- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fausto #81591 üzenetére
Csakis FTP, ami vezetékes hálózati kapcsolattal olyan 18 MB/s. USB porton keresztül pedig kb. 10 MB/s-ot tud csak, plusz ugye ott a 4 GB-os limit is.
És ahogy Vladi írja, használj FileZilla-t, az teljesen stabil. Állítsd át aktív módra, és küldjön ébrentartási parancsokat is. Az egyidejű kapcsolatok, letöltések és feltöltések száma az legyen 1, az átvitel típusa pedig bináris (ez fontos)!
A konzolon csak a webMAN MOD FTP szervere a jó, szóval célszerű azt használni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
fausto #81591 üzenetére
ftp-n másolok, vezetékes neten. Akkor 8-9 giga adat kb 1 óra.
Mindenképpen filezilla klienst használj! Nekem más klienssel csak a szívás volt.
Ennél csak lassabb módszer van.arty:
Kényszerből játszani... azt hittem szórakozok!
De most amúgy is uncharted 1 van és nfs shift. Ez utóbbi nagyon megtetszett, eddig a legjobb játék.persze, ha utána néznék, kiderülne, hogy ez az nfs pont szar. De akkor nem lenne nekem annyira jó.
-
-
válasz
fausto #81247 üzenetére
ez a "fele" ez addig hangzik jól, amíg meg nem nyitja az ember a kompatibilitási listát: [link]
.... nálam négyből 0
Burnout Legends
Motorstorm AE
Killzone
DaxterRidge Racer 2 elvileg oké, de ... nem ehez van ezernyi dlc? (gondolom azokat is betenni még nem egyszerü...)
(persze értem én, hogy "darabra" jó a helyzet, de amiket az ember TÉNYLEG játszana, ott dráma van.... ráadásul a playable pecsét akkor is jár, ha mondjuk nincs map vagy 60% sebességgel fut a játék
khm, szvsz ezek NEM játszhatónak számolandók... )
Viszont ha neked PONT megy ami kell, akkor irigyellek, nyilván ez szerencse kérdése. Azért a PSP játékok jórészéből van ps2-3-as jobb változat általában.
---
Nekem PSTV csak az uncharted miatt kellene, de amiatt max a 6000es akciós árát nem sajnáltam volna érte
-
Dinomano
őstag
válasz
fausto #81251 üzenetére
PC-n a Vita3K nagyjából működő emu. Beállításhoz érdemes YT videót nézni. Nekem 1X (nem ránagyított) Vulkan rendering-en sikerült működésre bírnom az Uncharted Golden Abbys-t. Nagyjából megy 20 fps-el, apró grafikai bugok előfordulnak, de ennyi. Xbox 360 kontrollerrel játszom, touchpadnak meg egér. Még configozni sem kellett az irányítást.
Ja, a gépem egy Acer Aspire laptop, I7, 16 gb RAM, GT 1050. Szóval még csak nem is egy atom erős config... -
Dinomano
őstag
válasz
fausto #81247 üzenetére
Kár, hogy a Vita-emulálás nem megoldható PS3-ra vagy PS4-re. Nem is értem, hogy a Sony miért véreztette ki a Vitát, gyakorlatilag alig jött rá játék. Anno, mikor a boltból kisöpörték a PSTV készleteket, 6.000 (!) Ft-ért vettem egyet. Jó kis cucc volt, de szintén nem tudom, hogy mi értelme volt, hogy kiadták. (Most 40.000-től kezdődően van, ha lehet kapni...)
-
válasz
fausto #81194 üzenetére
Azóta sajnos elvesztették a ps3xploit.com weboldalt, ezért nem működik régebbi HEN-nél az update opció. Helyette most ps3xploit.me van, itt PS3HEN > 4.89 > HEN Installer PKG, ezt töltsd le és telepítsd.
-
válasz
fausto #81192 üzenetére
A legújabb rendszerszoftver az a 4.91, a HEN pedig 3.3.0. Ha nem akarsz online bejelentkezni, akkor előbbi frissítése az teljesen opcionális. Utóbbit viszont érdemes lehet, hiszen vannak benne javítások és újítások is.
PS2 játékok futtatása pkg-ből és a PS2 Classics Launcher-en keresztül mehet, a kompatibilitási listát itt találod. Egy kis videós segítség.
A Brewology Store-on fent van minden, ami hasznos app. Apollo Save Tool, webMAN MOD, IRISMAN, ManaGunZ, GamePad Test, Unlock HDD Space, kb. ezeket lehet érdemes.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
fausto #79516 üzenetére
A BLES számra gondolsz?
Majd megnézem, ha hazaértem, de egyes dobozos verziókból csak egy európai verzió létezik, azokon rajta a BBFC, az USK és ritkábban az ACB (ausztrál korhatárbesoroló intézet) logói. Most internetről kipuskázva BLES-00517 a JC2 lemeze, és tuti ez volt Magyarországon is forgalmazva. Arról nem is beszélve, hogy nem egy játékból UK lokalizációs csomag volt itthon kapható, ami nem összekeverendő az angol nyelvű, de PEGI korhatáros kiadásokkal.
@arty: "akár EU-n belüli országonként is eltérő lehet a korong"
Ez pl a CoD-oknál pont így van. Ahány ország, annyi lokalizáció. Mondjuk nem értem ez miért így oldották meg ahelyett, hogy a játék első indításánál volna egy menü, hogy melyik nyelven szeretnéd, hogy fusson a program (ami később az options-ban megváltoztatható), vagy hogy rendszernyelv alapján válassza ki a nyelvi beállítást. DLC-nél dettó. MW2-höz aktiváltam egy Stimulus Pack-et (ami egyébként nem is volna kapható a magyar Store-on), és 1 kóddal adott hozzáférést kb 10 elemhez, ami ugyanaz a tartalom, csak különböző lokalizációjú lemezzel kompatibilis cucc. -
Guitar14
senior tag
válasz
fausto #79390 üzenetére
Mit "barmoltál" el?
Amúgy amit vm93hun írt az meg fogja oldani.
Itt írtam már erről és le is írtam mit hogy kéne. Plusz még egy valami lapocska alá hogy jobb legyen a kontakt. -
vm93hun
aktív tag
válasz
fausto #79388 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám. A megoldás az volt, hogy szét kellett szedni a kontrollert, a fóliát ami a gombnyomást érzékeli meg kellett igazítgatni, hogy egyenesebben feküdjön fel a műanyag vázra, majd újból összerakni.
Ha olyan szinten megy a szerelés, hogy csak szétszeded/összeszereled és nem kell elektronikát diagnosztizálni, akkor spóroltál egy javítási díjat.
-
perge666
veterán
válasz
fausto #79261 üzenetére
Van fent a neten egy leírás a végigjátszásról,az alapján mentem eddig,de csak eddig van leírva,a végén írta hogy irány Las Venturas és annyi.
Elmentem Las Venturasba ott kóringyáltam,de semmi sajnos,pedig mennék tovább……
Los Santosba is voltam meg bejártam az egész térképet,megcsináltam az elmaradt iskolákat is. ( motoros és motorcsónakos )
Annak idején PS2-n nem jutottam el idáig,most meg jobban beszippantott mint annó.
-
Viktor77
titán
-
válasz
fausto #78128 üzenetére
+ (#78127) Wlac
nekem a kedvencem a Dead Space Extraction volt - az is megy co-opban elvileg.szerintem a The shoot is jó, illetve a Time Crisis (utóbbiban a minigamek jobbak, nem konkrétan a railshoot rész)
Rambo The Video game szintén coop (nehéz!), ill még military shooter a két Heavy Fire játék (ezek nekem spec tetszettek, bár tudom hogy nem valami polírozottak
)
meg van pár vadász játék is move-ra (elég bénák szvsz)
ha van sharpshootered/navi kontrollered, akkor még ezekhez jön pár "tradicionális" fps/tps is
---
hamár hotd3 - a ps3-asban nem lehet unlockolni a HOTD2-t? wii-sben lehetett, az biztos!
-
válasz
fausto #78021 üzenetére
The Shoot [link]
(#78027) eriklambing ezt igy per has nem lehet megmondani
nyilván mindenhogyan elromolhat egy maghajtó, de ha csak bizonyos lemezeket nem olvas egy meghajtó, az általában csak a lézer hibája szokott lenni, s attól még menne a frissítés
arra figyelj, hogy ha meghajtót cserélgetnél, csak azonos típussal kísérletezz, sajnos elég sokféle van
---
amúgy sajnálom, hogy ps3 psn-en régóta semmi akció nincs... talán karácsonykor volt az utolsó leárazás
-
vargalex
félisten
válasz
fausto #77549 üzenetére
Igen, én közben vettem aprón egy Wonderbook™: Book of spells-t (magyar szinkronos, természetesen könyvvel). Ezen felbuzdulva a store-ban megvettem a Wonderbook™ Double Pack-et 3090 Ft-ért (éppen akciós), ami tartalmazza a Wonderbook™: Walking With Dinosaurs és a Wonderbook™: Diggs Nightcrawler játékokat. A dínós valóban magyar és a gyerekek nagyon élvezik (a legkisebb nagy dínó rajongó).
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #76580 üzenetére
"Komolyan, a Sony bekaphatja a béna gyökér PSN rendszerével
Végre lenne egy kis időm játszani, erre valami miatt jelszó resetet akar a rendszer. Meg is csináltam, de ezt béna béna 2 lépcsős beazonosítást bekapcsoltam, ez a sz*r rendszer meg nem küldi ki a telefonomra a kódot"
Ha PC-n be vagy jelentkezve a fiók menedzsmentbe, (Account Management.)
ki bírod kapcsolni.Illetve, ha már bejutottál, a 10 tartalékkódot írd fel magadnak.
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #75919 üzenetére
Nem az a probléma hogy nem tudod fissíteni pont ez a gond...
Az a gond, hogy miután letöltötte kábelen a frissítést, és el kezdi telepíteni, megszakad a folyamat mert a hálózati kártyát nem ismeri fel, és ezáltal korábbi rendszer már nem indul, az új pedig nem megy fel, így kapsz egy használhatatlan FW loop-os PS3mat.
De azóta lehet már nem ellenőrzi a wifi meglétét a frissítés. Szóval egy próbát én teszek vele majd most. Kíváncsi leszek.
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #75906 üzenetére
"Ha nem hivatalos Sony headsetet akarok venni, hanem valami standard gamer headsetet (két 3,5" jack-kel) hogyan kell úgy rákötni gépre, hogy a játéknak is halljam a hangját? Ha USB-s hangkártyát kötök a gépre az jó?
Vagy ha USB-s headsetet veszek?"Ha nem licencelt termékekben csak a chat hang fog szólni.
A gyár Sony megoldás. [link]
-
TomAce
tag
válasz
fausto #75795 üzenetére
En is ilyeneket olvastam, de azt is, hogy van kivetel, csak jo lenne tudni, hogyha vkinek vmilyen bluteooth headsettel sikerult mar in-game soundot produkalnia.
De akkor elmeletileg a sajat headsetjevel van jatekban hang?
Vezeték nélküli, sztereó headset 2.0 PS4-hez
Kompatibilitás: PS4, PS3™, és PS Vita -
Istuu15
senior tag
-
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #75100 üzenetére
"1, valahogy meg lehet oldani, hogy bekapcsoláskor ne csippanjon a gép?"
Alaplapról ha leforrasztod a zümmer-t.
"2, hogyan lehet úhy fülessel játszani, hogy a játék a fülesbe szóljon? úgy emlékszem azt írtátok korábban, hogy az usb-s és bt-os megoldás csak a chat-et rakja fülesre"
Ahogy a felettem szólok is mondották, csak a kifejezetten konzolhoz (PS3/PS4) gyári SONY megoldások tudják átvenni a hangot.
-
törölt tag
válasz
fausto #74997 üzenetére
Megcsináltam a harmadikat, egyáltalán nem éreztem vészesnek. Vagy nem arra gondoltál? Ugye arra gondoltál!
Elkezdtem ilyen fehér gyíkfarkakat gyűjteni, hogy több staminám legyen. Lehet érdemes lenne összeszedni mindet, mielőtt folytatom. Az életet egyelőre nem érzem olyan fontosnak, de azért a gyümölcsöket is összeszedem ha látok olyan fát.
(#74998) vg: Két dologtól kapok hülyét, ha játékról van szó: a rossz irányítás és a rossz checkpoint rendszer. A Shadow of the Colossusra előbbi jellemző, de ha nem is rossz, nagyon-nagyon-nagyon furcsa és szokatlan. Plusz még nehéz is... De amúgy a játék hangulata bejön, és megmászni ezeket a hatalmas szörnyeket és utána térdre kényszeríteni őket igazi élmény. Nem is értem, miért nem másolta le egyik nagyobb stúdió sem ezt az ötletet.
(#74999) Elims: Miért, ki vagyok?
Újrajátszani nem hiszem, hogy fogom, de egyszer mindenképp végigküzdöm magam rajta. Legalábbis remélem. Gépem, joyom rendben van szerintem. Ki kellett tapasztalnom pár dolgot, most már remélem boldogulni fogok vele.
-
törölt tag
válasz
fausto #74993 üzenetére
Bocs, kicsit felhúzott a játék
Amúgy közben levadásztam a másodikat is, az sokkal könnyebb volt, mondjuk egy viszonylag lapos hátú állat volt, nem nagyon kellett kapaszkodni rajta.(#74994) szabo111: Konzolon nem nagyon játszottam régi címeket, de PC-n nem emlékszem ennyire defektes irányítású játékokra 10 évvel ezelőttről sem.
-
törölt tag
válasz
fausto #74991 üzenetére
Francokat nem a játékkal, ez egy irányíthatatlan foshalmaz. Komolyan, fogy az energiám, de önhibámon kívül egy tapodtat nem tudok mozdulni, mert folyamatosan ráz a szörny. Az elején lévő tutorial egy nagy 0, semmit nem mond el, hogyan kellene, csak odarak ez első szörny elé, hogy tessék mászd meg.
Néztem videót is, a fejébe kellene beleszúrni a kardot. Hát ha én felmászok a fejére, addig ráz, míg le nem esek, egy picit sem tudom megemelni a kardot. Ez egy rakás játszhatatlan szar.... De igazad van, velem van a baj, hogy hozzászoktam ahhoz, hogy ha megnyomok egy gombot akkor azonnal reagál, hogy ha elhúzom a kamera kart akkor úgy marad, hogy egyáltalán látom, mi történik.............
-
törölt tag
válasz
fausto #74912 üzenetére
Igen, közben rájöttem...
De azért fizetés előtt is küldhetnének egy kódot, nem? Szerintem így lenne logikus, de hát a Sony biztonsági rendszereiről tudjuk milyen átgondoltak.
Amúgy végül elfogadott egy születési dátumot, most vagy mindegy mit írsz be, vagy rájöttem a 7 évvel ezelőtti logikámra
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #74831 üzenetére
"Ha veszek usb-s gamer headset-et a PS3-hoz, akkor azzal vajon a játékok hangjàt is hallani fogom vagy csak voice chat-re használhatò?"
Dedikált Sony headset-ekkel nem lehet gond.
Az utánagyártott készülékek jobb esetben működnek, sajnos a játék hangja nem garantált USB-n keresztül, előtte informálódj.
-
válasz
fausto #74689 üzenetére
Köszi, akkor odadobom öcséméknek. A Resi 4-et nagyon szerettük, de az 5 valahogy teljesen kimaradt. Viszont amíg otthon vannak mindketten, addig hadd élvezzék ki.
erahurka: aha, én is úgy használom, nyugodtan mehet vele. Vagyis én a PS4-et használom a PS3 SS-ével, de teljesen szabványos piskóta(?) kábel, úgyhogy minden további nélkül.
-
kenny123
addikt
válasz
fausto #74621 üzenetére
Kijött az, most melóból picit jobban utánanéztem. Csak az a baj, hogy csak a japánoknak elérhető.
Ha csinálok egy japán accountot -is -, akkor arra is tudok ugyanúgy dollárt feltölteni vagy valami? Esetleg erről van valahol egy leírás?Köszi
-
válasz
fausto #74504 üzenetére
Az egy dolog, mert cserébe rendesen javítottak a látványon, plusz ugye ott a 60 FPS. De például a Dishonored csontra ugyanúgy fut, mint PS3-on, a Rockstar PS2-és címei emulálják a PS2 hardverét, így hiába a bika hardver, a GTA III ugyanúgy szaggat mindenhol, a Bioshock remaster szintén felesleges volt, a Dishonored 2 pár helyen bugos, ahol az eredeti nem volt, és a Prototype-okat is szidták, de már meg nem mondom, hogy mi miatt.
A PS4-es remasterek akkor jók, ha valakinek kimaradt a PS3, és amiatt egy-két cím miatt nem akar régi konzolt venni, de PS3-on sokkal olcsóbb ezeket a címeket végigjátszani.
-
válasz
fausto #74189 üzenetére
Sony Gold. Olvastam én is arról, hogy mennyire hamar amortizálódik, de a baráti körömben többen használják, és hozzám hasonlóan ők sem tapasztaltak hasonlót. Jó a hangzása, a két profilos üzemmód jól működik, használható géphez is, kényelmes, és "vakon" is könnyen kezelhető.
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #74189 üzenetére
Mindhárom jó választás normál használat mellett sokáig kiszolgál.
Amit fontos megjegyezni: Gold, Pulse, hajlamos a törése, repedésre.Silver meglepetés számomra nem is tudtam hogy jár hozzá USB adapter,
(ez a hangkártyája.)PS3 támogatja, de gondolom ezzel nem mondtam újdonságot számodra
.
Ami még alternatíva lehet ha nem fontos a chat hang.
RCA Jack átalakító. Bővebben itt olvashatsz róla: [link]
Ha fontos a chat hang, meg lehet spékelni ilyen USB hangkártyával,
utóbbi sajnos játékhangot nem tud kiadni, csak csevegésre jó, mivel nem hivatalos.Itthon is kapható, csak kb 2000 forint...
-
torik
senior tag
válasz
fausto #74173 üzenetére
Értem, köszi.
Kicsit kutyaszorítóban vagyok ezzel most, egyfelől szeretem ha van valamiféle rendszer a játékokban amiket megveszek így a linkelt bundle jobb lenne, viszont ha kipróbálom és nem jön be akkor kidobtam a pénzt a semmire
ellenkező esetben meg ha kezdem a RE2-vel és bejön akkor meg azt vettem meg potyára és már rosszul kezdődik a sorrend, ami megint nem jó
az lenne a legjobb ha az első részt is be lehetne szerezni magában de olyat nem látok.
Lehet kezdek egy 0-val és az alapján eldöntöm hogy érdekel-e, és ha igen akkor jöhet a bundle.
-
torik
senior tag
válasz
fausto #74170 üzenetére
Rendben, köszi az infót. Igazából azért is vannak aggályaim ezzel kapcsolatban mert sokallom az árat három ps1-es játékra ami még lehet hogy nem is fog tetszeni
A történet mennyire összefüggő? Mert akkor inkább kezdeném a 2-3-al aztán ha bejön akkor tovább a HD, 0, satöbbi.
-
A`rpi
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #74003 üzenetére
Ha van PSN ID (látsz email és jelszót itt) akkor ahhoz kötöttek a mentések.
Ha a fiók létre van hozva,
de nem regisztrált hozzá PSN ID-t akkor utólag ezt megteheti.Próbáld ki.
-
torik
senior tag
válasz
fausto #73910 üzenetére
Kicsit későn érkeztem a buliba, de még van pár napom a vásárlásra
csak az érdekelne hogy amcsi profillal minden gond nélkül működik? Egyszer bajlódtam eddig hogy régiózáras cuccot szedjek le a MGS Legacy Collection kapcsán ahol az egyik játékot ntsc letöltőkóddal adták meg.
Elvileg itt is ugyan úgy működik a dolog ugye?
lehet majd használni fő profilról az amcsi felhasználóval letöltött gamet?
már bocs, nem vagyok nagyon otthon konzol téren
-
Elims
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest