- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Csak tisztázni akarom, mert még mindig vannak sokan, lehet h itt a PHn is, akik nem tudják h mi is az a GS. Annyival vagyok előrébb, hogy megkaptam a többiek elérhetőségét, látom a GS forumot, sárga a nevem, és tudok tesztelni. Nincs semmi féle extra bonuszom, nem vagyok gyorsabb, nem kapok semmit sem a jatekban azért mert GS lettem. Azért akartam szólni, mert nem lenne jó ha más PHs tag, vagy akárki, bannt kapna, rendesen kell viselkedni, a problémákat megvitatni. Remélhetőleg azok akik kiosztják a banokat nem mindig forrófejűek...
Meg azért is írtam,hogy jobban képnen legyetek ezzel a GS dologgla kapcsolatban.
Most kissé átoknak érzem ezt, mert van a legjobb körös verseny és nem indulhatok rajta, mert a GSek (nem én, hanem már akik régebb óta azok) tesztelték ugye az új pályákat és ez előnyt jelent számukra. Kár hogy kimaradok ebből, elég jól megy a Hangar :s
Igyekszem tájékoztatni titeket az égető dolgokról.
Pepe: Szerintem van még legalább két heted az új autóig, mert csak márciusban jön vmikor. Szal még beruházhatsz 1 haproonba kb 650K, és most mivel RPs hétvége van, hamar meglesz
1 Béród, csajjal 7K körül hoz, a futam 14 perc, ha jobbakkal mész. Tehát megvan majdnem 30 K 1 óra alatt! azért ez nem sámli...Majdnem olyan TA feeling, szerintem elég jó ez a pontozás VSre
Új hozzászólás Aktív témák

- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- iPhone 15 128GB gyári független One új közel 1 év jótállás
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1 Béród, csajjal 7K körül hoz, a futam 14 perc, ha jobbakkal mész. Tehát megvan majdnem 30 K 1 óra alatt! azért ez nem sámli...Majdnem olyan TA feeling, szerintem elég jó ez a pontozás VSre