Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Csak tisztázni akarom, mert még mindig vannak sokan, lehet h itt a PHn is, akik nem tudják h mi is az a GS. Annyival vagyok előrébb, hogy megkaptam a többiek elérhetőségét, látom a GS forumot, sárga a nevem, és tudok tesztelni. Nincs semmi féle extra bonuszom, nem vagyok gyorsabb, nem kapok semmit sem a jatekban azért mert GS lettem. Azért akartam szólni, mert nem lenne jó ha más PHs tag, vagy akárki, bannt kapna, rendesen kell viselkedni, a problémákat megvitatni. Remélhetőleg azok akik kiosztják a banokat nem mindig forrófejűek...
Meg azért is írtam,hogy jobban képnen legyetek ezzel a GS dologgla kapcsolatban.
Most kissé átoknak érzem ezt, mert van a legjobb körös verseny és nem indulhatok rajta, mert a GSek (nem én, hanem már akik régebb óta azok) tesztelték ugye az új pályákat és ez előnyt jelent számukra. Kár hogy kimaradok ebből, elég jól megy a Hangar :s
Igyekszem tájékoztatni titeket az égető dolgokról.
Pepe: Szerintem van még legalább két heted az új autóig, mert csak márciusban jön vmikor. Szal még beruházhatsz 1 haproonba kb 650K, és most mivel RPs hétvége van, hamar meglesz
1 Béród, csajjal 7K körül hoz, a futam 14 perc, ha jobbakkal mész. Tehát megvan majdnem 30 K 1 óra alatt! azért ez nem sámli...Majdnem olyan TA feeling, szerintem elég jó ez a pontozás VSre
Új hozzászólás Aktív témák

- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
1 Béród, csajjal 7K körül hoz, a futam 14 perc, ha jobbakkal mész. Tehát megvan majdnem 30 K 1 óra alatt! azért ez nem sámli...Majdnem olyan TA feeling, szerintem elég jó ez a pontozás VSre