Új hozzászólás Aktív témák
-
-=ZS=-
tag
válasz
DeepDish #6935 üzenetére
DeepDish: (G25) Akkor valami nem jó nálad, (lehet, hogy a windózban. próbáld ki, hogy az "Enable centering spring" dolgot ki-be kapcsolod), mert nekem a múltkor pár óra TA után a sok balra kanyarodástól a jobb kezem hüvelykujján kidörzsölte a bőrkörmány varrása a bőrömet
Van ebben kraft!
-
-
-=ZS=-
tag
válasz
DeepDish #4141 üzenetére
Ha jól emlékszek, akkor bátyám gépén előfordult olyan, hogy verseny indításkor középállásba kellett tekerni a kormányt, mert ha elfordítva felejtetted, akkor azt az állapotot vette középállásnak. Próbáld ki, hogy ha középre tekered a verseny indítása előtt, az megoldja-e a te problémádat is.
-
Veg1ta
tag
válasz
DeepDish #4130 üzenetére
Viszont jobb oldalon a jó helyezést mutatja. Mondjuk nekem már arra is volt példa, hogy az is ugrált 7-9-ig....
Nem értem, hogy az alap quadro-val mentem 2.09-es időt Béródon. Gondoltam ha fejlesztek majd lesz az még jobb is. Az autó már 2-es szintű, néhány cucc már 3-as és nem vagyok képes 2.11-nél jobb időre. Pedig nem megyek rosszul. Az viszont nekem furcsa, hogy 124kph végsebességű és 8,8-as gyorsulású kawa 2.0-s időket megy!?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
DeepDish #3937 üzenetére
Miért ne kapnál XP-t?
Sőt itt egy hsz ahol válaszoltál arra hogy milyen szintű vagy, és ahogy látom már azóta bőven túllépted ezt, tehát idáig is kaptál XP-t! -
Dr. Romano
veterán
válasz
DeepDish #3856 üzenetére
Érdekes ha teljesíted a vizsgát akkor átlépsz egy új kat.-ba ahol lehet gyűjteni az XP-ket ismét... most milyen szintű vagy?
Dirtyz
"Milyen szarul fizet a szerpentin..."Hát tegnap mikor azon nyomultunk a végén én is meglepődtem... elég technikás szvsz többet kéne adjon.
-
Benedicht
tag
válasz
DeepDish #3824 üzenetére
Milyen szintu vagy? Szerintem nem csinaltad meg a licence test-et.
Ha igy van, akkor a Licence Test gombnak lassan villognia kell a fomenuben. Ha villog, akkor menj a Shop-ba, majd a Misc itemek kozott vegyel egy Application Form-ot. Ezutan menj a licence test-be, es kezdj el gyakorolni. Ha mar nagyon megy, akkor csinald meg elesben. Ha megvagy vele, akkor mar fogsz kapni xp-t a versenyeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik
- Mobil flották
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ASZTALI GAMER PC MSI RTX 3090!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest