Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt
üzenetére
Ez ,hogy egy kicsit kitakarja a képet az tényleg elég zavaró, de ezt leszámítva szerintem nagyon is jó a chat
Az első 4-5 nap nekem se tetszett, de csak megszoás kérdése.Egy kis kép azokan akik azt mondják keveset ad a PT majdnem 3 ropi és 4 kör! És ez még simán lenne 3,5K is csak 2x nekicsaptam a falnak, és nincs benn a +20% ghost mode OFF bonusz sem . 1 kör itt class6-os verdával kb 1:40. Van benn egy race bonusz 3X-os BP, ami 333RP-be kerül (ha 30-at veszel), de ha kiszámolod még akkor is jó. Régen örültél ha 1500-at adott it 5 körért

És egy kis bug. A térképnél elcsúsztt egy picit a kép, meg ahol mutatja hogy mennyire nyomod a gázt
SSP33DY : Ez változó ,hogy mikor vannak fenn jó játékosok. Én pl. tegnap 2 órán keresztül kentem ugyanabban a szobában elég jó playerekkel 6-an (ghost nélkül is) és szinte mindig nagyon éles meccsek voltak és nem volt lökdösődé se
,de van olyan mikor felmegyek és senki, nah akkor le tálcára és késöbb visszanézek 
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Óra topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Okos Playstation 4 Slim 1TB + 50 játék Gold Hen 12.52 PS4 GoldHen!
- Moza Slypod-E motoros slider / motoros monopod
- Raleno LED lámpa szett (bi-color) 2x 19,5 W, állványokkal SZINTE ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első 4-5 nap nekem se tetszett, de csak megszoás kérdése.