- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Minden event végeredményét leszoktam menteni, hogy később ne legyen belőle vita. (TrackMani Nationsból ragadt rám ez a hülye szokás)
Egyébként komolyan azt gondoltad, hogy miközben megy az event, valaki olvasni fogja a PH-t a versenyen résztvevők közül?
(tudtommal csak rögtön a verseny után lehet képet készíteni a végeredményről )
-
dokar
addikt
magyarázatot várok a következőre:
mentem a belsőben, mikor egy arc rám rántotta a verdáját, mert hirtelen eszébe jutott, hogy tankolnia kell. a pit bejáratánál volt pár koccanás, mire kiírta, hogy az aggresszív vezetésért a következő körben pit áthaladásos büntit kapok. na mondom ha már bünti úgyis, ezért a box utcában már be sem tartottam az 55-öt. nyomtam neki mint állat, fékezés, megtankolás, padlógázzal kigyorsítás. de a legjobb ami ez után történt: a következő körben nem kérte számon a penalty-t.
replay le lett mentve.
-
MaciG
addikt
HD 3850-es-en alapból elég trágya a hűtő és kb olyan 25%-on pörög (nem zavarja az se ha a kártya 100 fokos
) és azt emeltem meg 70%-ra. Tuningolni megéri, ho olyan komponensekből építed a géped amiket bűn nem túlhajtani, eddig nekem se volt semmi bajom Crisys,dirt, PS,cod4 tökéletesen megy pedig azoknak azért jóval erősebb vas kell, de ez már naony OFF
Jah és tudok ajálnani valmi jó gamepadot? , mert az enyám haldoklik
CSak annyi a lényeg ,hogy analóg legyen rajta, rezgés,stb nem kell. Billentyűzettel egyszerűen képtelen vagyok irányítani a verdát
-
pisti
őstag
Azért érdemes sokszor tuningolni, mert sok alkatrész, csak annyiban butított a nagytesókhoz képest, hogy alul van feszezve, meg jóval alacsonyabb órajelen megy gyárilag. Pl. C2D-knél a +50%-os tuning az teljesen átlagos, de a +100%-os tuning sem ritka egyes prociknál.
Sok videókártyán is sokat lehet tuninggal gyorsítani, ésszel kell csinálni, annyi.
Attól mert te nem érted ezt meg nem vagy járatos a témában, még van létjogosultsága a dolognak. -
DeepDish
őstag
Alternativ iranyitas az alatt mit ertesz?!
Mondjuk tegnap este eszrevettem 1 furcsasagot,hogy mivel 64 bites vistat hasznalok igy van 1 kulon xp-s vinyom ,amin fut ez a progi.... Utana atmentem vistaba es ott meg LFS-t elinditom es elvolt kalibralodva! Jo ki -be huzom ,majd okes minden! De erdekes modon ezt csak Project T. alatt jon elo 1 ido utan!! MAsnak nemvolt meg hasonlo gondja?!
MAsnak se megy Vista (64 bit) alatt?
-
Plokijuma
aktív tag
Kaptam egy kis gripbugot ("speedbugot")
Ez lett az eredménye(1,1mp-t javítottam a legjobb időmön)
Sajnos így nem túl fair a versengés a legjobb időkért, mert teljesen a szerencsén múlik, hogy ki/mikor/mekkora gripbugot fog ki.
Pici lelkiismeret furdalásom is van emaitt. Nem a tehetségem miatt lett ilyen jó az idő, hanem mert szerencsés voltam. (najó, ha nem tudnék vezetni, akkor valószínűleg ki se tudtam volna használni ezt a pici előnyt)Valószínű, hogy a togue legjobb 3 idejét elérő versenyzők közt is hasonló okok miatt van 1,7mp különbség ezen a pályán.
Remélem valamelyik közelgő patch megoldja ezt a SÚLYOS hibát...
A játék élvezhetőségét erősen rontja.u.i.: Ma 4 TA-PRO versenyen mentem, ebből 3-szor voltam antispeedbugos (1,5mp-t kaptam körönként azoktól, akik egyedül mentek. ürestankkal 54,6-t tudott csak a kocsi)
-
Plokijuma
aktív tag
4000. hozzászólás a tied volt.
Ez (a hozzászólások száma) elég jól mutatja, hogy a elég szép érdeklődés van a PT iránt, pedig félig-meddig még béta állapotban van. (a hozzászólások java az utóbbi 3 hónapban termelődött
Remélem az érdeklődés csak fokozódni fog a jövőben, mert nagyszerű lehetőségek vannak ebben a magyar fejlesztésű game-ben.Jön valaki ma este (akár most) serpentinre? (elsősorban pro-re gondolok most)
10K jár a ketegória győzteseinek?
szerk.:
megtaláltam, jelenleg tényleg járna a 10K, de szerdáig tuti meg fog előzni valaki, amilyen szerencsém szokott lenni.
szerintem többe kerül a backpack, amit ráköltöttem -
UnConnecteD
senior tag
ctf event johet, csak NE pici palyan TELI szobaval, mert annak kurvara nincs semmi ertelmbe, csak a nagy lokdosodes van
valaki ajanlana nekem valami egyszeru programot, amivel a frapsos videokat at tudom tomoriteni kisebb mereture? pl. virt. dub az nekem nem szamit egyszerunek ...
-
PepeDon
tag
Hát meg a ....., vazze ilyen időt egy kis kawa-val
. Most beékelődtél a szép quadro csoportba
.
Egyébként ilyen képek nekem is vannak elmentve. A nagy szám (bal fent) mutatja, hogy 4 jobbra, meg hogy 3. Ezért nem is erőltetem komolyan ezt a játékot (bár mióta megvan szerintem mást nem indítottam el a gépen), de ha ilyen 'pici' hiba benne marad, akkor elképzelhető nagyobb is (mint a tapadás bug).
Egyébként a bug szerintem.
Több mint 50% ra, hogy a netkód miatt van. Úgye practice mód, nincs ellenfél, nincs netkapcsolat, elvileg nincs bug se. Akármilyen verseny, van netkapcsolat, van ellenfél, és általában van bug is. Az ellenfelektől beérkezett és a nekik kiküldött adatok közt lehet a hunyó. Főleg abban tudatba lehet ezt kijelenteni, ha valaki megnézi a log fájlokat, és látja, mennyi a hibásan beérkezett adat. Szép mert van 3 log fájl is, de én nem vettem észre, hogy mondjuk időként ezeket a fájlokat elküldené a gép a fejlesztőknek. Pedig ennyi logból már csak kiokoskodnák mi a hiba. -
Plokijuma
aktív tag
Az új TA kocsival csak új TA kocsik ellen lehet menni vagy rookiek ellen is? (a koliban nem akarom p2p BAN rendszert tesztelni
a játék elindításával)
- Ha az előbbi, akkor nehéz lesz megfelelő versenyt találni (mert nem hinném, hogy sok játkosnak lenne ennyi tartaléka, aki hajlandóak TA kocsira költeni), ha az utóbbi (rookiek ellen) akkor meg a nagy sebesség különbség nem okoz gondot?
-
erdol
senior tag
Hát igen a start mindig baj szokott lenni azt a legnehezebb túlélni és ezután mégrosszabb lesz.Aki nem az elejéről indul az csak a szerencsében bízhat.Régen jó menekülés volt a fű de most már az sincs vagyis lassít.Esetleg jó lehetne ha az első körben nem lenne még szélárnyék kevesebb galiba lenne /ekkora sebességnél lesz az biztos/addigra kicsit rendeződne a mezőny és utána ereszd el a hajamat a második körtől.A rajtbalesetek többségében nem is az bűnhődik aki okozta hanem a többiek utána ő meg simán megy tovább és elhúz
.
Az új pálya az nem mostantól van ugye? -
PaJa1
őstag
Elqrtam! Apt nem kéne osztogatni, ezért a díjak RP és itemek, vagy itemek. Még nem tudom. Késő v korán volt már hajnalban
Köszi az észrevételet. Jeer, jön az új TA kocsi, gyorsan bementem játszani de láttam h nincs még a boltban... azt hittem már benn van
Az ára annyi mint a pooné. asszem RPben meg APban is
-
Plokijuma
aktív tag
Nem az volt a kérdésem, hogy mi lesz a sorsom, hanem, hogy hogyan kerülhetem el.
Konkrét választ még nem kaptam, hogy ki lehet-e kapcsolni a p2p-t PT-ben, mert nekem van egy erős gyanúm, hogy nincs.
(Vészmegoldásként megy egy tálca sör az adminisztrátornak, hátha az segít)
-
kisvardai
tag
paja csak a kép van,hogy mi a neve a videót nem tudtam,hogy kell csinálni de már azt is tudom!!!Csak annyi,hogy őt rugjátok ki ha összekerülsz vele!!!hova csatolhatom a képet,hogy mi a neve???A képen megy előttem mint ha nem jönne nekem!!!
ja és nem tud valaki képet mutatni,hogy milyen uj autok leszenek???a TA-autoval 1 ütt
-
Plokijuma
aktív tag
Ezzel vitatkoznék kicsit. Harpoon a legtöbb pályán egyértelműen hátrányban van az RX7-tel szemben (főleg ott ahol sok a (szűk) kanyar). Circle pályán ütközik ki legjobban mi a hátránya a Harpoonnak a Mazdához képest. Harpoonnak marha nagy a súlya ezért nem tud szűk íven fordulni, hanem folyamatosan csúszik/kúszik oldalra, ha azonos sebességgel megy mint egy rx-7es. (nagyobb tömeg miatt nagyobb centrifugális erő hat rá.) A balansz se segít ez ügyben. Ha megnézzük a számadatokat, lehet, hogy jóval több lóerővel rendelkezik a Harpoon, de nagyobb tömeggel is, amit meg kell mozdítani. Egyenesben egyforma gyors ez a két kocsi, de kanyarban, harpoonnak nem sok esélye van egy RX-7essel szemben.
Még egy érv, hogy a Harpoon lassabb, mint az RX-7es: Melyiket lehet csak valódi pénzért megvenni ? Az RX-7es. Hogy jobban fogyjon, a harpoonnál jobbnak kell lennie. Így a legjobb kocsi a játékban fizetős lesz és jóval több játékos veszi meg, mintha ha az elérhető legjobb autó a játékban RPért is megvehető lenne. Sajnos ez így lesz majdnem mindig, AP-s kocsik lesznek a legjobbak. Ez csak legfeljebb akkor szűnhet meg, ha minden kocsi licenszelt lesz, és lesz elég hirdető a játékban, hogy a reklámból befolyt pénzt a licenszekre költsék (sok "Advertise here" helyett valami rendes reklám)
Trackmania Nation szintén egy ingyenes freeware autós játék, ott is ugyanezt próbálták megcsinálni. Ingynes online játék, amelyet reklámpénzekből fenn lehet tartani. Mégse igazán jött be, inkább ez lett a TrackMania United nem hivatalos demoja.
(Nem a játékosok számával volt a gond. TMN fénykorában több mint 1 millió account volt, és ebből legalább 5-10 ezer játékos volt mindig online bármilyen napszakban) -
Dr. Romano
veterán
Én teljesen nyugodt vagyok... nincs semmi gond
Tehát a PT-hez szólnak hozzá a legkevésbé? Kár...
pedig volna mit írni sajna...
Plokijuma
"Lehet így akarják rá bírni a játékosokat, hogy vegyenek pénzért RX-7est?"Nem kizárt... szerintem a nickname changer is azért lett AP-s mert látták hogy nagyon fogyott...
-
Plokijuma
aktív tag
egyértelműen az RX-7eseknek kedvezt az a pálya. Mentem RX-7esek ellen a Harpoonomal és sokkal jobban tartja az ívet az RX-7es (szűkebb ívek), míg a harpoon (ami híresen nem egy fordulékony valami + az irányíthatósága sem az igazi egy RX-7eshez képest)
Harpoonnal 10 sec alá nem tudom, hogy lehet menni. 10,16x emnél talán tudnék pár századdal jobbat menni, de 10 alá nem nagyon hinném, hogy normál körülményekkel bejutok valaha. Esetleg Grip bug vagy +10% Acc Girllel vannak a top 10ben harpoonosak.
(Fura, pont azoknak kedvez ez az event, akik eleve rendelkeznek/rendelkeztek valamennyi AP-vel (vagyis 80-90%-uk költött valódi pénzt erre a játékra). Lehet így akarják rá bírni a játékosokat, hogy vegyenek pénzért RX-7est? )
-
pappen
tag
Szia!
Még nem is gratuláltam a GS-hez. Gratulálok!
Tegnap láttam egy versenyzőt TA-n, akinek egy INVICTUS feliratú item volt a hátizsákjában. Nem tudod, hogy mi ez? Neked is van ilyen? Csak mert ha jól emlékszem Ő is GS volt.Corvette67: Tegnap csak a szobafőnök látott egy szürke kockát helyetted, én semmit. Viszont a létszámban megjelentél, ki is írta, hogy beléptél. Azt mondták lag miatt van.
Üdv.
-
Dr. Romano
veterán
Oké bocsi, csak reggel picit bal lábbal ugrottam ki az ágyból (ilyenkor picit hamarabb reagálok minthogy végiggondolnám...// még jó hogy ilyenkor nem TA-zok
)
És köszi előre is a tájékoztatásokat!Pepe
Nem irígykedem sőt nagyon örülök hogy Paja1 GS lett így legalább közelebb került a tűzhöz és akár exkluzív infókat is kaphatunk tőle.(meg persze megérdemelte!)
Csak sajna ilyen a reggelem...
sanorvard
LoL! Miért te egyedül nyomtad idáig? -
csige791
tag
van valami olyan event ahol adnak 200AP-t ha valahol reklamozod a jatékot én rlgebben irtam egy cikket a saját veboldalunkra, min. 10 ember jött játszani vele a cikkem hatására.
illetve belinkeltem valaki leirását is egy külön hírbe]
A híreket összesen kb 300-szor nyitották meg.
-
HofEE
csendes tag
Nem hiszem hogy nála lett volna a hiba, mert nem laggolt, nem akadt tehát nem olyan módon ment mint akinek szar a nete vagy ilyesmi. Egyszerűen egyenes szakaszon ide oda ment nem is tul gyorsan nem is lassan , lényeg az hogy szlalomozott összevissza nem zavarta különösebben ha valakit hátráltat, egyébként azon a bizonyos versenyen ha jól emlékszem mielőtt engem kilökött az előző pitnél is majdnem kitett egy másik srácot. Na mindegy megvárom mig lejár a banom mást nem tudok tenni. Mondjuk legalább odairhatták volna a levélbe hogy meddig tart.
-
Shad0w
senior tag
Köszönöm.
Jut eszembe. Van még egy bug ami kellemetlen, mégpedig az, hogy a játékból kilépve (de igazából az elindítása után) már nem működik az egér görgője és csak egy reboot segít rajta. Picit kellemetlen minden játék után reboot-olni... A4Tech egerem van, driver telepítve van hozzá.
-
Romeo23
tag
Igen Gear-ra emlékszek én is, előttem is laggolt , volt amikor csak a szélárnyékát lehetett látni, mintha egy anomália lenne a pályán.
Össze vissza ugrált, nem bírtam én se követni, hogyan térhetek ki előle. A végén volt egy skac akivel angolul beszéltel valamiről, szerintem rá is megorroltál valamiért. Pro szobához még gyenge vagyok a Kawana-mal...
-
csige791
tag
Van lehetőség tört játékkal neten játszani, de a mi bajnokságunkban erre nem lesz lehetőség. Az Ingyenes Demo bajnokságnak pont az a lényege, hogy tök ingyen kilehessen probálni a játékot szervezett keretek közt, pontozásal meg minden, majd mindenki eldönti ,hogy marad-e demo versenyző vagy megveszi a teljes játékot (9-10ezer ft). A full bajnokságban lesznek díjak meg persze sokkal több autó pálya van a teljes (S2) verzióban.
-
Dr. Romano
veterán
Az Impulsive weboldalára is belinkeltem a játékot és az ottaniaknak is megjött a kedve hozzá
(igaz egyelőre csak pár embernek) Tegnap nyomtuk az első közöset (amihez csatlakozott pisti is
).
Nem tudom mikor lesz újra Impes verseny, de ha láttok ilyet hogy Impulsive Racers szoba, akkor gyertek be oda (jsz: impulsive )
Egyébként össze kéne már ütni egy PH-s szobát is, a külföldiek (tisztelet a kivételnek) stílusától már lassan hányok
pisti
Igen ezeket tudom, de mostanában annyira nem igazán szoktam figyelni hogy mikor lesz eventcsak klikk a játékra és goo a verseny.
-
PepeDon
tag
Nálam így nézet ki a a befutó. Érdekes a második lemaradása, az elsőhöz képest
.
Ez a kép meg azért érdekes, mert az első célbaérése után 43másodperc van, hogy beérjen az ember. Na én ezt kicsit túlléptem, de még elfogadta a célbaérést.
Ezen a képen meg a 2-3-4 befútó szorossága látható.Egyébként nem tudom figyeltétek-e, de a végén amikor kiírja mennyi rp-t, xp-t kapsz. A fenti és a középső számot összeadva, még véletlenül se az alulra kiírt értéket adja. Pedig az már elvileg az összesítés, tehát csak annyi számít (plusz pontokat is kiírja).
-
Plokijuma
aktív tag
befogom hamarosan dobni oda is, de szerintem ebbe patchbe úgysem lesz idejük berakni.
ők gyorsabban köröztek, de náluk állítólag nem számolta megtett köröket (nálam viszont számolta az ő köreiket, mivel előttem voltak a névlistán). Nálam minden rendben volt, rendesen számolta a köreket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest