- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Speed® #15493 üzenetére
Azért a monitornál számít, hogy hogy néz ki. Ezt bámulod ha már kész a gép
Nekem a régebbi, szögletes, matt színű samsungok jönnek be, nem az új csilli-villi kerekítettek. Belső tulajdonságaikról, az általam és MaciG által említett típus között a gyártó oldalán is csak annyit tudtam meg, hogy más a kontraszt aránya és 5 helyett 2 ms-os válaszidővel bír.
Majd túrok egy pár órát a monitor tesztek között is, szerencsére a monitor ráér, mivel most is van monitoromde jó gépem az nincs
Sim drift vagy 3g rally gyakorlás most esetleg?
Boobs,
Grat! Nagyon rákattantál, úgy látom. Én novemberben elértem a 2000. győzelmet, csak nem szóltam
Következő mérföldkő: 50 ezer megtett mérföld. -
PaJa1
őstag
válasz
Speed® #15484 üzenetére
G25ben csak az ára a negatív tényező, de 52ért találtam amit meg szeretnék venni. Láttam 89ért is! Ez a Logi cucc már lassan 1 éves, vagy már el is múlt és nem nagyon akar lemenni az ára. Aki eddig vett nem bánta meg. Én még csak próbáltam pár perc erejéig, de már akkor jobb volt mint az összes többi kormány amit próbáltam/használtam. Ha majd tartósan használom akkor valószínűleg én is azt fogom mondani, hogy megérte a pénzét, lehetséges, hogy örök darab. Nem tudom mi tehetné még élvezetesebbé, ésszerűvé egy PC kormányt (Force Dynamics-et nem számítva). Szeretem az autós játékokat, és ezekkel játszok a legtöbbet, jó eséllyel nem fogom megbánni a bele fektetett összeget.
Kis javítás, a P45 16 gigát kezel DDR2ből, 3ból visz csak 8at.
A geek dolgaimról meg annyit, hogy a 2vel ezelőtti MSI alaplapom, belépő szintű volt, a rá következő, jelenlegi ASUSom, a maga korában a legjobb, leginkább felszerelt nForce-os lap volt. Kielégítette a látens igényeimet, amire az MSI mellett nem is gondoltam! Tehát mostmár kellenek az extrák, így csak felsőbb kategóriás, jobban felszerelt lapok jönnek nálam szóba, amik a technika fejlődésével valószínűleg újabb látens igényeket fog kielégíteni.A girl sale megint nem jött össze. Meg vannak hírdetve, hogy 5 és 15% leértékelésen vannak, de a játékban nincs egy fikarcnyi AP megtakarítás sem rajtuk.
Így ez a 2. lány akció amit elqrnak ZSINÓRBAN! Az előzőnél amikor a leértékelés mellett acc csajt kaptál, akkor az volt a baj, hogy ha volt valamilyen lány az ajándékaid között, akkor nem tudtál se venni, se ajándékozni egy újat!Soni, majd ha 9 jegyű lesz az RPd és 9essel kezdődik akkor kezdj aggódni
-
PaJa1
őstag
válasz
Speed® #15473 üzenetére
Mostanság már az MSI is szenvedős? A régivel semmi baj nem volt
Pont most olvasok tesztet erről a 3 lapról, de itt a szívásról semmit nem említenek. És valóban az MSI a legdrágább és nagy különbséget nem mutat fel. Ha pedig cumiztat akkor az ár a megtévesztő tényező.
A kormány maraditt találtam legolcsóbban. Való életben motorozok, nagyobb öröm mint a dobozban kuksolni. Autónak majd MX-5 öst akarok, az még élvezet, kisebb a keret körülöttem, könnyű, hátsókeres és nagyon tetszik
Ricco,
és igen, az első konfigon a bővíthetőség a lényeg, mert könnyen elfelejthetem a tápot is cserélni majd akkor a zavarombanA chipkészlet is újabb, és lehet hogy majd idővel, frissítéssel hasznos dolgokat tudok majd munkára fogni bennük. A procit meg majd quadra vagy "hexa
"-ra cserélhetem ugyan abban a lapban. Egy másik, hasonló vagy akár ugyan olyan VGA beépítésével jobban jövök ki majd teljesítmény/ár viszonylatban mint egy egy zsír újjal.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Speed® #15473 üzenetére
[OFF]Speed(R), nem kell mindenkit "megtérítened", aki gépet akar venni (tudom, csak segíteni akarsz). Ha ő MSI-t akar, hát had vegyen MSI-t (nekem is az van
). Nem mindenki hardkór tuningos szemüveggel a szeme előtt vesz gépet. Ha meg van pánze rá, miért ne venne pl. 700-as tápot? Később még hasznát veheti. Még a legelső konfigján látszódott, hogy a jövőre is gondol. Szerintem PaJa nem csak egy 2008 végi aktuális ár/érték arány konfigot akar. Meg hiába bármely PH-s teszt megmutatja, hogy egy brutál konfig sem fogyaszt 400W-nál többet, azért én egy HD4870 mellé biztos nem tennék be egy 450-es tápot, legyen akármilyen hiper-szuper. És mi van, ha később egy HD5870X2 ugrik bele? Hmmm? Ezért mondom. PaJa a jövőre is gondolt a gépösszeállításnál, te meg egy aktuális, jó ár/érték arányú gémer konfigot ajánlasz neki. Ha van rá pénze, hát vegye meg a jobb/drágább/nagyobb teljesítményű hardvereket, később még profitálhat belőle. Egy egyéni, szubjektív vélemény.
OCZ tuning mem. 22 ezerért. És még te mondod, hogy ne dobjon ki egy csomó pénzt az ablakon, amikor 2x2GB Geil Ultra 13k.
Miért is szívna az MSI-vel? Jah mert csak 450-es FSB-t lehet vele elérni és nem 530-at?
Mindenhol csak ezt a VX450-et látom, más jobb/nagyobb teljesítményű táp is létezik, nem csak ez.
A kormányról meg annyit, ha megtehetném én is vennék egy G25-öt[/OFF] -
PaJa1
őstag
válasz
Speed® #15422 üzenetére
Vidkariól most mindenképpen ATI-AMD
A monitor amit MaciG ajánlot el is fogyott, ezért volt bent másik a listánBár nekem az külsőre jobban tetszik amit én mutattam, nem tetszik ez a kerek forma meg a csillogó felület, De monitorból minden féle képen Samsungot akarok, eddig csak az volt és mind príma. a mostani 710T is egész jó árban van, ez a húzó eszköz a konfigon
Alaplapból meg Gigabytot nem akarok venni. Ott csak Asus és MSI, de kár hogy most baj van az asus háza táján. A mostani asusommal semmi baj nem volt, maga idejében csúcskategoriás volt. Az előző meg MSI volt, azzal sem volt semmi baj, tuningot is bírta gond nélkül. A mostani 3000es bartont nem nagyon van értelme rángatni
Kösz még egyszer az infókat, most böngészek másik konfig után.LOLLL tudtam, hogy igazam lesz és lett is! 11 dobozból 0 NSX, 4 skeleton key, 2db 4es nitro, combo seeker, 3as nitro és 20db rp popper meg 2es drift pack. Csak a popperoknak van értelme! De szerencsére csak "kicsit" vágott földre a dolog, kiváltottam az rp-met, volt miből költeni. Mostmár 2 számból áll az AP mennyiségem
Megint több az RPm mint az APm
Event Drift Route-on 118 Perfect driftet csináltam csütörtök este! 4000 fölé kúszott aznap a számláló kétszer is!
-
PaJa1
őstag
válasz
Speed® #15416 üzenetére
Kösz a választ és valószínűleg szükségem is lesz a tanácsokra.
PHn olvastam sok tesztet. Az X és a sima P szériás chipek terén van különbség a PCI kezelés terén, az X sorozat javára vagy rosszul emlékszek...
Azt nem mondtam, hogy van 6 merevlemezem(sajnos most 2 kint csücsül) és 2 DVD meghajtóm, és legalább 3 USB foglalt, plusz még pendriveok(ezek nem visznek sokat) ezekhez már kevés lenne a 300Watt, a 400 is, szerintem. Azért választottam 700as tápot, hogy majd a jövőben csak memoriát, vidkarit és procit keljen cserélni, mert félő, hogy lányos zavaromban megfeletkezek a táp cseréjéről. Ram témában tudom, hogy lényeges az időzítés, amit kerestem ramot annak jó is, legjobb amit találtam 1600MHz-en. A tesztek amiket néztem ott tényleg nem volt nagy különbség a 2es és 3as ramok között, de java részben a 3as nyert, de igaz amennyivel drágább annyival nem jobb. Még egyszer kösz a hozzászólást, átgondolom a dolgot, összedobok valami mást.Macig, mi a különbség a két monitor között? Amit írtam 5ös válaszidővel rendelkezik(a mostanim 12-vel megy, és csak d-sub csatija van, gond nem volt vele), szerintem ez elég játékra, vagy van valami más befolyásoló tényező is? Képpont távolságot nem találtam egyiknél sem leírásban.
dokar, igen főleg PThez lesz, mivel ezt játszom a legtöbbet, de már nagyon zavar a max 24 FPS TDUban minimum grafikával! És akarok más játékokat is játszani, amikhez már a mostani vas annyira sem elég mint a PThez. GSXR13K írta, hogy neki 100 FPS környékén megy optimálisan a játék, és ehhez nagyon meg kell nyomnia a grafikát, hogy ilyen alacsonyan tartsa! Bakker nekem minimumon a felét éri el ennek!
Mariann, féláron ezeket?
Amcsiban amit néztem azok kb 10 ezerrel olcsóbbak. A kamionról leesett árura meg nincs garancia, amit a fentiekben felsoroltam, azokra legalább 2 év van.
Speed, NSX képek és tulajdonságok pár méterrel feljebb! Hopp már az előző oldalon.
Ezt a gifet már vagy 2 éve nem láttam
most már annyira nem vicces
)
-
ramihu
tag
Tegnap próbáltam de sajna béna voltam benne és a max 1700 XP volt, ennyit meg szedek össze TA-ban is még akkor is ha hátul végzem a 15 körös versenyben.
A tegnapi harmadik TA futamom igazi roncsderby volt igy az első kör után a 9/9 című remek helyezésem volt, ami a tankolás után 7/9-re javult. Érdekes hogy arra van eszük hogy kiforgasság a mellettük elöttük haladót de normális tankolás már nem megy, átlalában kettő helyet mindig sikerül ott javulnom. Tény hogy a másik kettő futamomban is a keresztbe állók rontották el a 2-3 helyemet ráadásul az utolsó körökben. -
Dr. Romano
veterán
Lehet hogy az ATi karik régebbi Catalystaival van valami problémája a játéknak. Egy 9700-on azért szerintem is emberségesebb tempót kéne diktáljon...
Próbáld ki a hozzá való legfrissebb Omega drivert stb-t, hátha...england81
Szia!
Jó játékot neked is!!
Mi a játékbeli nicked? -
PaJa1
őstag
Most csak az érem 1ik oldalát látod, azt hiszem
Vannak remek versenyek, amiket a játék és a játékosok tesznek lehetővé!
Te azt látod amikor kilöknek (sok a köcsög ez tény) vagy kidtesi aszűrödet a játék. Velem ez éremnek ez utóbbi oldala megesik, de sokkal több örömet okoz a pozitív fele mint a negatív, ezért játszok még mindig
Faxán müxik a CHALLENGE módcsak a rating nem stimmel, de ez mind1, leglaább más is tud csatlakozni, aki a limiten kívül esik. A chall ticketet meg nem kell, nem is lehet betenni a szatyorba, automatikusan levonja.
-
Veg1ta
tag
Class-t nem tudom, ratinget lehet de az nem tükröz semmit se. Nekem 1350 körül van (C-V), sok olyan A osztályost láttam már akinek jóval kisebb a ratingje.
Most meg megállt a játék verseny közben. 6 emberből csak 1 tud menni!
Persze első helyen voltam, most meg állok a 3. körben a srác meg a 6.-ban jár... Üzenőfalra tudok írkálni, meg ő is vissza. Jobb oldalt látom a köridejeit is....
-
MaciG
addikt
nah de akkor se stimmel itt valami
B-roadon eddig mikor csak a csjszi volt aktív, akkor 2000RP-nél adott 4000-et(duplázta), most 2000RP-nél ad kb 7400-at ,és ha a 4000k-ra (amit csak akkorad mikor a csajszi van) rászámolod a 15%-ot az nem lesz 7400, tehát itt valami bug van
-
msgt.fubar
senior tag
a gyengébb c2d-k kivételnek számítanak, azokból tényleg 90% felett vannak az extrém jól tuningolhatóak. de nagy átlagban nincsen értelme a tuningnak. hamarabb megy tönkre a hardver, az a kis teljesítményplusz (+5-15%) pedig nem éri meg az egészet.
ja és kicsit a ferdítésekről: a 2140 még most sem 10k, és ugyan nem tudom mikor vetted, de inkább húzott a 20k felé. aztán a 2140-esek közül sokan mennek 3GHz-en, kevesebben 3,2-őn, efölött pedig extrém kevés (extrém sok fesszel). végül pedig inkább kiadok procira +10k-t mint adjak neki fél volttal többet meg vízhűtést. az már csak a sors fintora hogy sikerült anno féléve 22k-ért szereznem egy e6400-at.
-
UnConnecteD
senior tag
probaljuk mar ki, kivancsi vagyok, mit tud
MaciG - a meghirdetett idopontban lesz olyan szoba az adott helyen, ahova bemesz, van egy GS, aki felugyeli a versenyt, inditja a futamot, jegyzi az eredmenyeket. ebben peldaul semmi feltetel nem lesz, csak az hogy quadro vagy hexan-od legyen
-
Plokijuma
aktív tag
Juteszembe CTF-Tokyoparkoló: miként lehet, hogy a Quadrot megfogja egy személygépkocsi is, miközben a Stallion repteti a buszt/kamiont? Nyomattuk a CTFet és bejött egy Stallionos arc, halálra idegelt azzal, hogy belerongyolt a nagyobb akadályokba, átment "alattuk", én meg resetelhettem a verdát
Lag miatt szokott ilyen lenni. Az ő gépén nyilván nem teljesen ott vannak a nagy súlyú tárgyak (kocsik/buszok/kamionok) és a géped meg megpróbálja az ellenfeled mozgását megjeleníteni és így oldja meg.
Szóval ha valaki lagos, akkor lehet látni repülő buszokat
elég gyakran
-
Dr. Romano
veterán
-
pisti
őstag
Mentsél replay-t, aztán töltsd fel ide. Macera, lassan működik, de ha valaki folyamatosan szemétkedik az simán kaphat egy 3 napos bann-t.
Két feltöltöttöm replay-em alapján most kaptam a visszajelzést, hogy két ilyen mallymot mint ez is akiről írtál bannolni fognak 3 napra. Igaz ezek nem laggoltak "csak" direkt törtek-zúztak versenyt közben, helyett...
Aztán ha továbbra sem jön meg az eszük, még rosszabbul is járhatnak. -
-
Doki16
addikt
Én meg egy Saitek P750 -el játszom. Nagyon régi darab már, de ugyan ugy müködik mint újonnan.
-
pisti
őstag
Logitech sem túl erős driver írás terén.
Sajna az a típus most is ugyanannyi még, vagy inkább több, olyan 5k kiskerekben ahogy nézem.
Ez a Saitek P480 ami ilyesmi még viszont valamivel olcsóbb.
Azthiszem erősen elgondolkodom egy ilyen vezérlő beszerzésén.Cayman: Elhiszem én, hogy direkt kilökött valakit, de azt kétlem, hogy direkt tömegkarambolt akart volna ebből kihozni. Egyszerűen szerintem csak bepöccent mert b@lf@x volt a gyerek, kilökte, a mögötte jövők meg nem tudták lereagálni a dolgot. Mondom énis jártam már így, ph!s ember kilökött egy agresszív kismalacot énmeg nem tudtam kikerülni, úgyhogy még penaltyt is én kaptam. Ott se direkt velem akartak kitolni, de úgy alakult. Ezvan.
-
törölt tag
Miután leállt a feltöltés kb még egy öt percig nem akarta behozni sem az oldalt, a firefox szerint ideiglenesen túlterhelt, 54 megát vártam ki vele majdnem
Az uw-n pl a feltöltött cuccaim elérhetőek, csak én nem tudok már feltenni, az egyik tárhelyem már kb 3 éves ott...
Most is azt írja hogy nem tud kapcsolatot létesíteni.. A megaupload sem jött be, nem kaptam hozzáférési linket miután felment a replay, mára elég volt, majd holnap folyt
b-type, köszi majd legközelebb, este 7-re értem haza, most fél 10, és 3x vártam végig, és sehova sem ment fel semmi
Ezalatt sem játék, sem letöltés, se semmi, mert ugye a teljes sávszélem erre ment, ha szabályoznám úgy meg vagy 2 óra lenne mire felmegy!
-
Dr. Romano
veterán
kisvardai nem tiszta!
Én is ha nyomulok vele állandóan rinyál hogy várjam már meg (hát a lófszt! ha várni akarok, akkor kimegyek a buszpályaudvarra, de ez verseny).
Persze utánna mindig bevágja a durcit ha nem várom meg, de kit érdekel... tanuljon meg vezetni (ráfér, mert ahogyan az íveket használja...)
-
-=ZS=-
tag
Üdv a klubban!
Eladtam a 7600GT-met, most valami passzív X300GT-n, vagy mifenén fut, a cégtől vittem haza kölcsönbe. Minimum grafika, 1024x768 tök jó FPS-t csinál (30-40 körül), (de a program bénázik valamit, mert úgy 5mp-enként megakad, és qva idegesítő), úgyhogy 800x600ban játszok, ott ránézésre símán viszi a 40FPSt, teljesen játszható.
-
Sh4rKy
senior tag
viszont egy baj van vele, ami hatalmas... leméssz az útról és megfordul az egész autó egyből... irritáló, de abba a 2:00-ás időben volt egy falnakvágódás is...
de pl chicayne kings-en vagy spaghetti-n verhetetlen... utóbbin 1:43-1:45 körüli idők voltak szinte gyári állapotban egy jó kis backpack-el =) -
ABnormal
őstag
valóban nem lehet vele kanyarodni rendesen...
-
törölt tag
Nem tudom mi a lőre van, mert mikor belépek semmi nem történik, szokványos minden... Oda jutottam hogy loginolog az mmo site-ra és kirakja a kódot nekem, majd click to copy, d az nincs ott hogy hová másoljam be egyátalán, de lehet csak nem olvastam át eléggé, na mégegyszer...
Meg is van, hiába frissítettem a login oldalon, valami sütiprobléma miatt nem érzékelt logged in-nek a rendszer, mostmár oké, bemásoltam az event kódot, közben a játék az asztalon áll, egyból jelzett is hogy nesze a gifted, haversrác!
A QuadroSF-et is csak 1 hétre kapom vagy az az enyém lesz innentől örökre? Bár a Qoadro 34k rp újan, ha csajt veszek egy hétre, jóval több gempát össze tudok vele versenyezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest