Új hozzászólás Aktív témák
-
pappen
tag
Észrevettétek már, vagy csak nekem új, hogyha a chat ablakban valamelyik fülre jobb egérgombbal kattintunk,akkor megjelenik a chat beállítása? Mozgatni is lehet az egész ablakot. Sőt, ha jól értem, nem kell ventri sem, lehet a játékon belül dumálni.
-
pappen
tag
-
pappen
tag
válasz
quadroracer #5873 üzenetére
Attól még, hogy replayeket nézel nem leszel sokkal jobb, főleg ha a hibák miatt nézed.
Bocsi a kérdésért, csak feltünt az ilyen irányú fokozott érdeklődésed, meg debreceni vagy.Erdol: én is örülnék, de szerintem is jobban jár az inkognitóval.
-
pappen
tag
válasz
quadroracer #5866 üzenetére
Szia!
"Véletlenül" nem az Invictus-nál dolgozol?
Üdv.
-
pappen
tag
-
pappen
tag
válasz
Plokijuma #5000 üzenetére
Félreértettél, nem voltam egyértelmű.
A szobák listájában jobb egérgomb a szobára, és ekkor egyszerre kiadja lapozható fomában ( 8 játékos fölött ) a benne lévő játékosok nevét. Már csak annyival kellene bővíteni, hogy a nevek előtt legyenek a szintek, mint verseny közben.Az egér alakú kurzoron mindig a használható gombok villognak.
-
pappen
tag
Elindítottam egy lavinát, pedig csak segíteni szerettem volna.
-
pappen
tag
válasz
Pjotor1986 #4220 üzenetére
Szia!
Mielőtt ilyenek írsz, olvass figyelmesen légyszíves. Köszi.
Hidd el, ki van tesztelve. Nem hazudok, minek.
Üdv. -
pappen
tag
Szia!
A tuningot nem nagyon szereti ez a játék, ha tuningolsz valamit, vedd vissza, amíg meg nem szűnnek a hibák. Tapasztalatból tudom, kb 15 "törölt" versenyem van a tuning miatt.
Minden játék és teszt tökéletesen működik, csak a PT nem bírja a tuningot a határ közelében.Üdv.
-
pappen
tag
Szia!
Még nem is gratuláltam a GS-hez. Gratulálok!
Tegnap láttam egy versenyzőt TA-n, akinek egy INVICTUS feliratú item volt a hátizsákjában. Nem tudod, hogy mi ez? Neked is van ilyen? Csak mert ha jól emlékszem Ő is GS volt.Corvette67: Tegnap csak a szobafőnök látott egy szürke kockát helyetted, én semmit. Viszont a létszámban megjelentél, ki is írta, hogy beléptél. Azt mondták lag miatt van.
Üdv.
-
pappen
tag
válasz
UnConnecteD #3490 üzenetére
Azt a levelet több napi próbálkozás után kaptam meg a 3. megadott e-mail címre. A 2. kép jelenik meg, ha a hivatkozásra kattintok a levélben.
TNA, emlékeim szerint mindent kitöltöttem, utólag is lehet pótolni, vagy kezdjem előlről?
Köszi.
-
pappen
tag
Sziasztok!
Nem tudom megszerezni az ingyen Quadrot. Az MMOsite nem küldi el az aktiváló emailt. Már többször is megpróbáltam, 3 email címmel is.
Mit csinálok rosszul?
Mindig ez a kép fogad: [link]Üdv.
-
pappen
tag
Sziasztok!
4 napja játszok én is ezzel a játékkal. Nagyon tetszik, bár elég nehezen indult.
7. letöltésre sikerült telepíthető fájlt letölteni, majd 10. indításra a frissítés is elindult rendesen. Szerencsére azóta csak egyszer dobott ki.
Végigolvastam az összes hsz.-t és a cikket is (jó cikk), de nem tudom, hogy hogy lehet a backpack-ba cuccokat rakni. Hiába jelölöm ki a garázsban (gyergya), nem jelenik meg a versenyen. Hogy kell?A játékban (ph) pappen(HUN) néven vagyok.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged