Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
mazda626 #8879 üzenetére
szerintem senki de lehet hogy egy kis csalással jutok sok RP-hez reggel bekapcsolom a nagyimék gépét meg az itthonit és csinálok még 1 nick et és akkor wanganon megyek a 2 nick el a bil re ráteszek egy követ vagy valamit és mindig nyerek a nyerési átlagom is menni fog fel és az RP-m is. és semmit enm csináltam.
csak annyi hogy ready-zek!!! ez igy jó moka!!
csinájjjjatok valamittttakkor menyünk oda reklamálni...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #8268 üzenetére
Azt hiszem egyet kell veled értsek G@bi!
"Teljesen más" már a játék, mint akkor mikor mi kezdtük. Nekem sem túl gyere be az új rendszer (már a bétában is éreztem hogy számomra picit idegen a dolog).Ettől függetlenül még ha jut rá időm játszom a játékkal, de valahogy a régi feelinget nem érzem...
ABnormal:
HunKisa az Kisvárdai marad örökre -
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #6977 üzenetére
Hát jah... a GS-ről jobb nem is beszélni
Érdekes dolgokat terveztek bele anno. A rendőrös és a kaszkadőrös részt én is szívesen kipróbálnám és az off-roadot kár hogy kivették... (mindenesetre ott a MUD
)
Nem hiába nem lett végül 30 playeres a TA, biztos látták hogy gondok lesznek a sávszéllel.
Jah és kár hogy az 1-2 $-os verdákból sem lett semmiAzonban kipróbálnám majd az új generációs motorban a végtelen playeres TA-t
Nem semmi lenne mondjuk 500-an körözni a pályán
-
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #6977 üzenetére
30 játékos TAba??? ne viccelj, 20 között is akad szinte midnig legalább 1 aki jól elqrja mások versenyét, nem hogy 30nál!
Deep, lehetet kapni quadot meg hexan, valószínű lesz még ilyesmi promo, érdemes rá várni.
C-Racer, legjobbsztem a kezdő autó is elegendő explorerbe, kombózni kell, meg megvenni a 2es és 4es hack packot
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
mazda626 #6717 üzenetére
Hello! Mit kell pontosan csinálni a 200Ap-ért:??
Paja: pénteken csinálok egy szobát!! Én mondtam Macig-nak ezt az ötletet.Gondolom ő mondta.
Aki jön akkor megnézzük,hogy mire jutunk!!!!
pénteken explorerbe szobát nyitok!!14:30 kor!!
név: [ph]-Combo.
jelszó pedig: A hires "mézescsupor,, ne felejtkezzetek meg rolla gyertek!!!
-
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #6696 üzenetére
Ha 8an vannak a szobában akkor 500% a mass bonus.
Kellene hogy a táskádban legyen a II és IV hack item (csak explorerben használható), ezek növelik a pontot amit kapsz játék közben, plusz szorzót adnak a kombóhoz. Ezekkel nekem sikerült olyan 60 itemmel 1500 RP (játék közben baloldalt) körül zárni a futamot erre rájött ennek az 5 szöröse (7500) így 9000 RPvel zártam a futamot. Persze végig kombózva (3 egyformát kell gyűjteni zsinórban, a 3. után lehet másmilyet gyűjteni). Ha RUSH és/vagy DOUBLE RP itemed/csajod van akkor ez az érték sokszorozódik.
Double rp item vagy csaj +100%, mind2 pedig 200%
Ha rush is van akkor valamiért a te 1ik duplázód 200%ot ér.
Mindent bele: +300% +rush% bónusz. -
Speed®
titán
válasz
mazda626 #6696 üzenetére
A mass combo 8 ember esetén 500% bonust jelent.
Ha csak 3mas combókat gyűjtesz és azokból is az extrábbakat (gumi, nitró, ?, mágnes), akkor már menet közben összejöhet 1500+ RP amire jön a mass bonus és a többi. Nekem nincs 2xRP\XP cuccom és így is megvan futamonként átlagban a 7-8k. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
mazda626 #6664 üzenetére
mazda626:Hello Mennyi az alap sebessége:??Mondták nekem,hogy még az rx-7 töl is lasabb leszz!! Igaz:?Mennyi a sebessége tuning nélkül gyorsabb mint a panama:???irj:
mazda626: És nem baj ha csak 1 esen van az enyém is 190mph a panama-é és a 195mph at is el lehet verni simán bp -el is!!! és a nélkül is!! csak tudni kell hogyan kell.Én sak a circuit spaghetti1 -en tudom elverni a fullos panama-t bp-vel. De viszont a többin meg akárki meg tud verni a multkor egy quadro vert meg b-road-on.
-
Amur
addikt
válasz
mazda626 #6573 üzenetére
jaja,de nekem nem csak panama-val csinálta a kormány bug-ot(majdnem kidobtam miatt a vezetéknélküli bill.-t mert azt hittem az késik..),
én megyek du.expozni(még sehol sincs a pana upgrade-m,és nekem is kell phoenix! )
pepedonegnap este egy szoba folyamatosan tele volt!
-
-
Shad0w
senior tag
válasz
mazda626 #6429 üzenetére
Akkor mondok egy példát: Adott egy adsl előfizetés dinamikus IP-vel. Erre az adsl-re egy házban 3 gép csatlakozik egy routeren keresztül. A szolgáltató kioszt egy "A" címet erre a vonalra a router pedig kiosztja a gépeknek az "X" "Y" és "Z" címet (legyen a gépeknek kapásból ez a nevük is). Ha te elkezdesz az "X" és az "Y" gépről játszani a PT-vel, akkor a PT servere nemfogja külön-külön látni az "X" és "Y" címet, ehelyett csak az "A" címet fogja látni, és csak azt tudja bannolni. Ugyanez működik országokra is, ahogy mondottam.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
mazda626 #6381 üzenetére
Vasárnap este lesz:
Race 1, 1.30AM PST = 4.30AM EST = 8.30AM GMT = 6,30PM AEST
Race 2, 2AM PST = 5AM EST = 9AM GMT = 7PM AEST
Race 3, 2.30AM PST = 5.30AM EST = 9.30AM GMT = 7,30PM AESTA privátban kellett hogy írják, hogy hányadik versenyen indulhatsz, és hogy melyik szerver melyik lobby-jának melyik szobájában lesz a verseny. A jelszavat is meg kellett kapjad, és ha vissza-replyztél akkor igazoltad hogy ott leszel, ennyi elég.
-
Amur
addikt
válasz
mazda626 #5971 üzenetére
ja,én is tapasztaltam!a automatán kormánytekergetés meg iszonyat dühitő,pláne mikor elől megyek lóhosszal,aztán az ucsó körben mindenki lehagy mert a magától el kezd kanyarodni ahol nem kellene,elengedem a bill.-t a kocsi meg kanyarodik magától amerre gondolja..nagyon gáz!
aztán kapom a loser üziket chat-en....
A panama lehet túl jól irányitható volt azért rontottak rajta..(CTF-ben szinte legyőzhetetlen ha kicsit is jó a sofőr).A mud-os pályákon is nagyon ott volt! eddig...mivel farmotoros az eleje kell hogy jól tapadjon,de most hiába raksz rá front grip-et...elb**szták szándékosan!
(szerintem..) -
buvez
tag
válasz
mazda626 #5971 üzenetére
Én kormánnyal nyomom és minden alkalommal a controlban újra beállítom a gáz,fék,kormány együttest. Azt vettem észre, hogy mikor kormányozom balra illetve jobbra hamarabb elér a kijlező a végére, mint a kormányt még odatekertem volna, a gáz és fék is lassabban reagál, beállítás után rendben van. gondolom ezért lehetett eddig, hogy kis kormánymozdulatra is szinte keresztbe álltam
-
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #5849 üzenetére
kiböki a szemed
, nekem már videjóm is van, elég tré meg nagyon homméd de remélem adnak APt érte
Ez nem az én napom, simán bekerülhettem volna RXel a legjobb 21be, de nem tudtam screent csinálni, mert kilépett a jatek, amit meg feltöltöttem az meg nem felelt meg az elvárásoknak, így maradt benn 1 régi kép még quadroval. 2. legjobb quadros időJa és Kisa, szerintem semmi baxogatás nem volt vizibal válaszában
-
e=mc²
őstag
válasz
mazda626 #5772 üzenetére
Max keto perces videot kell kesziteni, amit olyan helyre lehet feltolteni, ahol a megnezesehez nem kell regisztracio,
Mutatnia kell a PT logojat es 3 masodpercig a weboldal cimet.
Csak Explorer modban lehet kesziteni a videot, hogy mas jatekat ne zavarjuk (?).
Palyavalasztas: lehet vagy csak egy, vagy az osszes.
A zene nem fontos, de eleg jol fel tudja dobni a hangulatot/nyomatekosabba tudja tenni a videot.
Minden versenyzonek kovetnie kell valami ToS-t a PT es az Aeriagames fele.
3 hetig fog futni az event, ma kezdodik.3 temaban lehet ksziteni a videot:
Kreativitas - milyen kreativ tudsz lenni.
Osszetettseg - milyen trukkoket lehet elerni/csinalni jatek alatt
Kameraman - hogy tudod kezelni a kamerat.1. dij 1000ap,
2. 500,
3. 250.Lehet hasznalni barmilyen videokeszitot, viszont Fraphoz linkelve van a how-to.
Vagashoz a Windows Movie makert ajanljak.ennyi
-
erdol
senior tag
válasz
mazda626 #5674 üzenetére
Kis gyógyír a sok nélkülözés után!
Egy RX-es délelőtt próbálta rejtegetni a backpackját ahogy vége volt a versenynek rögtön kivette,az elején meg benn sem volt utsó pillanatban rakhatta be,arra nem gondolt hogy verseny közben úgyis láttam,szerencsétlen.
Akkor holnap lesz prohardveres fotó,nekem még egy sincs nem vagyok otthon délután. -
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #5661 üzenetére
Teljesen igaz!!
CTF-ben is ott van, pörgök vele össze vissza
Azonban sima versenynél szokni kell, mert egy egyszerű kigyorsításnál a hátulja úgy megindul, hogy csak azt veszem észre hogy kétszer megpördültem.
De nagyon tetszik
(A nice és perfect driftek adnak valami plusz RP-t? Ezzel a verdával szinte minden kanyarbevételem ilyen)
-
vizibal
tag
válasz
mazda626 #5649 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a valóságban hogyan viszonyul egymáshoz a három autó, a játékban viszont a számokból ítélve a fullos (L5) EVO-nak elég tekintélyes előnye van (kellene legyen) a szintén fullos (L4) RX-7-tel szemben, ráadásul az irányíthatóságukban sincs egetverő különbség (ami miatt pl. az RX-7 alázza a Harpoont egy kanyargósabb pályán). Legalábbis ez így lenne logikus, ha azt akarják, hogy az EVO-t és a WRX-et ne csak a fanatikusok vegyék. Hiszen kinek kell olyan autó, ami jóval több RP-ért nyújtja ugyanazt a teljesítményt? Persze offroad pályákon azért megmutatkozik az összkerék-meghajtás és a magasabb alváz előnye
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
mazda626 #5612 üzenetére
Hali mazda és ott a meccsen az nyer aki a legtöbbet driftel vagy RP-s lessz vagy AP-s:?Vagy mi?
Ja és köszi én is azon gondolkodtam,hogy semmi értelme régit venni de most fiűogjuk rá,hogy már elértem a B I-et 6 k Rp kell már csak.tehát B I vagyok és mi van ha a Panama csak A I töl lehet megvenni meg a tuning cuccokat:? 3-as 4-es széria mindenböl tuti 100 hogy szerintem AA I töl lehetlessz megvenni.Mire elérem 1 ált. az A I-et addigra lessz sok pénz de addigra a megzülök. bár egyhuzamba 4 nap alatt el lehet jutni oda lessz időm ezt tapasztalni egész hétvégén.
Mert megpróbálom 1 hétvége alatt a B röl az A -ra jutnni.Na de majd kiderül.
Üdv: Kisa -
Speed®
titán
válasz
mazda626 #5509 üzenetére
Mit nem értesz benne? A 7300GT más csíkszélességgel és +1 vertex egységgel rendelkezik, amúgy tök ugyanaz mint a 6600GT. A DDR2es 7300GT 400/800as órajellel jóval lassabb mint a 6600GT 500/1000ren. A 6600GT meg a 9800Pro felett teljesít. Ami ugye az R300 magasan órajelezett verziója. Az órajelbeli hátrány tuninggal ki lett küszöbölve. Tehát ha a szutyok DDR2 7300GTn elrohangál a progi, akkor ne legyen már játszhatatlan egy ~ekvivalens R300as megoldáson. Főleg, hogy a grafika színvonala abszolute nem igényelne ilyen szintű karikat..
-
UnConnecteD
senior tag
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
mazda626 #5441 üzenetére
Igen, korábban már utaltam rá, hogy nagyon valószínű, hogy ezt fogják csinálni, mivel sok játékosnál nagyobb mennyiségű RP gyűlt fel és anélkül tudnák megvenni az új autókat, hogy sokat játszanának mostanság. Így rá vannak "kényszerítve", hogy játszanak a patch után is viszonylag sokat, hogy gyűljön az XP.
-
Plokijuma
aktív tag
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
mazda626 #5349 üzenetére
Nálam se jó. (stabil "critical error")
kb. 10-15 perce még jó volt, mert írtam egy hozzászólást.
(akkor is bevillant egyszer egy 'critical error' szöveg)szerk.: Most ismét jó
Nem csak a PT serverei haldokolnak, hanem az aeria games-é is
(tudom, majdnem ugyanaz mind a kettő, de azért még sem) -
pisti
őstag
válasz
mazda626 #5346 üzenetére
A PIT-ben nincs annyi hely mint ami a Rookie verdának kell ehhez a manőverhez.
Igazából, ha egy ilyen 500 lovas járgánynak odalépsz szinte egyhelyben meg tudod fordítani, ha nem szól közbe a kipörgésgátló, ami máskor jó, ilyenkor viszont akadályoz.A pro verdával már gyorsabban körbe lehet fordulni, de most nem arról volt szó.
-
pisti
őstag
válasz
mazda626 #5316 üzenetére
Rx-7-t még el lehet terelgetni billentyűzettel is.
Egyébként meg itt volt ez az autómoddolós fórumevent most. Ahonnan lehetett szerezni kb. nulla erőfeszítéssel duplarp item packot.
Jah tényleg ezer kösz PaJa, megjött a DuplaRP item.
Ami ilyen hétvégi bónuszoknál inkább mint TripleRP item működik (de pszt nehogy kijavítsák), ezzel most mentem két 30-as TA-t és kaptam egyszer 18k-t egy első helyért meg majdnem 17k-t egy másodikért.
És még van 8 db. a pakkban. Összesen úgy számoltam, hogy 10 db. 30 körös TA-ból ki lehet így hozni ~150k RP-t. Persze most van még +40% RP a hétvégi event miatt is, szóval extrásan hoz egy verseny most. Megyek is vissza RP-t gyártani.
-
Shad0w
senior tag
válasz
mazda626 #5298 üzenetére
Ha szabad beleszólnom. Elég nagy hiba lenne, ha most a B-road helyett a Route2 lenne a sláger, ugyanúgy megutálnám akkor mint a B-road-ot. Sztm az hibát követ el, aki azért játszik csak egy pályán, mert ott van a legtöbb RP. Ezek az emberek sokat kihagynak a játékból. Én személy szerint azt szeretem amikor minden verseny után változik a pálya és így nemválik monotonná, ráadásul így nemalakul ki egyoldalú küzdelem. Pl. adott egy WRX és egy Stallion, míg egy kanyargós pályán (spaghetti#1) a wrx van előnyben, addíg egy gyors pályán (broadways #4) a stallion élvez elsőbbséget (persze sok múlik a játékoson is
). És ezek miatt jó ez a játék. Csak az ilyen pályaváltásoknál nehéz megtartani az embereket, max. csak 2-3 versenyre maradnak és utána meg csak az alapautós playerek lépkednek be, majd lépnek ki, hogy túl gyors nekik a stallion...
-
Viszlát
addikt
válasz
mazda626 #5257 üzenetére
A directx volt a ludas, nagyon szépen köszönöm!
Dr. Romano: viszlat, de még csak most kezdtem az egészet és eddig nem is működött jól. Láttam amúgy az első hsz-ben, hogy kérted jelezzük az ottani nevünket, de gondoltam majd akkor ha már belejöttem, mert így a TDU után biztosan furcsa lesz az irányítása
-
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #5207 üzenetére
Én még nem is láttam...átaludtam a frissítést
Ha maradt a régiben akkor csak kormánnyal lehet majd normálisan irányítani. Én tuti nem veszem meg, másra kell az RP. a PRO is csalódás volt, nem jött be, ilyen autója meg még kevesebb embernek lesz, még kevesebb eséllyel leeht majd vele versenyezni. Persze ez idővel lávltozni fog. Engem ilyen autóban jó hosszu ideig nem fogtok látni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged