- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
-
Elims
veterán
válasz
#58000384 #73593 üzenetére
Szia! :-)
Ha biztosan eredetit akarsz akkor gép mellől vegyél vagy eredeti ùjat,boltbòl.Ekkor màr vàlaszthatsz színt is. :-) Camouflage színben hanyagold...tapasztalat.
Pulyka Jocò: Kössétek fel a platinàhoz a kis gatyàtok. :-) Nem lesz egy sétagalopp. :-)
A 2. rész platina?Ha igen,minden elismerésem!!!!
Most csinàltam meg crushing-on és őszintén mondom,akinek megvan az a platina,le a kalappal!
Tényleg naggyon nehéz!Nem egy ratchet & clank vagy harry potter bűvöskönyv. :-) -
fausto
addikt
válasz
#58000384 #71864 üzenetére
Akkor szerintem majd lovat veszek
Az óriásokat már sikerült lenyomnom, úgy csinálom, hogy rájuk üvöltök, amitől megborulnak és amíg a földön vannak, ütöm+varázsolom őket. Tudom, nem túl sportszerűAztán addig futok, amíg újra nem töltődik az üvöltésem.
#71867 Elims: meg tudom majd nézni, de azért köszi
De szerintem nem azzal lesz a gond.
Nem is tudtam, hogy van Skyrim-es topic, majd olvasgatom. Bár nem szeretem az ilyen összevont PC-s/konzolos topicokat, beleolvastam és az elmúlt 2 oldalon csak arról olvasok, hogy ki hogyan állítja be, kinek hogy fut, kinek milyen mod van, stb...
-
fausto
addikt
válasz
#58000384 #71858 üzenetére
Köszi!
Az pénzszerzéshez: az rendben van, hogy el lehet adogatni a cuccokat, de azt hittem van arra megoldás, hogy folyamatosan jöjjön be a pénz. Pl. veszek egy malmot vagy ilyesmi, mint pl, a GTA-banvagy van-e olyan küldetés, ami jól fizet. Pl. most a tolvajoknak csináltam feladatokat, de ott maximum 100 aranyat adtak érte.
Az a baj, hogy egyelőre kevés a pénzem, pedig gyűjtök be mindent, ami egy kicsit és értékesebb. Van úgy 3000 arany körül, ebből azt hiszem házat még nem tudnék venni (azt se tudom hol lehet, pedig már mondta valamelyik NPC), de a ló is drága így. Amúgy a lovat már egyszer loptam, de kiidegelt, mert ahogy lerakatam, elcsászkált. Ha veszek, akkor is ezt csinálja? Akkor is az lesz, hogy lerakom valahol és többet nem látom? Vagy ha becsületesen megvettem, akkor ott marad?Az előbb azt hittem szétcsapok valamit, lenyomtam egy sárkányt, de közben egy óriás is odakeveredett, véletlen őt is megütöttem, úgyhogy elkezdett kergetni. Már őt is majdnem megöltem, amikor egy csapással megölt és kezdhettem újra elölről
-
Elims
veterán
válasz
#58000384 #71538 üzenetére
"Én is csak a netet bújom, ha kell valami"
Persze-persze.Azért írtàl olyan dolgokat a skyrim topikba amiket még a több éve jàtszòk sem sejtettek..... :-))
"...unalmas a farmolás"
Nekem vhogy nem ha làtom a szintet/tulajdonsàgokat növekedni.Hetekig tudok ùgy "jàtszani". (Final fantasy 7-ben sok hétig csak tàpoltam,de több jàtékban is volt màr így.)
Da Shep: O.K.
-
A`rpi
addikt
válasz
#58000384 #70372 üzenetére
"Sírás kettő" példa létező dolog, de megint csak fekete bárány.
Amúgy azt hiszem ki lett utána peccselve,
de ha ez nem valósult meg, a modderek biztos kivették PC-n.Továbbra sem zárja, ki azt, ne létezne olyan,
hogy egy adott motor, dinamikusan tudjon balanszrolni.
(Én nem mondom azt hogy nincs igazad,
de azt kijelenteni hogy ilyen nem létezik...)nézd meg, hogy a CoD 2-3 és az AW között mekkora különbségek vannak.
Egyértelműen kód lett "jobb", de ezt én nem is cáfolom.
Az már más kérdés, hogy az itt tapasztalható
"innováció" mennyi volt mesterségesen visszafogva.A 60 FPS pedig nem ritka főleg multis , verekedős, versenyzős játékoknál.
Nem kérdés hogy jól jönne 60FPS, de az ellenkezőjét én nem állítottam.
Verekedős játékból van kettő ami ismert, szimulátorból GT széria érdemel említést, többet nem tudok. Indis multikat inkább hanyagoljuk.Maradjunk annyiban, több az amiben "csak" 30 vagy alatta van,
mint ami tudja 60 képfrissítést másodpercenként pláne stabilan. -
A`rpi
addikt
válasz
#58000384 #70344 üzenetére
nem úgy megy, hogy egyik pályán X fizika van, ami butább, a másikon Y, ami komolyabb.
Lehet hogy nem így van, nem tudhatom,
viszont simán el tudom képzelni.(Igazából ez lényegtelen, mondandóm fő része inkább az,
számomra nevetséges, ha az utolsó pillanatban derül ki,
hogy adott konzol ereje kevés lesz a tervekhez.)A legózás sem így megy, azért konzisztensnek kell lennie ezeknek az alap dolgoknak a játékban.
Egy autó szimulátorra ez igaz is lehet,
de ezt is motorja válogatja szerintem.Adott egy FPS csőjáték, először mész szárazföldön.
Utána mész vízen, akkor ugye víz fizikát kell számolnia.
Utána mész repülővel, akkor azt kell szimulálni.Míg egy szárazföldi jelenetnél több MPC kell,
addig egy autós üldözéshez, vagy egy légi csatához, vagy egy vízi jelenethez kevesebb kellhet,
viszont a fizika annál komplexebb.Openworld játékoknál is hasonlóan tudom elképzelni,
csak ott dinamikusan változhat, annak megfelelően mit használunk.Egy időben nem hinném hogy számolja a víz fizikáját,
számolja légáramlatokat, és még a földi dolgokat is.Call of Duty Black Ops 3
Pont a fekete bárányt sikerült példának hozni.
abból is a 4.0
Akár minek keresztelhetik, azt csak a bennfentesek tudják milyen motor valójában.
PS3 ra érkeztek olyan címek ami a PC-t alázták akkoriban, most nagyságrendekkel nagyobb erőforrás áll rendelkezésre, simán meglehet egy átlagos PS3 motor van "feltuningolva". Így számomra simán érthető miért "csak" ennyit tudnak az új vasak.30FPS meg teljesen "átlagos" konzolnál, 60FPS a ritka.
PS2 példa is azt bizonyítja kvázi ps3 is erre épült,
az más kérdés teljesen mást közöltek le,
ugye azt hazudták kell hozzá ps2 hardver, ez mint kiderül valótlan.(Attól most tekintsünk el, milyen program kell, és hány játék támogatott, pár kilobyte-ot tesz hozzá a játékhoz, és játszható ps2 játék ps3 hardveren, ami elvileg lehetetlen, mert sok "munka" átírni, ezért kerül pénzbe sore-ban ps2 "klasszikusok".)
-
KaitouP
nagyúr
válasz
#58000384 #70362 üzenetére
Szerintem a demó úgy nem volt túl jó, mondjuk én a betaval játszottam, nem emlékszem már de szeptemberi megjelenése óta egyébként sok minden javult technikailag is, szóval tényleg nagyon jó. Egy - két effekt van amit nem bír vagyis lassabban, de emiatt a siránkozást nem értem: PS1 és PS2 idejében is voltak ilyenek. Pl. sose felejtem el, Tomb Raider 1, a The Lost Valley, amikor kilépsz a nagy térre a barlangból, úgy beszaggat hogy nemigaz.
A pixelességet meg... Én 119 cm -s FHD tévén játszom, nagyjából 3-3,5 méterről nézem, és semmi problémám.
-
perge666
veterán
válasz
#58000384 #70344 üzenetére
és Sirandrish : Ez a szomorú igazság.
Na jó lehet túlzok kicsit,de nekem kényelmetlen PC-n játszani,aki akar annak HAJRÁ.
Xinputos Logitechem volt természetesen 50 euro volt újanon,de a PS kontrollere mellett elbújhat a boxéval együtt.
Nekem az Xbox kontroller is baromira kényelmetlen,nem áll kézre ennyi. -
KaitouP
nagyúr
válasz
#58000384 #70353 üzenetére
Menne az így is ahogy van, hiszen az AW is megy.
Kisebb textúrák, kevesebb effekt, 720p és még a 30 fps sem zavarna ha teljes játékot kapnánk. Ez mind csak arról szól hogy menj nextgen -re.Az hogy MGS5 meg a GTA5 PS3 -on rosszabbul megy... ja hát állítólag PS3 -ra nehezebb fejleszteni, ennek tudom be ezt, 360 -on valóban jobban futnak. De a Destiny pl. kiváló, látszik hogy odafigyeltek a fejlesztők, és szebb is a játék mint a BO3, nagyobb pályák, egyszerre sok ellenfél, és a gép meg sem reccen alatta, közbe-közbe van egy pár másodperces loading amikor egyik területről a másikra mész, de nem zavaró. És tartalom sincs kivágva.
-
Brian_GT
őstag
válasz
#58000384 #70353 üzenetére
Én anno mikor kijött a Mafia játszottam el, hogy amint vettem valamit a gépbe...újrajátszás..újrajátszás!!! Hisz feljebb tekerhetem 1mm-t a grafot és váááá. Ez így hozzátéve, hogy szerintem mai napig a világ legjobb játéka közé sorolható vagy 50 végigjátszás tuti volt
Destiny-t egyébként én annyira tolnám már...csak lenne meg a gép rá
Félek mire meglesz a konzol meg a játék, a kutya nem fog vele játszani!!!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
#58000384 #70350 üzenetére
Bocs, baromságot írtam, valóban volt egy kép arról hogy épp 256 -ot eszik a játék, de az nem a max. állapot volt, a régebbi cikkek szerint 2GB volt a max használat, és 6GB volt a követelmény, csak a felháborodás után vették le 4 -re. Nem látok bele a kódba, egyenlőre nem is értek hozzá úgy mint egy fejlesztő, de az viszont egyértelmű hogy nem igényel ilyen korlátozásokat az új CoD. Egyszerűen csak kisebb textúrákkal, butított vagy elvett effektekkel kéne dolgozni, mert az alap még mindig ugyanaz: 12 játékos, ugyanakkora mapok kb. évről évre, szóval nem értem a problémát. Közbe ott egy csomó ellenpélda: (BF: Hardline (24 -fős multi asszem) Destiny, MGS5, GTA5) Csak üzletileg nem éri meg. Értem én, csak akkor mondják meg, ne hazudozzanak.
-
A`rpi
addikt
válasz
#58000384 #70332 üzenetére
Első bekezdéseddel teljesen egyetértek, én egy motor hardverigénye alatt általad taglalt részegységeket értettem.
Így ennek van egy fogyasztása, erre húznak egy skint, utóbbi relatív egyszerű. A pályákat össze legózzák, az is nyilvánvaló, pályánként meg kell lenni az egyensúlynak, valahol több fizika, valahol több mpc stb stb. Lényegen nem változtat tudniuk kell mi mennyit "fogyaszt."Ha ezt a fejlesztők idő előtt nem veszik észre, csak sajnálni tudom őket.
Abba ne menjünk bele most mekkora blődségeket írok, belátható időn belül nem fog kiderülni földi halandók számára mi áll a dolgok mögött:
Hogy csak egy példát hozzak, okosított PS3 (nem fat) gépek natívan támogatják lemezes PS2 játékokat állítólagos hardver nélkül, elgondolkodtató.
900p-s játékok next gen dologhoz csak annyit, szerintem nem is alacsony szintű hozzáférést használnak jelenleg, és ennyi sikerült. Nagyon drága a motorfejlesztés, szerintem még mindig prevgen motor alapjaira építkeznek, abba ne menjünk bele milyen nevekre keresztelik el, talál Frostbite 3-nál jár az EA?
Multiplatform játékok készítésénél, pedig párhuzamosan fejlesztenek minden platformra, így a leggyengébb határozza meg a többi platform alapját.
Sőt, PS4 fejlesztésénél is szempont volt a PS3 skálázhatósága. Ez be is igazolódott.
Láss csodát Xbox féle visszafele kompatibilitás, korábban mikor erről beszéltem, az "okosok" megmondták lehetetlen teljesen más architektúra. (Én akkor is azt hajtottam, nem létezik hogy ezek nem egymásra épülnek, egyik pillanatról a másikra egyik fejlesztőgárda sem fog nulláról új motort készíteni, ezt leközölte Naughty Dog is.) Megoldás már élő példa valamennyire engem igazol. Ne menjünk bele mennyire minőségi, működni működik...
-
Krystal_s
addikt
válasz
#58000384 #70101 üzenetére
Értem, köszi. Azért, ha nincs különösebben jótékony hatása, ha vezetékről használom, akkor inkább vezeték nélkül fogom.
Mobilt és Tabletet nem szoktam kikapcsolni szinte soha. Haszn. útmutatók szokták írni, hogy töltés közben nem tesz jót az aktív használat a melegedés miatt. Mobilnál nincs nagy választásom, ha sürgősen telefonálnom kell. A kontrollert viszont tudom nélkülözni, amikor lemerül.
-
A`rpi
addikt
válasz
#58000384 #69896 üzenetére
Én a magam részéről örülnék, ha oda kerül a sor, és "lelövik" a PSN-t plus előfizetés mellett, elérhetővé tennék "ingyen" now-on fiókomon fellelhető PS3 játékaimat.
Alternatív megoldás lehetne trófea listában fellelhető játékok "ingyenessé" tétele, így a lemezes játékok azonosítása is megoldódna... -
A`rpi
addikt
válasz
#58000384 #69530 üzenetére
Persze én ezzel egyetértek.
(Nem várom el senkitől, pl legnehezebb fokozatban játsszon, amit kér tőlem a játék trófeája azt megcsinálom, de ahol lehet a könnyebb utat választani... Szóval semmi gúnyolódás vagy ilyesmi töltete nem volt hsz-emnek, csupán megjegyeztem sokat változtak a dolgok. Sárgaz kazettás "nintendóm" volt meg gameboy közösen húgommal, egy játékot tudtam végigjátszani super mario land 2, amire még így emlékszem, metroid, megamen hasonlókba bele se tudtam szagolni. Vagy annyira béna voltam, vagy annyira nehéz volt... )
Történet teljes kibontakozása után teljes mértékben igazat adok a kollégának, (Nem volt dolgom még killzone-al, anno megvettem harmadik részt, de aztán elodázódott részben azért mert sok DLC volt hozzá, amire sajnáltam a pénzt, másik játék csere mellett döntöttem aztán.)
Ha amúgy van ellenőrzőpont, akkor akár onnan lehetne is folytatni következő alkalommal. Ez szerintem ebben a formában inkább lustaságra vall mintsem ficsőrre.
-
A`rpi
addikt
válasz
#58000384 #69098 üzenetére
Ahogy nézem van jó pár ultra ritka trófea benne, nehézségre 10-ből 8-ra tették, szerintem nem lenne vele gond.
Csak idő kérdése lenne. Egyik ismerősöm pont a napokban teljesítette amúgy.
-
A`rpi
addikt
válasz
#58000384 #69070 üzenetére
Ha véletlen meg is áll a meghajtó pláne egy SS-ben évek múlva, szerintem filléres tétel lesz a csere.
Innentől fogva aki hosszabb távra tervez a géppel aggodalomra semmi oka.
Én nem kímélem semmilyen szempontból, rendeltetésének megfelelően használom a vasat, játszok vele.
Nem aggódok milyen hangok jönnek a meghajtóból, vagy milyen hangos a venti, stb stb. -
A`rpi
addikt
válasz
#58000384 #69068 üzenetére
Ennyit merek tippelni biztosan, ami ezen felül van, az szerencse, és használat függő szerintem. Arról nem is beszélve, 5év múlva, ami engem illet elfelejtem ezt a generációt. Kidobni nem fogom a gépet, pl én PS2-t komolyan nem veszem, (amikor aktuális volt nem engedtetettem meg magamnak) mára már egy elavult gép, persze lesznek sokan olyanok, akik még csak most engedhetik meg maguknak PS-hármat, és ragaszkodnak is az előző konzoljaikhoz, én nem ilyen vagyok.
Számomra még most valamennyire aktuális harmadik generáció, de ahogy a végére érek a bakancslistának, utána pihenőpályára kerül, aztán majd lesz valami az optikai meghajtómmal, amit amúgy én nem sokszor használtam.
-
Elims
veterán
válasz
#58000384 #68935 üzenetére
Én sem csak a felhő miatt fizettem elő,de az volt a legnagyobb húzóerő.
Na meg adtak még egy sárga plusz jelet is a nevem mellé. ;-)A skyrim-mel megtorpantam.Jött a ps4. :-((( Pedig azt mindenképp folytatni akarom.
Minden nap megfogom a ps3-as joy-t is,de vhogy lusta vagyok azt elindítani.
Legkésőbb a 4napos ünnep alatt neki rugaszkodom. Tényleg Nagyon Jó!! :-)Viszont nem kis gondban vagyok. :-/
Szerintetek melyik lenne a jobb döntés.
Ps3-as assassins creed - black flag deluxe edition4100Ft-ért vagy ps4-es assassins credd - black flag standard edition 4600-ért ???
Vmelyiket megvenném. -
Petreszku
senior tag
válasz
#58000384 #68911 üzenetére
Szia!
Azzal is játszom párhuzamosan. Ott is szoktam cifrákat mondogatni (kiabálni néha
. De kevésbé zavar mint a Grid 2-ben. A NFS:HP-ben az időre menő versenyekkel van bajom inkább. Szerintem/számomra lehetetlen időket kérnek az aranyért.
james001: nem tudom miben más, az az első része vagy egy bővített verzió, de egyszerre csak egy Grid, ez is bőven elég.
Plusz elkezdtem az Alien Rage című játékot, nekem nagyon tetszik. Hard nehézségen játszom és tényleg van benne kihívás. Ráadásul most még akciós is, így bőven megéri.
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #68750 üzenetére
12K..elég jó, már ahhoz képest hogy nem túl gyakori darab
Tényleg az Okamiden..volt szerencsém hozzá DS_en..cuki a kis farkasjames001 Ebből csak az Okami a jó játék
Jól van..abbahagyom.
Bár amúgy a VJ (asszem 2-t) toltam GC-n, de én kiakadtam rajtaMondjuk az alapkoncepció valóban nem volt rossz egyébként
-
törölt tag
-
Elims
veterán
válasz
#58000384 #68365 üzenetére
L.A. Noire??Màr többen írtàtok.Megvan lemezesben a complete edition,de kb.10percet jàtszottam vele.Jött màs.Egyszer tényleg jobban belemerülök. De mostanra sok feltorlòdott. :-(((
Ott van a skyrim is ugye...Még csak a hozzàvalòkat gyűjtögetem a nagy dologhoz.Utàna kell egy komplett felszerelés,mert ami van azon van màr minden.Raktam mindegyikre vmi kis akàrmit,hogy annyival is növekedjen az enchanting,így most azokra még egy vmit nem tudok rakni.
Az ùj dolgokhoz meg pénz kell,ahhoz meg idő. :-/Perge: Ahogy Supercow is írja 3-4òra az egész jàték.
De igazad van,tény,hogy nem egy szokott hangulata van. -
A`rpi
addikt
válasz
#58000384 #68306 üzenetére
Üzemidő elővarázsolása lenne jó dolog aminek én örülnék, de sajnos ez sem nyitott dolog.
Egyedül HDD smart-jából lehet valamire következtetni, ami nem feltétlen releváns.
Változatosság kedvéért ehhez is szét kell szedni a gépet, HDSentinel tud "mondani" üzemidőt.
-
perge666
veterán
válasz
#58000384 #68265 üzenetére
15 éve PS1-en mély nyomokat hagyott bennem a Driver1,azóta imádom a sorozatot hiába nem futott be a többi része!
Amikor a 2-be megláttam hogy már ki lehet szálni a kocsiból,teljesen elkápráztatott........jajj még elkapott a nosztalgia,mindjárt játszok vele egyet.Andris te mikor lettél topikgazda??
Így meg ne próbáld eladni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest