- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvardai
tag
-
kisvardai
tag
válasz
mazda626 #4834 üzenetére
hello most hogy mondod nekem olyan ötletem volt de lehet,hogy már más is mondta nektek,hogy az lenne jó ahogy megy le a nap akkor a jatekba is sötétedjen!!HA ESTE 10 KOR ÜLSZ LE JÁTSZANI AKKOR CSAK sötét pályák lennének csak az a baj,hogy ez nagyon nehéz lenne megcsinálni mert a lámpa a kocsinak az egy kicsit furcsa merrt olyan most is az autók mint egy papir auto ugy néz ki szerintem ha lenne ilyen akkor az naon kira lenne!!!!
szerintem nagy zsir lenne a TA páylák nagy reflektor lámpákkal!!!!!meg a kocsi lámpa kira a visszapillantóba csak egy bazinagy fényet látsz ami 160 al jön ffeléd!!!!hehe!!
SZERINTEM JÓ LENNE DE APÁMNAK NEM TETSZIK!!! NEM TUDOM MIÉRT
mi a véleményetek az én bigyomrol????
-
kisvardai
tag
válasz
Plokijuma #4811 üzenetére
ujra leirom!!!
Sziasztok!
Most készül a Project Torque magyar oldala én csinálom meg egy barátom!!!!Azt szeretném kérdezni,hogy van
-e olyan aki elválalná,hogy ha lenne valamilyen nagy kaszálás akkor nagy kani betükkel a honlapra mindik kiirná!!!pl:Ap szerzés stb...
Olyanokat szeretnék akik egy ici picit konyitanak a honlapszerkesztéshez!!!
Honlapra szeretném feltenni:
-Játéknak a letöltését!
-Fórum
-Autók képei video rolluk (a kezdők számára!)
-event naptár magyarul!
most ennyi van jelenleg eszembe!!!!!
szeretném ha irna valaki hogy tudna segiteni ilyenekbe ha megmondom neki hogy ezt tedd fel akkor tegye fel meg mindig néznie kellene ha lessz valami jó!!!!!Ap szerzés stb ezt már emlitettem.remélem valaki tudna segiteniHÁZIGAZDA SEGITŐ KERESTETIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
IRJATOK VISSZA VÁLASZT SZERETNÉK!!!!!!!VÉLEMÉNYEK MIATT IS!!!!
-
kisvardai
tag
válasz
UnConnecteD #4802 üzenetére
Sziasztok!
Most készül a Project Torque magyar oldala én csinálom meg egy barátom!!!!Azt szeretném kérdezni,hogy van
-e olyan aki elválalná,hogy ha lenne valamilyen nagy kaszálás akkor nagy kani betükkel a honlapra mindik kiirná!!!pl:Ap szerzés stb...
Olyanokat szeretnék akik egy ici picit konyitanak a honlapszerkesztéshez!!!
Honlapra szeretném feltenni:
-Játéknak a letöltését!
-Fórum
-Autók képei video rolluk (a kezdők számára!)
-event naptár magyarul!
most ennyi van jelenleg eszembe!!!!!
szeretném ha irna valaki hogy tudna segiteni ilyenekbe ha megmondom neki hogy ezt tedd fel akkor tegye fel meg mindig néznie kellene ha lessz valami jó!!!!!Ap szerzés stb ezt már emlitettem.remélem valaki tudna segiteniHÁZIGAZDA SEGITŐ KERESTETIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kisvardai
tag
válasz
vizibal #4790 üzenetére
azt nem tudod hogy az e-mailos AP szerzés azt mikor zárják le mert én már régen megcsináltam!!!!!!ja és majd fogok rendezni kezdő auto versenyt és akárki jöhet de csak magyarok!!!!!szeretném ha vagy 15 en kezdenénk és az elején az 1 ső 3 om jut előrébb utánna is az 1 ső 3 om utánna meg csak az 1 ső 2 ő és akkor kiirnánk ide a győztest!!!!nem tudok AP adni érte de jó lehetne aki nyerne!!!
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #4602 üzenetére
hello tudom,hogy nem ide tartozik de tud valaki honlapot csinálni:??aki tud az irjon privibe de a jatek-nak lessz jó mert a PT vel kapcsolatos!!!!
-
kisvardai
tag
válasz
mazda626 #4589 üzenetére
hexan-t semmiféle képpen ne vegyél nem jó én a wizz-el lehagytam!!!!
ja és kb ma kész leszel vele és még annyi hogy mennyi AP-t kapsz érte:?? mert minimum a RX-7-et megakarom venni mert gondolom az EVO amiröl álmodok az a kedvenc autom az lessz vagy 2500AP
annyim meg nem lessz!!!!!csak ha megcsinálom mindet!!!!talán!!!! -
kisvardai
tag
én elvesztettem a fonalat valaki mondja el hogy mi hogy van:????AP szerzési lehetőség már nem tud vaéaki mert a 10 e-mail-os-at megcsináltam!!!!
ja és mi ez az ötlet bedobos vagy micsoda:????nem értem!!!ez Ap-t lehet szerezni vele:?
mert akkor mondjátok el és találok ki valamit és kész!!!nem tudja vaélaki hogy mikor kapom meg a 400 Ap-t a levelezős izéért:??10 e-mail-os:? -
kisvardai
tag
Hello tudnátok segiteni:???Megvettem tegnap a Stalion-t a Harpoon mellé de ez mindeggy!!!!
Mit tegyek bele elsőnek:???
Fék:az 1 ső kettő
motor:1-ső
kaszni:1-ső,2-ik
egyenlőre ennyi!!!!Mit vegyek még bele a kasznit a végére akarom!!!csak azért hogy stabilagg legyen abba segitsetek%!!!!!légyszi
köszi!
Üdv:Alex -
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #4447 üzenetére
Nem de van 150 ezrem ugy hoyg stalion veszek majd de lehet hogy inkább uj autot ha jók lesznek!!!!de ha stalion akkor ugy hogy fullra tuningolva!!!!!300 bol kijön a stalion hogy full legyen!!!
-
kisvardai
tag
válasz
UnConnecteD #4385 üzenetére
Hello
Na mi van miért van itt ilyen kihalás:??? -
kisvardai
tag
hello most gyertek játszani 215%meg most +50% meg + 15 % most jol lehet kaszálni!!!!Ezt nézzétek meg!
egy kis bugom volt!!!
-
kisvardai
tag
Sziasztok
Segitségeteket kérem a miatt,hogy nekem van egy Harpoon-om és egy srác nem is egy hanem sokan azt mondták.Akiknek Stalion-ja van,hogy haggyam a Harpoon-t és a Harpoon mellé vegyem meg a Stalion-t
Mi a véleményetek:???
Mert jobban lehet kezelni.Azoknak a segitségét várom akiknek vagy Harpoon vagy Stalion van,vagy mindkettő!!!!!És annyira a gatyám se megy rá!!!!De szerintem azért ha veszek másik autot akkor annyi tuti,hogy megvárom az ujjakat hátha lemegy az ára!!!!!!egy 20-as al
20.000 RP-vel
Segitsetek!!!! -
kisvardai
tag
válasz
kisvardai #3945 üzenetére
Easy1:
http://www.youtube.com/watch?v=N4RkKsWY3wc
Easy2:
http://www.youtube.com/watch?v=UrNNezmigig
intermediate1:
http://www.youtube.com/watch?v=wolgyQ4V_As
intermediate2:
http://www.youtube.com/watch?v=prcelzlrNAc
advanced:
http://www.youtube.com/watch?v=-oUe8gYRSfk , http://www.youtube.com/watch?v=eA0iqt1WOagkész!!!!
-
kisvardai
tag
válasz
ABnormal #3944 üzenetére
Easy1
http://www.youtube.com/watch?v=N4RkKsWY3wc
Easy2
http://www.youtube.com/watch?v=UrNNezmigig
intermediate1
http://www.youtube.com/watch?v=wolgyQ4V_As
intermediate2advanced
http://www.youtube.com/watch?v=-oUe8gYRSfkaz intermadiate2 még nincsen feltölve majd ha végzett kiirom ide is!!!!meg a beállosbol lessz még gy felvétel!!!
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3938 üzenetére
húú király megcsináltam azokat a próbatteleket és megkapom holnap érte a lovettát!!!!magyarul RP-t
5 feladatbol 5 sikerült összesen 160 próbábol sikerült az 5!!!!
hehe!!!
egy cseppet elfáradtam!!!!! -
kisvardai
tag
válasz
msgt.fubar #3913 üzenetére
én nem tudom nekem azt mondta,egy ember,hogy nagyon szr a pro-s auto egy kicsit nyomod barra és keresztbe fordul!!!!Ezért én megse fogom venni!!!
tudom bocccs még tudtam volna használni a MOD-ot!!!
-
kisvardai
tag
válasz
Benedicht #3910 üzenetére
hello
mizu:?
Mik történtek még nem voltam PH-en:?hehe:?
Ma játszottam és most 31.521 RP-van de ma megcsinálom azokat a feladatokat és azért is kapok majd 8000 meg asszem 1.5 nitrót meg stb... ja szerintetek meiket toljam a Harpoon-om vagy a Quadrom:?szerintetek jó az az uj pálya a kezdő szerveren:??? nem a TA-ba!!!És hogy sikerült a csaj segitségével a duplázós heted mennyit kaszáltál vele:?
Üdv:Alex
Ui: Asszem valami Francia pálya!!!oda szerintem jó a quadrom!!vagy a harpoon-om jobb:? -
kisvardai
tag
válasz
Benedicht #3711 üzenetére
én most játzttam 2 db 15 körös TA-t de hát nagyon keveset kaptam majdnem mindeki A 4 meg A6 volt és csak 30%-ot kaptam!!!na mindeggy nekem nem nagyon jön be a peccs!!!!nem tudja valaki,hogy holnap jön akkor a TA-s autó mert nekem azt mondták!!!meg azt,hogy 100 ezer körül lessz a közepső TA-s autó a legnagyobb meg 150-250 ig az kemény
és ha nekem a legjobb lessz valakinek meg az alap akkor nem versenyezhetünk eggyüt vagy igen:?azt nem tudja valaki:? -
kisvardai
tag
válasz
UnConnecteD #3701 üzenetére
Nekem még hála egyszer se dobott ki az asztalra most megyek fel játszani majd irok,ha lessz valammi ilyen!!!TA-ba leszek csinálok szobát gyertek játszani!!!!!
-
kisvardai
tag
hello de akkor most mikortol van az 50%RP és meddig??mert akkor meek vagy 4 db TA-t 30 köröset.Mert amint halottam annyi lessz a középső Ta kocsi mint egy harpoon,ugy hogy gyüjteni kell!!!!sajna!!de ha valaki tud több infoót az irjon az autokrol.Elvileg a TA auto holnap jön pecs-ben. Valaki ezt irta csak most azt nem tom,hogy holnap vagy jövő hónapban!!De remélem holnap csak ne legyen 100.000.- mert akkor a hét végére meg kellene csinálnom valahogy a pénzt!!!!
-
kisvardai
tag
Hello
Nekem harpoon-om van és azt mondom,hogy megéri a harpoon a sok időt,hogy felnyomd maxra!!De az elején amikor se fék első szinten semmi nincsen benne akkor annyira csúszkál a kanyarokban,hogy siralmas!Én tegnap 40 ezret költöttem rá és sokkal jobb pedig semmi kasznit nem vettem mert az alap 1 es az 42000 körül van!! SAJNA!!1 motort és 1 féket meg még valamit vettem!! de azokat ahogy megvettem a semmiségnek számit de már a 40 ezrem el is ment!!DE sokkal JOBB lett Sokkal kevesebbet csuszkál!!!
Nekem a quadrom 1 sima semmi tuning!!Szerintem jobb ha veszel harpoon-t!!Igaz drága meg a gatyád is rá fog menni a tuningra de megéri!!!Szerintem
Ja és az egyenes szakaszban a harpoon az nagyon jól megy de azt is ki kell tapasztalni,hogy meddig hagyd csúszni a seggét mert ha nagyon hagyod akkor keresztbe fordul az autó!!! -
kisvardai
tag
paja csak a kép van,hogy mi a neve a videót nem tudtam,hogy kell csinálni de már azt is tudom!!!Csak annyi,hogy őt rugjátok ki ha összekerülsz vele!!!hova csatolhatom a képet,hogy mi a neve???A képen megy előttem mint ha nem jönne nekem!!!
ja és nem tud valaki képet mutatni,hogy milyen uj autok leszenek???a TA-autoval 1 ütt
-
kisvardai
tag
válasz
ABnormal #3621 üzenetére
Hello
Tud valaki segiteni???Kinek lehet szolni olyan játékosokrol akik direkt melléd állnak vagy megvárja még lekörözöd őt és kilök!!Mert én játszottam egy ilyennel és 4 db: 30 körös TA-ba mindekire rászált!Hogy kapna valami büntetést vagy figyeljék egy darabik és ha észreveszik,hogy mit csinál akkor függeszzék fel egy darabik vagy nem tom!!!Remélem kapok választ a kérdésemre
Üdv:Alex
Előre is kössz!! -
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3557 üzenetére
hello jöttök TA-zni???Most megyek fel keresetek meg!!!
-
-
kisvardai
tag
-
kisvardai
tag
válasz
Pjotor1986 #3442 üzenetére
15 persze miért??
nekem B 1 esnél járok romai számmal 1 est hogy lehet irni???
-
kisvardai
tag
válasz
Romeo23 #3439 üzenetére
aha és még annyit,hogy római számot,hogy tudok irni????
meg hogy irjam
License test
1 vagy a license test helyett mást szoktak használni???
és mi az a 7900GTO??
mazda626 azt mondom hamar gyogyulj meg és gyere verjünk el mi magyarok mindenkit!!!!
És mennyi??? mert venni akarok most én is!!és mennyire jó???jobbb mint az Ati 9200???
-
-
kisvardai
tag
válasz
GYURMESZ #3434 üzenetére
szerintem vagy már van ilyen felhasználó vagy rossz ne irj bele., [] ilyen jeleket csak találj ki 1 nagyon 1 szerü nevet a jatekba majd ott 1 szer az elején lehet változtatni!!!és ott lehet majd [].,.?%!"%!/% minden jel csak a regg be nem lehet pl: a neved kis betüvel pl:sanyi
vagy ilyesmi
Remélem sikerükül!! -
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3426 üzenetére
Szia
Nekem nagyon tetszik.Nem tudja valaki,hogy a többi TA-s autot mikor lehet majd használni???Pro Auto!!!Ja és azt szeretném kérdezni,hogy most van 1 Harpoon-om szerintetek azt fejlesztjem vagy várjak és majd vegyek másikat??Mert ez nagyon jó és gyors csak nagyon csúszkál!!!!
-
kisvardai
tag
válasz
kisvardai #3339 üzenetére
ja jó az nem baj,
hallod és arra a listára akkor leszek majd kinn????az elején van 1 nagy brutál lista!!!!ismerek 1 pár fazont!!!pl
epeDon[HUN] szomszédom!!!!
ja és akkor milyen lessz az uj Ta kocsi??marad ez????? kira már csak 12.7 Mb
jóóóóóóó megfelel??????amugy nem csak kérdem!!!hogy mikor vált majd át!!!!hh
erdol tán kész vagy?????
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3332 üzenetére
hallod mennyit kell irnom hogy lelkes kezdő legyek???
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3332 üzenetére
hogy ki az aki már eltudta inditani vagy sehogy?????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest