- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
-
Creative997
őstag
válasz
G@bi90MR #24834 üzenetére
Írj a Contact Us-ba ezügyben!
-
Creative997
őstag
válasz
G@bi90MR #13821 üzenetére
Hogy te miket észre nem veszel?
Az tényleg nagyon szar h minden noob aki vezetni sem tud, megveszi a panát és rinyál h szar. Szar mert nem mentél végig a létrán és nem ismered a kocsikat. B-Ies szinttől lehet megvenni (vagyis lvl25 vagy nem tom mennyi) amit "viszonylag" hamr el lehet érni, sőt volt olyan akció h a pana és vette szintjét lejjebb vitték). Alacsony a szintje sztem, felljebb kéne vinni. Ma is találkoztam egy gyerekkel aki bejött egy cl5ös szobába stock panával, persze az én wrx-em simán otthagyta, de az egyenesben utolért és elkezdett lökdösni, aztán beszívta mert magát lökte ki és befákkozott majd kilépett. Erre utolag beírom neki h vigyázzál h mit beszélsz mert ban lesz a vége, erre megint fakkozott. Mondom öcsi gyorsan éld ki a pt-t mert most feljelentelek és bannolva találod magad hamarosan, erre rögtön elkezdett sírni és jópozizni, hát eredjen az ilyen picsbe... -
vtomi
tag
válasz
G@bi90MR #13704 üzenetére
Glock az utolsó pillanatban engedte el aszt a buzit Hamiltont
én 100% Massa Fanatikus vagyok!! De csak 1 pont a vége!
Vettel az egy nagyon jó pilóta vízen főleg ,de én nagyon büszke vagyok Massára!!
Engem nagyon nem érdekel hogy Hamilton a világbajnok számomra még mindig MASSA A KIRÁLY!!!!!Ilyen versenyt már jó ideje nem láttam.Ez a verseny tiszta Spa-volt!!Az utolsó körökben szakadt le az ég!
Glock-nak semmi esélye nem volt száraz gumival ment!
De szerintem az egy kicsit égő hogy Vettel otthagyta Hamiltont -
Shad0w
senior tag
válasz
G@bi90MR #10167 üzenetére
Dehogynem bántottak. Fél éve az orrom alá toltak egy remek játékot. Sok kellemes órát töltöttem el vele, aztán elkezdték tönkre tenni, de én kitartottam, ők ezt látták és tovább romboltak. Ez igenis bántás! Fél éve még senki nem sírt, hogy nem fejlődik, senki nem sírt, hogy rossz az irányítás. Sőt még CTD sem volt. Aztán jöttek a "patchek" és minden rosszra fordult.
Tőlem jöhet a fekete autó, legfeljebb jól kiosztom majd őket. (rohadt jó, hogy anyum egy őrző-védő cégnek is könyvel
)
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
G@bi90MR #10098 üzenetére
De könyörgöm a PT-ben nem Ladák vannak! Azt nézzétek, hogy egy Porsche kb 20 millió forint alaphangon és akkor (ha a PT-t vesszük alapul) 100 millió forint kellene megtuningolni? Ez szerintetek realitás. Úgy lenne reális a játékban, ha mondjuk 200k Rp-be kerülne a Panama és ennyiből is lehetne maxra túrni.
Továbbra is: RX-8 vagy RX-7?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
G@bi90MR #10094 üzenetére
Na a gyors kocsi kifejezést hanyagoljuk, mert akinek már van egy Panamája, az már a többi kocsit nem tartja gyorsnak. Ez is az egyik baj a PT-ben, hogy nem jól "skálázódnak" a kocsik (túl nagy a "szakadék" a class5 meg a class6 között). Meg, hogy a tuning a többszörösébe kerül a vételárnak. Többek között ezért nem játszok vele már vagy egy hónapja.
Más: Bétában ugye rp-s volt az rx-8, vettem is egyet, rá a max tuning és még így sem bírtam legyorsulni az öcsémet, aki egy teljesen alap Phoenix-szel volt. Ezért mondom, hogy valahogy nem jól vannak elosztva a kocsik a class-okban.
Továbbra is kérdezek másokat is: RX-8 vagy RX-7???
-
Dr. Romano
veterán
válasz
G@bi90MR #9410 üzenetére
Szia G@bi!
Mostanában sajna iszonyatritkán... Nem sok idő van a meló mellett és picit már el is szállt számomra a játék varázsa (meg a régi csapat sincs már meg).
Mindenesetre még hétvégente feltűnök egy-két körreVeled mi újság?
Szoktad még tolni?Shad0w
Az mondjuk tényleg igaz, hogy az AmaVS és a PRO között csak a ghostcar volt a különbség, akkor az előzőt visszaszívomNeeem... semmi féle olyan elméletet nem írtam hogy idióták dolgoznának az Invictusnál. Sőt eléggé dícséretes amit idáig összehoztak még ha tele is van hibákkal (a Windowsok is ilyenek még is világsiker
).
Mindenesetre ha én egy sikeres autós játékot szeretnék csinálni célközönségnek inkább az igen nagy számú és bevételt jelentő konzol/NFS-en nevelkedett arcade "pilótákat" céloznám meg, minthogy egy szűk szimes körnek (LfS, GTR stb...) gyártsak egy játékot. Mindenesetre lehet ez is egyfajta szempont volt náluk... Lényeg a légyeg fogalmam sincs hogy jött nekik össze az a %-os szám -
válasz
G@bi90MR #9176 üzenetére
Overpowered, bár én nem vettem meg (nincsen APm, és szerintem egy darabig nem is lesz). De kivittem egy kicsit a licence pályára. Háát, kanyarokban uralható, meg mint az állat, szóval innentől kezdve azt hiszem jönnek majd a same car szobák, illetve aki class 1ben ilyennek akar menni, azt ki fogják rúgni
-
oceanearth
őstag
válasz
G@bi90MR #9078 üzenetére
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Én még nagyon kezdő vagyok ebben a játékban, de már elakadtam.
2 problémám van. Amikor a missziót csinálom az első fejezet után nem tudok tovább lépni a következő fejezetre. Megcsináltam az első fejezet összes küldetését, de nem enged tovább. Mi a teendő ilyenkor?
A másik problémám az, hogy ha online szeretnék játszani, akkor ha belépek mondjuk Simulation VS módba, ha belépek egy szerverre, ami az én osztályomnak megfelelő (1-es), akkor csak néző leszek és nem tudok versenyezni. Pedig rányomok a readyre és minden stimmel. Erre valakinek van ötlete? Kb. 10x próbáltam így játszani és mindösszesen 2x sikerült. Az explorer módban pedig érdekes módon mindig sikerül "versenyeznem".
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- iPhone Xs Max Space Gray Független 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged