- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
hát nemtom Macc.. azért lettek volna csúnya ütközések.. meg fogak csikorgatása..amikor vért izzadva 0.1sec-et javítok a saját időmön, és lecsattanunk.. Kell néha aza gószt on
nekem noobnak biztos
(még jó, hogy nem mentünk tegnap togue-n..mer' csak nézhettem volna a corvetted kidörrentőjét.. aztán csak a mappon láttalak volna..hihi) -
oceanearth
őstag
Köszönöm megtaláltam. Ha belépek a szobába a jobb oldalt a maps-re rákkatolva írja a pálya szintjét.
Nagyon megtetszett ez a játék, megyek gyorsan veszek ebayen egy kormányt hozzá. Végre az első kerekes kocsi tolja az orrát, a hátsó kerekes meg a seggét, a 4 kerekesnél meg nem szabad leszállni a gázról. Tök jóciao
-
Creative997
őstag
-
-
Creative997
őstag
Ez igaz, de azért büszke vok magamra (vagy csak pillanatnyi jó forma
) hogy sok jó játékost is megvertem. Pár dru-st ismerek (pl TNA
), CC14 (aki spec román szomszéd), krivjur, revenant, morphin, the wicked... stb akik jól tolják. De találkoztam olyannal is aki még csak D v C-s volt és nem volt valami jó a statisztikája, hogy került be?? Kapcsolat?
-
mackosajt
addikt
és ki fog belépni másik kocsival, másik versenyre, mikor mindenki drift és wanga párosban van, egy circuitos map meg senkit nem hoz lázba, mert minimálisat ad.
Minden pálya közel azonos pontot adna, talán érdekesebb, szinesebb lenne a PT.
a class meg hülyeség... cracer és destroyer mikor ment valaha is olyat, mint a hasonszőrű társaik pl. a korábbi pt-ben is?100 szónak is egy a lényeg, az aeria igencsak arra akar menni, hogy fizessünk, mindannyian. Ezért vannak így a dolgok ahogy most vannak.
Én nem fogok.
Pláne, hogy a minap diafilmet néztem pt helyett, és szépen sorban csökkentettem a grafikát...
800*600, minden minimumon vagy off-on.
és még úgy is szaggatott.
Aztán rányomtam a benchmarkra és meglepődtem, hogy milyen magasra állítja a dolgokat.
Aztán azt vettem észre, hogy jobban is megy a game.
Kiválóan van optimalizálva a grafika... -
Ricco_hun
senior tag
"A mai kezdők alap kocsi után egyből egy full panamát akarnak." Ezért csak az aeriát vagy nemtom kit lehet okolni, mert a level limitek az egyes kocsik megvételéhez túl alacsonyak. Úgy kéne, hogy addig lockolva legyenek a magasabb szintű autók amíg el nem éri azt a szintet (vagy meg sem jelennének a shopban a jobb kocsik csak mondjuk meg lehetne nézni, hogy melyik szinten mit ad ki a játék), de hát
. De ha én már Level 29 vagyok, akkor had tuningoljam már szarrá a Panny-met
.
-
Ricco_hun
senior tag
Azt bírom, hogy azok védik nagyon az új PT pontrendszerét (RP-XP-re gondolok), akik már mindent elértek a játékban. Így könnyű a legjobbnak lenni a pályán (fullos Panny, Vette). Persze megértem, hogy ti már nem tudtok hova fejlődni és ezért nem érdekel titeket ez a sz@rság (nah sokadszorra: kevés rp a futamokért, drága cuccok a shopban, magasabb elérhető szintek-hatalmas xp követelmény), de az alacsonyabb szintű játékosok meg szeretnének fejlődni (nem kell attól félni kedves öreg PT-sek, hogy mindenki fullos Panny-vel fog rohangálni, hiszen mindig lesznek frissenregelt emberkék). Én meg nem vagyok mazohista (a játék a kikapcsolódásra való), hogy alamizsnáért vért izzadva 1 hónap alatt legyen meg egy body upgrade a kocsimra.
-
MaciG
addikt
jah és még ez kimaradt csak anyám itt magyarázott hogy menjek már
Én durván 1 milla RP-t köszönhetek egy 7 napos RP bulának amit szintén egy eventen nyertem ahol csak stock class1-es kocsikkal lehetett menni, tehát ezen is mindenki el t udott indulni
ABnormal. Egyedűlé a body kit a drágább ,de pl az optika meg kicsivel olcsób
-
ramihu
tag
Teljesen igazad van abban hogy a legfölöslegesebb dolog a játékban a BP. Utálom föleg CTF-ben mikor villog a kereke és telesen irreálisan szinte 180 fokban fordul a gép. Azért van a fejlesztési lehetőség hogy ott lehessen javitani a menet tulajdonságokon. Tegnap este volt az a pillanat amikor azt mondtam hogy csak BP szoba ezentúl.
Mondjuk azzal hogy megszünt a 200%-is gondolom jóval kevesebben fognak BP cuccokra költeni. -
PaJa1
őstag
a buggy class2es !
AP szerzés: Challegne módban ha vagytok hatan akkor 25 APt ad a győztesnek a másodiknak meg 6ot.
Forumon nézzél szét hátha van még valami ilyesmi, asszem még fut a hívd meg a barátod téma.
Ja és én is RPt gyűjtögetek, általában drift hangáron (25k/10 perc 200% bonus), ami kb annyit hoz a konyhára mint 4x1 wangan. -
erdol
senior tag
Addig nincs probláma amíg nem megy a rating de ha kilépsz számoláskor akkor a köv. versenyen levon,legalábbis régen így volt.Tegnap párszor előfordult hogy beléptem és már számolt is így hogy nézzem meg kinek mije van én meg nem is tudtam ugye berakni semmit,így kiléptem.Szerintem ez így gázos.
-
Creative997
őstag
Ja csak nem mindig figyelek árgus szemekkel
de szerencsére még találkoztam ilyennel.
Hát nem vagyok egy nagy drifter, jobban megy sokkal race-ben, de fejlődőképes vagyok
ma úgy kezdtem hogy 1 misi, majd haladtam fel és jelenleg 2,1-nél járok és lesz még több, mert sokat rontok. A legjobb csúszás amivel megnyertem mindenki előtt az egyik futamot a legvégén az kb 550k volt. Tudom hogy ti többet tudtok, de nekem ez boldogság
-
Creative997
őstag
Ja igaz el is felejtettem. Screenshot, save és music mappa nélkül kb télleg 3,8
Húsleves: mit értesz az alatt hogy a phoebus üres a többi tele? Ha arra gondolsz hogy a szerverek csíkja fullosak kivéve a phoebusé (és a subtropolisé) az azt jelenti hogy azok csak ott vannak, nincs bennük senki, ha gyarapszik a game játékosokban akkor megnyitják az egyiket. Mint pár hónapja a subtropolis-t, ha jól emléxem
-
Isten88
senior tag
Nagyon jó ötlet a ventrilo!!! Isszonyat nagy pöri lenne! Haverral msn-en szoktam közben dumálni, mi így oldottuk meg, de a ventrilo egyenesen hiperfantasztikus lenne! Ha nem bérelt szerver lenne, akkor talán heti egy napot én is lehetnék szerver, mert a notim megeszik vagy 30-40 wattot és 0-24h on. Netem 1M/384K, IP-m dinamikus, de csak akkor változik, ha a modem restartol, olyat meg már vagy 3 hónapja nem csináltam, mert az is 0-24h. Szal heti egy napot be tudnék vállalni ekkora sávszéllel, ha nem szerverről menne.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
okk köszi macig
ja az nem lenne rossza ha a lapszám bugot kijavitanák pl:circuit-on is ha mákod van akkor nagy gyorsasággal amikor befejeződik a meccs de még csak a te kocsidat látod a többiekét még nem akkor tudsz váltani lapszámot 2/10 ennyi sikerült 2 sikerült a 10 böl.
Jó lenne
MaciG:Menyünk tüntetni az Invictus-hoz,hogy csináljanak valamit
-
PaJa1
őstag
3 perc alatt csúsztam 1 millát, utának kb 2 percenként adódna hozzá plusz 1 milla. Ez RX7essel. Corvettel jobban lehet keresni, mert gyorsabban megy. Kb duplája. Muszáj rágyúrnom a vette-re
A létszámtól függő körszám nem működik rendesen. Azért van vele baj. Amúgy sem tartom jó ötletnek.
-
Geli
senior tag
mar 120versenyt mentem, így ebből elegem van. ÉS ha még 300at megyek akkor se lesz fullos panamám (3k-val számolva), értelmetlen. Ennyit nem játszok egy játékkal.
És nem az dönti el a versenyt, hogy ki a jobb, hanem hogy ki kockul többet vele,mennyire van tuningolva, backpack stb... -
Geli
senior tag
nah a chat ez borzalmas, amikor beugrik és a fél képernyőt eltakarja...
De legalább a betatesztelőknek hagyták volna meg a kocsit, azzal játszanék szívesen, de egy alap,szar wizzel döcöngi semmi értelme. Elunom magam játék közben...aminek pont az lenne a célja h szórakoztasson.
Vagy rakják vissza a betaservert és játszok ott. -
Target78hu
aktív tag
Vele én is találkoztam és nem igazán feripléyes..főleg class 1 esekhez bejön nagyobbal és persze tovasiklik a célon ,h véletlenül se érjenek be...szintén ilyen jó ember Jeff nevezetű egyén is..a fekete listát már télleg berakhatnák.Meg a szobaszűrőbe - no bp - no acc girl meg egyéb fairplay elemek
-
erdol
senior tag
Már nálam is csinálta de annyira hülye szerencsétlen hogy nem érti meg hogy úgyis látom a játék közben mije van hiába takargatja.Nem is értem komolyan ilyen idióta?Én ott is hagytam a francba.A következő meg az aki csajjal van.Látványosan gyorsabb üres zsákkal azt letagadja.Már nem emlékezem ki is volt,de az is 3 betűs volt.
-
mackosajt
addikt
benne van a pakliban, de szerintem ez lenne a kevesebb eset.
A kressereket jobban elviseled?LFS-ben műkszik. BF2-ben detto. itt miért nem lehetne? A chat is picit túl van bonyizva.
Billell próbáld, ha véletlen nem nyomsz entert egy üres sorra, akkor folyamatosan pörög a korábbi írásod. -
Target78hu
aktív tag
Nem én gyűjtök ,csak egy lehetséges választ adtam ,hogy mé' azt nyomják sokan
Tudom ,hogy törlik (nem úgy ,mint CB végi erasét -csak későn informálódtam) ,de én pl szívesen megném ,hogy hogy megy tunyingal pl a phoenix (xarul legalábbis bélában) vagy a többi tescógazdaságos ótó-sza' érdemes majdan költeni-é a sima PT ben ezekre .Így tudom ,hogy míg alapon nice a 2000gt ,addig szinte fullosan **** vagy corollát hiába finomhalgolom soha nem lesz racecar /Az a sok kidobott ingyen AP-m/.
-
Dr. Romano
veterán
Így van ezt én is benéztem
Egyébként azt hittem a szerzett pénz átkerül a live-ra is, de most vettem észre hogy nemEgyébként érdekes kiegészítő a Harpoonhoz:
http://kepfeltoltes.hu/080525/shot100_101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Target78hu
aktív tag
Azért mert sokat ad RP-t .Olyan lesz mint most a Béród ,pedig a többi pályán is lehet keresni ,ha az a cél...
Nekem is tetszik ,de nem egyfolytában ,mert úgy már ritka unalmas.
(pl speed tesztre is jó)A körök számáról jutott agyhelyembe ,hogy ha belövök pl 5 kört és lefut a verseny ,majd végig zongorázok a mapok között ,akkor a kiválasztott tracknál benyomja a 11 kört ...hálisten kis pálya volt ,de rajtnál kicsit meglepödtem.
-
erdol
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
a leader mellett kis zold ikon van. a chat ablakban a neven jobb kattintas, es mar kapod is az infokat a kocsirol. viszont pl. backpackot csak a jobb oldali menuben az Users-nel lehet megnezni, ami eleg gaz, eddig egy mozdulattal par mp alatt meg tudtal nezni 8 embert, most meg ugyanez jatekosonkent 2 kattintasba kerul, ami nem tul jo. pl. sokan az utolso masodpercekben rakjak be a cuccot, ami ugye nem mindig elonyos mindenkinek.
en nem masoltam a jelenlegi live accot, hanem folytattam az eddigi beta dolgokat. fog ez jelenteni valami gondot nekem?
-
SSP33DY
aktív tag
NNEEEMMM! Magic papi!! Ellenkezőleg!! Szépítettek a grafikán, finomították, több apró részletet, finomabb vonalak.. GYÖNYÖRŰ (lesz) DE 1024-be-fffúúúhhúúújjjj LOL
Egyébként áállaat lett a béta nagyon!!! Csináltam 2-3 world recordot.. amig nem jött Magic papi..hehe és el nem vert vagy 4 sec.-elSzal, ha kijön a full Diane.. még fizetnék is érte!!
(na csak módjával.. max AP.-t)
A fizika még így brutális lag mellett is 10 pont nekem!! Tuti az irányítás minden Class.-ban! Az AA josi nem megycsak ezüstre.. pár tized kéne
Majd élesben!) A TA box be-kiállása egyenlőre bejön! Grafika, fizika, hang odabax! Hajráhajráhajrá Full verzióóóó!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest