- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geli
senior tag
válasz
Creative997 #15735 üzenetére
lol...1 dolcsit óránként? akkor nekem havi 120ezerbe kerulne a gep?no comment
-
Geli
senior tag
felraktam ujra ezt a vackot fél év után, gondoltam ennyi idő alat talán sikerult kijavitani....hát mostmár addig fejlödtek h be se lép
aszondja csekkoljam a netem mert nem kapcsolodok a serverukhoz, mindezt loginnál...
-
Geli
senior tag
sikerült lemennem egy versenyt...óriási....kaptam érte race 3x-el 4ezret...no comment
vki nem akar megszánni 40k pénzel?
a 4. váltónak meg az ecunak lentebb vitték a szintjét, csak cash nincs rá...
-
Geli
senior tag
Vista, Ultimate 64bit, SP1, minden mai napig megjelent frissítéssel
Eset smart security,mai napi frissítéssel, soha nem volt betörés vagy vírus.
Spybot SD szintén mai napi.Leteszteltem már úgy hogy ezeket mind kilöttem, és úgy is kifagy a pt.
Konfig az adataimnál, a procin egy kilós infinity van, ha 3napig terhelem a procit akkor se megy 50fok fölé...
A vga 50-55fok everest szerint.Moh: Airborne-t végigtoltam fullon, egyszer nem fagyott ki, megse rezzent,semmi baja nem volt, ami aligha mérhető össze ezzel a pt grafikával. Egy hónapja játszok bf2-vel, szintén sose fagyott ki. Játszottam a prostreettel és a griddel, full-fullon, meg se rezzentek, SOHA.
Egyszerűen olyan betonstabil a rendszer, hogy ennél stabilabb már nem lehet. Ezek alapján asszem joggal gondolom h a pt-ben van a hiba...és nem az én készülékemben
Vasárnap csinálok egy format c-t....
-
Geli
senior tag
proc 25fok, vga se meleg, legújabb driver. semmi mással nincs baj, sose fagyott még ki semmi, csak ez a xar. ami meg az új "patch" óta van az már kritikan aluli. nem is jatszok vele, (mivel nem tudok...) naponta egyszer megpróbálom hátha kijavitottak,de semmi változás...
Hali Speedy! Mindjárt válaszolok mindenre,csak kajálok.
-
Geli
senior tag
egy kurva versenyt nem tudok lemenni, beszarás...töb napja próbálkozok de mindig ctd, mar sorban legalabb a 6...van amikor mar a szobakat se tölti be mert akkor is kifagy
-
Geli
senior tag
ezek a wangan eredmények vajon meddig maradnak ott?? 20mp, 25mp....lol
-
Geli
senior tag
válasz
Creative997 #8705 üzenetére
Ez a csodás játék, ahogy szépen összefossa magát. CTD vagy minek nevezitek ti
-
Geli
senior tag
válasz
Creative997 #8697 üzenetére
nyehehe...tessék mégegy
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: ProjectTorque.bin
Alkalmazásverzió: 0.8.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4850d09f
Hiba – modul neve: ProjectTorque.bin
Hiba – modul verziója: 0.8.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4850d09f
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 001a7d64
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 8cad
További információk 2: 08511dbef443b361b9d51d3b20775af9
További információk 3: ca5b
További információk 4: a26f0b2a66b8742856dd0e26bed597a0 -
Geli
senior tag
és az x-edik féle "halál" [link]
-
Geli
senior tag
a jóqurvaany@@d
még két ctd, 3ból
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: ProjectTorque.bin
Alkalmazásverzió: 0.8.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4850d09f
Hiba – modul neve: ProjectTorque.bin
Hiba – modul verziója: 0.8.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4850d09f
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 001a7d64
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: f868
További információk 2: 1c55991f065a13251d3e94bb590cb8d4
További információk 3: 874f
További információk 4: 059499481a40b01de455d06c1d929865Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040eelőtte kilöttem mindent, nodot, tűzfalat, msn, böngésző amit találtam, még a képeket is...maradt 5processz, és úgy is, nem a nod a hibás...ez egy rakás xar, ohgy lehet igy megirni egy programot?? egyes...
-
Geli
senior tag
mar 120versenyt mentem, így ebből elegem van. ÉS ha még 300at megyek akkor se lesz fullos panamám (3k-val számolva), értelmetlen. Ennyit nem játszok egy játékkal.
És nem az dönti el a versenyt, hogy ki a jobb, hanem hogy ki kockul többet vele,mennyire van tuningolva, backpack stb... -
Geli
senior tag
nah a chat ez borzalmas, amikor beugrik és a fél képernyőt eltakarja...
De legalább a betatesztelőknek hagyták volna meg a kocsit, azzal játszanék szívesen, de egy alap,szar wizzel döcöngi semmi értelme. Elunom magam játék közben...aminek pont az lenne a célja h szórakoztasson.
Vagy rakják vissza a betaservert és játszok ott. -
Geli
senior tag
jól elkúrták az irányítást....tök lomha az egész. Meg best lap time-al kaptam 3k alatt. Hát a franc fog évekig autózgatni, hogy legyen egy normális kocsim. (hogy a párezer JAVÍTATLAN bugot ne említsem) Tőlem kiérdemelt egy csillagos uninstallt.
Pedig még támogattam is 4ezerrel őket...hát kár volt -
Geli
senior tag
ma kb minden szar a betaban...
1. nincs motorhang, se játékhang, csak a zene
2. 3futamból 3szor vágott ki( volt hogy servervalasztasbol sikerult még tovabb, a loginba...)
3 hiába kapom meg a clean sectort, nem mukodik a nitro
4. nem volt vége a pályánaktokyoban császkálhattam tovabb, aztan kivagott...
-
Geli
senior tag
tudtatok hogy printscreennel megáll az idő?
de csak nálatok
-
Geli
senior tag
2versenyből kétszer kib@szott a beta is
elegeem vaaan
az elsőnél még töltés előtt, a masodikat meg vezettem, fél kör volt hátra...
-
Geli
senior tag
válasz
Dr. Romano #7539 üzenetére
köszi, kiprobalom
erre tudsz vmit? "A nevek kijelzését és a chat-et hol lehet kikapcsolni? Baromira zavar amikora fél képernyőt eltakarja..."
-
Geli
senior tag
"Egyszer próbáltam vissza adni a jól láthatóan gonoszkodó lökdösödést de abból is én jöttem ki rosszabbul."
jah, tele van ilyen kis gäcikkelProfiktól kérdezném, hogy milyen taktika van arra hogy ne tudjanak kilökni? Én úgy próbálom elhárítani hogy ráhúzódok a falra, amikor megindul felém akkor satu. Többnyire jó, de ha eltalálja a hátsó kerekem akokr így is gameover
A nevek kijelzését és a chat-et hol lehet kikapcsolni? Baromira zavar amikora fél képernyőt eltakarja...
-
Geli
senior tag
pay-pal-os ap vételre van most valami akció?
Szerintetek ha töltök,milyen autót vegyek? rx8, panama, vagy corvette? -
Geli
senior tag
a game helpers-ek nektek mikre vannak állítva?
-
Geli
senior tag
Ez mi a nyavaja??
[link]
A gyerek egy centit nem autózott, körbe-körbe pörgött, és egyik helyről a masikra teleportált előre -
Geli
senior tag
ááá vezetem az egész rohadt ta-t fél percel, erre kör végén nem állt meg az óra,hanem számolt tovább, már másfél percnél jart, aztán kibaszott a loginba
ezt a szar fos játékot
ezért megérte venni videókártyát..
-
Geli
senior tag
Hali!
Írtatok már vmiféle fakk-ot, tanácsokat? Kerestem első kommentben de nem találtam.
Lényegében 2napja játszok, ma vettem egy 88gs-t, hogy ne integrálton kelljen szenvednem
Egy miyato wizzem van, E-v jogsival. Mikor érdemes tuningolni, és mikor érdemes új autót venni? -
Geli
senior tag
Sziasztok!
Miert van az hogy ha elindtiom a jatekot mindenféle szinben villog, szét van esve a kép sok 3szögre, és kulonféle csikokra.Gyakrolatilag semmise latni, neha felvillan az auto alváza:d Mar a menuben a hátter is ilyen. Pedig eloszor jo volt.
Intel GMA 3100-as int.vga-m van -
Geli
senior tag
válasz
Dr. Romano #593 üzenetére
a hivatalos oldalról szedtem le....
végre sikerült frissitenie magat -
Geli
senior tag
hát ezt nem hiszem el, ilyet még nem b@sztam... első indításnál kiírta h update lesz 400mega, nagy nehezen 4óra alatt eljutott 100%ig, majd feldobott még egy 40megás filet és visszagrott a mutató 98%-ra, elkezdte szép kómótosan, változatlan sebességel leszedni ezt is, ami 15-23KB/sec-et jelent...ha ez nem lett volna elég, feldobott ezután egy 30megés file-t, és visszaugrott a mutató 95%-ra....ugye ez nem fog visszamenni 0%-ra,mert most b@đfd.ki a pixaba
?
16óra óta arra várok hogy ezzel tudják játszani, kicsit ideges vagyok már, boccs
ooigen, sejtettem....még egy 20megás file, és most 94%-on a mutató...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest