- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Target78hu #14507 üzenetére
THX a linket.
-
Isten88
senior tag
válasz
Target78hu #14507 üzenetére
Köszi a linket! Számomra sokat mondott a videó. Pl: ha netán belefektetek egy xy összeget a játékba, azt évekig tudom tovább vinni, mert nem most fog tönkremenni Invictus. Tényleg sokat számít a mi támogatásunk is, mert csak 50 fős a fejlesztőcsapat.
-
Destified
csendes tag
válasz
Target78hu #13899 üzenetére
Ez tény és való, ez a kocsi nagyon jó
élmény vezetni egyébként, és igen, az a baj, hogy sokba kerül minden
De amúgy hát mittomén, mégis nagyon karakteres verda (és tök fura, hogy keveset látok belőle, ha már ilyen árú kocsi, akkor inkább stallion-t vesznek) De köszi a tippet, igyekszek kicsit feltolni a kocsit, és remélem a végeredmény nagyon jó lesz, és ha ki lesz fullozva akkor stabil kis verda lesz
-
válasz
Target78hu #13885 üzenetére
Hova? Ezt hogy érted?
-
Mariann294
őstag
válasz
Target78hu #13834 üzenetére
Úristen te aztán tudsz írni,1-2 szót ha értettem lol
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #13474 üzenetére
13475-re meg irbrumm-burbrumm. (ementálit spec nem szeretem)
ui: mint lehet feltűnt, azokra a bizonyos most aktuell eventekre nem jelentkeztem. ok. folyamatos 3 műszak rulez... meg lustaság és 2 oldali PeTe undor.
-
Mariann294
őstag
válasz
Target78hu #13475 üzenetére
Kipróbáltam a NOD32 nem talált semmit a Spybot igen de nem lett a helyzet sokkal jobb,de azért köszönöm.
Level 36
-
csaba0223
senior tag
válasz
Target78hu #13432 üzenetére
Szerintem senki nem támad senkit! Mindenki leírja a véleményét és kész! Tudod, akinek nem inge ne vegye magára
Crea
a gyenge angoltudásommal is megértjük egymást, rossz a nyelvtanom, de értik)
Néha igen csak meglepődök mikor magyarul szólnak hozzám!
Pl Mianiak tegnap magyarul írt visszaMondom honnan tudsz magyarul?
azt mondja webfordítót használ! Aranyos volt
Lpedro is tanulgat magyarul! Egész jól megy már neki -
Creative997
őstag
válasz
Target78hu #13431 üzenetére
A régi feeling sajnos tényleg elveszett, de én spec azért szeretem, mert belépek, az első fél órában beszélgetek a barátokkal, köztük rengeteg külföldivel (a gyenge angoltudásommal is megértjük egymást, rossz a nyelvtanom, de értik), elbaromkodunk aztán játszunk vagy hülyéskedünk a pályán. Volt olyan h targoncával nyomultunk és borítottuk fel egymást vagy az volt a cél h széttörtük a másikat de tilos volt javítani, meg hasonlók. Tehát lehet orvosolni ezt a feeling témát is, annak ellenére h mindegyik pályát ismerem és unom is kicsit őket, ha meg akció van akkor megyek explorerbe gyűjteni és gyűjtök tuningra, mert még van mit fejleszteni, de nem ez az elsőrangú. Van h csak a szobában vagyunk és beszélgetünk akár egy órát is, gyakorlatilag ezért vagyok bennt, így nem unom meg. Tudom most az jön h én megtehetem, mert magas szintű vagyok és sok kocsim van. Ez független attól. Tehát ki unja az hagyja abba, aki meg szereti az játszon és szerintem ezt a témát zárjuk is le.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Target78hu #13370 üzenetére
...ÁMEN.. valami ilyesmit akartam írni én is
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #13370 üzenetére
Én nem vitázok, én leírtam a véredényem.
Kérem kaccsojjja ki!
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #13345 üzenetére
PT = PermanenT ban forever.
komlyan mondom, inkább LFS-ben szenvedek a CTRA-s szervereken a köcsög adminok és a kresserek gyűrűjében, S2-ben.
Tényleg nagyon sovány a suska amit ad.
-
Creative997
őstag
válasz
Target78hu #11869 üzenetére
Hát igen, sajnos ők úgy gondolkoznak hogy nem számít milyen szart csinálnak, csak legyünk minél többet, mert gondolom akkor annál több pénzt és támogatót kapnak. Van egy olyan aranyköpés, hogy a pénz minden gonoszság gyökere és az embereknek szükségük van gyökerekre
ez igaz az aeriára.
Valaki szánjon már meg, senki értelmes nincs fennt, aki van az meg nem válaszol. Kibontottam a csajokat de nem tudom kihasználni őket, nem tudok fánkozni amikor megéri
de még a ligára se tudok gyakorolni mert ultragyökerek tévednek be fél óra után a szobámba, akik azt sem tudják mi fán terem a stock class1 or kick szobanév... így mindenkit ki kell vágnom
Dokar: megtaláltalak
ha ráérsz mehetnénk fánkozni és megmutatom a csínját bínját...
-
Isten88
senior tag
válasz
Target78hu #11247 üzenetére
Köszi, de igazán nyomhattad vna Csabára...de így van egy szavazatom... XD
-
Isten88
senior tag
válasz
Target78hu #10635 üzenetére
Bibibí, nekünk is van C64-esünk, meg 1541-es Floppy meghajtó. Sőt, még joystick is van kettő...meg sok-sok játék és 5,25-ös foppy... Bleee
(Aláírásod)
-
Creative997
őstag
válasz
Target78hu #10517 üzenetére
És én még idetenném az oroszok által készített UAZ-t is...
baxus, Paja a következőben már meg is említette, csak lassan olvasom vissza a hsz-eket
-
PaJa1
őstag
válasz
Target78hu #10510 üzenetére
Ez összesen 6 autó, kéne kb 4 milla a feltuningolásukra
A nem offroad autókrol nem is beszélve... NSX,RX... -
PaJa1
őstag
válasz
Target78hu #10382 üzenetére
A morello tudtommal az lesz
Class7ben is kéne lennie RPs autónak
Jertek fánkot zabálni 2 lufizás közben
Főbusz, also Sim Vs
-
PaJa1
őstag
válasz
Target78hu #10370 üzenetére
Valóban kevesebbnek tűnhet a fizettség a versenyek után. Mostmár ésszel lehet gazdagodni. Hosszú versenyeken kell 3x race bonusszal menni.
Ha van rush hour akkor meg bulát és/vagy duplázó cuccot is érdemes használni, így 200% felett van a bónusz. Fél óra alatt több mrint 60 ezret lehet keresni.... Unalmas...de jól keresekValaki jön ma du fánkot zabálni? 10% alap bonusz van
Fél órákat zabálunk (remélem lesz elég kitartó ember
) aztán meg gazdagok leszünk
És mehetünk csinálni TASKokat mert tuti kapunk 1 pár piros kulcsot
a kucsokkal meg egy verseny alatt megint szerzünk kegalább 10k RPt
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #8819 üzenetére
wattafakka?
Má megen?
Mindegy, úgyis tudom, hogy 1-2 hónapig bírnád ki max.Mellesleg ha már a 30-asok klubját emlegették itt valakik, csatlakoznék.
Mellesleg a mikis fejhallgató én asszonyomat is zavarja néha, de szoktam tenni arról, hogy ne zavarja.drift billentyűvel ahogy Paja írta, tökéletes(vagyis, majdnem, mert kormánnyal vagy joy-al lenne az igazi.) (0% segítségek, 10-es response)
-
PaJa1
őstag
válasz
Target78hu #8764 üzenetére
Nekem is Búvár Kund lett a Mazdámból 1xer. De előtte nem ugrott fel mint valami szöcske.
4x4esekkel nem lehet driften indulni, ez hogy jött össze? Simán megy evo, wrx, quad, forte. drift módban.
Az más hogy csak a STREET kategórát engedi. -
PaJa1
őstag
válasz
Target78hu #8760 üzenetére
Lionnal nem lehet driftelni
Az maximum szenvedés
a 200% véget ért, beért a GM a munkahelyre és mivel vége a 7végének lekapcsolta, gondolom én. De jobb is. Mert isrtó hamar megszedte az ember magát mind XPvel mind RPvel, és így nagyon saját maga előtt jár 1-2 lépéssel. Főleg azok akik akkor újítottak be panamára mikor még gondtalanul lehetett. Nem 1et kentem oda, akár Destroyerrel is
pedig azzal csak 1.55öt megyek. De a panamás műmájereknek ez is sok. VICC. Persze kivétel mindig van.
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #8713 üzenetére
eddig is tudtam, hogy elborult az elméd, de ez a pukis mondat
-
Stig20
tag
válasz
Target78hu #8531 üzenetére
A Phoenix-emre, nem is vettem még body-t de nem is fogok, mert driftre nekem így is elég. Meg azért tényleg fura, hogy mindegyik body upgrade drágább mint maga a kocsi....
Most néztem a Corollának pl. lementek az árai, ennek meg csak emelkedik.
Jah, és szerválj be egy Corvette-et driftre, nekem bevált.
Kisa: Ezzel a géppel igen lazán elfutosik majd a game.
Ploki: Én sem kaptam még sárga kulcsot, de tulajdonképpen nem nagyon tud izgatni. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Target78hu #8531 üzenetére
Hát igen, Aeria Games az utóbbi időben nem nagyon következetes... (néha tesznek logikátlan lépéseket)
Egyébként sárga kulcsot hogyan lehet szerezni?
Úgy tudom, 75 mérföldenként kéne kapnom.
Elvileg 209 mérföldet tettem meg az utóbbi két napban (rankings/miles driven/weekly opciónál néztem), mégse kaptam sárga kulcsot... (bug?) -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Target78hu #8255 üzenetére
ha megcsinalod a missionokat, megkapod az osszes alap kocsit, nem kell venni. ( nem mintha draga lenne, de azt az RP-t lehet masra is kolteni)
csak szoltam ...
a buggy iszonyat durva lett! ugy mennek vele, mint allat. Chacon_BR ment packos buggyval az 1. korben 1.57-et b-roadon, csak lestem utana a Phoenix-szel
-
csaba0223
senior tag
válasz
Target78hu #8220 üzenetére
Igazat szoltál Ó nagy testvér
Egy pozitív van a szobában láthatod ha valakine van acc csaja
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Target78hu #7927 üzenetére
szolj ha jatszol, nekem is phoenix es buggy van
-
Shad0w
senior tag
válasz
Már énis szóltam erről, csak én a stallionnal jártam így. De majd az akció után megveheted normál áron a feléért...
-
mackosajt
addikt
válasz
mert megérdemled
-
Isten88
senior tag
válasz
Target78hu #7924 üzenetére
Itt jegyezném meg, hogy senkinek sem kötelező senki ellen kiállni. Természetesen kinek milyen vastag a skin-je a face-én... lol
Ha nem lennének acceleration meg különféle girl-ek, akkor nem lenne szükség AP-ra, csökkenne a bevétele a cégnek vagy minek. Én sem szeretem, ha class1-es autók ellen mennek class6-ossal, de erre találták ki a "kick" gombot, vagy ha épp nem te vagy a szoba vezetője, akkor az exit gombot. Sok lehetőség van, ezek már kényelmi kérdések...
Remélem felháborodott mindenki, hogy leírtam a gondolataimat. Üdv mindenkinek! ;) -
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #7817 üzenetére
kűggyed vazze!
mellesleg írtam valamit valahova, bitte olvasd el, és véleményezd. ;)
-
csaba0223
senior tag
válasz
Target78hu #7805 üzenetére
PT x-atkák
Ez jól hangzik
-
PaJa1
őstag
válasz
Target78hu #7781 üzenetére
Szerintem egyik összekerék meghajtásó autó sem való DRIFTre ebben a játékban! Nem tolják a seggüket úgy ahogy a hátsókerekesek és tól hamar visszajönnének egyenesbe, mivel hajt az eleje is. Nem erre való! Lehet vele driftelni, de nem jót.... Bár nekem a Quadroval egész jól ment liveon régebben. de akkor sem olyan jó mint a hátsókerekesek.
A 2000es Toyota meg szerintem jó driftre. Hangáron sikerült pont olyan szögbe beállítani, hogy tőgázzal szépen végigdriftelt egy teljes körtA magas XP-s egyének beírással, nem versennyel értek el annyi xp pontot
Ploki, lehet a ligafutam miatt. nekem is volt ez a pálya még a touringban. Meg is nyertem ha jól emlékszem, de max 2. voltam - Kawával.
Bár a stock tütü lehet Corvette is, meg C-Racer isMost hétvégén a 2. ligasorozat utolsó versenyei jönnek. Sport osztályban(lvl4 class1, alap quad, lvl2 hexan) közül melyik futhathja legrövidebb idő alatt a SF Route1-et? Rollával megyek 1.08at. Hexannal is 08. Ki mivel mennyit megy?
-
Creative997
őstag
válasz
Target78hu #7760 üzenetére
Tanzawán Lapro mögött 2. vagyok és ha kicsit mégjobban összekapnám magam meglenne a 1st place, de mindegy mert ez béla és el fog tűnni. Eddig liveon csak törléskor vagy új pálya esetén kerültem top 3ba, de aztán jöttek az állatok
és max 5. helynél jobbat nem tudok.
Nem tudom AAA után hogy lesz, de láttam bélában egy gyereket akinek Legend szintje volt és kevesebbet futott mint én, igaz GS volt, de nem tom h csinálta, 950milla XP-je volt
na mondom ez vagy bug vagy ha télleg ennyi lesz akkor jó sokat kell érte gammolni
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #7760 üzenetére
bikaszarvas maz-maz
az biztos, hogy ha valaki kitartó, hát Targonca bácsi az.
Ha tudnátok, hányszor telepítette+törölte a PT-t régebben mérgében.
Jah, a külföldiek jók szoktak lenni.
Tegnap bétában az orosz srác is jó volt. Valami videót akar csinálni, és megkért minket, hogy minél közelebb legyünk hozzá a drift közben.
Persze a kocc sem maradt el. Jah, és nekem eddig driftre a nem pénzes verdák közül a bétában az RX-8 jön be leginkább. -
ABnormal
őstag
válasz
Target78hu #7729 üzenetére
Régen a CRC demót nyüstöltem sokat és felötlött bennem milyen lenne a mostani PT-s enginevel+választékkal+dedihost ,ha kiadnák álmodik a nyomor
na,ha ezt elintézed meghívlak egy szabadonválasztott üdítőre meg egy nagypizzára
nekem nagyon tetszik a crc,szvsz be kellene tenni a PT-be a mud részhez egyazegybennekem 8.5-ös driverrel (vista32bit) sincs gond...
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #7729 üzenetére
jah, tegnap jól elvoltunk a drift dologgal.
Mondjuk kormánnyal szerintem jobban járnánk, ha már 1x van mindkettőnknek. Billentyűvel iszonyat.
A kékhalál meg tényleg bosszantó.
Ja meg az is, hogy a legújabb catalyst(8.5)-ról vissza kellett álljak a 8.4-re, mert állandóan VPU Recover-ezett a gépem, a 8.4-el meg semmi baj.
Még jó, hogy fejlesztettek ati-éknál. -
ABnormal
őstag
válasz
Target78hu #7725 üzenetére
amióta integrált cuccal játszok (hang,vga) SOHA nem lépett ki,nem volt vele gond...lehet,h csak véletlen...
-
erdol
senior tag
válasz
Target78hu #7717 üzenetére
Hát ez egy ilyen játék mert ingyenes.Aki fizet érte annak jól megy a kocsija aki nem az csak a hasonlókkal versenyezhet.Sajnos nem tudsz mit tenni mert aki pénzt áldoz rá annak előnyt kell élvezni.Csak így lehet rákényszeríteni az embereket hogy költsenek,vagy abbahagyod.
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #7717 üzenetére
én meg azt mondom, hogy jó lenne, ha a kick gomb nem csak a szobában működne, hanem verseny közben is.
A főúr akármikor használhatná(vagy ő is csak szavazással), a többi user meg csak szavazással.
Így a sok ilyen-olyan csaló-kresselő kiskancsót ki lehetne dobálni, és a reliability-jük romlana.
Illetve napi 3 kick után kapna 24 óra login banánt.
Szerintem. -
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #7706 üzenetére
csíter. ban
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #7703 üzenetére
ui: sry, hogy ott offline vagyok, csak most balra el lesz vagy 2 órányit.
Délután Bélázhatnánk! ;) -
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #7700 üzenetére
jah, mennyit szívtunk a liszenszekkel, mire sikerültek.
Nagyon keményre voltak rakva.
És ezt egy peccsel lágyították.
Gondolom azért, mert a sok hamburger zabáló így könnyebben veszi az akadályokat. Mert ugye nekik ami nem megy, az sz@r, és a forgalmazó meg ezt kérte. -
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #7679 üzenetére
Mondtam már, hogy te egy állat vagy?
K.Tünde? Anyám borogass.
Akkor már Ru Paul is lehetne. Akár Martha Wash-al karöltve, és közben szólna a zene!És akkor nő is, meg nem is, meg meleg, meg minden, és mindenki jól járna.
Én személy szerint inkább Sylvi-t választom, már csak a szülő városa miatt is.
Bár a fenti zene vele, valahogy sokkal gusztusosabb.
-
MaciG
addikt
válasz
Target78hu #7653 üzenetére
"Azért mert sokat ad RP-t" De ez a beta, itt mire gyűjtesz sok RP-t? úgyis elveszik a teszt végén
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #7335 üzenetére
höhö. A mazohista terepjárós!
-
MaciG
addikt
válasz
Target78hu #5987 üzenetére
Nem csak nvidia bibi, ati-nál is előjön
Ma este 7-8 között várok mindenkit a PRO_VS-be, Phoebuson (meg majd 8 után is, ha vége a Barátok Közt- nek
)
Reméllem azé leszünk 5-6-an.
-
Amur
addikt
válasz
Target78hu #5811 üzenetére
meguntam az állítgatásokat.full uninstall(registry kitakaritva,save könyvtár delete),és még máshová is telepítettem újra,most szedi a frissitéseket,majd beszámolok mit értem el vele!
-
Amur
addikt
válasz
Target78hu #5806 üzenetére
már kb.10 féle beállitást próbáltam...neked hol áll most a response?
én 0.3 és 6.0 között próbálgattam.
Más bill.-el hová állította? 0.3 az alapbeállítás. -
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #5404 üzenetére
Sajtszag?
hu bazze... ha már ventrin is érzed, akkor gáz van. Megyek fürödni, me' én nem szeretem, ha egy kicsit büdös a p'csa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest