Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Igen többért.Miért lenne titok?
38000
Mondjuk ezt nem tudtam hogy a gépen levő játékok eltüntethetőek. Mondtam nem értek hozzáAmúgy ezt kicsit részleteznéd hogy van?
Az igazat megvallva itt most nálam számít hogy közel van és kicsit az idő is szorít mert szülinapi ajándék lesz.
Mert volna jobb ajánlat ami Siófok 50 km-es körzetén belül van és kipróbálható és hétvégén megoldható a vétel?
-
nonsen5e
veterán
válasz
üzenetére
Amennyiben merevlemezt teszek a gépbe, akkor arra átmásolja a belső memóriából a (telepítéseket) mentéseket vagy elvesznek? Egy játék miatt most kellene kicsit bele a plusz tárhely, aztán kikaptam a régi netbookból a 80-as hdd-t, kijátszom akkor a Heavy Raint is gyorsan mire vissza kellene rakni a merevlemezt a laposba.
Továbbá: Ha igen, visszafelé is működik a másolás? Mármint a merevlemezről vissza a belső memóriába?
Ahogy látom a Lightning Returns amit nem enged az egy autosave, mindegy is az, van annál frissebb manuál mentés.

-
nonsen5e
veterán
Üdv!
Az mitől lehet, hogy a PS3-ról egy mezei pendrive-ra nem minden mentést enged átmásolni?
A különös az, hogy teljesen következetlenül, adott játék egyik mentés fájlját engedi átmásolni, másiknál fel sem ugrik a pendrive icon a copy-ra kattintva.Valakinek valami ötlete, hogy miért nem engedi?
Minden játék lemezes, PS Plus-om sosem volt.Diablo 3: RoS - copy
Heavy Rain (1)(2) - nope
Lightning Returns (1)(3)(4) - copy
Lightning Returns (2) - nope
Final Fantasy XIII (1)(2)(3) - copy
Final Fantasy XIII-2 - copy
Final Fantasy X HD - copy
Beyond Two Souls (1)(2) - nope
The Last of Us (1)(2)(3) - copy
GTA V (1)(2)(3) - copy -
Elims
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
A doboz azért lényeg,hogy meglegyen.Az hozzà jàr vmint ha később el akarnàd adni,doboz nélkül vmennyivel kevesebbet ér. (Nekem olyan ez mint autò vàsàrlàsnàl nem lennének alatta kerekek. :-) )
A gépen lévő jàtékok sajnos nem sokat érnek és itt most nem feltétlenül az anyagi részére gondolok.
Ahhoz,hoy azokkal tudj jàtszani rajta kell tartani a gépen a volt tulajdonos dolgait. :-/ +ha ő gondol egyet 1-2hònap mùlva simàn kiveszi alòlad azokat a jàtékokat ùgy,hogy nem tudsz velük többet jàtszani.Így azok értéke kb.200Ft. -egy kis jòindulattal...-.
Úgyhogy a "8" jàték csak négy,de azok is elég egy ideig. (Skyrim és a last of us végigjàtszàsa nem 1nap.Ha meg szeretsz nézelődni/gyűjtögetni garantàltan 3-4hét. (Persze ez függ a szabadidődtől.)Szimplàn kívàncsisàgbòl kérdezem,többért veszed mint 32-35eFt.?
-
hevizms
addikt
válasz
ekko98
üzenetére
Köszönöm a segitséget

Ez a hirdetés szövege:
Eladó Ps3 Slim 320GB minden tartozékával, 1 kontrollerrel, 8 játékkal.
A gép hibátlan állapotban van, tökéletesen működik.
A játékok külön nem eladók és nem árképzők.
Ami gépen van: Tomb Raider, Crysis 3, Bioshock 2, Bioshock Infinite
Dobozos: Battlefield 3, Mass Effect 3, Skyrim, The Last of UsA gyárilag mi van hozzá-t úgy értettem hogy mit tartalmaz ez a "minden tartozékával" kifejezés?
A doboz miért olyan fontos?
Ja vagy ez csak vicc?
Bocsi de én tényleg nagyon hülye vagyok hozzá,szóval én még akár ezt is elhiszem hogy fontos a doboz valamiért
-
ekko98
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Kontrollert mindenképp, tápkábel és a gép nem-e kattog olvasás közben azt hiszem ennyi amit meg kell nézni mivel gondolom nem tervezed felnyitni a motorháztetőt, ja és mennyire melegszik azt is nézd meg
Hát gondolom az alap tartozékokat adja:
-kontroller ds3
-tápkábel és kábel a kontrollerhez
-maga a gép
-esetleg adhat hozzá kis könyvet meg SONY leírásokat
-és a dobozát ami kihagyhatatlan anélkül én meg se venném![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyárilag mi van hozzá
kb semmi max ha ad pár játékot vagy van letöltött a gépen -
hevizms
addikt
A helyzet az hogy még konkrétan nem vettem meg,csak megállapodtunk,ezért írtam hogy megvan a kiválasztott
.Holnap megyek érte.
Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni hogy mit próbáljak ki feltétlenül?
Értelemszerűen elindittatok egy játékot,de van e valami amit mindenképp kipróbáljak?
Illetve mik vannak gyárilag hozzá?
Köszönöm előre is
-
törölt tag
Van valami közeltámadás Left Behind-ban? Háromszor haltam meg, mert 7 lőszerrel rám küldött egymás után három rohangáló zombit, eltalálni esélytelen, ha odajön akkor meg csapkod mint egy őrült. Néha felajánlja a késelést de addigra fele életem levitte. WTF? Ugye nem lesz több ilyen?
(#69985) hevizms: 4 éve megy a refurbished Slim-em, jó lesz az!

-
Speedhs
őstag
Én vettem egy hibás sárgaledes cehcl04-es gépet, megpróbálom megcsinálni magamnak ezzel a hűtés módosítással.
A bátyámé már több, mint 60 óra játékon van túl.
-
hevizms
addikt
Elnézést.Tényleg nem volt egyértelmű.Meglett a kiválasztott.Ps3 slim 320gb lett.Mégsem super slim.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is másra gondoltam............
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sikerült neki találni.

-
hevizms
addikt
Köszönöm a segitséget és a privátokat is.Már nem aktuális a Ps3 vételi szándékom.
-
törölt tag
Mondom elkezdem a Left Behind-ot. Elindítom, erre kiírja hogy meg 1 órán keresztül nekiáll letölteni.

-
james001
veterán
Úgy értettem igen hogy én elől teperek az illető aki segítene meg mögöttem.
Csak azért 100 verseny kicsit sok,még ha szétosztjuk több napra is,ez még számomra is uncsi lenn szerintem,főleg hogy a farmolós hely egy ovális pálya amin mindig csak 1 köröket kéne futkosni 
(#69973) Elims: Kösz,hát az a baj hogy a játék is elég "ritka" már lemezesen,legalábbis nem látok mostanában sehol árulni. Én is leárazva vettem store-ról.
-
hevizms
addikt
válasz
perge666
üzenetére
2 éves a gép,de azt hiszem lemondok róla mert a kérdéseimre azt válaszolta az eladó hogy nincs lehetőség kipróbálni.
Azt hittem hogy 40000 az nem drága egy 500gb-os super slim gépért.
Jofogást nézegetem,de ott 40000 alatt nem nagyon van superslim,illetve a közelében 43000-ért van egy ugyanilyen,de ott meg utángyártott vezetékes a kontroller.Az problémás amúgy?ui: ha valakinek van eladó gépe 40000-ig,az keressen priviben bátran. Siófok-Budapest vonalon

-
james001
veterán
válasz
üzenetére
Erre gondolsz? Mert csak ez az egy regény jelent meg belőle. Olvastam,szerintem egy király kalandregény lett. Csak a fordítás néhol elég béna benne,meg tele van nyomtatási hibával... De ez ugye a Fumax hibája.
Képregényeket is olvastam de azt ugye telón,azok itthon nem jöttek ki magyarul (tudtommal). -
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
Ps3 gép vásárlása előtt állok.Sajnos érteni nem értek hozzá.
Super slim 500gb 40000-ért reális vagy gyanúsan olcsó? -
Elims
veterán
válasz
james001
üzenetére
Ez könyv??Hirtelen azt hittem,hogy special edition
Mennyiért vetted??? -
Tegla80
addikt
-
func93
senior tag
Nos.. Mától én is PS3 tulaj lettem. El is kezdtem nyúzni a sok ps2-es év után a God Of War III-at.

-
Zsuszi74
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következőhöz.
Van egy UDraw rajztáblám a ps3-hoz de elhagytam a usb sticket és így az istenért se akar csatlakozni a konzolhoz akármit csinálok, csak villog-villog de nem találja a jelet.
Neten kerestem de sehol se találtam külön sticket hozzá, valakinek ötlete? esetleg ha tudtok külön sticket hozzá?
Előre is köszi. -
crue
őstag
válasz
fausto
üzenetére
Az accot a ps3-on csináltam, valós adatokat adtam meg, ezzel nem lesz gond. A jelszavam sem volt gyenge egyébként, egy értelmetlen, semmihez sem köthető karakterhalmaz, kis-nagybetű, szám. Kitalálni lehetetlen, brute force-szal vagy valahonnan visszafejtve lehet csak hozzájutni. Bármelyik is történt, az biztonsági szempontból nagyon gáz.
-
fausto
addikt
Ezen gondolkoztam én is, tervbe van a ps4, de nem hiszem, hogy arra is meg fogom venni a TLOU-t, nem tervezek remastered játékokat.
#69936 crue: sajnálom, hogy így jártál, még szerencse, hogy sikerült időben törölni a bankkártya adatokat. Majd mesélj, mit sikerült intézni a supporttal! Amúgy az account-ot azzal a géppel csináltad, ami most is van neked vagy pc-n? Valós adatokat adtál meg? (Születési hely, idő) Ezeket azt hiszem kérdezni fogják.Most jut eszembe, hogy pár hete le lettem hülyézve, hogy milyen felesleges virtuális kártyát használnom ilyen vásárlásokhoz... úgy tűnik, mégsem olyan rossz ötlet
-
kevepapa
aktív tag
Nem bírtam várni, nyáron megvettem lemezesen 4,5K ért a TLoU-t, hát most kiderult h eddig kellett volna várni, cca 4 ropiert alapjatek, left behind, plusz multi. Így most left behind-dal együtt már 6000 be lesz az egész plusz a használt vásárlás miatt a multit is buktam... Apropó, le van arazva a két klasszikus, remasterelt monkey island, régi veteranoknak gondolom már megvan, de aki még sosem próbálta, itt az idő. A point n click műfaj egyik legnagyobb királya, a Lucasarts mestermuve. Yikes!
-
törölt tag
Gyorsan megvettem a Left Behind-ot, aztán töröltem is a kártyámat PSN-ről. Pedig volt már botrány, emlékszem hetekig állt a PSN amikor először feltörték a rendszert, azt gondolná az ember hogy akkor atombiztosra megcsinálták.
Ez amúgy elég gáz. Mindent neten kell lassan intézni, csomó személyes adatunk felhőben tárolva stb., aztán jön egy vérpistike és ellop mindent.

-
Elims
veterán
válasz
fausto
üzenetére
Köszönöm!! :-)
Én ebből 3-asra tudok szemezgetni.
Viszont hallgass ràm légyszives és Ne vedd meg a left behind-ot,ha vmikor terezel venni ps4-et.Annàl rögtön a lemezen van a főszàl mellett -ingyen-.Ps joy.
Sajnos nekem is lemerült most a fekete csontra.Soha nem merítettek le teljesen.Most kipròbàltam a gépen,hogy visz-e dvix filmeket lemezen és csak a "csùnya" színű joy-jal tudtam bekapcsolni. :-(Crue: Egy igazi langyos lehet a gyerek.Az ilyennek az ujjait törném el szép lassan.
Szerintem gyenge volt a jelszavad.A takony sajàt neméhez vonzòdò meg biztos pròbàlkozott... -
crue
őstag
-
crue
őstag
Hátborzongató dolog történt velem az előbb. Játszás közben kiírta a gép a jobb felső sarokba, hogy felhasználómmal bejelentkeztek egy másik gépről, úgyhogy engem most kidob. Gyorsan ugrottam az internetre és bejelentkeztem az accountomba, ahol látom, hogy egy másik ps3 is van aktiválva az enyém és a vitám mellett. Rögtön töröltem a bankkártya adataimat, ekkorra pedig már kaptam egy e-mailt, miszerint sikeresen megváltozott a jelszavam. Ezt az elfelejtett jelszó lehetőségével élve sikerült megváltoztatnom és újra belépnem. Ekkor láttam, hogy a rohadék már nyomott egy deactivate all-t és újra beaktiválta a saját gépét. Ezután be tudtam aktiválni a sajátomat, de ott maradt a másik, amit ugye nem tudok törölni és az ügyfélszolgálat sem dolgozik ilyenkor. Már csak pont ez a szarság hiányzott a napomból

Soha senkinek nem adtam meg a belépési adataimat és nem is adtam el használt konzolt sem, úgyhogy "megnyugtató" ez a hatalmas biztonság a sony részéről. -
ladlac
tag
Helló! Szétszedtem egy Dualshock 3-at, hogy megtakarítsam, közben többször is bekapcsolt. Mire nagy nehezen sikerült összeraknom, nem kapcsolt be. Újra szétszedtem, akkor megint bekapcsolt egyszer, de azóta sehogy nem sikerül életet lehelnem belé. Van esetleg ötletetek, hogyan lehetne feléleszteni? Sérülést nem látok rajta, nedvesség nem érte. A reset gombot is próbáltam, de semmi.
-
törölt tag
Van valami jelentősége a Standalone szónak a Left Behind címében?

-
fausto
addikt
Ez a PS Store mekkora szánalom, használhatatlan PS3-on.. teljesen meghalt tőle a gépem...
Mindegy, heti akciók az EU store-ba ittA left behind dlc-t ajánljátok? Tartalmas, érdekes sztori szál?
-
Thorus
aktív tag
Hali
Nekem olyan kis gondom lenne, hogy az egyik controller akksija már beteges azt laza 1 óra alatt lemerűl. Itt nálunk hol lehet venni hozzá pót vagy valami nagyobb kapacitásút?
Gondolkodtam egy modell repülő akksiján is mert méretben ugyanaz de teljesítmény közel 3szor nagyobb. Gyári az 3.7V 570mAh Li-Po, a modeelben lévő meg 1500mAh. A telefonok akksija is passzolna bele méretileg csak nem tudom, hogy Li-Ion hogyan viselkedne pl: Nokia BL-5J akkuja 1320mAh és méretre is ugyanaz. -
ldave
félisten
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Köszi, ez sokkal szimpatikusabb ár, mint a másik üzlet

-
Rezuhu
aktív tag
-
ldave
félisten

Ilyet lehet itthon kapni valahol raktárról?
-
törölt tag
Még ha meg is oldanák, akkor is le kell papírozni minden egyes kiadóval és stúdióval, mert a streamelés az másfajta terjesztés. Semmi garancia nincs arra, hogy minden játék elérhető lenne.
A másik meg hogy remélem érzed, hogy ez sem egészen fair dolog, mert a már megvásárolt játékaidhoz új eszközt kell venned (ami éppenséggel ugye Sony), hogy továbbra is használhasd. Különben kuka.
Na mindegy, ez majd kiderül. Most ott tartunk, hogy nincs bejelentve a szolgáltatás megszüntetése, meg az sem, hogy akkor mi lesz.Bogyi007: Hoppá, az X360-hoz meglepetés letöltőkód is jár. Vajon melyik XBLA-s játék lehet?
Amúgy a PS3 volt már párszor ilyen áron szerintem (igaz, játékok nélkül). -
Bogyi007
veterán
Egyébként a Sonynak illik majd lépni valamit a Ps Now ügyében azok felé akiknek pl sok lemezes és/vagy digitális játéka megmaradt - mivel a konkurencia ezt ingyenesen adja oda ilyen esetben visszafelé kompatibilitás esetében.....
-
A`rpi
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Köszönjük, igen jó ajánlatok.
Ilyen dobozú PS3 Super slim-et még nem is láttam.(#69905) Bogyi007
(Több mint a semmi az biztos, viszont a One "féle") visszafele kompatibilitás, azért nem túl acélos ahogy olvastam. Nem is minden játékot támogat, és még rondábbak is. Változott ez valamit, vagy csak szimplán én vagyok tévhitekben? -
Bogyi007
veterán
-
Elims
veterán
Te hasonlítgatod?? :-DDD
Sok emberrel nem tudod,James vay Fausto. :-)))Tegla: Ez sajnos nem hàlòzati gond.Minél több tròfeàd van annàl lassabb. :-/
(Ps4-en mondjuk vmivel gyorsabb,mert ott azt a jàtékot rakja előre amelyikkel éppen jàtszol és ha tròfeàt kapsz hozzà majd szinkronizàlod azzal a legelsővel szinkronizàlja,nem nézi àt az egészet.)Perge: "Ezért vásárolok lemezes játékokat..."
Én is,de amikor olyan akciò van a store-on amit nem lehet kihagyni akkor "muszàj" onnan venni.
Egyébként szerintem a psn nem most fog leàllni.
Én is gondolkoztam ezen pàr hònapja.
Én azt mosom +15-20évig 99%,hogy fog menni. (Hacsak nem történik vmi komolyabb gond a vilàgban.Akkor viszont nem fog érdekelni senkit a digitàlis tartalom...)James: Easy-n lenyomnak? :-)) Igen,tudjuk egy ideje,hogy az autòs jàtékokban annyira nem vagy vídia. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja vagy ez csak vicc?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez a kettő trófea miatt tuti nem is lesz az: