- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
IMIIKE1998 #74385 üzenetére
Azt a Sonynál is megteheted..PS Plus a neve
Persze multihoz nem kell PS3 esetén -
Sirandrish
legenda
válasz
IMIIKE1998 #74378 üzenetére
Ne amiatt dönts.
Ha megnézed hogy mit veszel akkor egy SS PS-el sem lesz bajod, még akkor sem ha nincs rá gari. Ha mindenképp új kell, akkor se a multi döntsön hanem a játékok.
Szerintem a PSnek ezen a téren a közelébe sem ér a Box...persze ha a kedvenc játékaid a Halo és a Forza akkor meg pont a Box kell neked -
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #74252 üzenetére
Pedig ezt a kérdést már biza feltetted és ugyanezzel a linkel meg is válaszoltam
Mondjuk lényegtelen..most már könyvjelzőt neki -
Sirandrish
legenda
PS3ra van pár szép akció Helovín alkalmából!
BioShock Trilogy Pack - 3690ft
The Evil Within - 1890ft
Metro: Last Light Complete Edition . 1529ft
És az apró
z123456789 Szétnézhettél volna a privátjaid körül, mert azt a cooptimust már linkeltem neked vagy másfél éve
-
Sirandrish
legenda
válasz
#42308056 #74187 üzenetére
Én PS4en vittem végig, de grafikailag ott sem nagyon domborított, viszont maga a játék szerintem szuper.
Vagyis szuper úgy a feléig...aztán már csak nagyon jó, a vége viszont már csak egy közepes brazil szappanopera...nálam legalábbis.
A készítőknek meg innen üzenem hogy a kevesebb néha több -
Sirandrish
legenda
válasz
Adam_Shepard #74051 üzenetére
Mert egy szuper kis játék és az Ubisoft kapja is be hogy még mindig nem készült el a folytatás
-
Sirandrish
legenda
válasz
Adam_Shepard #73907 üzenetére
Két csápot IS...de amúgy az az
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
ToopiePang #73845 üzenetére
Csupa jó cím...a PEs-en kívül
Persze lehet az is jó, de az nekem kimaradt -
Sirandrish
legenda
válasz
pulyka jocó #73660 üzenetére
Ebben van valami..
-
Sirandrish
legenda
Nekem akkor makom volt mert én csak annyit olvastam annó róla hogy jó cucc. Mikor vettem a gépet, akkor a srácnak akitől vettem pont még is volt , és 4kert meg is vált tőle. Nem is csalódtam egy kicsit sem.
Sőt...az első negyed óra alatt olyan érzelmi töltetet kaptam ami nekem nagyon ritka játékoknál. -
Sirandrish
legenda
válasz
RangerFox #73449 üzenetére
Mostanában egyre gyakrabban olvasom hogy többet vártatok a Last os Us-tól.
Elképzelhető hogy azért van ez mert mi, akik már régebben végigvittük, agyondicsértük és így sokkal komolyabb elvárásokkal mentetek neki?
Csak azért kérdezem, mert régebben sokkal kevesebb ember "várt volna többet" -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
#42308056 #73052 üzenetére
Az Okami ha videók alapján tetszik akkor mindenképp érdemes megvenni! Szerintem a PS2 legjobb játéka!
Nem nehéz, és főleg nem Dark Souls szintű. Ahogy Dave kolléga is írta, inkább Zelda, ha már hasonlítani valamihez.Az egy olyan játék amit nem bánnék ha áthoznák PS4re
-
Sirandrish
legenda
válasz
pulyka jocó #72783 üzenetére
Igen lehet
-
Sirandrish
legenda
válasz
BUZZLGHTYR #72680 üzenetére
Egy 500ft-s usb-s hangkártya aztán BÁRMILYEN 2K-s mikrofonos fej vagy fülhallgatót rá dugsz dugni. Ennél egyszerűbb nem létezik.
-
Sirandrish
legenda
Azért nem érzed mert nem merik ráengedni a PC-seket a konzolosokra. CS GO-ban egyszer volt róla szó. Nah az tuti hogy nem lenne ilyen sikeres a játék ha megcsinálják végül.
Mint mondottam engem nem zavar a controlleres játék, mert leginkább offline játszomA`rpi Én is kipróbálnám, mert nem is teljesen értem hogy milyen lehet. Lassabban mozog mint egy PC-n vagy hogy? Gondolom azért nem olyan, vagy más oka van?
-
Sirandrish
legenda
EZ nem csak lustaság kérdése.
10+év PC-s FPS-ezéssel a hátam mögött nekem is fura hogy olyan lassan lehet szétnézni, vagy hátra fordulni. Lehet akármennyire profi az illető analógon akkor is sokkal lassabb lesz.Szerencsére offline nekem elég ez a sebesség is amit kapok, online meg nem igen játszom, szóval nekem okés így, de totál megértem azokat akiknek esetleg "kevés" az analóg.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Ganz-[HUN] #72447 üzenetére
Szerintem azért nincs okunk panaszra, ami a PS3as kínálatot/grafikát illeti
-
Sirandrish
legenda
válasz
Ganz-[HUN] #72441 üzenetére
Inkább tartsd meg a PS2-t és vegyél egy PS3 SS-t.
Akár kompatibilis visszafele, akár nem...az már egy időzített bomba. -
Sirandrish
legenda
Jaj istenem mi lenne ha értenétek amit mondok?
A belseje totál más...ezzel mindenki tisztában van.
A külsejéről beszélek, hogy nem feltétlenül kamu hogy Sony liszensz alapján készül mivel maga a controller háza gyakorlatilag ugyanaz. Mármint kinézetre..anyagra lehet az is más.Egyébként tapasztalatom alapján az analógok cseszik el. Vettem én egy gagyi fost 2500ft-ért ebayról, és ami fura hogy a fogása pl jobb mint a DS3é, és a gombjai is keményebbek, jobban lehet érezni hogy megnyomtad, csak sajna az analogok használhatatlanok. Meg azért valszeg hosszútávon nem bírják olyan jól mint a DSElims Nem gondolnám hogy elkérik a Sonytól ha már lényegében meglopni készülnek
Mellesleg ez a része már totál lényegtelen, mert azzal hogy a srác azt mondja hogy után gyártott a controller, ugye bevallja hogy egy gyengébb minőségű terméket árul. Persze sose fogja belátni ha sz*r, mert inkább jön majd a ködösítés hogy eddig mindenki meg volt elégedve és hasonló marketing fogások. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Telefonról nem bírok bele szerkeszteni ...néha örülök ha meg tudom úgy írni ahogy akarom. Egyébként egyik rang sem tévedhetetlent jelent
plusz azért kétlem hogy ez ekkora tragédia lenne.
Ráadásul errol a szerkesztes vagy külön hsz buliról épp nagy társalgás megy a prémiumos topikban szóval szókj hozzá mert lehet hamarosan ez lesz a szabályPS4EN nincs meg az UC? PS3 meg mindig kölcsön van
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest