- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Romeo23 #4643 üzenetére
Challengeben előre definilt szobák vannak. 4 v 6 v 8 fő kell ahhoz hogy elinduljon a verseny.
Szellem mód van, mindenki 1 helyről indul, így igazából csak az idő ellen kell küzdeni, és fair a játék. Az első és a második helyezett között oszlik meg a bedobott challange ticketek értéke. -
MaciG
addikt
válasz
Romeo23 #3632 üzenetére
CTF = capture the flag
Lényeg az ,hogy van egy zászló a pályán és azt kell megszerezni, ha nállad van a zászló és viszed akkor kapod a pontokat, de vannak a pályán ilyen sárga füsttel jelzett kapuk és ha azon átviszed a zászlót akkor kapsz még bónuszpontot is. Úgy veszed el a zászlót a másik játékostól, hogy nekimész.
Nagyjából, fog és vidd
Speed(R) : Ilyen nekem is volt tegnap és nem is 1x
-
-
kisvardai
tag
válasz
Romeo23 #3439 üzenetére
aha és még annyit,hogy római számot,hogy tudok irni????
meg hogy irjam
License test
1 vagy a license test helyett mást szoktak használni???
és mi az a 7900GTO??
mazda626 azt mondom hamar gyogyulj meg és gyere verjünk el mi magyarok mindenkit!!!!
És mennyi??? mert venni akarok most én is!!és mennyire jó???jobbb mint az Ati 9200???
-
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Romeo23 #3281 üzenetére
igen, estefele majd le fog allni a szerver, mindenki ki fog lepni. ha kesz, inditaskor kiirja, hogy frissit, csak ha lejott a kb. 100 Mb, csak akkor tudsz ujra jatszani. Hat gondolom, egy uj kocsi nem lesz ingyenes, ezert valoszinu venni kell majd. De meg ne izgulj, kocsik csak a kovetkezo patch-ben lesznek ( marcius kozepe - vege), most meg csak a palyak az ujak.
-
PaJa1
őstag
válasz
Romeo23 #3276 üzenetére
Jaja, EMlékszek. ZSnek jól sikerült
Én meg összetalálkoztam azzal a hurkatöltelék GearFive-al össze vissza ugrált a pályán. Simán megyek, még "úgy látszik hogy messze van meg nem is előttem" Erre 1 fél másodperc elejéig beteleportál elém, persze álló helyzetben, pont addig hogy nekimenjek aztán felszívódik, persze hogy kaptam 1 drájv trút...
Tegnap este ahány TA-t nyomtam mindig valaki olyan mögé szorultam be akinek nem volt szélárnyéka...ááááhhhhh.
Ja meg persze valamelyik béna nem bírta megelőzni a mellett m haladó versenyzőt és persze hogy én mászok fel a falra....
A ProVs szobában nagy valószínűsséggel jelen leszek. Pro Vs legjobbTegnap ott róttam a köröket, csináltam tök jó videjókat belőle
-
pisti
őstag
válasz
Romeo23 #3170 üzenetére
Meglógni csak akkor lehet, ha nem figyel eléggé a másik pilóta, mellesleg ennek csak utolsó körben van jelentősége, addig viszont párban érdemes menni mert úgy jóval gyorsabban lehet.
A slow sávban még nem kell lassabban menni. A pit elején meg utána belül van egy vonal, eddig a belső vonalig kell lelassítani ~55 mph alá, a sebesség mérő már valamivel ez előtt megjelenik. A külső vonalnál, kicsivel utána elég elkezdeni fékezni, viszont egész addig padlógázzal mehetsz be a pitbe. Jah igen, kihajtásnál is figyelj oda a sebességre. Ha túlléped a megengedett sebességet a pit-ben, akkor áthajtásos büntit kapsz, amivel vagy 3/4 kört vesztesz, szóval érdemes odafigyelni.
Egy full tank 9 körre elég (feltéve, hogy hatosban furikázol olyan fél - 3/4 tanktól), 3/4 tank hét körre, 1/2 tank olyan 4,5, talán 5 körre, 1/4 pedig kis híján 3 körre elég -> itt kezd el villogni az alacsony üzemanyagszintet jelölő felirat, ergó ha épp átmentél a célvonalon, akkor megpróbálhatsz még 3 kört menni, valszeg a pitbe már kicsit sebességvesztve mész be a kifogyó üzemanyag miatt ilyenkor, én inkább 2,5 körrel szoktam számolni. Tehát ha mondjuk letudtad az első kanyart már és elkezd villogni a felirat, akkor még azon a körön kívül amiben vagy 2-t tudsz menni.
Mégvalami, a pitben ne nyomj rescue-t mert bebugzik a játék és léphetsz ki emiatt. -
PepeDon
tag
válasz
Romeo23 #3170 üzenetére
Elhúzni a többiektől egyedül reménytelen. Ketten-hárman már meglehet lépni a többiektől. Erről szól a szélárnyékban előzgetés. pitbe lehet rongyolni 170-el is csak bünti lesz
. Viccet félretéve, mikor kirakja a sebességmérőt utánna van sárga duplavonal (előtte van egy fehér is a boxbejáratnál, onnan kell fékezni). Onnan mérik a sebességet.
Egy full tank 9 körre elég. Ha szélárnyékban haladsz és nem előzöl, akkor 10-re is.Invictus honalapján nekem főleg ez tetszik:
Race Teams / Race Clubs
Tournaments -
Dr. Romano
veterán
válasz
Romeo23 #2915 üzenetére
De a fejlesztők magyar arcok, az Invictus cég (asszem debreceni) csinálta.
BiG G3ry
Amióta te játszol azóta már rég "kész" státuszban van a játék
Az OpenBéta még szeptember elején volt és mivel akkor én már javában nyomultam (nézd meg az 1-es hsz keltezését) emlékszem hogy a Phoe melletti (Subtropolis a neve asszem) is nyitva volt (gondolom valami teszt volt, de fel lehetett menni mindkettőre (igaz akkor még mindkettőn nagyon kevesen voltak)
Azonban tény hogy jelenleg sok értelme nem lenne megnyitni a többit, mert a Phoe csúcsidőben is csak max 25-30%-ra van terhelve.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Romeo23 #2911 üzenetére
Üdv Romeo!
Nekem is lenne egy kérdésem: mi a nicked a játékban?
Azért csak a Phoebus létezik, mert az is bőven elegendő a mostani játékosmennyiségnek (nevezzük így: sajnos)
BiG G3ry
A többi szerver is létezik szerintem, mert a játék OpenBéta változatában még a Phoe melletti szerverre is fel lehetett menni. -
pisti
őstag
válasz
Romeo23 #2911 üzenetére
Az F-V az a te szinted, nem az autóé. Ebből kifolyólag a legjobb szintre is el tudsz jutni akár a Kawanával is. A járgányt ha teljesen feltuningolod, akkor 115mph helyett majd megy 125mph-t, jobban kanyarodik stb., de a közepes vagy jó járgányokkal így se nagyon tudja felvenni a versenyt.
Ha ezt ami itt le van írva elolvasod és megcsinálod, akkor kaphatsz egy közepes járgányt (Quadro SF-6, meg egyéb cuccokat is), igaz azon is tuningolni kell, hogy normálisan el lehessen terelgetni, de legalább ingyen van. -
msgt.fubar
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest