Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
Koszi szepen kozben rajottem a hibara, tenyleg alapbol rosszul lovi be a tengelyeket. Koszi szepen!
Visszaterve a PT-re, az elobb felment,elinditottam aztan 10 perc update,vegzett elinditom ramentem egy szerverre, aztan kidobott a vista, ujra elinditottam a PT-t most megint updatel mar 10 percenem tudom mi lehet...
-
rsx
aktív tag
Laptop(Dell 9400) ugyhogy esély sincs a tulhuzásra.Eddig jók voltak (2éve vettem)????
Más alkalmazásoknál nem hibázik.Csak a PT-nél ez is csak tegnap este ota miota meg volt az update.Memtest-et ismerem, ha nem javul(most frissiti magát a NET.keretrendszer) akkor raeresztem estére azt meglátjuk
-
orkaman
csendes tag
kösz. így már érthetőbb
van pár mission amit nem tudok megcsinálni.
- rekordok: hát ez nagyon messze van. talán sikerült dragban egy 41. helyet, de elsőre esélyem sincs.
- CTF 4.mission. eleve ritka amikor 7-8-an vannak, de ilyenkor 60mp-et összehozni szinte lehetetlen. A 45mp-es összejött, mert padlógázzal bevágódtam egy kamion alá, és nem tudták elvenni a zászlót amíg le nem szedték rólamÉs persze van több is, de főbb vonalakban ennyi a hiányom.
-
PaJa1
őstag
Drift autók nem csak festésben térnek el, teljesítményben és irányíthatóságban is.
A pipával kell olvasni.. így lesz Vote
Futam végén lehet szavazni h mi legyen a kövi pálya, és replayt is lehet itt menteni. Két futam között nem kell visszamászni a szobába
Asszem még pár cuccot is tudsz ilyenkor venni, gyors boltolás a szavazás alatt.
Szobában i-vel (Ilona) vel jön elő a táska.
Az új pálya nagyon jeerDe egyelőre még csak CTF és Xplorer módban.
Ez a verzio beta jellegű, úgyhogy lehet jelenteni a HIBÁKAT az erre kijelölt topocban.
-
Shad0w
senior tag
Hát, pedig még mindig piros, nemtom nálad mi nem látszik, ráadásul sima szövegként szerepel, nem linkként. Mind1 az a lényeg, hogy te is megkapd a 300 AP-t (most talán már jó lesz, ha tudod mi volt a baj). Nekem még nem válaszoltak, de remélem ez csak azt jelenti, hogy nemvolt probléma.
-
Shad0w
senior tag
Egyrészt a mintában egyértelműen kivan emelve pirossal az egész link. Másrészt pedig a kepfeltoltes.hu és más hasonló, magyar feltöltőket kerülni kell, mert külfödlről nembiztos, hogy elérhetőek. Javaslom használd az imageshack.us-t.
-
Creative997
őstag
nekem a patch óta 1 ctd-m és 2 szakadás volt, de a hangok állandóan eltűnnek, ilyenkor a resettel mondjuk simán visszajön.
Kb 6 órát toltam ma, nagyrészt csabival és razinnal, és összesen 22k rp-t szedtem össze. Szánalmas. Egyébkén büszke vagyok a spagetti1-en elért időmre...több pályán is a top 10ben vagyok
-
Creative997
őstag
Csinálok én szobát, de vagy alacsony szintűek jönnek be (pedig a szoba nevében benne van h "fast cars"), akiket meg nem annyira élvezet porrá zúzni és 27 kört ráverni (ilyenkor volt h kocsit cseréltem miattuk, de a helyzet uaz) vagy pedig nem jön senki. Nagy ritkán beakad 1-2 jó játékos. Gondolkoztam azon h beírom szobanévnek h "only DRU", lehet szarrá vernek, de legalább megyek
habár volt már olyan hogy szép nevekkel fémjelzett mezőny gyűlt össze a szobámban, csupa top20as játékosok. Én special rekordra (saját) akartam menni, írták vegyem ki a bp-t. Jóvan nesztek verjetek szarrá. És láss csodát, 14 versenyből 13-at megnyertem!! <-- ebből is kiindulva, fontos a megszerzett rutin!
Most mentem route2-n, ami eddig ha megnyertem, 7 kör, 8 player, akkor kb 2000-2500 között adott. Most 9 kör, első hely, best lap, 8 player és 1200!! Ennyit a pontozásról.
Engem különösebben nem érdekel a kevés pont, amikor volt a 123763283597%os bónusz akkor sem voltam itt csak pár verseny erejéig, pedig nem is vagyok maxon, meg van bőven kocsi amit fel kéne túrni, sőt én nem is értettem miért tart ilyen sokáig a bónusz day. Ezzel nem értettem egyet, de azzal már igen hogy piszok keveset adnak a pályák!
De az élvezet a lényeg, nem az idegbetegség! -
Benedicht
tag
Aki nem tudott bejutni a beta-ra most megteheti, hogy atmasolja az account-jat a live szerverrol a beta szerverre es amint kinyit a szerver o is tud tesztelni.
A masolast a beta oldal Copy Account menupont alatt tudja megtenni. Ha bugot talalsz a Bug Report menupont alatt tudod megtenni, oda kulon kell regisztralni.
A Beta szerveren szerzett javak nem(!) kerulnek at a Live szerverre!
(Gyakran felmerulo kerdes volt.) -
Shad0w
senior tag
Igen. Ez a helyes viselkedés. Sztm.
Azt még az előző postomhoz hozzá szeretném tenni, hogy aki így szélárnyékban spórolgat az ügyeljen arra, hogy az előtte lévő helyezésben is előtte legyen, mert ha egy lekörözött mögött marad huzamosabb ideig, akkor a lekörözött kapja a kék zászlókat és a végén áthajtásos büntit. Szal azért okosan kell csinálni.
-
Creative997
őstag
11-től 3-ig (GMT+2-ben vagyunk
) . De jó lesz, akkor ott is kockulunk
Paja: akkor én ma nem megyek, nincs class4-es kocsim
vehetnék, de előnyben vannak azok akik már kivül-belül ismerik a sajátjukat, meg gyűjtök a patch utáni Panama max tuningra. de lehet meggondolom magam, explorerrel hamar összejön. Egyébként szerinted melyikkel lesz érdemes menni??
Apropó patch, van valami időpont mikor jön ki?
-
PaJa1
őstag
Az árak mások, itt a tömeges vásárlással járjobban
élesben nem fogsz szterintem
az árak mások lesznek, itt azért olcsóság hogy könnyen meg tudd venni, bár a dudák sokba kerülnek, majd átcimkézik őket
RX8 al nem nehéz driftelni, könnyen lehet jól. Pheonix, na az már combosabb refelxeket, finomabb ujjakat kíván.
-
Plokijuma
aktív tag
Akkor végeredményben ezek szerint nem sokkal jársz jobban, mivel így kétszer annyi itemet (6 db) kell felvenned alig kétszer annyi RP-ért. (nem tudom fejből mire mennyit pontot ad a játék, de nem sokkal több ez így)
Egyébként szerintem lehetnek, sőt vannak más combok is...
-
Plokijuma
aktív tag
E-mail aláírásos AP-szerzős vackon sikerült már valakinek G-maillel?
Úgy vettem észre, hogy a G-mailbe sehogy se lehet az aláírásba képet tenni.
Még a HTML kódot se eszi meg, hiába trükközök...Csak emiatt nincs kedvem külön e-mail kliens feldobni a gépre...
Oops, valamiért kétszer küldte el a hozzászólsásom, pedig az F5re rá se tapostam
-
Plokijuma
aktív tag
-
msgt.fubar
senior tag
Teljesen gépfüggetlen ez a dolog. Nekem 3850-en csodaszépen megy, de néha beszaggat mint az istennyila, főleg induláskor mikor egyszerre kéne 20 ember szélcsatornáját kirajzolni. Ez ellen sokat nem tudsz tenni, lődd be úgy a grafikát ahogy normál esetekben jól fut, a szaggatós részeket pedig próbáld túlélni.
MaciG, nyugodtan vegyed, legalább egyre többeknek lesz
Még elég kevesen vannak, de már gyűlnek azért. Majd csinálhatunk pH-s Intimidator kupát ^^
-
Shad0w
senior tag
-
PaJa1
őstag
Kalibráláskor sem térnek ki maximumra a csúszkák játékon belül? Nekem a házból hiányzik 1 iciri-piciri, de nem jelent semmit sztem. Ha vezérlőbillentyűk megadásánál minden oké, akkor a GAME fülön állítsd a helpeket 0%ra, mind a 2 stteringet és a throttle-t is. Így már gyorsnak, direktnek kell lennie a gázadásnak és a kormányzásnak is
-
-=ZS=-
tag
Nézd meg a gamepad driverénél, hogy tudsz-e valamit állítani, a végkitérés deadzone-t kellene kicsit bentebb hozni.
Nekem tegnap érkezett meg a Logitech G25, úgyhogy ha lesz időm/kedvem játszani valamikor, akkor már nem gamepaddal nyomulok..
Bár eléggé rontja a PT esélyeit, hogy a kormányhoz kaptam ajándék RFactor-t is
Ebben a chillstream gamepadban nekem az volt a fura, hogy nem egymás mellett van a két analóg kar, kicsit gnómul néz ki, ha egyszerre használom mindkettőt -
mackosajt
addikt
haverok is panaszkodnak, hogy az update elcseszte az irányítást.
ui: ma TA-n volt egy franyó esetem... ledobott a szoba nézetbe...
kértem a usereket, lépjenek már ki ők is. tudom, reliability romlik, de örültem volna, mert amúgy is egy qrva nagy "baleset" volt amikor kidobott a szobába. Ilyen buggal amúgy még nem találkoztam.
Mivel szoba gazdi voltam, így bíztam, hogy hallgatnak rám, és nyomunk egy tiszta versenyt utána.
Senki nem lépett vissza. Tudom, geciség amit akartam, de mivel aktív volt a kick gomb, elkezdtem nyomogatni... és nem történt semmi. Egyszóval újabb buggal találkoztam... ez egyre jobban hasonlít egy rakás f@s állapotára.Bíztam benne, hogy az utóbbi idők javulása után egyre kevesebb lesz a hiba, de sajna tévedtem.
Haver új géppel állandóan kifagy, kékhalál. Másik szintén erőművel teljesen megszakad, és csak pt-ben.
Harmadiknak most a kormányzás sokkal lassabb lett, mint volt, és persze időnként feljavul, de random módra teljesen.Jó lenne, ha végre megint pozitív irányba fejlődne a játék.
ui: de sok az Advertise Here felirat még mindig... lehet a hirdetők is a sok bug miatt maradnak el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest