára PS1-en játszottam, a GT2-vel, ott is voltak ilyenek. De ez a játék most - ettől meg pár idegesítő dologtól eltekintve - nagyon megkedveltette magát velem, elkapott a feeling. Nem vagyok nagy autó-játékos, általában 1-2 játék elég arra, hogy kiéljem az ilyen irányú igényem, de most várom a GT Sport-ot, addigra pont elül ennek a fájdalmas emléke, és csak a szép marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk az enyémről kb. fél év után derült ki, hogy az l1 nem működik (a rayman-ben derült ki, hogy nem forgat az egyik irányba). Valahol a Dózsa György és Thököly sarkán vettem.

) kontrollered is,amit aztán el is adtál,nem?(megjegyzem nekem nagyon bejött a dizájn!
)

(ezt jól meg fogalmaztam...

minden évben drágulni fog ps 3ss +10 15k? Nem értem a logikát..